trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 30, 2016 Da bree,promiți că o vizitezi de 10-15 ori,lași un avans si primești o reducere. Și dacã n-ajungi odatã, din varii motive, se reporteazã pt luna viitoare ) 'mi-aș poola
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Postat Mai 30, 2016 Bree,stai așa, vrei sa spui că Gută a futut-o pe kori?????? iezact , fute orice misca
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 30, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 30, 2016 Da, tre' să arați ultima factură de curent plătităNu ca Gută plătește suma integral, iar în loc de factură la curent arată recenziile pozitive 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 30, 2016 iezact , fute orice misca Visu' lu Costela 3
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 30, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 30, 2016 iezact , fute orice misca Vai de pula meaaaa!!!Dacă a futut-o si pe kori trebuie să mă retrag că îmi vine să vomit.Sal.băieți si daca îmi revin întru pe seara.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Postat Mai 30, 2016 Te-a dat afara este? bai liviule , n-am nimic cu tine adik poti sa futi si moastele lu` cuvioasa paraschiva da nu ne mai umple de spume cu recenzii false.pe bune acum , tu esti dreglat omule , pai pula se scoala daca ai ceva`n cap , e in stransa legatura organu cu creieru , la tine se pare insa ca e lipsa de creier. 1 1
state potcovaru' Reputație: 138 Postat Mai 30, 2016 Oras:Cannes Oras:Cannes Postat Mai 30, 2016 bai liviule , n-am nimic cu tine adik poti sa futi si moastele lu` cuvioasa paraschiva da nu ne mai umple de spume cu recenzii false.pe bune acum , tu esti dreglat omule , pai pula se scoala daca ai ceva`n cap , e in stransa legatura organu cu creieru , la tine se pare insa ca e lipsa de creier.lasati-l am zis
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 30, 2016 lasati-l am zis Ooooo, trãiascã nea Stãticã!!! Înviași, bre?
state potcovaru' Reputație: 138 Postat Mai 30, 2016 Oras:Cannes Oras:Cannes Postat Mai 30, 2016 Ooooo, trãiascã nea Stãticã!!! Înviași, bre? Trebuie sa facem putina ordine p'aicisa
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 30, 2016 Trebuie sa facem putina ordine p'aicisa Cam da, s-a uNplut dã bulanJii
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 30, 2016 Trebuie sa facem putina ordine p'aicisa Ți-ai format o oareșcare pãrere despre Liviu, zis și OrgaZm? 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 30, 2016 E cazul de un stabor, zic!
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2016 Io nu înțeleg ce e ăla abonament! Adică au fetele formulare, cartele, sau altceva similar?Unele au , ca la spalatorie . 5 plus 1 gratis (pe care o include tot in primele 5) sau daca le suni ti-o baga la intrevederi
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Postat Mai 30, 2016 ms pt sfat am fost ori cum sida sau alte boli grave ies in analize in 6 luni... Da am facut si fac circ pt o palma defapt o fost pumn..atata timp cat nici parintii mei nu m-au atins el cu ce drept ma atinge ? Hmm e usor pt voi barbati sa radeti in viata urmatoare poate ve-ti fi femei atunci sa vede-ti ce radem noi astea curvele care ne futem pe banii cand aveti nevoie de noi ne zambiti miseleste si cand pula e goala suntem zdrente ... Si rade-ti cu gura pana la p... Nu i vorba de analize i vorba sa iei un antiviral puternic asa ca daca el i infect, ai mult mai putin % sa fii infecta si tu, si sa face REPEDE asta.
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Postat Mai 30, 2016 bine alte subiecte mai aveti? Stati linistiti sa luat masurile necesare in primul rand exista pastile ti-le da gineco. In primul rand daca avea sida nu era atat de tampit sa faca gestul asta... Raspunde penal orce persoana care infecteaza cu buna stiinta alta persoana .. Punct si am incheiat subiectul ... Lol... Eu nu cred esti prosta, si cel mai prost stie ca nu poti sa ai incredere in lumea, special despre cineva ca te a dat un pumn in fata. Probabil ai deja si tu sida si nu iti pasa si cand ai scris "nervoasa" nu era vorba de o minciune.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2016 Nu i vorba de analize i vorba sa iei un antiviral puternic asa ca daca el i infect, ai mult mai putin % sa fii infecta si tu, si sa face REPEDE asta.Eu unul nu as garanta ptr. niciuna vis-a-vis de BTS , iar de HIV majoritatea care au descoperit intr-un tarziu ca sunt purtatoare , nici nu stiau de fapt si chiar si asa au continuat cu sex-atul pe bani , fara sa le intereseze ca pot imbolnavi clientii . Ex clar prostituata de la Romana de acum vre-o 2 ani care probabil a imbolnavit zeci de clienti si carora le e rusine sa recunoasca
mathis27 Reputație: 1227 Postat Mai 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 30, 2016 bine alte subiecte mai aveti? Stati linistiti sa luat masurile necesare in primul rand exista pastile ti-le da gineco. In primul rand daca avea sida nu era atat de tampit sa faca gestul asta... Raspunde penal orce persoana care infecteaza cu buna stiinta alta persoana .. Punct si am incheiat subiectul ...Moni vb ceva vreme in urma cu un doctor urolog prieten de familie si vb de BTS in special de HIV spunea ca se ia destul de greu si trebuie sa existe contact sange pe sange si daca sangera el nu cred ca sangerai si tu iar daca nu ajungel acest virus in sange moare destul de repede asa ca stai linistita ca nu ai luat nimic de la el....decat un pumn in ochi...si acum te las la discutile voastre! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2016 stai linistita ca nu ai luat nimic de la el....decat un pumn in ochi...si acum te las la discutile voastre!poate fi si acesta un inceput frumos de fantezie - sex hard se mai schimba trand-ulTrebuie doar sa simti piata 26 17
sharkattack Reputație: 1171 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2016 ce de mancat de cur aici. ce de teroare gratuita si inutila. fata a zis ce a patit. multumim pentru sinceritate. s-a notat. cine vrea sa ia in considerare, ia in considerare. cine nu, treaba lui.alegerea fiecaruia ce parere are si cum priveste ce s-a intamplat. eventual sa puna un semn pe topic "pangarit" si asa o sa stie toata lumea ce inseamna. apreciem sinceritatea ei, ma intreb cate altele de pe aici au ascuns acest lucru tocmai pentru a nu avea parte de atata discutie.cred ca s-a inteles deja intamplarea. putem sa intelegem si sa ne protejam doar stiind ce s-a intamplat. am inteles toti ce s-a intamplat. vorbiti toti de parca ati fi doctori, desi probabil sunt unii certati cu sapunul si cu apa.si apropo, si sida asta, nu se ia de pe toti peretii. pfff 9 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Mai 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Mai 30, 2016 Moni vb ceva vreme in urma cu un doctor urolog prieten de familie si vb de BTS in special de HIV spunea ca se ia destul de greu si trebuie sa existe contact sange pe sange si daca sangera el nu cred ca sangerai si tu iar daca nu ajungel acest virus in sange moare destul de repede asa ca stai linistita ca nu ai luat nimic de la el....decat un pumn in ochi...si acum te las la discutile voastre!exact acelas lucru mi-a spus si ginecologul meu... Ori cum pt orice eventualitate mi-a dat cateva "pilule" foarte puternice... 1 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Mai 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Mai 30, 2016 ce de mancat de cur aici. ce de teroare gratuita si inutila. fata a zis ce a patit. multumim pentru sinceritate. s-a notat. cine vrea sa ia in considerare, ia in considerare. cine nu, treaba lui.alegerea fiecaruia ce parere are si cum priveste ce s-a intamplat. eventual sa puna un semn pe topic "pangarit" si asa o sa stie toata lumea ce inseamna. apreciem sinceritatea ei, ma intreb cate altele de pe aici au ascuns acest lucru tocmai pentru a nu avea parte de atata discutie.cred ca s-a inteles deja intamplarea. putem sa intelegem si sa ne protejam doar stiind ce s-a intamplat. am inteles toti ce s-a intamplat. vorbiti toti de parca ati fi doctori, desi probabil sunt unii certati cu sapunul si cu apa.si apropo, si sida asta, nu se ia de pe toti peretii. pfffdoamne in sfarsit un om cu capu pe umeri ...! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 30, 2016 doamne in sfarsit un om cu capu pe umeri ...! Ai lucrat azi? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 30, 2016 Ai lucrat azi?Adică ce insinuezi..? 2 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 30, 2016 Adică ce insinuezi..? Scuze, trebuia sã fiu mai direct...s-o fi futut azi? ) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum