darknightmare Reputație: -6 Postat Iunie 4, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iunie 4, 2016 Am vrut să-ți dovedesc cât de retardat ești.Ai zis că sunt la ignore.IDIOTULEEEEE!!Si tu chiar ai crezut? Te deblochez din cand in cand, atunci cand am chef sa rad de fraieri . Hai cinste tie! Te trec inapoi unde ti-e locul, la zona obscura!
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 4, 2016 Si tu chiar ai crezut? Te deblochez din cand in cand, atunci cand am chef sa rad de fraieri . Hai cinste tie! Te trec inapoi unde ti-e locul, la zona obscura! Tu nu treci pe nimeni la ignore pentru că ești dependent de umilință
darknightmare Reputație: -6 Postat Iunie 4, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iunie 4, 2016 Tu nu treci pe nimeni la ignore pentru că ești dependent de umilințăHai treci inapoi in cotet, ca ti-am dat destul dreptul la cuvant! Poti incerca "sa vorbesti" in soapta!
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 4, 2016 Corina cu experienta ei cu tot mi-a dat 2 tepe in doua zile diferite...am ajuns la Unirii si mi-a zis ca nu ma poate primii ca cica nu ii place de mine (m-a vazut pe balcon)....de parca banii mei ii prindeau prost in buzunar! Dar o prind eu ... ii mananci curu )) vezi ca te ia PICON cu toporu..)) 2 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 4, 2016 Fugiti de grasa asta ca ii pute pizda a hoit....am vizitat-o ieri si dupa primul numar am plecat ca imi mutase nasul din loc....apa si sapunul dupa tinesi nu ai spalat-o cu limbute ? ca dupa tine am fost eu si am intrebat-o daca nu face dus ,si mi-a zis ca a fost un fraier inainea mea care a spalat-o cu limba mai bine decat dusul 4 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2016 Postat Iunie 4, 2016 ii mananci curu )) vezi ca te ia PICON cu toporu.. )) Lasa-l in plata Domnului e un tigan frustrat ...l-am facut sa stea pe la Unirii doua ore la 27 de grade cu plus si l-a batut soarele in cap,saracul! 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 4, 2016 Lasa-l in plata Domnului e un tigan frustrat ...l-am facut sa stea pe la Unirii doua ore la 27 de grade cu plus si l-a batut soarele in cap,saracul! Amin ) 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 4, 2016 disponibila ?dupa ora 2 momentan am programare pup 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2016 ii mananci curu )) vezi ca te ia PICON cu toporu.. ))N-am topor! 5 23
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 5, 2016 N-am topor! dar ai cican, dai cu ciocanul 3 5
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 5, 2016 disponibila 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 disponibila si io )) adica`s singur 1 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 5, 2016 si io )) adica`s singurvreau sa ma contopesc cu cineva )) bine 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 vreau sa ma contopesc cu cineva )) bine io deja ma topesc 1 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 5, 2016 io deja ma topesc ) ) 1
costichirila Reputație: -693 Postat Iunie 5, 2016 Oras:aici Oras:aici Postat Iunie 5, 2016 Am fost la moni cu ceva timp in urma locatia cec Alba Iulia grasuta dar simpatica si frumusica la fata,oralul facut perfect este meseriasa,la normal te incita cu syrigate gen : fute-ma,asa vreau pula,etc.daca ar da si din motoras ar fi perfecta,sarutari la greu.Locatie 10GFE 8Oral 8Normal 8Cadou 100Multumesc Moni si o recomand celor care doresc plinute. 6 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 5, 2016 Am fost la moni cu ceva timp in urma locatia cec Alba Iulia grasuta dar simpatica si frumusica la fata,oralul facut perfect este meseriasa,la normal te incita cu syrigate gen : fute-ma,asa vreau pula,etc.daca ar da si din motoras ar fi perfecta,sarutari la greu.Locatie 10GFE 8Oral 8Normal 8Cadou 100Multumesc Moni si o recomand celor care doresc plinute.MULTUMESC ! 1 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 5, 2016 disponibila:* 1
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iunie 5, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 5, 2016 Coconu' ceo mai face?Cica-i in spital,l-a prins 'detectivul' si i-a dat meciul. 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 5, 2016 Coconu' ceo mai face? pe nevinovatul ) face si tace 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 pe nevinovatul ) face si tace Dat dreaq cum ar veni 1 1
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 5, 2016 Dat dreaq cum ar veni Doar Consiliul Suprem al Pulimii poate face dreptate. 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iunie 5, 2016 Dat dreaq cum ar veni baiat de baiat ) ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum