marius.ion Reputație: 409 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Decembrie 27, 2015 Scuze pentru intarziere, m-am retras iar, ma apuc sa fac un bebe. Ce sa zic multa sanatate si succes! Daca vrei baietel ma anunti ca eu la baietei ma pricep ! Te pup si multa sanatate!
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 Scuze pentru intarziere, m-am retras iar, ma apuc sa fac un bebe. Muuuuulta fericire, Amada. Si mult succes. Binele si raul in jurul tau se vor jucaLumea asta moarta va-ncerca sa-ti fure dragosteaNiciodata sa nu uiti ... de inima ta!!!! 3 13
baubau82 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 Ce sa zic multa sanatate si succes! Daca vrei baietel ma anunti ca eu la baietei ma pricep ! Te pup si multa sanatate!
leonidass Reputație: -570 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Decembrie 28, 2015 Muuuuulta fericire, Amada. Si mult succes. Binele si raul in jurul tau se vor jucaLumea asta moarta va-ncerca sa-ti fure dragosteaNiciodata sa nu uiti ... de inima ta!!!!Ce distruse! 2 1
coscos84 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Postat Decembrie 30, 2015 Scuze pentru intarziere, m-am retras iar, ma apuc sa fac un bebe. Buna Amada , pot veni si eu la tine ?
coscos84 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Postat Decembrie 30, 2015 Scuze pentru intarziere, m-am retras iar, ma apuc sa fac un bebe. Buna Amada , pot veni si eu la tine ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 30, 2015 Muuuuulta fericire, Amada. Si mult succes. Binele si raul in jurul tau se vor jucaLumea asta moarta va-ncerca sa-ti fure dragosteaNiciodata sa nu uiti ... de inima ta!!!! Iti multumesc din suflet si-ti (va) doresc bineinteles toata fericirea din lume! Ne tatonam ca doi tampiti intr-o situatie necunoscuta... ii dam de cap si la asta. 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 30, 2015 Ce distruse! Ofticosu' de serviciu. Sa-ti dea si tie niste "distrugere" din asta! Buna Amada , pot veni si eu la tine ? Esti cu capu'?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 30, 2015 A mai intrebat cineva... E bine? Am raspuns: E perfect!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 Amada, cand dai drumul la treaba iar ? Vreau sa mi fac o programare sa vedem care bate. Cine rămâne in picioare dupa o ora este câștigător.
marius.ion Reputație: 409 Postat Februarie 21, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Februarie 21, 2016 Buna Amada! S-a lipit cv Amanda ? Ai ramas insarcinata sau nu ? te pup!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2016 Buna Amada! S-a lipit cv Amanda ? Ai ramas insarcinata sau nu ? te pup! Nu. Thanks god! E ultima data cand m-am gandit in serios la asta, daca ma mai complic cu cineva, sa fie unul care are copii gata facuti! Oricum, nu sunt disponibila, nici nu mai sunt in Romania, savurez linistea si libertatea... Daca ma intorc o sa anunt.
marius.ion Reputație: 409 Postat Februarie 23, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Februarie 23, 2016 Nu. Thanks god! E ultima data cand m-am gandit in serios la asta, daca ma mai complic cu cineva, sa fie unul care are copii gata facuti! Oricum, nu sunt disponibila, nici nu mai sunt in Romania, savurez linistea si libertatea... Daca ma intorc o sa anunt. Ok, mc pt raspuns! Pai ce sa zic, odihna placuta ! Te pup! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2016 Ma sunati fara rost, nici nu sunt in tara.Am mai deschis telefonul sa pun alarma pentru dimineata, dar nu am credit pe numarul asta sa stau la taclale in roaming.Ai chef de vorba? Imi incarci cartela!
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Februarie 28, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 28, 2016 multe pretentii ai tu amanda 1
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 28, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 28, 2016 ce-i cu parul ala de maimuta deasupra ochiului? )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2016 ce-i cu parul ala de maimuta deasupra ochiului? ) Nu fi badaran, asa arat eu dimineata. Multe viseaza la sprancene ca la mine, asa ca buzz off! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 28, 2016 multe pretentii ai tu amandamai degraba ti-ai format tu un prost obicei de a oferi putin spre nimic si orice fleac ti se pare pretentie
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 28, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 28, 2016 Nu fi badaran, asa arat eu dimineata. Multe viseaza la sprancene ca la mine, asa ca buzz off! parca ar fi parul meu dintre buci ))numai la prostii viseaza fimeile astea...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2016 multe pretentii ai tu amanda Pai cum ai vrea sa incarc cartela daca nu am telecom aici?Cine vrea sa vorbeasca nu saraceste cu cativa lei. Am uitat: NU FAC SEX LA TELEFON! Pisi, de ce nu-mi arata toate postarile la unele profile?Uneori nu arata nicio postare desi ele exista. :350x parca ar fi parul meu dintre buci ))numai la prostii viseaza fimeile astea... Nu cred pana nu verific cu stapon-ul.
parolistul Reputație: 178 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Buna Amada. Se pare ca de cate ori am vrut sa vin la tine n-am avut bafta sa ma primesti.Acum te-ai retras si esti plecata,cand te intorci exista posibilitatea sa lucrezi din nou? Poate dispare ghinionul si ajung si eu la tine. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2016 Buna Amada. Se pare ca de cate ori am vrut sa vin la tine n-am avut bafta sa ma primesti.Acum te-ai retras si esti plecata,cand te intorci exista posibilitatea sa lucrezi din nou? Poate dispare ghinionul si ajung si eu la tine. Tind sa cred ca o sa ma intorc si o sa lucrez, cand exact nu am planificat.O sa anunt aici si in semnatura mea.
marius.ion Reputație: 409 Postat Februarie 28, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Februarie 28, 2016 Te asteptam Amada! Te sarut! Mi-e dor de gogosica ta ) 2
parolistul Reputație: 178 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Sper sa te intorci ca sa pot veni la tine. Pe langa dusmani mai ai si multi prieteni care te apreciaza si care ar veni cu olacere la tine. Eu te astept si cred ca mai sunt multi ca mine.
parolistul Reputație: 178 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Ti-am revazut fluturasul ,care arata excelent .Daca mai postezi cate ceva incitant or sa moara dusmanii de necaz. :clapp
Postări Recomandate