Sari la conținut

0799372924 Anca

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor

Cu ou ochi deasupra și brânză rasă, este? Și o balercă de vin de buturugă.  :laugh2

Frate m-am gandit si la tine ca este prea multa prajeala asa ca oul la tochitura ta o sa fie posat ( ochiuri Romanesti )

Link spre comentariu

Liviu, pentru ca sti destul de bine cum ma port cu fetele si ele cu mine, scuza-ma dar nu am sa spun :refoz

Stiu destul de bine cum te porti cu fetele si ele cu tine :thinking ...normal ca stiu, doar sunt undeva acolo dar nu ma vedeti voi in timpul actiunii.

Hai sa ne oprim sa nu stricam un topic doar pentru ca am crezut eu ca poti sa ne spui cat ai platit pentru 2 ore juma'.

Multumesc pentru intelegere!

Cu stima, 

• Like 3
Link spre comentariu

Stiu destul de bine cum te porti cu fetele si ele cu tine :thinking ...normal ca stiu, doar sunt undeva acolo dar nu ma vedeti voi in timpul actiunii.

Hai sa ne oprim sa nu stricam un topic doar pentru ca am crezut eu ca poti sa ne spui cat ai platit pentru 2 ore juma'.

Multumesc pentru intelegere!

Cu stima, 

:hihat

Link spre comentariu

Știu, dar îmi e mai ușor într-o punguță!

Uite că eu nu sunt chel! :rax2

Da dar nu ai avut nici parul'' destept'' ca ala paraseste capul prost :laugh2 la mine nu parul a fost problema ci capul ca de aceea m-am facut bucatar ca nu m-a dus mintea la mai mult

• Like 3
Link spre comentariu

Iar exagerezi!Sinceritatea,bunatatea sufleteasca,implicarea prea mult in problemele altora,daca esti mai visator,nu inseamna ca nu te duce capul!

Erau niste glume nevinovate . MULTUMESC. :hihat :hihat :hihat

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...