trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2015 ceai mah ? Dân sloboz ceai, am desfăcut BORDOU' ăla....al dreaq cu gustu' lui )
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2015 Postat Noiembrie 26, 2015 Dân sloboz ceai, am desfăcut BORDOU' ăla....al dreaq cu gustu' lui ) mai bine luati-l si haideti la mine la birou ma gasiti pana pe la 12-1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2015 mai bine luati-l si haideti la mine la birou ma gasiti pana pe la 12-1 Şi bătaia mea ți-o iei tu? Săr'na mult pt invitație Stimă!!!
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 26, 2015 Pt trolesco' fara numar' mo! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2015 Pt trolesco' fara numar' mo!Săr'na mult dă tooot 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2015 Postat Noiembrie 27, 2015 Săr'na mult dă tooot 'mi-as pula.............. ca bine le mai zicea
roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 27, 2015 si tu brutus ? Ar fute si el
roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 27, 2015 'mi-as pula.............. ca bine le mai zicea pula lu' Xoxo?
roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 27, 2015 Pt trolesco' fara numar' mo!Esti manelist, ce kkt...Erai cu dubstepu
roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 27, 2015 ete poze 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2015 Postat Noiembrie 27, 2015 pula lu' Xoxo?a lu' Troleibuz 1
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2015 Postat Noiembrie 27, 2015 Fratilor, pan' la urma a mai fost cineva la ea? O singura recenzie in 4 pagini nu e un inceput foarte promitator! Pe langa asta faptul ca fata nu are cont pe forum miroase a apa statuta
roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 27, 2015 Mareane,te-ai pisat pe toate topingurile Bea multa bere, stii cum e
roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 27, 2015 Fratilor, pan' la urma a mai fost cineva la ea? O singura recenzie in 4 pagini nu e un inceput foarte promitator! Pe langa asta faptul ca fata nu are cont pe forum miroase a apa statuta Pe de o parte ai si tu dreptate, dar tine cont ca e cam scumpa la 200 finalizarea, parerea mea. Sunt fete consacrate deja, care sunt la jumate de pret fata de posesoarea topicului. Criteriul pretului reduce mult numarul de clienti. Totusi George a facut recenzia, ma gandesc, daca nu ar fi facut-o, era mai bine? L-a manat curiozitatea, a platit si a mai si scris. aducand o contribuite comunitatii. Daca are fata peste? Mie unul mi se rupe
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Noiembrie 27, 2015 Fratilor, pan' la urma a mai fost cineva la ea? O singura recenzie in 4 pagini nu e un inceput foarte promitator! Pe langa asta faptul ca fata nu are cont pe forum miroase a apa statuta Ai putintica rabdare, stimabile! Poate o testez io saptamana viitoare, daca imi permite timpul. Trebuie sa ma intelegeti si pe mine acum, nu pot sa le fut chiar pe toate.E foarte greu cand esti bun, toate trag de tine sa vii sa le futi. 4
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2015 Postat Noiembrie 27, 2015 Pe de o parte ai si tu dreptate, dar tine cont ca e cam scumpa la 200 finalizarea, parerea mea. Sunt fete consacrate deja, care sunt la jumate de pret fata de posesoarea topicului. Criteriul pretului reduce mult numarul de clienti. Totusi George a facut recenzia, ma gandesc, daca nu ar fi facut-o, era mai bine? L-a manat curiozitatea, a platit si a mai si scris. aducand o contribuite comunitatii. Daca are fata peste? Mie unul mi se rupe Da, nu am vazut tariful, credeam ca e pe 100-150fin ca majoritatea celor de la testate, la 200fin e si Alexandra31... trebuie sa fie cam la aceelasi nivel.... adica etajul 5
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 Ai telefonul ăla degeaba. Aruncă-l!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Ai telefonul ăla degeaba. Aruncă-l!O doare'n pizda da noi 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 O doare'n pizda da noi Direct! Nici n-o mai sun. M-am înjurat 1
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Ai telefonul ăla degeaba. Aruncă-l!Cred ca ar trebui sa urmaresti AT-ul. Cand isi baga anunt acolo inseamna ca lucreaza.Nu vezi ca nu are cont aici?I-am zis eu 2-3 vorbe despre forum atunci cand am fost, dar se pare ca nu a interesat-o. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 Cred ca ar trebui sa urmaresti AT-ul. Cand isi baga anunt acolo inseamna ca lucreaza.Nu vezi ca nu are cont aici?I-am zis eu 2-3 vorbe despre forum atunci cand am fost, dar se pare ca nu a interesat-o. Ai dreptate dar eu de obicei nu insist la o pizdă ca nebunul. Încerc să o contactez de câteva ori la intervale diferite și dacă nu răspunde, să fie sănătoasă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Cred ca ar trebui sa urmaresti AT-ul. Cand isi baga anunt acolo inseamna ca lucreaza.Nu vezi ca nu are cont aici?I-am zis eu 2-3 vorbe despre forum atunci cand am fost, dar se pare ca nu a interesat-o.Povesteste-i tu despre mine , poate asa o convingi
emyyyy Reputație: 1 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 "Bătrânul George" iti multumesc pentru postare dar locația numarul de telefon nu mai sunt valide! Mi am facut cont in rugămintea de a ma sterge de aici .Si țin sa multumesc tuturor celor care m au vizitat !O zi superbă!
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 7, 2015 Te-ai lasat?Deja?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum