roxana29 Reputație: 130 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 S-a inventat funcția ignore , nu au gasit persoana potrivita pentru scandal. Mai bine imi bag un deget in fund Ar fi mult mai funnyce varianta funny ai gasit )) 1
roxana29 Reputație: 130 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 Eu deja am belito. .Ca sunt retardat si nu stiu ce scriu . .De intrat in gura lor...as intra ...la una cu pula(Roxana2) cu cacat la plasticata . scoate-ma repede de aici ca stii doar ca am pbl cu limba )) 2
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 11, 2016 ce varianta funny ai gasit ))Pai nu? Până și varianta mea ar fi mult mai apreciată , decât o ceartă , decât "schimonosirea" limbii române. Acum ramâne la aprecierea fiecaruia. 2
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 scoate-ma repede de aici ca stii doar ca am pbl cu limba )) Te scot iubire .stii ca sunt mereu in spatele tau .mai scot ...mai bag . 1 2
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 Pai nu? Până și varianta mea ar fi mult mai apreciată , decât o ceartă , decât "schimonosirea" limbii române.Acum ramâne la aprecierea fiecaruia. Sarmanul Pruteanu ,cred ca se rasuceste in mormant la cum isi bate ea joc de Lb.Romana. 1 2
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 11, 2016 Am o nelămurire , dacà intră proprietara acestui topic si injură vreo roxană . Care dintre noi 3 trebuie să se simtă?? 1
roxana29 Reputație: 130 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 Am o nelămurire , dacà intră proprietara acestui topic si injură vreo roxană . Care dintre noi 3 trebuie să se simtă??trebuie sa specifice ca altfel eu nu ma simt
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 O sa-i dea cu zecimale ,,,,si cu virgule .Oricum neuronul ei nu stie sa faca deosebire,si nici sa citeasca ...asa ca tot nelamurita vei fi .
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 11, 2016 Roxana29 are dreptate , dacă nu ne zice pe nume (user) , ne facem ca nu vedem.
roxana29 Reputație: 130 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 O sa-i dea cu zecimale ,,,,si cu virgule .Oricum neuronul ei nu stie sa faca deosebire,si nici sa citeasca ...asa ca tot nelamurita vei fi .hai zi ca nu i-ai baga.o la gaurica? zi zi
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 11, 2016 hai zi ca nu i-ai baga.o la gaurica? zi zi Care din ele?? Că pe lângă ce are toate femeile , am vazut că s-a mai găurit și ea
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 hai zi ca nu i-ai baga.o la gaurica? zi zi Tu nu ai vazut ca este SITA toata? Pe tine te intrece desi ai plasa aia sexy pe tine .Si ea nici nu iese pe strada daca fulgera afara ...desi are izolatie siliconata o fulgera de la piercing-uri In plus ,mie doctorul mi-a recomandat sa nu fut VACI retardate de la PALAZU ,si pe alea ce isi rup limba in pronuntie .
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Corsar nai ce face acasa ,nu se intelege ca nus romanca ai stat tu la pizda mea sa vezi daca ies afara sau ka palazu bulane vedeti de treaba ta de sarac 4000 silicoane tu dau banii astia tu mori de foame 1 an de zile si muncesti pe 15 milioane de iti ochii prin urechi pe 15 milioane pe luna....😀
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 Na corsare! Mai zii ceva! 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 Mai bine imi bag un deget in fund Ar fi mult mai funnyDa' nu mai bine ti-l bag eu? Intreab-o pe R29 ca ea stie ca's finut 2
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 Corsar nai ce face acasa ,nu se intelege ca nus romanca ai stat tu la pizda mea sa vezi daca ies afara sau ka palazu bulane vedeti de treaba ta de sarac 4000 silicoane tu dau banii astia tu mori de foame 1 an de zile si muncesti pe 15 milioane de iti ochii prin urechi pe 15 milioane pe luna....Mai feteita multilingva ...tu chiar nu intelegi ca este un adevarat miracol ce poti tu sa scrii ?Nu dau nici mucii pe tine ....zici ca sunt sarac ? Fah idioato de unde vii tu din ce puli multinationale ai iesit tu ...ca sunt sigur ca nu stii cine este tatal tau ...ti-am mai scris ca tu nu vei ajunge niciodata la statutul pe care-l am eu .Daca ma strofoc un pic eu fac bani intr-un an cat faci tu intr-o viata la supt de puli in cur.Ti-am explicat ca nici in cele mai frumoase cosmaruri ale tale tu nu vei ajunge sa castigi 10.000 de euro lunar .Chiar te rog sa te interesezi cat castiga un Sef Mecanic maritim ,si apoi sa scrii ca sunt sarac si ca muncesc pe 15 milioane.Tu nu esti romanca ,dar ai venit aici sa sugi puli romanesti ,chiar daca unul strange un ban (300) lei vine si te fute-n cur de ragai a miros de pula .La tine poate veni si un muncitor de la salubritate care face o spaga si trece pe la tine si sugi pula lui de nu mai ai aer.chiar daca unul e sarac tu il tratezi ca pe orice client...care iti trece pragul...ca nu poti sti partea lui sociala ,el plateste si tu casti gura sa lase copiii cruzi in tine . 2 2
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 11, 2016 Da' nu mai bine ti-l bag eu? Intreab-o pe R29 ca ea stie ca's finut Nu te pune cu moldoveanca, treaba ta , să nu zici că nu ți-am zis.
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 Nu te pune cu moldoveanca, treaba ta , să nu zici că nu ți-am zis.Codule ,fetele de la Moldova sunt din sangele lui Stefan...tare imi e frica de faptul ca intri in ea si iti fractureaza fata cocoselul ...din contre
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 Maaaaa! Nu ma face! Am mai luat-o de nebun spre moldova tot dupa ratusca si coor,de vreo 2 ori si a iesit chiar bine! Detalii in pm, cand e timp.sa nu stricam frumusete de topic.A'propos, Pirate bine ai punctat!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 Codule ,fetele de la Moldova sunt din sangele lui Stefan...tare imi e frica de faptul ca intri in ea si iti fractureaza fata cocoselul ...din contre Plm! Ma duc cu buletinul! Tot stefan ma intitulez si io
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 Na corsare! Mai zii ceva! Ce sa-i zic frate ? Ca a venit fata de unde a venit ea sa suga puli romanesti ?Ca pe ea daca o intepi iese sperma din ca sange oricum numai are 1 2
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 Maaaaa!Nu ma face! Am mai luat-o de nebun spre moldova tot dupa ratusca si coor,de vreo 2 ori si a iesit chiar bine! Detalii in pm, cand e timp.sa nu stricam frumusete de topic.A'propos, Pirate bine ai punctat! E o copila fraiera care se crede tare-n gura ....as putea fi si un vacar si sa strang 400 lei si apoi sa vin la ea ....sa ma slobozesc in gura ei ...asta inseamna sa fii mafiot .iar ea la randul ei se poarta cu orice client bine si manierata ca doar de aia lasa clientul 400 lei/ora. 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 Upsss! Nu e quote la ce am zis eu! Eu o privocam pe roxi din bacau! Dar ne-am prins ca lovesti in 666!
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 Asa tare vrei sa vorbesti cu mine sandra ?
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 Upsss! Nu e quote la ce am zis eu!Eu o privocam pe roxi din bacau! Dar ne-am prins ca lovesti in 666! Daaa,am raspuns la ce ai scris tu ...scuze de incurcatura.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum