ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Erau niste glume nevinovate . MULTUMESC. :hihat Nu ai pt ce! Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 LIVIU nu mai spune cat stai la fete ca nu e bine poate le faci probleme. 1 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Mmmmm, bun-bun. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Îți dai drumu' greu, sau orgaZmu' vine greu? E da la preludiu , daca nu e d;asta orgaZm nici atat 11 15 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Iar exagerezi!Sinceritatea,bunatatea sufleteasca,implicarea prea mult in problemele altora,daca esti mai visator,nu inseamna ca nu te duce capul!S-a implicat prea mult dupa cum spui tu si a ajuns sa fie banat 14 11 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cinestie de cate ori am fost la Anca,nu-mi mai aduc aminte .Micuta de statura , un pic plinuta,frumoasa la fata .Foarte curata ,te trimite la dus chiar daca ii spui ca abia a facut,apoi merge si ea pentru igienizare.Oralul este bestial atenta la bijuteriile dintre picioare,la normal ii place pe la spate,dar am pus-o deasupra sa-i vad tzatzele care sunt de nota 10.Se misca bine,ii place sa fie masata cu ambele maini pe tzatze se umezeste repede .locatie foarte curata 10gfe ,rade,vorbeste intruna,nu se uita la ceas, nu te grabeste, nota 10oral 9normal 9cadou 100O recomand cu placere, numai cine nu a fost la ea nu stie ce pierde.Multumesc Anca,si-mi scot palaria in fata ta 18 12 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cinestie de cate ori am fost la Anca,nu-mi mai aduc aminte .Micuta de statura , un pic plinuta,frumoasa la fata .Foarte curata ,te trimite la dus chiar daca ii spui ca abia a facut,apoi merge si ea pentru igienizare.Oralul este bestial atenta la bijuteriile dintre picioare,la normal ii place pe la spate,dar am pus-o deasupra sa-i vad tzatzele care sunt de nota 10.Se misca bine,ii place sa fie masata cu ambele maini pe tzatze se umezeste repede .locatie foarte curata 10gfe ,rade,vorbeste intruna,nu se uita la ceas, nu te grabeste, nota 10oral 9normal 9cadou 100O recomand cu placere, numai cine nu a fost la ea nu stie ce pierde.Multumesc Anca,si-mi scot palaria in fata ta 2 3 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cinestie..cunoaste!Bine ai revenit! 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cinestie..cunoaste!Bine ai revenit!Și tu crezi că ... 2 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cinestie..cunoaste!Bine ai revenit! 16 11 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Și tu crezi că ... Clar...Da..Sigur! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Clar...Da..Sigur!Păi atunci, ne-am liniștit! O să avem în continuare orgaZme. 3 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Și tu crezi că ... Cine stie? 15 12 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Păi atunci, ne-am liniștit! O să avem în continuare orgaZme. Nu vorbi de funie in casa spanzuratului :laugh2 :laugh2 15 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Te miri si tu cum de le trozneste pe toate , brusc asa 9 16 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Miky77 esti cumva clona lui liviu58? 2 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Miky77 esti cumva clona lui liviu58?vezi-ti de treaba jegosule 13 10 Link spre comentariu
jensonn Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Pesti puternici are fata asta altfel nu mi explic cn ii face asa reclama.M am programat si eu la ea pt o ora(25 min la ea),e o tiganca sadea ,nesimtita cu o burta mareee inestetica .Pune prezervativul direct pe pula nesculata si molfaie la misto ca pe guma ,in casa suna telefoanele in draci si nu mai stie niciuna din casa pe cn sa primeasca mai repede.Grabita,nu ofera gfe DELOOC te grabeste ,se pune direct capra iar dupa ce ai terminat zice sa scoti repede "ciocanul" .in timpul actului sexual a venit colega sa ia un balonas rupand tot firulMaareee teapaaa !i am spus ca stau o ora iar ea mi a replicat ca trebuie sa plec dupa 25 min ca vine urm client si sa apuc sa fac si dus.repet una dintre cele mai mari tepe pt mine toti care au laudat o ,mari semne de intrebare iar cei ce au criticat o trebuie luati mai in serios .toate cele bune iar pestisorilor,lasati vrajelile pt altii ,fiindca suntem oameni seriosi si platim pt un serviciu corect. 1 1 Link spre comentariu
jensonn Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Pesti puternici are fata asta altfel nu mi explic cn ii face asa reclama.M am programat si eu la ea pt o ora(25 min la ea),e o tiganca sadea ,nesimtita cu o burta mareee inestetica .Pune prezervativul direct pe pula nesculata si molfaie la misto ca pe guma ,in casa suna telefoanele in draci si nu mai stie niciuna din casa pe cn sa primeasca mai repede.Grabita,nu ofera gfe DELOOC te grabeste ,se pune direct capra iar dupa ce ai terminat zice sa scoti repede "ciocanul" .in timpul actului sexual a venit colega sa ia un balonas rupand tot firulMaareee teapaaa !i am spus ca stau o ora iar ea mi a replicat ca trebuie sa plec dupa 25 min ca vine urm client si sa apuc sa fac si dus.repet una dintre cele mai mari tepe pt mine toti care au laudat o ,mari semne de intrebare iar cei ce au criticat o trebuie luati mai in serios .toate cele bune iar pestisorilor,lasati vrajelile pt altii ,fiindca suntem oameni seriosi si platim pt un serviciu corect. 1 1 Link spre comentariu
jensonn Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cinestie nu mai acoperi postul meu cu pozele sa nu citeasca lumea. 1 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cinestie nu mai acoperi postul meu cu pozele sa nu citeasca lumea.Nu ti se pare ca aberezi?Prietene,te vinzi ieftin. 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cinestie nu mai acoperi postul meu cu pozele sa nu citeasca lumea.Am inteles ca te-ai purtat ca un taran si atunci cum vroiai sa te trateze fata 13 8 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2016 ia zi frate Ghost cum ti se pare ?Asta-i show-ul de care imi e mie dor... 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 cui nu-i este dor de un show ? ultimiul la care am participat a fost intre nemtoaica si melissa 14 8 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 dar am inteles ca si anca poate face cu bianca fara probleme daca li se cere 12 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum