Sari la conținut

0799372924 Anca

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Îți dai drumu' greu, sau orgaZmu' vine greu?  :laugh2

E da la preludiu ,  daca nu e d;asta  orgaZm nici atat :laugh2

• Like 11
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti
Postat

Iar exagerezi!Sinceritatea,bunatatea sufleteasca,implicarea prea mult in problemele altora,daca esti mai visator,nu inseamna ca nu te duce capul!

S-a implicat prea mult dupa cum spui tu si a ajuns sa fie banat

• Like 14
  • Minus 11
Postat

Cinestie de cate ori am fost la Anca,nu-mi mai aduc aminte .Micuta de statura , un pic plinuta,frumoasa la fata .Foarte curata ,te trimite la dus chiar daca ii spui ca abia a facut,apoi merge si ea pentru igienizare.Oralul este bestial atenta la bijuteriile dintre picioare,la normal ii place pe la spate,dar am pus-o deasupra sa-i vad tzatzele care sunt de nota 10.Se misca bine,ii place sa fie masata cu ambele maini pe tzatze se umezeste repede .

locatie foarte curata 10

gfe ,rade,vorbeste intruna,nu se uita la ceas, nu te grabeste, nota 10

oral 9

normal 9

cadou 100

O recomand cu placere, numai cine nu a fost la ea nu stie ce pierde.

Multumesc Anca,si-mi scot palaria in fata ta :hihat

• Like 18
  • Minus 12
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cinestie de cate ori am fost la Anca,nu-mi mai aduc aminte .Micuta de statura , un pic plinuta,frumoasa la fata .Foarte curata ,te trimite la dus chiar daca ii spui ca abia a facut,apoi merge si ea pentru igienizare.Oralul este bestial atenta la bijuteriile dintre picioare,la normal ii place pe la spate,dar am pus-o deasupra sa-i vad tzatzele care sunt de nota 10.Se misca bine,ii place sa fie masata cu ambele maini pe tzatze se umezeste repede .

locatie foarte curata 10

gfe ,rade,vorbeste intruna,nu se uita la ceas, nu te grabeste, nota 10

oral 9

normal 9

cadou 100

O recomand cu placere, numai cine nu a fost la ea nu stie ce pierde.

Multumesc Anca,si-mi scot palaria in fata ta :hihat

:thinking

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Cinestie..cunoaste!Bine ai revenit!

Și tu crezi că ...  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Clar...Da..Sigur!

Păi atunci, ne-am liniștit! O să avem în continuare orgaZme.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Păi atunci, ne-am liniștit! O să avem în continuare orgaZme.  :laugh2

Nu vorbi de funie in casa spanzuratului :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 15
  • Minus 12
Postat

:thinking

Te miri si tu cum de le trozneste pe toate , brusc asa :laugh2

• Like 9
  • Minus 16
  • Oras:bucuresti
Postat

Pesti puternici are fata asta altfel nu mi explic cn ii face asa reclama.M am programat si eu la ea pt o ora(25 min la ea),e o tiganca sadea ,nesimtita cu o burta mareee inestetica .Pune prezervativul direct pe pula nesculata si molfaie la misto ca pe guma ,in casa suna telefoanele in draci si nu mai stie niciuna din casa pe cn sa primeasca mai repede.Grabita,nu ofera gfe DELOOC te grabeste ,se pune direct capra iar dupa ce ai terminat zice sa scoti repede "ciocanul" .in timpul actului sexual a venit colega sa ia un balonas rupand tot firul

Maareee teapaaa !i am spus ca stau o ora iar ea mi a replicat ca trebuie sa plec dupa 25 min ca vine urm client si sa apuc sa fac si dus.repet una dintre cele mai mari tepe pt mine toti care au laudat o ,mari semne de intrebare iar cei ce au criticat o trebuie luati mai in serios .toate cele bune iar pestisorilor,lasati vrajelile pt altii ,fiindca suntem oameni seriosi si platim pt un serviciu corect.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pesti puternici are fata asta altfel nu mi explic cn ii face asa reclama.M am programat si eu la ea pt o ora(25 min la ea),e o tiganca sadea ,nesimtita cu o burta mareee inestetica .Pune prezervativul direct pe pula nesculata si molfaie la misto ca pe guma ,in casa suna telefoanele in draci si nu mai stie niciuna din casa pe cn sa primeasca mai repede.Grabita,nu ofera gfe DELOOC te grabeste ,se pune direct capra iar dupa ce ai terminat zice sa scoti repede "ciocanul" .in timpul actului sexual a venit colega sa ia un balonas rupand tot firul

Maareee teapaaa !i am spus ca stau o ora iar ea mi a replicat ca trebuie sa plec dupa 25 min ca vine urm client si sa apuc sa fac si dus.repet una dintre cele mai mari tepe pt mine toti care au laudat o ,mari semne de intrebare iar cei ce au criticat o trebuie luati mai in serios .toate cele bune iar pestisorilor,lasati vrajelile pt altii ,fiindca suntem oameni seriosi si platim pt un serviciu corect.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Cinestie nu mai acoperi postul meu cu pozele sa nu citeasca lumea.

Nu ti se pare ca aberezi?

Prietene,te vinzi ieftin.

• Like 2
Postat

Cinestie nu mai acoperi postul meu cu pozele sa nu citeasca lumea.

Am inteles ca te-ai purtat ca un taran si atunci cum vroiai sa te trateze fata

• Like 13
  • Minus 8
Postat

cui nu-i este dor de un show ? ultimiul la care am participat a fost intre nemtoaica si melissa

• Like 14
  • Minus 8

Postat

dar am inteles ca si anca poate face cu bianca fara probleme daca li se cere

• Like 12
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...