Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Un numar de telefon/poze?vaiiiiiiiii plm...........nu o cunosti pe corina ?!?!?!?!!?!? Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 vaiiiiiiiii plm...........nu o cunosti pe corina ?!?!?!?!!?!? Corina, da! Bunica sa, nu! lol Link spre comentariu
roamer Reputație: -441 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 1, 2015 vaiiiiiiiii plm...........nu o cunosti pe corina ?!?!?!?!!?!? That hurts Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Io personal, neavand prea multe inhibitii pe temele sexuale, am intrebat cateva cunostine de sex feminin ceva mai purii, post menopauza, care mai este treaba cu orgasmele lor si cat la suta din placerea simtita premenopauza, se mai regaseste postmenopauza...toate au marit ochii de impertinenta/indiscretia intrebarii, i-au dat peste cap, stramband din mustati. Barbati cu neveste over 50 am intrebat o gramada, habar n-au nici ei, sunt fericiti ca nu mai folosesc prezervative ori sa dea banii pe pastile antibarza. Am cautat ceva pe net, dar ceeea ce am gasit nu m-a lamurit, m-a lasat la fel de prost. Exista intredevar tratament hormonal pentru a face mai usor de trecut perioada de menopauza si postmenopauza, datorita schimbarilor fizice, hormonale, psihice...lubrifianti si hormoni, dar nimic legat despre orgasm, sensibilitatea si activitatea stimulilor asupra zonelor erogene feminine. Pe mine nu ma streseaza gandul ca peste vreo 30-40 de ani o sa mi se flescaie zgarciul, ma deprima mai mult faptul, ca in cazul in care o sa ma tampesc si o sa intru in randul ''lumii normale'', adica cu o baba permanenta pe cap, ce o sa mai fac vreo 20 de ani cu ea in pat dupa 47-50 de ani ? O sa ajung sa dau ca surdu-n tobe cu se exprima multi tampiti pe aici ? Unde mai este farmecul, cand baba se uita la tine si te-ntreaba: ''ai terminat ba odata, vezi ca-mi incepe telenovela'' ? Ca nu vreau sa fiu penibil sa ma duc la copile care-mi pot fi nepoate, si nici sa-mi iau una cu vreo 25 de ani mai tanara sa devin vreun 'irinel' libidinos. Gandul asta, ca partenera nu o sa mai simta mare lucru, chiar mi se pare naspa. Rog futarezii sa taca din gura, daca nu au ceva pertinent de adaugat, ca m-am lamurit cum sta treaba cu marea lor parte. Deci fetilii, care-i si cum sta treaba cu 'savarina fara sirop', are rost sa va mai chinuim/plictisim, sau o sa va lasam sa crosetati linistite, dandu-ne atunci voi bani sa scapati de noi din pat ? 2 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Iulie 5, 2017 UP, baga-mi-as in ele de fazan si muzichie repetata retardant-obsesiv-compulsiv de catre cei cativa melomani/garizi sclerozati consacrati. 1 Link spre comentariu
esti prost Reputație: 24 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 UP, baga-mi-as in ele de fazan si muzichie repetata retardant-obsesiv-compulsiv de catre cei cativa melomani/garizi sclerozati consacrati. Tu numai babe futi? Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Februarie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Februarie 27, 2018 Rog casanovele in pampersi, recte boshorogii rabalagiti si sclerozati care se manjesc constant si nonstop la bot de maroniu p-acilea, care mai poseda consoarte/moaste/mumii pe acasa cat si pe babele isterico-mahalagioaice de serviciu, in lipsa acuta de pula, in pauza de tocantize si alte buraclale, absolvente ale scolii de sculeri matritzeri antedecembriste, cu dume de mitze biciliste, uscate de menopauza ori dilite complet la neuron de bufeurile premenopauzei sa-si dea cu parerea si aici, si sa mai lase gugal search-ul pentru a poza in doctorande de scoala profesionala fara frecventa, ca nu tine. Lasati nimfomanele sa faca ce vor pasaricile lor, cu sau fara orgasm, pe bani sau nu, daca este placere si se simt bine, ce mai conteaza...in schimb povestiti voi(astea statute de-ati monopolizat DG-ul) la prosti, majoritatii futarezelor/casanovelor astea onanist-limbiste prezente p-acilea cum este treaba cu excitatia, lubrifierea si orgasmele dupa 45-50 de ani, cand savarina ramane fara ulei, zeama si alte maioneze. :D Nu de alta, dar daca ajung sa ma tampesc de tot si sa intru si io in randul lumii=pulimii, adica sa-mi iau calamitate permanenta pe cap, sa stiu ce ma asteapta si sa nu stau cu mumia in pat degeaba, o iau cu zece sau cu douazeci de ani mai tanara ? :crazylove ... ca genetic s-ar putea sa am oarece probleme, bunica-miu alergand cu chiloztii in vine dupa babe prin sat si la 75 de ani. :D 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 ... Nu de alta, dar daca ajung sa ma tampesc de tot si sa intru si io in randul lumii=pulimii, adica sa-mi iau calamitate permanenta pe cap, sa stiu ce ma asteapta si sa nu stau cu mumia in pat degeaba... Stai linistit, la 60-70 de ani, daca stii ce si cum sa-i oferi, femeia este la fel de tanara ca la 20 de ani. Vorbesc de orgasm, nu de aspect :P :laugh2 Daca nu ma crezi pe mine (desi stiu ce spun) documenteaza-te si o sa afli ca clitorisul nu imbatraneste :) Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 28, 2018 o sa-ti fac o dare de seama completa cand o sa ajung acolo ... pana atunci, eu nu te pot ajuta cu informatii "de la sursa" 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 .. Nu de alta, dar daca ajung sa ma tampesc de tot si sa intru si io in randul lumii=pulimii, adica sa-mi iau calamitate permanenta pe cap, ..... Ba ejti nebun, il pierdem pe Marinar? :( :( :( Păcat, ce sa spun, casa de chirpici :)) 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 28, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 28, 2018 Stai linistit, la 60-70 de ani, daca stii ce si cum sa-i oferi, femeia este la fel de tanara ca la 20 de ani. Vorbesc de orgasm, nu de aspect :P :laugh2 Daca nu ma crezi pe mine (desi stiu ce spun) documenteaza-te si o sa afli ca clitorisul nu imbatraneste :)Să înțeleag că ai futut și babe de 70 de ani.Bv coaie, ești tare 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 28, 2018 Să înțeleag că ai futut și babe de 70 de ani.Bv coaie, ești tareÎnseamnă că e potent, nu glumă! 2 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 pai pe bune ... toti suntem in stare sa futem si sa dam limbi tipelor de 20-30 ani .... dar sa-i vad pe aia care baga limba la smochina cu par a uneia de 60-70 de ani. Parerea mea :hihat 3 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 ...ești tareStiu :) Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 pai pe bune ... toti suntem in stare sa futem si sa dam limbi tipelor de 20-30 ani .... dar sa-i vad pe aia care baga limba la smochina cu par a uneia de 60-70 de ani. Parerea mea :hihatBa esti scarbos da-te n pula mea :)))))))) 3 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 28, 2018 Cu dedicatie , se stiu ei care ....dar sunt multi si fac cu schimbul . :) 1 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 1, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Martie 1, 2018 Cu dedicatie , se stiu ei care ....dar sunt multi si fac cu schimbul . :) aiii de plm! :slap2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 1, 2018 @Dylanbuc , sa nu zici ca te-ai evidentiat ca facand parte din videoclip , cand carai tucalul mosului ? :laugh2 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2018 @Dylanbuc , sa nu zici ca te-ai evidentiat ca facand parte din videoclip , cand carai tucalul mosului ? :laugh2 popnarul la cununie 2 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 1, 2018 Du-te , ba , ratacitule cu glumele tale , Spune , mai bine, cum faci tu un Threesome cu sfrijita/melcul ala din nadragi http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901232 Eu ti-am aratat ce inseamna in capul tau zevzec http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901287 Esti anti reclama , in pana mea , cu prezenta ta pe acolo si vrei sa le scoti si pe fetele acelea de pe piata :laugh2 Si daca nu este asa (Ca nu incerc sa fac mizerie pe Topicul acela . Cu ce sunt fetele de vina ca se lanseaza in dialog cu un tolomac ? ) http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901307 Mi-o inghiti pe toata pana la cotor ? 2 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Du-te , ba , ratacitule cu glumele tale , Spune , mai bine, cum faci tu un Threesome cu sfrijita/melcul ala din nadragi http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901232 Eu ti-am aratat ce inseamna in capul tau zevzec http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901287 Esti anti reclama , in pana mea , cu prezenta ta pe acolo si vrei sa le scoti si pe fetele acelea de pe piata :laugh2 Si daca nu este asa (Ca nu incerc sa fac mizerie pe Topicul acela . Cu ce sunt fetele de vina ca se lanseaza in dialog cu un tolomac ? ) http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901307 Mi-o inghiti pe toata pana la cotor ?poponare cum este sa fi maritata? 2 7 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 1, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 1, 2018 Du-te , ba , ratacitule cu glumele tale , Spune , mai bine, cum faci tu un Threesome cu sfrijita/melcul ala din nadragi http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901232 Eu ti-am aratat ce inseamna in capul tau zevzec http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901287 Esti anti reclama , in pana mea , cu prezenta ta pe acolo si vrei sa le scoti si pe fetele acelea de pe piata :laugh2 Si daca nu este asa (Ca nu incerc sa fac mizerie pe Topicul acela . Cu ce sunt fetele de vina ca se lanseaza in dialog cu un tolomac ? ) http://nimfomane.com/forum/topic/73566-0761984443-larisa-dristor/?p=3901307 Mi-o inghiti pe toata pana la cotor ?Răspunde fai taratura la întrebarea topicului! 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 1, 2018 Răspunde fai taratura la întrebarea topicului! Orgasm au doar popandaii impotenti , de teapa ta , care isi indeasa limba in cur , zilnic , de dimineata pana seara , in chit-chat-uri penibile si libidinoase . De fapt si singura lor bucurie , activa , ce le-a mai ramas .Acum esti multumit de raspuns ? :) 3 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 1, 2018 Orgasm au doar popandaii impotenti , de teapa ta , care isi indeasa limba in cur , zilnic , de dimineata pana seara , in chit-chat-uri penibile si libidinoase . De fapt si singura lor bucurie , activa , ce le-a mai ramas .Acum esti multumit de raspuns ? :)Taranusi basit si afumat,cand iti bagi stiuleti in cur,ai orgasm anal? :thinking 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 1, 2018 Taranusi basit si afumat,cand iti bagi stiuleti in cur,ai orgasm anal? :thinkingVăd că iar îl mănâncă-n cur! :laugh2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum