Sari la conținut

Winter songs (Colinde, muzica clasica, jazz, instrumentala si orice alt gen muzical cu specific de iarna)

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

Va salut dragii mosului! :)

Desi va fi un thread cu durata scurta ca si timp, isi propune sa fie frumos si intensiv deoarece surprinde perioada Sarbatorilor de iarna (atat cat a mai ramas din spiritul sarbatorilor). Va invit asadar sa postati piese romanesti si din lumea larga, sa va bucurati de viata, de zapada, de faptul ca sunteti sanatosi (cine e astfel) iar cine nu e sa nu-si piarda speranta! Sarbatorile de iarna fac referire la umanitatea din noi, la viata, la bucurie, la inocenta. Sunt bine venite opere clasice, jazz, colindele si cat mai multa muzica instrumentala, dar daca stiti ca s-ar potrivi si altceva sunteti liberi sa va folositi imaginatia (exclus manele !! :lol:).

Incep cu Antonio Vivaldi, practic cu un elogiu adus anotimpului rece deoarece nu ma lasa inca sufletul sa postez colinde. :)

• Like 4
  • Oras:poplaca
Postat

Un vin fiert cu scortisoara? :)

o pula,nu recomand,io am dat drumu la schiuri singure pe partie azi din cauza de vin cu scortisoara,cand a ajuns schiurile jos,se uita lumea pe poze si zicea ca e fantome

in plm

• Like 1
Postat

o pula,nu recomand,io am dat drumu la schiuri singure pe partie azi din cauza de vin cu scortisoara,cand a ajuns schiurile jos,se uita lumea pe poze si zicea ca e fantome

in plm

take it easy! :laugh2

Postat

Sarah McLachlan e una dintre preferatele mele. Ma face sa visez cu ochii deschisi (nu ca nu as face-o si fara..) :laugh2  :)

• Like 1
Postat

Sarah McLachlan e una dintre preferatele mele. Ma face sa visez cu ochii deschisi (nu ca nu as face-o si fara..) :laugh2  :)

mai bine zici cine ti-a pus capac

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...