Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Da bree,promiți că o vizitezi de 10-15 ori,lași un avans si primești o reducere.

Și dacã n-ajungi odatã, din varii motive, se reporteazã pt luna viitoare :))

'mi-aș poola

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bree,stai așa, vrei sa spui că Gută a futut-o pe kori??????

iezact , fute orice misca  :laugh2

• Oras:Falastoaca
Postat

Da, tre' să arați ultima factură de curent plătită

Nu ca Gută plătește suma integral, iar în loc de factură la curent arată recenziile pozitive

• Like 1
Postat

iezact , fute orice misca  :laugh2

Vai de pula meaaaa!!!

Dacă a futut-o si pe kori trebuie să mă retrag că îmi vine să vomit.

Sal.băieți si daca îmi revin întru pe seara.

Vizitator
Postat

Te-a dat afara este?

bai liviule , n-am nimic cu tine adik poti sa futi si moastele lu` cuvioasa paraschiva da nu ne mai umple de spume cu recenzii false.

pe bune acum , tu esti dreglat omule , pai pula se scoala daca ai ceva`n cap , e in stransa legatura organu cu creieru , la tine se pare insa ca e lipsa de creier.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator rebel_
Postat

Care kory?

• Oras:Cannes
  • Oras:Cannes
Postat

bai liviule , n-am nimic cu tine adik poti sa futi si moastele lu` cuvioasa paraschiva da nu ne mai umple de spume cu recenzii false.

pe bune acum , tu esti dreglat omule , pai pula se scoala daca ai ceva`n cap , e in stransa legatura organu cu creieru , la tine se pare insa ca e lipsa de creier.

lasati-l am zis =))

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

E cazul de un stabor, zic!

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Io nu înțeleg ce e ăla abonament! Adică au fetele formulare, cartele, sau altceva similar?

Unele au , ca la spalatorie . 5 plus 1 gratis (pe care o include tot in primele 5)  sau daca le suni ti-o baga la  intrevederi :laugh2

Vizitator taki
Postat

ms pt sfat am fost ori cum sida sau alte boli grave ies in analize in 6 luni... Da am facut si fac circ pt o palma defapt o fost pumn..atata timp cat nici parintii mei nu m-au atins el cu ce drept ma atinge ? Hmm e usor pt voi barbati sa radeti in viata urmatoare poate ve-ti fi femei atunci sa vede-ti ce radem noi astea curvele care ne futem pe banii cand aveti nevoie de noi ne zambiti miseleste si cand pula e goala suntem zdrente ... Si rade-ti cu gura pana la p...

Nu i vorba de analize i vorba sa iei un antiviral puternic asa ca daca el i infect, ai mult mai  putin % sa fii infecta si tu, si sa face REPEDE asta.

Vizitator taki
Postat

bine alte subiecte mai aveti? Stati linistiti sa luat masurile necesare in primul rand exista pastile ti-le da gineco. In primul rand daca avea sida nu era atat de tampit sa faca gestul asta... Raspunde penal orce persoana care infecteaza cu buna stiinta alta persoana .. Punct si am incheiat subiectul ...

Lol...

Eu nu cred esti prosta, si cel mai prost stie ca nu poti sa ai incredere in lumea, special despre cineva ca te a dat un pumn in fata.

Probabil ai deja si tu sida si nu iti pasa si cand ai scris "nervoasa" nu era vorba de o minciune.

Postat

Nu i vorba de analize i vorba sa iei un antiviral puternic asa ca daca el i infect, ai mult mai  putin % sa fii infecta si tu, si sa face REPEDE asta.

Eu unul nu as garanta ptr. niciuna vis-a-vis de BTS , iar de HIV majoritatea care au descoperit intr-un tarziu ca sunt purtatoare , nici nu stiau de fapt si chiar si asa au continuat cu sex-atul pe bani , fara sa le intereseze ca pot imbolnavi clientii . Ex  clar prostituata de la Romana de acum vre-o 2 ani care probabil a imbolnavit zeci de clienti si carora le e rusine sa recunoasca

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

bine alte subiecte mai aveti? Stati linistiti sa luat masurile necesare in primul rand exista pastile ti-le da gineco. In primul rand daca avea sida nu era atat de tampit sa faca gestul asta... Raspunde penal orce persoana care infecteaza cu buna stiinta alta persoana .. Punct si am incheiat subiectul ...

Moni vb ceva vreme in urma cu un doctor urolog prieten de familie si vb de BTS in special de HIV spunea ca se ia destul de greu si trebuie sa existe contact sange pe sange si daca sangera el nu cred ca sangerai si tu iar daca nu ajungel acest virus in sange moare destul de repede asa ca stai linistita ca nu ai luat nimic de la el....decat un pumn in ochi...si acum te las la discutile voastre!

• Like 2
Postat

stai linistita ca nu ai luat nimic de la el....decat un pumn in ochi...si acum te las la discutile voastre!

poate fi si acesta un inceput frumos de fantezie - sex hard :laugh2  se mai schimba trand-ul

Trebuie doar sa simti piata

• Like 26
  • Minus 17
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ce de mancat de cur aici. ce de teroare gratuita si inutila.  :slap2

fata a zis ce a patit. multumim pentru sinceritate. s-a notat. cine vrea sa ia in considerare, ia in considerare. cine nu, treaba lui.

alegerea fiecaruia ce parere are si cum priveste ce s-a intamplat. eventual sa puna un semn pe topic "pangarit" si asa o sa stie toata lumea ce inseamna. 

apreciem sinceritatea ei, ma intreb cate altele de pe aici au  ascuns acest lucru tocmai pentru a nu avea parte de atata discutie.

cred ca s-a inteles deja intamplarea. putem sa intelegem si sa ne protejam doar stiind ce s-a intamplat. 

am inteles toti ce s-a intamplat. vorbiti toti de parca ati fi doctori, desi probabil sunt unii certati cu sapunul si cu apa.

si apropo, si sida asta, nu se ia de pe toti peretii. pfff

• Like 9
  • Minus 1
Reputație: 2129
Postat

Moni vb ceva vreme in urma cu un doctor urolog prieten de familie si vb de BTS in special de HIV spunea ca se ia destul de greu si trebuie sa existe contact sange pe sange si daca sangera el nu cred ca sangerai si tu iar daca nu ajungel acest virus in sange moare destul de repede asa ca stai linistita ca nu ai luat nimic de la el....decat un pumn in ochi...si acum te las la discutile voastre!

exact acelas lucru mi-a spus si ginecologul meu... Ori cum pt orice eventualitate mi-a dat cateva "pilule" foarte puternice...

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 2129
Postat

ce de mancat de cur aici. ce de teroare gratuita si inutila. :slap2

fata a zis ce a patit. multumim pentru sinceritate. s-a notat. cine vrea sa ia in considerare, ia in considerare. cine nu, treaba lui.

alegerea fiecaruia ce parere are si cum priveste ce s-a intamplat. eventual sa puna un semn pe topic "pangarit" si asa o sa stie toata lumea ce inseamna.

apreciem sinceritatea ei, ma intreb cate altele de pe aici au ascuns acest lucru tocmai pentru a nu avea parte de atata discutie.

cred ca s-a inteles deja intamplarea. putem sa intelegem si sa ne protejam doar stiind ce s-a intamplat.

am inteles toti ce s-a intamplat. vorbiti toti de parca ati fi doctori, desi probabil sunt unii certati cu sapunul si cu apa.

si apropo, si sida asta, nu se ia de pe toti peretii. pfff

doamne in sfarsit un om cu capu pe umeri ...!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...