Sari la conținut

O vizionare excitanta

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

La sfarsit de saptamana am avut parte de o intamplare interesanta . 

Eram la o cabana si fara sa vreau am surpins doi prieteni (baiat si fata sa nu se inteleaga greist ) facand sex . Probabil ca nici ei nu si-au dat seama ca  geamul de la usa dormitorului poate avea rolul de televizor  . 

Am remarcat ca acest lucru ma excitat la maxim si mi-ar placea stau sa admir cupluri care fac dragoste . 

Daca/Poate exista cupluri care au fantezia de a fi priviti in timp ce fac dragoste  rog sa ma contacteze . 

Postat

Tot laba se chiama :)

Laba e laba nu ai ce face la nevoie si trebuie recunoscut  :bow .  Probabil ca dupa vizionare trebuie luata o masura de descarcare . Sunt fete foarte interesante aici . 

• Oras:Lost in the wind
Postat

Poate gasesti, cine stie , ideea e sa nu strigi chestii gen:

-Fute-o bah !

• Like 4
Postat

Si la finalizare, ca la fotbal - GOOOOOOOOLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cred ca PLINNNNNNNNN , ar merge mai bine !
  • Like 1
Postat

PLIIIIN era inainte, dupa finalizare e GOOOLLLL  :laugh2  :laugh2

Sau: Am fost dati in gaaattttttttttt !
  • Like 1
Postat

voi ati văzut filmul Capcana Mercenarilor

Am vazut o groaza de filme tampite, multe in timpurile de dupa revolutie, la cinema ! Acolo erau frecvente exclamatiile de genula Fute-o bah ! sau daca facea vre-una dus in film se striga : Arata si mai jos !

Totusi sunt momente placute, din copilarie cand nu aveam prea multe griji ! :)

Postat

Sa stii ca noua ne-ar placea sa fim priviti cand facem sex....ma refer la mine si la partenera mea.......si poti si sa ne spui ce iti place si ce sa facem....mie mi se pare interesant..........sexy........nu judecati omul...sunt fantezii......ce va place sa judecati fanteziile unora cand toti avem fantezii........Iti pun si o poza cu noi 2 si poate o sa avem ocazia sa ne privesti.post-187258-0-48398600-1447365825_thumb.jpgpost-187258-0-16498200-1447365863_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deci cine e târfa? Tu sau partenera ta?  :laugh2

Postat

Privitu la alti care se fute e ca filmu 3d la care ai si mirosu da pulan pizda si transpiratie

Deci minim 4D, daca iti iei niste stropi in bot 5D ! :)

• Like 2
Postat

Sa stii ca noua ne-ar placea sa fim priviti cand facem sex....ma refer la mine si la partenera mea.......si poti si sa ne spui ce iti place si ce sa facem....mie mi se pare interesant..........sexy........nu judecati omul...sunt fantezii......ce va place sa judecati fanteziile unora cand toti avem fantezii........Iti pun si o poza cu noi 2 si poate o sa avem ocazia sa ne privesti.attachicon.gifEX-Z77 16456.JPGattachicon.gifEX-Z77 6710.JPG

salutari . v-am lasaj mesaj pe mess poate discutam mai multe acolo 

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

mie mie rusine sa ma uit la alti care face sex ca si cand imi fac laba decat ma uit la poze cu pizde nu la pula mea

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

mie mie rusine sa ma uit la alti care face sex ca si cand imi fac laba decat ma uit la poze cu pizde nu la pula mea

io nu cred că tu faci laba

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...