Sari la conținut

unde nu-i cap vai de penis

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

UNDE NU-I CAP, VAI DE PENIS!!! ...cu temerile unui barbat,  privind ejacularea precoce, atunci cand merg la nu stiu ce bunatate , imi trece prin minte, FOARTE PROASTA idee de a folosi un anumit spray pentru asa ceva. Spune ca cu 15 min, inainte de act se pulverizeaza maxim de doua ori si vei simti o usoara furnicatura pe gland. Zis si facut, eram deja la fata , am vorbit de unele de altele. ma duc la dus , ma uit la instrument si ce vad, atrofiat rau si ca simt, zic ca am vrut sa-mi scot o masea asa de amortita era. Mi-am zis ca trebuie sa mai treaca putin timp si la la la , tra la la la .....NIMIC   parca facusem baie intro copca la cercul polar. Drept sa spun m- am facut de rusine fata de fatuca dar in al doilea rand m-am ales cu dureri mari si zona inflamata. As vrea sa intreb daca a mai folosit    cineva si daca a avut probleme si a mers la doctor, daca are urmari grave si in zilele urmatoare. Cred ca inainte de a folosi ceva trebuie sa ne informam f. bine. CA TOT PATITUL E PRICEPUT am inteles-o DAR CAND ESTI OLEACA PROST , HOP SI GHINIONUL . Sanatate sa fie.!

Mai canta cucu?

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

dimineața canta cucu

eu mă duc la lucru

Canta cucu cand esti tu la lucru???

Vizitator
Postat

Mai canta cucu?

..... in Bucovina

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și pupăza ... pupăza ce face? 

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Mai canta cucu?

....lasat ochii-n jos, mers la doctor, m- am ales cu mustrari, pentru un om matur, c-asa m-a vazut d-lui. ii multumesc pt ca astazi sunt SOLDAT LA DATORIE si cred ca mi se trage din armata ,cand, un bihorean m-a blestemat injurandu-ma, cica BATA-TE DRACU PE PWULA ! si asa a fost, n-am scapat, ca mi se pare destul de crunt sa n-ai cu ce ......acum m-a framanta gandul ca trebuie sa-mi i-au revansa, acum nu stiu daca ma m-ai primeste Cory.........

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Rugaminte pentru cei care ma viziteaza.Nu va mai dati cu spray-uri la cuc,pentru elaculare intarziata,ca mie imi amortesc buzele si voua nu vi se scoala cucu.DELOC :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.