Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:in spania
  • Oras:in spania
Postat

HAHAHAHHA SA MOARA FRANTA DACA NU AM RAS CAND AM CITIT "ORCA" HAAAAAAAAAAHAHAHHA

bravo varule, ai un os de la mine!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sa pleci din Bucuresti la Bacau e ca si cum Messi ar pleca de la Barcelona la Eibar.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

HAHAHAHHA SA MOARA FRANTA DACA NU AM RAS CAND AM CITIT "ORCA" HAAAAAAAAAAHAHAHHA

bravo varule, ai un os de la mine!

da' te superi daca mi-l rozi intai si dupa aia mi-l dai ..vericule ?

Postat

ATENTIE MARE LA ACEASTA BALENA DEOARECE ASA CUM SCRIE PESTE TOT A FUGIT DIN BUCURESTI DUPA CE A IMBOLNAVIT POPULATIA SI S-A REFUGIAT LA PROSTI IN MOLDOVA..ASA CREDE EA..ATENTIE DIN NOU DEOARECE OFERA SEX NEPROTEJAT !!!

Postat

ATENTIE MARE LA ACEASTA BALENA DEOARECE ASA CUM SCRIE PESTE TOT A FUGIT DIN BUCURESTI DUPA CE A IMBOLNAVIT POPULATIA SI S-A REFUGIAT LA PROSTI IN MOLDOVA..ASA CREDE EA..ATENTIE DIN NOU DEOARECE OFERA SEX NEPROTEJAT !!!

Pana si oralul il face protejat mai informeza-te ,citeste recenzii,ce spune ea in postari etc  :slap2

• Like 17
  • Minus 18
Postat

Pana si oralul il face protejat mai informeza-te ,citeste recenzii,ce spune ea in postari etc  :slap2

Ai fost tu la ea sau crezi ce spune ?

Eu am fost si asa cum am mai spus mi-a propus anal fara preze ptr 300 ron.

Asa ca nu mai vb daca nu stii..ok ?

Postat

Ai fost tu la ea sau crezi ce spune ?

Eu am fost si asa cum am mai spus mi-a propus anal fara preze ptr 300 ron.

Asa ca nu mai vb daca nu stii..ok ?

Se vede ca nu stii cu cine stai de vorba ,daca ai sti nu mi-ai pune intrebarea aia idioata cu ''Ai fost tu la ea sau crezi ce spune ?''

• Like 18
  • Minus 18
Postat

La fel cum nici tu nu stii ...chiar nu stii ca curvele fac orice cand au nevoie de bani?

Daca am zis ca mi-a propus sa fac anal neprotejat ce tot sariti cu gura ca nu e adevarat?

Ce era sa fac s-o inregistrez?

N-am de castigat si nici de pierdut la asta...credeam ca ajut pe careva..asta e tot.

Eu cred ca astia care tot negati ce spun eu ati cazut in plasa si va prefaceti ca nu e adevarat.ma doare-n penis..

Postat

La fel cum nici tu nu stii ...chiar nu stii ca curvele fac orice cand au nevoie de bani?

Daca am zis ca mi-a propus sa fac anal neprotejat ce tot sariti cu gura ca nu e adevarat?

Ce era sa fac s-o inregistrez?

N-am de castigat si nici de pierdut la asta...credeam ca ajut pe careva..asta e tot.

Eu cred ca astia care tot negati ce spun eu ati cazut in plasa si va prefaceti ca nu e adevarat.ma doare-n penis..

Eu cred ca ti-a propus un 'C'anal de 300  :laugh2

• Like 17
  • Minus 18
Postat

Eu cred ca ti-a propus un 'C'anal de 300  :laugh2

E clar ca te-a pacalit s-o futi fara si te-ai infectat...faci parte din grupul adeptilor fut fara balon..este baiete?..hahaha...abia astept sa vad ce se intampla mai departe...

Postat

E clar ca te-a pacalit s-o futi fara si te-ai infectat...faci parte din grupul adeptilor fut fara balon..este baiete?..hahaha...abia astept sa vad ce se intampla mai departe...

Asteapta ca doar nu stai cu picioarele in apa  :laugh2  :slap2

• Like 18
  • Minus 18
Postat

am vazut ca sunt si altii care se lamenteaza ca faci sex neprotejat..or fi si aia mincinosi asa e ?

numai tu esti cinstita...

Postat

am vazut ca sunt si altii care se lamenteaza ca faci sex neprotejat..or fi si aia mincinosi asa e ?

numai tu esti cinstita...

Cand zici altii te referi la tine si clona?  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...