Sari la conținut

Cum poti recunoaste o femeie in calduri

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Am un prieten care se ocupa cu tot felul de bioenergii si care-mi spunea ca o femeie in calduri se recunoaste pentru ca degaja o energie speciala in jurul ei si care atrage la nivel subconsttient toti masculii sensibili de pe o raza de aproximativ 20m. Ma intreb daca in afara de aceste bioenergii ar mai fi si alte semne prin care un om de rand ar putea recunoaste o femeie in calduri.

Postat

Am un prieten care se ocupa cu tot felul de bioenergii si care-mi spunea ca o femeie in calduri se recunoaste pentru ca degaja o energie speciala in jurul ei si care atrage la nivel subconsttient toti masculii sensibili de pe o raza de aproximativ 20m. Ma intreb daca in afara de aceste bioenergii ar mai fi si alte semne prin care un om de rand ar putea recunoaste o femeie in calduri.

Spune i să nu aibă grijă ce fumează...

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

are sfarcurile mai pronuntate :P

• Like 8
  • Oras:sud
Postat

are sfarcurile mai pronuntate :P

a venit iarna.se disting cam greu prin geacă-palton.o să începem să le mamelim pă stradă,ce să facem

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

. Ma intreb daca in afara de aceste bioenergii ar mai fi si alte semne prin care un om de rand ar putea recunoaste o femeie in calduri.

Eu zic sa te lasi pe mana instinctului.. la disponibilitate orice animal/om emana feromoni .. nu sesizezi la nivel constient, dar cu siguranta inca si oamneii simt acel hormon :)

• Like 6
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

femeele care esten calduri are coada ridicata si miauna cand vede bani

• Like 4
Postat

femeele care esten calduri are coada ridicata si miauna cand vede bani

adică este pisicuts(a)?

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Daca vezi ca se scurge ceva pe picoare in jos dinspre punctul unde este P---da probabil este in calduri (sau sufera de incontinenta). Totusi merita sa incerci...

Postat

Pentru animale feromonii dau acel miros care atrag masculii, dar la om feromonii s-au cam pierdut. Acum este adevarat ca daca mirosi la inceput de sex pielea unei femei nu se simte aproape nimic, iar dupa o partida buna de futut intr-adevar se simte un miros specific de femeie, ceva de nedescris, dar este absolut superb. Mi s-a intamplat nu odata, ca dupa ce excit bine o femeie sa simt pe pielea ei acel miros absolut superb si inconfundabil, dar pentru asta trebuie sa-mi bag nasul in pielea ei, mai ales in jurul gatului sau pe tate se simte cel mai bine. Dar prietenul meu spune ca el poate vedea acele bioenergii la o femeie de la distanta. De fapt nu este vorba numai de feromoni ci de niste unde electromagnetice (probabil) pe care corpul unei femei in calduri le emite. De fapt probabil ati auzit unii dintre voi ca virgula corpul omenesc poseda in jurul lui un camp electromagnetic numit aura. Ei bine la o femeie in calduri acea aura apare modificata si acea aura, care este un camp electromagnetic, actioneaza asupra masculuilui atragandu-l . Capacitatea de atragere a masculului de catre o femeie in calduri se pare ca este muuult mai mare decat  la o femeie normala.

Postat

dacă adunăm la un loc mai multe fiice ale Evei cu aceste însușiri o punem de o termocentrala

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Feromonii ca feromonii dar cum îi mai miroși? Că o femeie care vrea să se fută, se dă cu kilu de parfum și de fond de ten și șina de ruj. Și când tușești dimineața de la aerul rece, simți pe gât ghemotoace de fond de ten cum te râcâie...

Dacă ea încă doarme... era în călduri.

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din priviri, este foarte simplu. Nu omiteti, va rog, ca euglenele au cataracta si nu pot vedea aceste semnale. 

• Like 2
  • Minus 13
  • Oras:in cramă
  • Oras:in cramă
Postat

Din priviri, este foarte simplu. Nu omiteti, va rog, ca euglenele au cataracta si nu pot vedea aceste semnale. 

Zi sa nu iei examenu daca nu ti-au placut ochii mei

Postat

Ma intreb daca si la damezele profesioniste mai vin caldurile sau la ele din cauza profesiei s-a inchis termocentrala.....

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ba! daia face omu laba ca nu stie cand vrea femeia sa sa futa ca femeia ie in calduri la ovulatie ca sade ou unde sade si astepta samanta barbateasca da nu se fute oricum si cu oricine ci cu acela dal infixeaza cu privirea daca nul cunoaste da dacal cunoaste il atinge cu mana sau cu piciorul sau sa lipieste da iel dal atinge si cu tatili si de ai indrasneala sai bagi mana la fofo se samte cai ferbinte rau da si daca ti se scoala langa ia e semn ca ar vrea ceva da daca nu ai semne da la ia vira ca ti locul ocupat dageaba si mai termenativa cu energi si vibrati ca neam da neamu vostru nu mai iesiti dan laba

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...