Sari la conținut

tragedie la paris 18 morti

inspire

Postări Recomandate

• Telefon: ciocolataaaaa
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: ciocolataaaaa
  • Oras:Bucuresti
Postat

Au innebunit futemas in gura lor de talibani frate cu allah al lor si cu toate cacaturile. Daleas cu cacat in par sa ne ccacam pe ei.

• Oras:world
Postat

peste 100 de morti.la paris in inima europei.un oras perfect pentru un city break. nasol.foarte nasol.

din pacate au murit si 2 romani  in atentatele de aseara din capitala frantei.

Vizitator dangerik
Reputație: 0
Postat

in jur de 140 de morti .... Dumnezeu sa ii odihneasca .

• Like 1
  • Oras:sud
Postat

Au innebunit futemas in gura lor de talibani frate cu allah al lor si cu toate cacaturile. Daleas cu cacat in par sa ne ccacam pe ei.

să nu ne hazardam cu astfel de afirmatii inainte de a sti despre ce e vorba.cred că se caută niște inflamari care să ducă la conflicte serioase

Postat

bilantul atentatelor din capitala frantei paris e de   129 de morti si 352 de raniti ,dintre care 100 in stare foarte grava.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

să nu ne hazardam cu astfel de afirmatii inainte de a sti despre ce e vorba.cred că se caută niște inflamari care să ducă la conflicte serioase

Ce afirmații hazardate coane? Nu e clar? Lasă-o naibii de teorie a conspirație!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

neinteresant!!! tot facebook-ul e plin de steagul frantei, dar francezii au pus poza de la colectiv?? In plus in Romania nu va fi nici un atentat terorist ca  nu se uita aia la o tara care e in cacat pana in gat

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

neinteresant!!! tot facebook-ul e plin de steagul frantei, dar francezii au pus poza de la colectiv?? 

Toata diferenta e ca noi ne-am "jucat cu chibriturile" acasa in timp ce pe francezi i-au curentat bagabontii din alt cartier. ;)

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Ce afirmații hazardate coane? Nu e clar? Lasă-o naibii de teorie a conspirație!

daca isis e de capul lor,atunci da.dar sunt mercenari platiti de jidani și dă americani și atunci iese cu virgulă

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

mercenari platiti de jidani și dă americani

Platiti ca sa se sinucida cu dinamita? Hm. Cum au facut-o, le-au dat milioanele undeva prin primavara, i-au lasat juma' de an sa le cheltuie, si dupa aia i-au anuntat "no gata, contractul ajunge la termen, faceti-va partea voastra de treaba"?

Si comunicatul oficial dat de ISIS? A fost scris de fapt de Obama, care le-a interceptat frecventa de comunicatie in timp ce primea instructiuni de la Maestrii celor mai mari Loji masonice si contempla ochiul pus de Illuminati deasupra piramidei de pe bancnota de 1$? :)

Scuze, te rog sa n-o iei personal, n-am nimic cu tine. Cu siguranta exista multa manipulare in lume si cu siguranta exista grupuri de interese, unele oficial recunoscute, altele mai... oculte sa zicem. Dar asa in general, de la un punct incolo, eu unul am obosit de aceasta "theory of everything" conform careia TOTUL, inclusiv faptul ca azi mi-a trecut o caruta pe langa masina in care asteptam pe cineva, iar calul s-a balegat taman in fata geamului prin care incercam sa inspir aer curat, a fost de fapt un element al unui puzzle comandat de Bilderbergi ca sa-si poata respecta intelegerea cu Reptilienii.   :(

EDIT - Inspire, presupun ca ai mai fost tu cineva inainte de mirceasex si adriian. Nu stiu cine (si nici nu am insomnii pe tema asta), dar trebuie sa-ti spun, cu scuzele de rigoare, ca modul in care te manifesti acuma are hazul unei cozi de lopata. Cu tot respectul, du-te-n pula mea.

• Like 6
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

neinteresant!!! tot facebook-ul e plin de steagul frantei, dar francezii au pus poza de la colectiv?? In plus in Romania nu va fi nici un atentat terorist ca  nu se uita aia la o tara care e in cacat pana in gat

Nu cred ca se compara, oamenii aia din colectiv au murit din cauza incompetentei si coruptiei, cei din Paris au fost ucisi de niste teoristi; poate ce s-a intamplat in colectiv nu a fost mediatizat in Franta atat cat a fost mediatizat in Romania dar te asigur ca francezii au auzit despre incendiul din Romania. 

• Like 5
  • Minus 3
Postat

...Cu tot respectul, du-te-n pula mea.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11220103_1087940024573289_263433460168887273_n.jpg?oh=3ff1ad75a40aca9019a0aec3195de6c0&oe=56F17FDE

• Like 7
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Deci: meci de fotbal Germania-Franta (adica Merkel, care nu era pe stadion, era doar Min. de Externe German. Merkel NU era pe stadion. si Hollande, care dupa explozie, cand a fost scos de fortele speciale de pe stadion arata "cacat pe el" la propriu ! Probabil au incercat sa detoneze IN INCINTA stadionului si nu in exterior, dar o fi mirosit vreun caine a politistilor care asigurau paza ceva dinamita, TNT si nu au mai putut intra in interiorul stadionului. Posibila tinta - Hollande, daca se intampla, nu stiu cum era, dar cert este ca acum era mmmmuuullttt mai naspa...).

Ce s-a intamplat apoi a fost probabil opera comandourilor ISIS secundare, care au avut rolul sa creeze cat mai multa panica si haos, daca atentatul principal ar fi reusit. Cum nu a reusit, astia oricum au actionat, by default, dar fara sa se coordoneze cu echipa Alpha care a actionat la Stade de France - chestia cu concertul de la Bataclan a fost cherry on the top pentru ei.

Daca mai sunt si alte echipe, da, extrem de posibil si probabil, probabil ca in zilele ce vin sa mai auzim/vedem chestii urate in Franta si in unele tari Europene (extrem de probabil).

Consecinta imediata: astazi trebuia sa inceapa Summit-ul G20 de la Istanbul, pe teme de securitate si problema migrantilor, dar care a fost anulat,. Posibila anularea si a summit-ului NATO din Paris din 28-30 Nov. pe tema securitatii si a luptei contra terorismului.

Consecinte pe termen lung:

1. posibil asalt terestru in Siria, NATO + US + E.A.U. + Russia (poate chiar China, Armata Cubaneza, etc.)

2. posibila bomba atomica data asupra Al Raq'qa (capitala ISIS si bastionul armat al ISIS)

3. Haos total in Europa in 2016 si UE reconfigurata, pentru ca practic, va inceta - momentan - sa functioneze, atata timp cat statele UE isi vor inchide - pe rand - granitele, si vor reintroduce vizele si controalele la frontiere....

• Like 4

Vizitator
Postat

Si ma gandeam sa pun pe lista Franta pentru destinatii turistice 2016... :(

Ma mai duc in Pula (macar plajele de acolo sunt superbe) :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.