Sari la conținut

Emy curva misto PHD Vitan 0734543714

Vizitator Batranul George

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dân sloboz ceai, am desfăcut BORDOU' ăla....al dreaq cu gustu' lui :))

mai bine luati-l si haideti la mine la birou :) ma gasiti pana pe la 12-1 :) 

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

mai bine luati-l si haideti la mine la birou :) ma gasiti pana pe la 12-1 :)

Şi bătaia mea ți-o iei tu? =))

Săr'na mult pt invitație ;)

Stimă!!!

Vizitator
Postat

Săr'na mult dă tooot :)

'mi-as pula.............. ca bine le mai zicea  :laugh2

Vizitator
Postat

pula lu' Xoxo?

a lu' Troleibuz :)

• Like 1
Vizitator rebel_
Postat

Fratilor, pan' la urma a mai fost cineva la ea? O singura recenzie in 4 pagini nu e un inceput foarte promitator!  Pe langa asta faptul ca fata nu are cont pe forum miroase a apa statuta :animal_fish:

• Oras:...
  • Oras:...
Postat

Fratilor, pan' la urma a mai fost cineva la ea? O singura recenzie in 4 pagini nu e un inceput foarte promitator!  Pe langa asta faptul ca fata nu are cont pe forum miroase a apa statuta :animal_fish:

Pe de o parte ai si tu dreptate, dar tine cont ca e cam scumpa la 200 finalizarea, parerea mea. Sunt fete consacrate deja, care sunt la jumate de pret fata de posesoarea topicului. Criteriul pretului reduce mult numarul de clienti. Totusi George a facut recenzia, ma gandesc, daca nu ar fi facut-o, era mai bine? L-a manat curiozitatea, a platit si a mai si scris. aducand o contribuite comunitatii.

Daca are fata peste? Mie unul mi se rupe :)

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Ai putintica rabdare, stimabile! Poate o testez io saptamana viitoare, daca imi permite timpul.

Trebuie sa ma intelegeti si pe mine acum, nu pot sa le fut chiar pe toate.

E foarte greu cand esti bun, toate trag de tine sa vii sa le futi.

• Like 4
Vizitator rebel_
Postat

Pe de o parte ai si tu dreptate, dar tine cont ca e cam scumpa la 200 finalizarea, parerea mea. Sunt fete consacrate deja, care sunt la jumate de pret fata de posesoarea topicului. Criteriul pretului reduce mult numarul de clienti. Totusi George a facut recenzia, ma gandesc, daca nu ar fi facut-o, era mai bine? L-a manat curiozitatea, a platit si a mai si scris. aducand o contribuite comunitatii.

Daca are fata peste? Mie unul mi se rupe :)

Da, nu am vazut tariful, credeam ca e pe 100-150fin ca majoritatea celor de la testate, la 200fin e si Alexandra31... trebuie sa fie cam la aceelasi nivel.... adica etajul 5 :)

Vizitator
Postat

Ai telefonul ăla degeaba. Aruncă-l!

O doare'n pizda da noi  :laugh2

• Like 1
Vizitator Batranul George
Postat

Ai telefonul ăla degeaba. Aruncă-l!

Cred ca ar trebui sa urmaresti AT-ul. Cand isi baga anunt acolo inseamna ca lucreaza.Nu vezi ca nu are cont aici?

I-am zis eu 2-3 vorbe despre forum atunci cand am fost, dar se pare ca nu a interesat-o.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca ar trebui sa urmaresti AT-ul. Cand isi baga anunt acolo inseamna ca lucreaza.Nu vezi ca nu are cont aici?

I-am zis eu 2-3 vorbe despre forum atunci cand am fost, dar se pare ca nu a interesat-o.

Ai dreptate dar eu de obicei nu insist la o pizdă ca nebunul. Încerc să o contactez de câteva ori la intervale diferite și dacă nu răspunde, să fie sănătoasă.

Vizitator
Postat

Povesteste-i tu despre mine , poate asa o convingi :)

Postat

"Bătrânul George" iti multumesc pentru postare dar locația numarul de telefon nu mai sunt valide! Mi am facut cont in rugămintea de a ma sterge de aici .Si țin sa multumesc tuturor celor care m au vizitat !O zi superbă!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...