Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ba daaa dar mi-era frica ca vrei sa ma bagi la nani ca pe babalâci cand eu sunt el futatore del mondo :lol:

Mânca-r-ai pizda lu' mamasita după ce ingurgitează vo trei porţii de aripioare picante, el futatore che non sei altro =))

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Unii mai evoluează în timp. 

• Like 4
  • Minus 13
  • Oras:Bucharest Romania
Postat

...Observ Regulamentul schimbat sau NU??..pagini intregi cu discutii de tip Chat....oare nu ne putem rezuma...doar la recentii vizavii de ARTISTE...au pagini multe fara sens lipsite de informatii ...vorbim mult si degeaba...un administrator sa intervina

• Oras:Bucuresti
Postat

...Observ Regulamentul schimbat sau NU??..pagini intregi cu discutii de tip Chat....oare nu ne putem rezuma...doar la recentii vizavii de ARTISTE...au pagini multe fara sens lipsite de informatii ...vorbim mult si degeaba...un administrator sa intervina

Du-te bă de-aici si lasa-ne! Nu vezi ca suntem intr-o discutie?!

• Like 4
Postat

Unii mai evoluează în timp.

Evoluam pe toate planurile dar nu cred ca daca in liceu nu-mi placea sa fut grase si urate ar trebui sa-mi placa acum?? Asta numesti tu evolutie?!

La 60 ani trebuie s-o fut pe Muma Padurii in threesome cu Baba Cloanța?

• Oras:Ucea
Postat

Mwie microsoft..!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Evoluam pe toate planurile dar nu cred ca daca in liceu nu-mi placea sa fut grase si urate ar trebui sa-mi placa acum?? Asta numesti tu evolutie?!

La 60 ani trebuie s-o fut pe Muma Padurii in threesome cu Baba Cloanța?

Da

Postat

Nu e problema mea! Sa le futa urâții sau aia fara bani!

Nu exista niciodata "destul la bunaciuni" :)

• Like 1
Postat

Ba, tu dormi din 2014.

BA pritene BA..fa chat ca asta observ ca stii sa faci..aaa.si pune poze cu mancare...sau jante...sau ce crezi tu ca este necesar sa iesi in evidenta...eu cred ca mai bine taci decat sa umplii cu prostii pagini intregi...sau rezumate la ce stii sa faci..ori incerca sa depasesti situatia...cu eleganta si stil..serveste in privat te rog... si apopro Chat-ul (fudulia ta) nu scoate in evidenta decat continutul plin de nimic...aici pe acest forum inca de la ultimile curatenii am observat cum multi lipsiti de activitate prin targ incerca prin aceste discutii sa atraga atentia Artistelor, ori sa agate ...vreti sa agatati sau vreti atentie hai sa o facem prin recentii subievtive venite in urma unor vizite..dar tu BA ce faci...umplii timpul mort zilnic nu NIMIC mai bine vorbim prin 2018 poate intelegi ceva...daca nu poti avea dreptul la replica..oricum polemica nu fac BA...PS pot sa-ti ofer si print screen la tot ce spun despre tine cu dovezi oferite chiar de tine BA ACTIVUL ZILEI PE FORUM ...apropo ..te las ideea a fost pro ARTISTA nu pro PROSTIE...si vad ca ai mult de spus

Postat

Haha! Stai tu linistit ca dolores fute mult dar scrie doar cand e cazul pe cand voi futeti putin dar scrieti si cand nu e cazul :lol:

• Like 4
  • Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Bill Porți, dacă era o regulă generală ce zici tu, să-mi bag pula (nu în gura ta) de nu o respectam.

În 2012-2014 am avut 35-45 de postari (doar recenzii și reclamații obiective, unde era cazul), pentru liniștea ta.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Haha! Stai tu linistit ca dolores fute mult dar scrie doar cand e cazul pe cand voi futeti putin dar scrieti si cand nu e cazul :lol:

te cred ca doar tu esti acolo....dar nu problema la cat de mult face el sex...nu mult inseamna si bine..spun unele doamne dar tu gresti intelegi #Chris73 ..eu spun si am spus ca mai bine scrii recenzii daca vrei nu faci chat pe topicul Artistei...nu are sens..EXEMPLU: sa vedem intra un utilizator nou vrea sa citeasca ceva vizavii de fata..si ce face cauta 63 de pagini sa ajunga la concluzia ca doar 10 erau legate de ea..restul bagatori in seama..apoi peste 60 de pagini are si domnul fute mult...si cate recenzii spune-mi tu #Chris73 ok nu vrea sa scrie ..atunci sa taca si sa nu se ridice la suprafata ca nu are sens sa-mi spuna nu am scris din 2014..si este grav este interzis sau insemana ca sunt eunuc??..baieti fiti brabati si lasati doamnele sa vorbeasca..apoi domnul BA FUTE MULT si sprijint de tine dupa ce dialog si ce alege sa postezi arata cat de mult trebuie sa-mi pese de ce spune..apoi chiar si aici sunt multi ce cauta altceva...el umbla in deriva cautand echilibrul zilnic prin ce face si isi ufla prostia prin ce poate uneori si prin vorbe urate si apoi bate vulgar si primitv cu pumnul in masa si vrea sa-mi bagi pula in gura..se cheama si asta ca fute mult?.....imi place sa cred ca esti dferit dupa cu scrii si nu cred ca sustii asa ceva #Chris73.

• Oras:peste tot
Postat

Andreea,daca tii cu real vezi ca maine e derby-ul cu atletico madrid de la ora 17:00!vorbim despre meciuri marti cand am promis ca vin la tine,sper ca tii minte ce am vorbit la telefon.Te pup

Da stiu..te astept,Abia astept sa vad meciul... :D Sper sa bata Realul  :berica3

Postat

Clientii care ma suna si nu stiu sa poarte o conversatie (sa ceara detalii) ,o sa inchid....Asta ca sa nu primesc reclamatii....Auzi intrebare. el: ce pret ai? eu: 200 ron fin el: ce stii sa faci de banii astia? :))))))))))).... Frumos era.. Si ca servicii? Si ce prestezi? sau Ce include? etc...

• Like 1
Postat

Mda, asa era frumos ;) dar n-ai cu cine, niste țărani :lol: (glumesc, doar unii)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...