Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

:slap2 Vai de pula noastra ....de la silicoane si piercing...acum va etalati si telefoanele  :slap2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Vb ta Lopix cred k ai place de mine si vrea yn 69 cu mine .Dar degeaba insista ca nu se poate poate sa ma tachineze in ciuda k nu vreau show sau dragoste cum se fac intre ele.Nu sunt lesbiana am facut de 2 ori cu fete dar nu ma pasioneaza nu ma atrage cu nimik mai bn cu barbat.😊Sorry Roxana nu pot sa ma culc cu tine nu imi placi si nu imi placi.😊

• Like 1
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Vb ta Lopix cred k ai place de mine si vrea yn 69 cu mine .Dar degeaba insista ca nu se poate poate sa ma tachineze in ciuda k nu vreau show sau dragoste cum se fac intre ele.Nu sunt lesbiana am facut de 2 ori cu fete dar nu ma pasioneaza nu ma atrage cu nimik mai bn cu barbat.Sorry Roxana nu pot sa ma culc cu tine nu imi placi si nu imi placi.

este reala poza , intreaba.i pe baieti  :laugh2

post-163151-0-09303400-1455795042_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Ioi, Roxano termina odată. Te-ai retras parcă ,nu ? Atunci ce mai cauti aici?lasa fata in pace .

Eu lucrez de 3 ani , si n-am telefoane jmechere , sau mai stiu eu ce . asta pentru ca nu am supt pula pentru un amarat de telefon , care isi pierde valoarea mai repede decat crezi. Ce dracu ? Conteaza ce aveti?

Macar ca daca va laudati si voi, cu casa , masina , cu ajutorul unor oameni care chiar au nevoie , si cu niste bani din care sa ajungi "propriul tau sef".

Parerea mea e ca Sandra , raspunde ca este obligata , atacata. Asa as face si eu .

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Wild.... Horse(s) ? :slap2 :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/article_large/hash/16/9e/169e5e67001931fc5997fafc7dcf968d.jpg?itok=1OsAntqf

Postat

Roxano nu-i mai da apa la moara. Nu vezi ca-i banda scurta?

da , dar e amuzanta :blushing2

• Oras:pretutindeni
Postat

Ce tampenie.Fetita draga sunt date cu creon dupa cum observi nu cred ca sunt saraca vrei sa iti arat ce am de tot ma tachinezi....Am aur etc nu dau nume aici ca nui frumos.Oricum banii pe mine nu face niciodata dar pe tine se pare ca da.Aia e poza falsa am gasito pe google nebuno pune poza cu tine dc nu iti pui.Si dc te iei dupa mine.Nu inteleg dc nu imi spui ce vrei de la mine.

Draga sandra incearca sa te retragi din aceasta disputa inutila... :(

Roxana te zgandara iar tu nu poti sa te stapanesti si ii raspunzi dar nu faci decat sa para totul mult mai penibil decat este... ca sa nu mai pomenesc si de greselile gramaticale care abunda in scrierile tale... :(

Deci, mai bine fa-ti o favoare si lasa "creonul" jos! ;)

• Like 2
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Ce pula mea cauta monumentu asta de incultura numita Roxana pe  topicu asta?Nu mai are cine sa te bage in seama pe topicul tau  fufardezo?

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Observa diferenta ;) iar la bani pe care se presupune ca ii faci ar trebui sa iti permiti mai mult de un S3 

arata-ne o poza cu vertu-ul tau roz

Postat

Ce pula mea cauta monumentu asta de incultura numita Roxana pe  topicu asta?Nu mai are cine sa te bage in seama pe topicul tau  fufardezo?

Las' ca nici cu sandra nu mi-e rusine...! ;)

Postat

Nu am inceput eu scandalu ea a inceput femeia vrea cu mine poate de nu se astampara...😃😃😃Dar o las sa creada ce vrea .Acest video lam sters ptr ca sunt public.Ai transmit un alt video ce trebuie sa faca.😊

• Oras:peste tot
Postat

Observa diferenta ;) iar la bani pe care se presupune ca ii faci ar trebui sa iti permiti mai mult de un S3 

Te rog frumos fata este data cu CREON  :laugh2

• Like 1
Postat

:) Mai degraba, lupta dintre ele cred ca s-ar da asa:

http://45.media.tumblr.com/45bb66c1aede765b7c9dfb3fd16d9f8f/tumblr_nrjc5xpNes1tkdru1o1_500.gif

lopix te rog nu te baga  :laugh2 nu te mai scapa nimeni  :hug1

Postat

Te rog frumos fata este data cu CREON  :laugh2

stai ca acum te face si pe tine cum ii vine la gura  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...