Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

picone in conflict cu tine????

tu ma faci sa rad

pe o magie virtuala mi se rupe cat de ( boss ) esti

Chiar nu am chef de povesti cu tine.

Dar nu ma lua de sus ca ma plictisesti grozav

auzi baiete   :)))))

lasa ca de bruneta siliconata am sa ma ocup cu prima vizita in zona si o sa fie foarte multumita.

PS   :  - anuntama cand o sa ii faca mariana nr 1 o vizita

Bine. Te așteptăm cu drag în București.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

peseu ... iau de sus pe cine vreau, într-o magie virtuală. Îmi permit, am cu ce și am cu cine.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Bine. Te așteptăm cu drag în București.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

peseu ... iau de sus pe cine vreau, într-o magie virtuală. Îmi permit, am cu ce și am cu cine.  :laugh2

:))))

ok

nu sunt curios de parerea ta deloc    :))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

1) Omule, diversele capitole sunt scrise cu aceleași caractere. Pentru a sublinia cea ai zis tu, adică nota generală la GFE, trebuia să evidențiezi altcumva, cu alte caractere. La fel și la aspectul fizic, de exemplu. Colegu', să fiu bine înțeles: apreciez foarte mult munca depusă.

2) Recenzia e completă, cu lux de amănunte, haiaosă ... are tot ce trebuie. Dar nu e nevoie să dai note pentru cur, țâțe, craci, manichiură etc. E suficient să descrii și să dai o notă pentru corp, de exemplu, că tot am făcut referire.

3) Notă generală e notă ggenerală, nu parțială-generală.  :laugh2  Sau dacă vrei cu tot dinadinsul să mărunțești notarea, utilizează o evidențiere ( prin schimbarea fontei, sublinieri etc.) care să facă mai clară toată povestea. Crede-mă, la cât e de lungă și detaliată recenzia, este dificilă înțelegerea deplină.

4) Sper că nu te deranjează observația mea și continuă, că o faci destul de bine.

5) Baftă!

1) Am scris boldit si italic pentru "capitol" si nota acestuia, si doar italic pentru "subcapitole". Nu e greu de intuit. Voi face un sistem de marcare si colorare mai intuitiv, si pentru astia carora le fug ochii.

2) Nu ar mai fi completa si cu lux de amanunte daca nu as da note la cat mai multe parti. Citi recenziile de genul "O experienta OK. O fata frumoasa. Notez 9." (si asta e toata recenzia), daca recenziile mele vi se par prea detaliate si greu de parcurs si inteles. Eu oricum o sa fac treaba in stilul meu, pentru ca o fac cel mai bine.

3) Aici o dai in diplomatie, sa iti justifici comentariul "ajutator"... in plt, desi recenzia nu are nevoie de nicio modificare majora. Poate un pic de ambiguitate pe alocuri (de aici si interpretarea ta gresita initial), datorita volumului, pe care o voi elimina pe viitor.

4) Nu ma deranjeaza daca ati scrie si voi recenzii de genul, pentru ca eu stiu ca o fac foarte bine. Nu am nevoie sa fiu impins de la spate... poate doar de... 5) "Bafta!" la pasarici. Acolo avem nevoie cu totii. :laugh2

Postat

1) Am scris boldit si italic pentru "capitol" si nota acestuia, si doar italic pentru "subcapitole". Nu e greu de intuit. Voi face un sistem de marcare si colorare mai intuitiv, si pentru astia carora le fug ochii.

2) Nu ar mai fi completa si cu lux de amanunte daca nu as da note la cat mai multe parti. Citi recenziile de genul "O experienta OK. O fata frumoasa. Notez 9." (si asta e toata recenzia), daca recenziile mele vi se par prea detaliate si greu de parcurs si inteles. Eu oricum o sa fac treaba in stilul meu, pentru ca o fac cel mai bine.

3) Aici o dai in diplomatie, sa iti justifici comentariul "ajutator"... in plt, desi recenzia nu are nevoie de nicio modificare majora. Poate un pic de ambiguitate pe alocuri (de aici si interpretarea ta gresita initial), datorita volumului, pe care o voi elimina pe viitor.

4) Nu ma deranjeaza daca ati scrie si voi recenzii de genul, pentru ca eu stiu ca o fac foarte bine. Nu am nevoie sa fiu impins de la spate... poate doar de... 5) "Bafta!" la pasarici. Acolo avem nevoie cu totii. :laugh2

Asta e din seria ... "laudă-mă friptură, că-ți dau friptură"! Dar nu asta e problema, mon cher, ci orgoliul tău excesiv care te face să nu vezi pădurea din cauza copacilor. Nu este nicio diplomație, ci efectiv am fost impresionat de recenzia ta, de munca depusă, de bogăția detaliilor, de rigoarea de care ai dat dovadă. Mă bucur că a mai apărut un recenzor de calitate printre tot mai mulții din cei la care ai făcut și tu vorbire. Dar se vede treaba că ești prea orgolios pentru a accepta observații și reacționezi acid. Să știi că toți, inclusiv eu, la început am primit sfaturi, observații, critici de la cei mai vechi ... așa merge treaba în viață.

Să știi că și eu sunt dintre cei care fac recenzii mai laborioase, dar crede-mă, de la un anumit volum al scriiturii, devine obositoare și plictisitoare, cetitoriul are tendința de a citi pe sărite sau pe diagonală și riscă să piardă detalii importante. Putem detalia la fel de bine ceva mai concis, evitând beția de cuvinte.

Putem evita ambiguitățile ( pe care tu însuți le-ai recunoscut) inclusiv prin ne-notarea fiecărui fir de păr, fiecărui degețel etc.

Dacă receptezi corect cele scrise de mine, bine ... dacă nu, eu te voi citi cu aceeași plăcere !

Baftă!

Vizitator
Postat

WOW! Cea mai completă și detaliată recenzie din ultima vreme! Punctez mai târziu pentru că ... în ele de sarmale!

Asta e din seria ... "laudă-mă friptură, că-ți dau friptură"!

Baftă!

Mulțumesc!
  • Oras:peste tot
Postat

Andreea, vad ca azi esti mai lejera. Vin cu Dolores sa bem o limonada la tine?

Ca prieteni, zic, fara ganduri murdare, gen pula-n pizda... ce spui?

Vino cu Dolores pentru un trio :smileybukkake

• Like 2
Vizitator
Postat

la Călinescu , sunt porțiile mai barii =))

La Misto

• Minus 1
Vizitator
Postat

Mareane ce se intampla aici? :251x

s-au mutat aici ca  era mai liber :))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Andreea cat mai stai in buc ca vreau sa-ti fac o vizita cu un prieten un trio!600 ron nu?

Postat

Andreea cat mai stai in buc ca vreau sa-ti fac o vizita cu un prieten un trio!600 ron nu?

0754.988.940 Detalii la tel :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...