Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Confirm si eu cele spuse mai sus.

Am fost joi pe la ea, primul din lista zilei. Am asteptat-o in fata blocului, am urcat cu ea si inca o colega cu burtica, si m-a rugat sa intru in camera sa ma dezbrac si s-o astept.

A fost foarte surprinsa cand m-am cerut la dus "aa, vrei sa faci dus? Ia un prosop". Si-a cerut scuze "imi cer eu scuze pt deranj", in scarba si doar de fatada, in timp ce continua o discutie cu cele 2 colege despre o vânătaie produsă de un anume client.

In sfarsit, ajung inapoi in camera, dezbracat, vine si ea dezbracata (doar sosetele lungi de care pomenea colegul de mai sus).

Nu te lasa s-o atingi, sa-i vezi curul sau pizda, sanii nu se ating, nu se pune mana in par. Ea nu sta capra ca "sanatatea ei nu se cumpara cu bani". Oral bunicel, scurt si apăsat. Maxim 2 minute. Pus prezervativul cu gura. La oral e buna, doar ca e foarte falsa. Normal banal, pe la spate intinsi pe pat, cu "vai ce groasa o ai" si alte falsete. Cerut din nou oral, nervoasa ca tre sa schimbe prezervativul, il schimba, suge putin si finalizez pe sani printr-o laba executata bine, de mine.

Note: desi apreciez dolofanele la fizic mai mult de 7 nu ia. Imbracata e bună. Daca ar fi purtat un babydoll ca in poze, se schimba mult.

Figura o stiti din poze, tine de gusturi.

Locatia e de 7, dezordine dar probabil nu e tot timpul asa. De futut e bine.

Oral as da un 8. E bun desi e cu anvelopa.

Normal 5, fals, fara implicare.

GFE de gheata, temperaturi subunitare. Note subunitare.

Atitudinea scarbita de la telefon, de cand urcam cu liftul mi-a zis ca e obosita ca nu a dormit de mult. E sictirita, aroganta si țâfnoasă gen printesa din cartier. Nu discut despre gene

Macar si-a cerut scuze pentru atitudine, probabil (dupa laudele altora) e altfel, poate ca am prins-o eu in toane proaste, dar NU voi reveni sa fac o diferenta. 80 de lei glontul, pret urias pentru experienta. Ma intreb cum se purta cand avea preturi duble.

Va doresc o zi buna!

Înțelegem, e genul care dinainte s-o atingi, strigă "următorul"sau "acces interzis". Ms ca ne-ai împărtășit, ca sa stiu ce e de trecut la black list.
  • Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Înțelegem, e genul care dinainte s-o atingi, strigă "următorul"sau "acces interzis". Ms ca ne-ai împărtășit, ca sa stiu ce e de trecut la black list.

Ai inceput sa exagerezi

Postat

Ai inceput sa exagerezi

Exagereaza, dar e pe-aproape dpmdv.

Dar tu, te-ai impacat cu Moni? Astept cu nerabdare sa ne confirme si ea ca ai vizitat-o, ca tare cred ca nu-i mai plac banii tai.

• Like 1
Postat

Exagereaza, dar e pe-aproape dpmdv.

Dar tu, te-ai impacat cu Moni? Astept cu nerabdare sa ne confirme si ea ca ai vizitat-o, ca tare cred ca nu-i mai plac banii tai.

Nu, am vizitat-o inca dar suntem in relatii bune ,chiar daca eram certati tot asa raspundeam ; eu stiu ca nu grabeste pe nimeni niciodata, de cand a aparut pe nimfo si m-am imprietenit cu ea nu a fost fast fuck in locatia ei si intotdeauna sa pregateste inainte sa vina un client la ea,nu spun ca cei doi abereaza dar mai are si ea cate o zi proasta, cum au toate.Nu poti lucra mereu la acelasi nivel :hihat

Postat

Nu, am vizitat-o inca dar suntem in relatii bune ,chiar daca eram certati tot asa raspundeam ; eu stiu ca nu grabeste pe nimeni niciodata, de cand a aparut pe nimfo si m-am imprietenit cu ea nu a fost fast fuck in locatia ei si intotdeauna sa pregateste inainte sa vina un client la ea,nu spun ca cei doi abereaza dar mai are si ea cate o zi proasta, cum au toate.Nu poti lucra mereu la acelasi nivel :hihat

Cum să nu ”știe” nea livuță tot ce mișcă pe piața asta?!  :laugh2

bă ajutor de bucătăraș de la șaormeria din cartier rău famat, nu mai întina și fătuca asta cu insinuările tale că ai fi reușit s-o mânjești cu dejecțiile tale infecte!

Postat

Du-te repede, că doar e testată și recomandată de livuță, guvid scârbos și fără puță!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine  ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc, ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tin

Postat

Du-te repede, că doar e testată și recomandată de livuță, guvid scârbos și fără puță!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Te-ai ofticat de ce a scris Melissa este , ti-a pus ghiata la inima,esti fleasca tot fraiere :laugh2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Te-ai ofticat de ce a scris Melissa este , ti-a pus ghiata la inima,esti fleasca tot fraiere :laugh2

ne-a scapat pisic de prostovan? :laugh2

• Like 4
  • Minus 15
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:*

Asa mai fata frumoasa, bine ca mai zambesti, iti sta mai bine, aveai vreo cateva poze puse zilele trecute in care se vedea ca erai si suparata, si necajita... :( Iti sade mai bine zambareata... ;) :hihat

• Oras:_
  • Oras:_
Postat

Ca am văzut prea multă brânză :))

A fost foarte surprinsa cand m-am cerut la dus "aa, vrei sa faci dus? Ia un prosop". Si-a cerut scuze "imi cer eu scuze pt deranj", in scarba si doar de fatada, in timp ce continua o discutie cu cele 2 colege despre o vânătaie produsă de un anume client.

Cum se leaga trebuirile dom'le

Postat

Cat s-a facut balabusta. Asta la 25 de ani arata ca Mihaela la 50!

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 4
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...