andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2017 Colegule, 10 pe linie, înseamnă perfecțiune. Perfecțiunea nu există. Pur-și simplu nu există! Ești la început de curvăsăreală și te ănțeleg. Te sfătuiesc, ca un curvar bătrân ce mă aflu, să faci eventualele viitoare recenzii la 2-3 zile după vizită. Așa, se mai sedimentează impresiile, dispare euforia și devii mai obiectiv.O recenzie ca a ta, e considerată de ceilalți ca fiind făcută fie de pește, fie de un linge-pizdă, fie de unul care nu a mai văzut pizdă. Nu ne ajută cu nimic, cu absolut nimic.Scuze, am vrut să-ți dau niște sfaturi, pentru că am văzut că ai recenzat, deși ești nou, drept pentru care te felicit. Baftă! Respect! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2017 Respect! Link spre comentariu
boekarest1986 Reputație: 30 Postat Februarie 2, 2017 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Februarie 2, 2017 Respect!https://media.giphy.com/media/kjfHMdG6Y3LP2/giphy.gif Link spre comentariu
sacosa miskin Reputație: 12 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 )) De ce e grav?Cat timp stai pe zi pe topicul Alexei si-l pazesti ? Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 Cat timp stai pe zi pe topicul Alexei si-l pazesti ? Da ce plm vrei tu ma? Ce plm faci,imi tii evidenta? Bai cumetre,lasa-ma ma fratioru' meu,adevarat! Poate m-am indragostit de ea,ce plm iti pasa tie? Ti-am vorbit frumos odata,de doua ori,dar tu chiar ti-o cauti asa aiurea!! Link spre comentariu
eryk205 Reputație: 144 Postat Februarie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Februarie 3, 2017 Da ce plm vrei tu ma? Ce plm faci,imi tii evidenta? Bai cumetre,lasa-ma ma fratioru' meu,adevarat! Poate m-am indragostit de ea,ce plm iti pasa tie?Ti-am vorbit frumos odata,de doua ori,dar tu chiar ti-o cauti asa aiurea!!Poti sa o ceri de nevasta sa fie numai a ta 1 Link spre comentariu
moaa_upset Reputație: 64 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Februarie 3, 2017 Salutare, am trecut si eu ieri pe la Alexa,o fata foarte drăguța, tânara si amabila.Programarea a fost făcută cam cu o ora înainte prin sms si am primit indicațiile.Ajuns in locație, primirea clasica (după usa ) îmbrăcata sexy pe tocuri.am fost invitat in camera si m-a întrebat cu ce ma servește, in cazul meu un pahar cu apa, am mai stat un pic de vb am fumat o tigara si am trecut la acțiune pe care de fel nu o descriu. Oralul a fost neprotejat, umed si foarte plăcut cu finalizare CIM. Cea ce nu am citit pe aici (sau nu am găsit eu)si am observat ca in afara de portar care nu m-a întrebat nimic am văzut ca blocul este supravegheat video pe intrări si la fiecare etaj. Sper sa va ajute si scuz daca mi-a scăpat ceva deoarece scriu de pe tel. Locatie:9Alexa:9Igiena:10Oral neprotejat:9( foarte umed )Normal:9GFE:9Halat:150lei/30min fara sa fiu grabit.De revenit dar eu am o oarecare reținere cu acele camere de supraveghere. O zi buna si spor! 5 Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 Poti sa o ceri de nevasta sa fie numai a ta Manca-i-as bothu' ei de zana frumoasa,as luao acasa,sa fie nevasta mea,sa am grija de ea Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 @Alexas-a rasturnat carul cu prosti la tine 3 2 Link spre comentariu
alexjoseph Reputație: 27 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Mare ti-e gradina Doamne ! 😂 1 Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 @Alexas-a rasturnat carul cu prosti la tine De ce esti tu asa tare-n gura bai Brett? Ce plm doresti? De ce bati apropouri dastea urate?? Spune-mi direct mie,in plm!Toata lumea e respectoasa pe aici,numai tu esti miezu' care si-o cauta asa aiurea.Spre exemplu,Picon,si el m-a luat asa urat prima data,dar a stiut cum sa vorbeasca,e baiat de zahar,respect lui!Dar tu??? N-ai nici un talent cand vorbesti,vrei sa te mint??! 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 postarile inepto-languroase nu-si au locul in publicPrin PM se poate dialoga orice cu dameza in cauza (daca doreste si ea) 2 2 Link spre comentariu
boekarest1986 Reputație: 30 Postat Februarie 3, 2017 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Februarie 3, 2017 De ce esti tu asa tare-n gura bai Brett? Ce plm doresti? De ce bati apropouri dastea urate?? Spune-mi direct mie,in plm!Toata lumea e respectoasa pe aici,numai tu esti miezu' care si-o cauta asa aiurea.Spre exemplu,Picon,si el m-a luat asa urat prima data,dar a stiut cum sa vorbeasca,e baiat de zahar,respect lui!Dar tu??? N-ai nici un talent cand vorbesti,vrei sa te mint??!honestly, why do you put that picture of yourself in your signature...and that big.It takes like half my screen.Fishing for Compliments?ive seen more of your body than of the girls here.Why, why, whyyyyy https://media.giphy.com/media/l2JhtKtDWYNKdRpoA/source.gif Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 honestly, why do you put that picture of yourself in your signature...and that big.It takes like half my screen.Fishing for Compliments?ive seen more of your body than of the girls here.Why, why, whyyyyy https://media.giphy.com/media/l2JhtKtDWYNKdRpoA/source.gif Asa e boss,o fac mai mica:) Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 because he's a moron 1 Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 because he's a moron Ce sa fac ma bossule,daca arat mai bine decat tine...plt ! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 sectiunea pt poponari nu e aici Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 sectiunea pt poponari nu e aici Hai ma da te n plm de fraier. Link spre comentariu
boekarest1986 Reputație: 30 Postat Februarie 3, 2017 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Februarie 3, 2017 because he's a moronso you 2 are like a perfect match then. (nows there are 2 pictures...)(You hope the girls will say :"omg he's so hot and fine, i want him as my fish,or whats the point exactly) Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 sectiunea pt poponari nu e aici Stiu ca vrei si tu sa arati asa ca mine,da e greu ma bossu' meu,adevarat iti zic:) Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 you reached your mental limits.there is no point overheating your defective mind 1 2 Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 you reached your mental limits.there is no point overheating your defective mind Cumetre,daca ai ceva cu mine,vino acum la intrara de la Arcul de Triumf,in parc Herastrau,sunt exact la intrare,sunt aici cu o fata. Vino ma bossule si da-mi si doua palme. Vorbesc cat se poate de serios. Link spre comentariu
boekarest1986 Reputație: 30 Postat Februarie 3, 2017 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Februarie 3, 2017 you 2 should become bff's.Ive never seen a love so strong as this. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 have fun you two 1 Link spre comentariu
andreigb Reputație: 39 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 have fun you two Acum serios vorbesc,nu ar fii mai frumos sa fim noi doi prieteni,si sa nu mai ne certam aiurea pe topicul fetei? Ce draq,urat asa,sa mor... Link spre comentariu
Postări Recomandate