estrogen Reputație: 1731 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Noiembrie 16, 2015 Am un prieten care se ocupa cu tot felul de bioenergii si care-mi spunea ca o femeie in calduri se recunoaste pentru ca degaja o energie speciala in jurul ei si care atrage la nivel subconsttient toti masculii sensibili de pe o raza de aproximativ 20m. Ma intreb daca in afara de aceste bioenergii ar mai fi si alte semne prin care un om de rand ar putea recunoaste o femeie in calduri.
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Noiembrie 16, 2015 Postat Noiembrie 16, 2015 Am un prieten care se ocupa cu tot felul de bioenergii si care-mi spunea ca o femeie in calduri se recunoaste pentru ca degaja o energie speciala in jurul ei si care atrage la nivel subconsttient toti masculii sensibili de pe o raza de aproximativ 20m. Ma intreb daca in afara de aceste bioenergii ar mai fi si alte semne prin care un om de rand ar putea recunoaste o femeie in calduri.Spune i să nu aibă grijă ce fumează...
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 16, 2015 Am un prieten care se ocupa cu tot felul de bioenergii si care-mi spunea ca o femeie in calduri se recunoaste pentru ca degaja o energie speciala in jurul ei si care atrage la nivel subconsttient toti masculii sensibili de pe o raza de aproximativ 20m. Ma intreb daca in afara de aceste bioenergii ar mai fi si alte semne prin care un om de rand ar putea recunoaste o femeie in calduri.are sfarcurile mai pronuntate 8
johnny&white Reputație: -438 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Noiembrie 16, 2015 are sfarcurile mai pronuntate Eu nu prea vad bine )
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 16, 2015 are sfarcurile mai pronuntate a venit iarna.se disting cam greu prin geacă-palton.o să începem să le mamelim pă stradă,ce să facem
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 16, 2015 Are pwla sculata !!! 1
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 16, 2015 te musca de pula in timp ce te uiti la film
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 16, 2015 vorba lu bunicu lu day : dacă rade e pe jumatate fututa 3
cassy Reputație: 16362 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 16, 2015 . Ma intreb daca in afara de aceste bioenergii ar mai fi si alte semne prin care un om de rand ar putea recunoaste o femeie in calduri.Eu zic sa te lasi pe mana instinctului.. la disponibilitate orice animal/om emana feromoni .. nu sesizezi la nivel constient, dar cu siguranta inca si oamneii simt acel hormon 6
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 16, 2015 Am un prieten care se ocupa cu tot felul de bioenergii si care-mi spunea ca o femeie in calduri se recunoaste pentru ca degaja o energie speciala in jurul ei si care atrage la nivel subconsttient toti masculii sensibili de pe o raza de aproximativ 20m. Ma intreb daca in afara de aceste bioenergii ar mai fi si alte semne prin care un om de rand ar putea recunoaste o femeie in calduri.femeele care esten calduri are coada ridicata si miauna cand vede bani 4
strong Reputație: 1138 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 De fapt este vorba si de un miros specific . 5 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 16, 2015 femeele care esten calduri are coada ridicata si miauna cand vede baniadică este pisicuts(a)?
gabrogabro Reputație: 2405 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 16, 2015 Daca vezi ca se scurge ceva pe picoare in jos dinspre punctul unde este P---da probabil este in calduri (sau sufera de incontinenta). Totusi merita sa incerci...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 vorba lu bunicu lu day : dacă rade e pe jumatate fututa :hihat
estrogen Reputație: 1731 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 16, 2015 Pentru animale feromonii dau acel miros care atrag masculii, dar la om feromonii s-au cam pierdut. Acum este adevarat ca daca mirosi la inceput de sex pielea unei femei nu se simte aproape nimic, iar dupa o partida buna de futut intr-adevar se simte un miros specific de femeie, ceva de nedescris, dar este absolut superb. Mi s-a intamplat nu odata, ca dupa ce excit bine o femeie sa simt pe pielea ei acel miros absolut superb si inconfundabil, dar pentru asta trebuie sa-mi bag nasul in pielea ei, mai ales in jurul gatului sau pe tate se simte cel mai bine. Dar prietenul meu spune ca el poate vedea acele bioenergii la o femeie de la distanta. De fapt nu este vorba numai de feromoni ci de niste unde electromagnetice (probabil) pe care corpul unei femei in calduri le emite. De fapt probabil ati auzit unii dintre voi ca virgula corpul omenesc poseda in jurul lui un camp electromagnetic numit aura. Ei bine la o femeie in calduri acea aura apare modificata si acea aura, care este un camp electromagnetic, actioneaza asupra masculuilui atragandu-l . Capacitatea de atragere a masculului de catre o femeie in calduri se pare ca este muuult mai mare decat la o femeie normala.
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Postat Noiembrie 16, 2015 Sa zica Roz in plm cum sta treabaSau vis tantric
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 16, 2015 dacă adunăm la un loc mai multe fiice ale Evei cu aceste însușiri o punem de o termocentrala 2
gyorgye69 Reputație: 4035 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Adica, daca o cheama Aura e in calduri?? 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 16, 2015 Feromonii ca feromonii dar cum îi mai miroși? Că o femeie care vrea să se fută, se dă cu kilu de parfum și de fond de ten și șina de ruj. Și când tușești dimineața de la aerul rece, simți pe gât ghemotoace de fond de ten cum te râcâie...Dacă ea încă doarme... era în călduri. 6
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Postat Noiembrie 16, 2015 Ba ati innebunit? Andreea-Good e online???
sorina4u Reputație: 80 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Din priviri, este foarte simplu. Nu omiteti, va rog, ca euglenele au cataracta si nu pot vedea aceste semnale. 2 13
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Postat Noiembrie 16, 2015 Din priviri, este foarte simplu. Nu omiteti, va rog, ca euglenele au cataracta si nu pot vedea aceste semnale. Zi sa nu iei examenu daca nu ti-au placut ochii mei
estrogen Reputație: 1731 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 16, 2015 Ma intreb daca si la damezele profesioniste mai vin caldurile sau la ele din cauza profesiei s-a inchis termocentrala.....
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Postat Noiembrie 16, 2015 De fapt este vorba si de un miros specific . Adik miroase a mij nespalat sau cum? Hai ma ce dracu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 Ba! daia face omu laba ca nu stie cand vrea femeia sa sa futa ca femeia ie in calduri la ovulatie ca sade ou unde sade si astepta samanta barbateasca da nu se fute oricum si cu oricine ci cu acela dal infixeaza cu privirea daca nul cunoaste da dacal cunoaste il atinge cu mana sau cu piciorul sau sa lipieste da iel dal atinge si cu tatili si de ai indrasneala sai bagi mana la fofo se samte cai ferbinte rau da si daca ti se scoala langa ia e semn ca ar vrea ceva da daca nu ai semne da la ia vira ca ti locul ocupat dageaba si mai termenativa cu energi si vibrati ca neam da neamu vostru nu mai iesiti dan laba 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum