alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 6, 2016 Picoane, nu observi un trend pe acest topic? incet incet livu se transforma in dobre, si monica in bikutz, ce romanticFelicitari liviule, dementul dracu, ai mai nenorocit o femeie si ne-ai lasat fara nimic de futut 3 3
victorino Reputație: 9 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2016 Aaaa... ok! Bine că nu e pe cel drept! Ai zis-o. Te-ai bagat aiurea in seama. O fi stanga, o fi dreapta, unde o fi mai rau sau mai bine? Tu chiar esti prost, da' prost rau! 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2016 Ai zis-o. Te-ai bagat aiurea in seama. O fi stanga, o fi dreapta, unde o fi mai rau sau mai bine? Tu chiar esti prost, da' prost rau! Băi bolovane, a fost o glumă! 'ai de poola mea! ... și de coaiele alea mari, ale tale!
victorino Reputație: 9 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2016 Aaaa... ok! Bine că nu e pe cel drept! Liviu, barem este simpatic cum bate el campii. Tu, esti pervers. 2
victorino Reputație: 9 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2016 Băi bolovane, a fost o glumă! 'ai de poola mea! ... și de coaiele alea mari, ale tale!N-ai glume cu mine. 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2016 N-ai glume cu mine. Am glume cu cine vreau! Clar? Dar oricum, cu tine chiar că nu am ce glume să fac! .Hai pa!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 6, 2016 Picoane, nu observi un trend pe acest topic? incet incet livu se transforma in dobre, si monica in bikutz, ce romanticFelicitari liviule, dementul dracu, ai mai nenorocit o femeie si ne-ai lasat fara nimic de fututcu ce am nenorcit eu ca un dement nu o lasa in pace? 1 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 6, 2016 Liviu, barem este simpatic cum bate el campii. Tu, esti pervers. Picoane, nu observi un trend pe acest topic? incet incet livu se transforma in dobre, si monica in bikutz, ce romanticFelicitari liviule, dementul dracu, ai mai nenorocit o femeie si ne-ai lasat fara nimic de fututda o laba, eu am fost in seara asta, dar nu toti au talentul meu . ba esti nebun? ai baut din sticla aia de ma vezi simpatic? 1 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 6, 2016 Ia uite cum faci pe nevinovatul, pai hai sa facem un exercitiu de imaginatie, daca nu erai tu, nu era nici dementul ala....Hai gata cu shoul, lasa-ti pe profesionistii sa se ocupe de astea... gen Kakatos, Medelin Ionescu, Bahmuteanca, Simona Ghene, Mamarutza etc, turn down the tiganie level pls!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 6, 2016 Picoane, nu observi un trend pe acest topic? incet incet livu se transforma in dobre, si monica in bikutz, ce romanticFelicitari liviule, dementul dracu, ai mai nenorocit o femeie si ne-ai lasat fara nimic de fututTu esti dupa cum bate vantul, Incerci sa te afiliezi unui grup si nu reusesti, Revino-ti esti pe net, uite ti-o las pe Iza este noua ,du-te pana nu se retrage,eu mai am doua noi dar am sa vorbesc de ele maine si poimaine dupa ce le vizitez 1 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 6, 2016 Ia uite cum faci pe nevinovatul, pai hai sa facem un exercitiu de imaginatie, daca nu erai tu, nu era nici dementul ala....Esti mama omida ,sti tu ce am discutat eu cu el? sti tu ce a discutat Claudita cu el? sti tu ce a discutat Alessya cu el? Eu nu-mi tradez prietenii ,nu sunt sulfa ,si chiar daca suntem dusmani nu voi dezvalui ce am discutat cu el pe pm pentru ca sunt un om de onoare.Tu poti sa faci cate scenarii doresti .Asta de azi a fost cea mai proasta regie ce a putut el sa aleaga .Eu l-am prevenit ca nu o sa aibe nicio sansa 1 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 6, 2016 Ia uite cum faci pe nevinovatul, pai hai sa facem un exercitiu de imaginatie, daca nu erai tu, nu era nici dementul ala....Hai gata cu shoul, lasa-ti pe profesionistii sa se ocupe de astea... gen Kakatos, Medelin Ionescu, Bahmuteanca, Simona Ghene, Mamarutza etc, turn down the tiganie level pls!Tu pentru mine esti no name cand o sa intelegi asta o sa stam de vorba 1 2
victorino Reputație: 9 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2016 Am glume cu cine vreau! Clar? Dar oricum, cu tine chiar că nu am ce glume să fac! .Hai pa!M-am uitat la coaie. Am glume cu cine vreau! Clar? Dar oricum, cu tine chiar că nu am ce glume să fac! .Hai pa!Acum, vad ca ala din dreapta e mai mare. Oi fi gresit eu. Pa le spui membrilor familiei tale, nu mie, fraiere! 3
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 6, 2016 Uite am minusuri, continuam showul?Raspunsul.... Dupa o pauza publicitara de 6 ore!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2016 M-am uitat la coaie. Acum, vad ca ala din dreapta e mai mare. Oi fi gresit eu. Pa le spui membrilor familiei tale, nu mie, fraiere!Atunci du-te-n pula mea!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 6, 2016 Uite am minusuri, continuam showul?Raspunsul.... Dupa o pauza publicitara de 6 ore!Nu continuam pentru ca esti invidios si plictisitor deja mi s-a facut somn 3 3
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Nu continuam pentru ca esti invidios si plictisitor deja mi s-a facut somn Şi-a facut cont verde şi se simte puternic 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 7, 2016 Şi-a facut cont verde şi se simte puternic da, mai imi da si cu minus ca este smecher zice el 2 2
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 7, 2016 Simt prezenta Diavolului si a demonilor săi pe acest topic. 8
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 7, 2016 Simt prezenta Diavolului si a demonilor săi pe acest topic.Eu am simțit de mult prezenta diavolului 2 2
termin Reputație: -519 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:da Oras:da Postat Septembrie 7, 2016 da, mai imi da si cu minus ca este smecher zice elDe frica da cu minus,semn de lașitate 2 1
termin Reputație: -519 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:da Oras:da Postat Septembrie 7, 2016 Eu am simțit de mult prezenta diavolului Comfirm chestia cu analizele celor din restaurante ,numai cine nu a lucrat nu știe cum stau cu analizele angajații 2 1
adevar Reputație: 127 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:da Oras:da Postat Septembrie 7, 2016 Comfirm chestia cu analizele celor din restaurante ,numai cine nu a lucrat nu știe cum stau cu analizele angajațiiDa așa este cu analizele personalului din restaurante, pustiu 97 la fel lucrează în restaurant si mai sunt destui
adevar Reputație: 127 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:da Oras:da Postat Septembrie 7, 2016 Nu mai sunteti deloc amuzanti, nici pentru mine nu mai sunteti, deja sunteti penibili!M-ati plictisit, este timpul sa imi fac prieteni noi, veti ramane pentru mine la fel ca dobre si bikutz, macar am reusit performanta de a cunoaste pe unul dintre voiAm citit o recenzie de a ta ,nu zic mai mult dar ești jalnic
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 7, 2016 Credeti ca ma cobor la nivelul vostru de atomi?Sunteti simpatici, deci chiar tineti la punctele alea mizerabile, ajungeti sa ma santajati emotional fix pe mine? Hahaha! Pastrati-le, altii nu vor fii asa iertatori! 4 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum