Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

• Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

Nuuuuu , cand esti plecata , doar labă scrie pă mine :(

protejată...in plt

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

A 2a teapa de la manelista(comportament de cioara) asta... Prima acum 2 zile, ma programez în 1,30min, după o juma' de ora primesc mesaj ca nu mai poate ca ea trebuie să plece. Iar acum fac programare în 30 min, urc ma încep sa ma dezbrac, ea: cat stai? Eu: o ora. Ea:nu pot, doar o finalizare.

Hai pa mizerie de femeie, ca eu plec!

• Oras:peste tot
Postat

A 2a teapa de la manelista(comportament de cioara) asta... Prima acum 2 zile, ma programez în 1,30min, după o juma' de ora primesc mesaj ca nu mai poate ca ea trebuie să plece. Iar acum fac programare în 30 min, urc ma încep sa ma dezbrac, ea: cat stai? Eu: o ora. Ea:nu pot, doar o finalizare.

Tu esti cu capul omule.ai zis ca vrei o ora ti am vorbit frumos...am zis nu pot am programari si ai inceput sa faci ca toate alea

Postat

TI am zis trebuia sa zici de la telefon....Si zi sa mori tu ca mi ai zis pa mizerie de femeie...Oare aveai tupeu..:)))

Postat

CRED CA AM PROCEDAT CORECT NU SE NUMESTE TEAPA...AM DAT MESAJ AM ZIS CA NU MAI POT,IAR ASTAZI AM ZIS CA NU POT LA ORA...

Postat

Am spus clar daca intervine ceva sa nu ne incurcam-( ne anuntam prin sms)....Astazi isi face programare si atat fara sa specifice cat vrea sa stea....Am zis sa nu imi dereglez toate programarile...Am zis frumos ramai la o finalizare si daca iti place data viitoare imi spui de la telefon cat vrei sa stai...si a inceput sa faca ca toate alea...Asa ca eu nu am gresit cu nimic......

Postat

Bine ca ma faci cioara :laugh2 de aceea cred ca ai si acum bale la gura cand te ai uitat la mine....mai bine zi pana la faza sa iti spun ca nu pot sta o ora mi ai facut 10 complimente :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2....LA REVEDERE!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am înțeles Andreea, nu e nevoie să postezi de 6 ori! Aceste postări în cascadă mai mult te incriminează, chiar dacă ai dreptate. 

• Like 3
  • Minus 12
Postat

Am înțeles Andreea, nu e nevoie să postezi de 6 ori! Aceste postări în cascadă mai mult te incriminează, chiar dacă ai dreptate. 

Asa e :slap2 ...Multumesc de sfat... :kiss3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca face el,fac si eu :beex2

las ca-ti fac eu de pe contu lu mareean :))

Postat

Măi, stați chill, că dacă o prinz până pleacă îi fac io! 

Vizitator
Postat

Măi, stați chill, că dacă o prinz până pleacă îi fac io! 

noi am prins-o deja , tu inca esti la rand.

cat mai ai ?? :))

Vizitator
Postat

Si recenzia  :girly

e pa vine :))

trebuie sa mai trec o data sa-mi improspatez memoria

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...