cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 doar ma stii! intotdeauna am avut un suflet bun si mare 7 6
darknightmare Reputație: -6 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Noiembrie 6, 2016 Confirm si eu cele spuse mai sus.Am fost joi pe la ea, primul din lista zilei. Am asteptat-o in fata blocului, am urcat cu ea si inca o colega cu burtica, si m-a rugat sa intru in camera sa ma dezbrac si s-o astept.A fost foarte surprinsa cand m-am cerut la dus "aa, vrei sa faci dus? Ia un prosop". Si-a cerut scuze "imi cer eu scuze pt deranj", in scarba si doar de fatada, in timp ce continua o discutie cu cele 2 colege despre o vânătaie produsă de un anume client.In sfarsit, ajung inapoi in camera, dezbracat, vine si ea dezbracata (doar sosetele lungi de care pomenea colegul de mai sus).Nu te lasa s-o atingi, sa-i vezi curul sau pizda, sanii nu se ating, nu se pune mana in par. Ea nu sta capra ca "sanatatea ei nu se cumpara cu bani". Oral bunicel, scurt si apăsat. Maxim 2 minute. Pus prezervativul cu gura. La oral e buna, doar ca e foarte falsa. Normal banal, pe la spate intinsi pe pat, cu "vai ce groasa o ai" si alte falsete. Cerut din nou oral, nervoasa ca tre sa schimbe prezervativul, il schimba, suge putin si finalizez pe sani printr-o laba executata bine, de mine.Note: desi apreciez dolofanele la fizic mai mult de 7 nu ia. Imbracata e bună. Daca ar fi purtat un babydoll ca in poze, se schimba mult.Figura o stiti din poze, tine de gusturi.Locatia e de 7, dezordine dar probabil nu e tot timpul asa. De futut e bine.Oral as da un 8. E bun desi e cu anvelopa.Normal 5, fals, fara implicare.GFE de gheata, temperaturi subunitare. Note subunitare.Atitudinea scarbita de la telefon, de cand urcam cu liftul mi-a zis ca e obosita ca nu a dormit de mult. E sictirita, aroganta si țâfnoasă gen printesa din cartier. Nu discut despre geneMacar si-a cerut scuze pentru atitudine, probabil (dupa laudele altora) e altfel, poate ca am prins-o eu in toane proaste, dar NU voi reveni sa fac o diferenta. 80 de lei glontul, pret urias pentru experienta. Ma intreb cum se purta cand avea preturi duble.Va doresc o zi buna!Înțelegem, e genul care dinainte s-o atingi, strigă "următorul"sau "acces interzis". Ms ca ne-ai împărtășit, ca sa stiu ce e de trecut la black list. 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Înțelegem, e genul care dinainte s-o atingi, strigă "următorul"sau "acces interzis". Ms ca ne-ai împărtășit, ca sa stiu ce e de trecut la black list.Ai inceput sa exagerezi
amachine Reputație: 262 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Ai inceput sa exagereziExagereaza, dar e pe-aproape dpmdv. Dar tu, te-ai impacat cu Moni? Astept cu nerabdare sa ne confirme si ea ca ai vizitat-o, ca tare cred ca nu-i mai plac banii tai. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Exagereaza, dar e pe-aproape dpmdv. Dar tu, te-ai impacat cu Moni? Astept cu nerabdare sa ne confirme si ea ca ai vizitat-o, ca tare cred ca nu-i mai plac banii tai.Nu, am vizitat-o inca dar suntem in relatii bune ,chiar daca eram certati tot asa raspundeam ; eu stiu ca nu grabeste pe nimeni niciodata, de cand a aparut pe nimfo si m-am imprietenit cu ea nu a fost fast fuck in locatia ei si intotdeauna sa pregateste inainte sa vina un client la ea,nu spun ca cei doi abereaza dar mai are si ea cate o zi proasta, cum au toate.Nu poti lucra mereu la acelasi nivel
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Nu, am vizitat-o inca dar suntem in relatii bune ,chiar daca eram certati tot asa raspundeam ; eu stiu ca nu grabeste pe nimeni niciodata, de cand a aparut pe nimfo si m-am imprietenit cu ea nu a fost fast fuck in locatia ei si intotdeauna sa pregateste inainte sa vina un client la ea,nu spun ca cei doi abereaza dar mai are si ea cate o zi proasta, cum au toate.Nu poti lucra mereu la acelasi nivel Cum să nu ”știe” nea livuță tot ce mișcă pe piața asta?! bă ajutor de bucătăraș de la șaormeria din cartier rău famat, nu mai întina și fătuca asta cu insinuările tale că ai fi reușit s-o mânjești cu dejecțiile tale infecte!
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 7, 2016 8
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 7, 2016 4
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 nu te mai gandi frate du-te :clapp
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 nu te mai gandi frate du-te :clappDu-te repede, că doar e testată și recomandată de livuță, guvid scârbos și fără puță!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Du-te repede, că doar e testată și recomandată de livuță, guvid scârbos și fără puță! Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc, ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tin
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Du-te repede, că doar e testată și recomandată de livuță, guvid scârbos și fără puță! Te-ai ofticat de ce a scris Melissa este , ti-a pus ghiata la inima,esti fleasca tot fraiere
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 8, 2016 Te-ai ofticat de ce a scris Melissa este , ti-a pus ghiata la inima,esti fleasca tot fraiere ne-a scapat pisic de prostovan? 4 15
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 ne-a scapat pisic de prostovan? acum am vazut. Multumim Pisicut 8 5
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 8, 2016 10
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 8, 2016 12
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 10, 2016 Disponibila până la ora 01:30/Rond Alba Iulia 0731742430 !!!!!!!!!! Ofer DOAR ORAL PROTEJAT 50 Fin !!!!!!!! 5
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 10, 2016
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Asa mai fata frumoasa, bine ca mai zambesti, iti sta mai bine, aveai vreo cateva poze puse zilele trecute in care se vedea ca erai si suparata, si necajita... Iti sade mai bine zambareata...
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 11, 2016 Asa mai fata frumoasa, bine ca mai zambesti, iti sta mai bine, aveai vreo cateva poze puse zilele trecute in care se vedea ca erai si suparata, si necajita... Iti sade mai bine zambareata... Pupici 2
kingx Reputație: 360 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:_ Oras:_ Postat Noiembrie 11, 2016 Ca am văzut prea multă brânză ) A fost foarte surprinsa cand m-am cerut la dus "aa, vrei sa faci dus? Ia un prosop". Si-a cerut scuze "imi cer eu scuze pt deranj", in scarba si doar de fatada, in timp ce continua o discutie cu cele 2 colege despre o vânătaie produsă de un anume client. Cum se leaga trebuirile dom'le
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 12, 2016 Disponibila până la 05:00 80Fin ( oral normal totul PROTEJAT)Rond Alba Iulia
victorino Reputație: 9 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 12, 2016 Cat s-a facut balabusta. Asta la 25 de ani arata ca Mihaela la 50! 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 12, 2016 Cat s-a facut balabusta. Asta la 25 de ani arata ca Mihaela la 50! :laugh2 4 14
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 13, 2016 Cat s-a facut balabusta. Asta la 25 de ani arata ca Mihaela la 50!Care Mihaela?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum