razvan Reputație: 0 Postat Mai 18, 2010 Postat Mai 18, 2010 Sa auzim cu ce va laudati?Care a fost si cate persoane erau?Care combinatie v-a placut cel mai mult.Eu am fost si cu doua si cu trei si doi cu doua, si doi cu una si 6-7 baiteti cu trei fete.Cel mai mult mi-a placut doi cu doua.
gigi Reputație: 1 Postat Mai 18, 2010 Postat Mai 18, 2010 Sa auzim cu ce va laudati?Care a fost si cate persoane erau?Care combinatie v-a placut cel mai mult.Eu am fost si cu doua si cu trei si doi cu doua, si doi cu una si 6-7 baiteti cu trei fete.Cel mai mult mi-a placut doi cu doua.saluts-a mai discutat despre sexul in grup aici
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Septembrie 9, 2013 FIND O FANA A SEXULUI IN GRUP AS DORI SA AUD PARERI PRO SI CONTRA DESPRE SEXUL PRACTICAT IN GRUP SAU MULTIGRUP.CEI CE SUNT CONTRA SA NU POSTEZE.MULTUMESK
guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 9, 2013 http://i42.tinypic.com/10qbbir.jpg Ideea este sa incerci sa nu mai folosesti caps lock, e ca si cum ai urla la noi. Absolut toate posturile tale sunt asa.
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 9, 2013 Care este diferenta intre "in grup" si "multigrup"? (intrebare serioasa) later edit - @guacamole, de saptamani bune n-am mai ras asa (ma refer cand am vazut prima data postul tau, inainte de-a adauga explicatiile). De finete, domnule, de finete!
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Septembrie 9, 2013 Care este diferenta intre "in grup" si "multigrup"? (intrebare serioasa)IN GRUP PARTICIPA 3-4 PERSOANE, SI MULTIGRUP 30 PERSOANE ORGII SEXUALE .
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Septembrie 9, 2013 Sex in grup am practicat pe vremea cand am fost "tanar si nelinistit"; in ultima perioada m-am linistit. De o orgie, sex multigrup, parca mi s-ar face... Matura'sexi, facem o ieseala la Arieseni sau la Moneasa? Baieti dornici aduc eu vreo 7 bucati.. Tu poti sa aduci vreo 2-3 prietene?
guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 9, 2013 later edit - @guacamole, de saptamani bune n-am mai ras asa (ma refer cand am vazut prima data postul tau, inainte de-a adauga explicatiile). De finete, domnule, de finete! L-am editat, ca degeaba.
crazyfucker Reputație: 235 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2013 Imi amintesc cand am experimentat prima oara o partida de sex in grupa. Eram eu cu inca un prieten prin oras si ne gandeam ce sa facem cand imi vine o idee sa sun o colega de munca cu care mai avusesem ceva inainte dar doar noi doi. Raspunde totul ok, ea mai era cu 2 prietene si luam ceva de baut ne ducem la ele. Dupa ce si-au facut efect licorile usor usor am inceput sa scapam retineri haine si s-a transformat intr-o partida de sex memorabila. Pana atunci nu agream ideea dar de atunci sunt un sustinator. Parerea mea este ca odata incercat incepe sa iti placa. De atunci sunt un fan al acestor partide. Ai sustinerea mea matura'sexi.
JackBlack Reputație: 1026 Postat Septembrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2013 IN GRUP PARTICIPA 3-4 PERSOANE, SI MULTIGRUP 30 PERSOANE ORGII SEXUALE .http://blog.crowdspring.com/wp-content/uploads/2011/02/capslock.jpghttp://www.seabreeze.com.au/Img/Photos/Other/3079580.jpg
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Septembrie 9, 2013 http://i42.tinypic.com/10qbbir.jpg Ideea este sa incerci sa nu mai folosesti caps lock, e ca si cum ai urla la noi. Absolut toate posturile tale sunt asa.SCUZA_MA ,MA CONFUNZI CU CINEVA CARUIA AI PASA DE CE SPUI TU?CAT ATI IA SA REALIZEZI CA EU NU TE BAG IN SEAMA?AICI VORBIM DE SEX GRUP SI MULTIGRUP.GOOD BYE
guest12 Reputație: -432 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Septembrie 9, 2013 Sexi sunt convins ca esti,matura...mai vedem...,ti s-a atras atentia sa nu mai folosesti CAPS LOCK!!!! Nu iei nicio masura in privinta asta??!!
illusionist Reputație: 549 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Septembrie 9, 2013 AS DORI SA AUD PARERI PRO SI CONTRA. CEI CE SUNT CONTRA SA NU POSTEZE.)Asta a fost din puţu' gândirii.
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Septembrie 9, 2013 Sexi sunt convins ca esti,matura...mai vedem...,ti s-a atras atentia sa nu mai folosesti CAPS LOCK!!!! Nu iei nicio masura in privinta asta??!!DACA SA BLOCAT CE SA FAC?NUMAI ASA FUNCTIONEAZA SCUZE.
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Postat Septembrie 9, 2013 DACA SA BLOCAT CE SA FAC?NUMAI ASA FUNCTIONEAZA SCUZE.Am si eu o intrebare....Userul tau se refera ca esti un fel de inteligenta ( in gandire) sau ca esti milf? Sau se refera ca vrei sa maturi si aspiri tot sexul in grup? Nu e deloc sexy tastatura aia si nici ce iese din ea
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 9, 2013 :laugh2 :laugh2
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Septembrie 9, 2013 :laugh2 :laugh2 VOI RADETI DE MINE CA SUNT DIFERITA ,SI EU RAD DE VOI CA SUNTETI TOTI LA FEL!!!
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Postat Septembrie 9, 2013 VOI RADETI DE MINE CA SUNT DIFERITA ,SI EU RAD DE VOI CA SUNTETI TOTI LA FEL!!! Stii cine ti-a damblagit butonul de CapsLock? Ala caruia i ai furat statusul asta de la yahoo :)
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Postat Septembrie 9, 2013 Matura sexi, esti buna? Daca da, te rog schimba-ti numele in 'Aspiratoarea de multi -puli'. sau ' aspiratoarea de statusuri'
illusionist Reputație: 549 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Septembrie 9, 2013 Matura, uite, ca sa fii si tu ca noi, eu ma ofer sa lucrez cu tine puţin la limba româna. Dar doar noi doi, nu în grup...
azi nu Reputație: 1103 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZWM74Pf_Kd0
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2013 Daca vreti sa stiti ce e aia sex multigrup vizionati filmul Caligula.
JackBlack Reputație: 1026 Postat Septembrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2013 >cpt.picard< http://www.onlythefilm.com/caligula-1979-online-subtitrat/
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Septembrie 9, 2013 CINE VREA SA VINA LA ARIESENI VINERI? PT SEX MULTIGRUP AM CABANA NOI FETE VOM FI IN JUR DE 8. CU MINE 9.BAUTURA O DUCETI VOI NOI PUNEM RESTUL(MUZICA GRATARE) SI SA FACEM SEX PANA LA EPUIZARE.CONDITIA ESTE SA FITI BARBATI NU TENTATIVE DE BARBATI, ADICA AVORTONI. NU ESTE O GLUMA VORBESC LA MODUL CEL MAI SERIOS!MAJORITATEA DIN FETE SUNT SPORTIVE TINERE SI CU CHEF DE ORGASME MULTIPLE.CARE SE BAGA?
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 9, 2013 din pacate, cei mai deschisi la minte barbati de pe aici, vor fi vineri la o intalnire programata de ceva timp... cea de la oradea...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum