Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sandra, stii despre ce Paris vorbesc eu aici, nu ;) ? Paris ala din Grecia antica, fratele lui Hector. Si o chestie cu un mar. Voua, fetelor v-ar trebui un Paris, care sa va faca sa cadeti la pace ! :)

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Asa fata , baga poze multe si videoclip . Ca-s ciudoase =)) plm, ai vazut Larissa a recunoscut .

DAR, fara morti si familii , ca nu e frumos :no2

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Buna baetii eu sunt Sandra fata de care vb aici.Va rog frumos sa nu vb prosti aici nici nu ma cunoasteti si va faceti pareri despre mine proaste.Da in legatura cu baiatul care a scris aici ca vb si rad din orice, asta nu inseamna ca sunt nebuna.Practic pentru voi nu va convine nimic exemplu:

Daca nu radem nui bine spuneti ca suntem mute ...

Daca nu vb nui bine spuneti ca nu aveti nicio atractie.

Daca rad si vb cu voi ma faceti nebuna.

Da rad si vb ca sa va simtitii bine in compania mea si ma fac placuta pentru ca asa este firea mea imi place sa comunic cu clienti sa glumesc cu ei si sa radem sa ne simtim bine .Da este adevarat ce spune cel de sus anonimus si david etc..Sunt intradevar o fata frumoasa  respect clientii pentru ca asa trebuie normal daca platesti trebuie sa ofer ceva bun sa va simtiti bine nu ca in alta parte la cum miau explicat clientii cand seuc la altele care au poze false.Va rog frumos nu mai scrieti prosti si pareri proaste nici nu mati cunoscut ce fel de fata sunt,si ce fac in camera si cum ma comport cu clientu.Vino si iti vei schimba parerea proasta despre mine.Sunt un ingeras de fata ascult parerile voastre despre mine, comunic, rad ,glumesc, ofer,etc ,dar nu jignesc nu imi sta in caracter pentru ca sunt o fata prea educata si nu mananc gunoie sau sa strang gunoie dupa alti.Ma comport foarte decenta ca o fata cum trebuie sa fie ,nu fiite de pitipoanca sa vb urat.Am prea multa scoala ca sa practic aici in public prostii. Atat de la mine si pentru cei care nu sunt seriosii.Da anuntul meu este pe publi24 constanta .Titlul anuntului meu este.Noua In Orasul Tau!Sandra.Sunt poze reale facut la domicilul meu din Cluj.Si inca ceva la ce sa referit acel domn cu moroase a peste.Stati linistitii ca nu am asemenea specimene cu cuvantul pe care la scris acel domn (peste).Eu lucrez pe cont propiu nu am asemenea cuvant peste.Pareri proaste avetii credeti ca toate fete ai pesti ,va inselati daca suntem singure si lucram singue asta nu inseamna ca avem asemenea cuvant.Excludem cuvantul asta pentru ca nu am si nu imi doresc asa ceva niciodata.Banii mi fac cum vreau eu si mi cheltui cum vreau eu nu am ibligatii nimanui pentru ca sunt prea desteapta si multa scoala ca sa poata sa ma conduca cineva in domeniul asta sa fiu sclava niciodata in viata lor no sa vada asa ceva.Aveti pareri de nimica toata si sunteti foarte jignitori .Nu e frumos sa judeci o fata in asemenea lucruri pe care tu nici nu ai vazuto fata in fata si nici nu conosti istoria si comentatii nu mai prosti sa aiba inpresia ceilaltii clienti o parere proasta.Imi faceti o reclama care nici nu ma intereseaza ce postatii despre mine care voi nici nu ma cunoastetii si daca la toate fetele au comentari urate asta nu inseamna ca sunt si eu in jocul lor.Departe de ele sunt pentru nu am caracterul lor nici nu ma intereseaza persoana respectiva ce face cine e cu cine etc ,e viata lor si nu am dreptul sa comentez prostii pentru ca nu cunosc persoanele si nu am deaface cu ei.

Sunt o fata simpla imi vad de treaba mea de lucrul meu ,linistita pe cont propiu ,fara oblicatii nimanui,sunt din cluj am 26 de ani si exact din poze .Atat am avut de spus .Multumesc.

Opaaa,Sandra `66 ....ia reciteste ce ai scris tu singura in primele tale postari aici ....citeste ca trebuie sa te reeduci si sa iti revizuiesti singura caracterul....la inceput erai pro client...sa nu jignesti fetele de pe aici ...clientul plateste si tu il respecti ...dupa ce ai prins ceva coaja pe cacatul ala de creier ai uitat ca spui sa nu jignesti fetele ,sa nu jignesti clientii ...etc.

Deci intr-o scurta perioada de timp ti-ai schimbat complet comportamentul ...si ai devenit huliganca de mahala ...unde este fata aia simpla ...cu multa scoala care isi vede de treaba ei ?

Te rog reciteste ce TU ai scris si apoi sa comentezi ce TU ai scris .

Iar daca ai continuat sa raspunzi unor simple jigniri de la inceput (desi toti am vazut cum scrii si ce scrii ) ai dat dovada de caracter infect ...care tu l-ai scos la iveala si ai aratat singura ce fel de fata esti .

Nu trebuie sa ai silicoane in tine si fermoare (a se deduce piercing) ca sa iti mentina pielea intinsa ....ca sa apara clientii la tine ...ca sa faci tu bani si sa ramai independenta cum afirmi ceva mai sus .Pina la proba contrarie ...ramai o zdreanta penala ,cu caracter infect si mult cacat pe creier care ...uneori mai face coaja ... :slap2  :laugh2

• Minus 2
Postat

Buna baetii eu sunt Sandra fata de care vb aici.Va rog frumos sa nu vb prosti aicnici nu ma cunoasteti si va faceti pareri despre mine proaste.Da in legatura cu baiatul care a scris aici ca vb si rad din orice, asta nu inseamna ca sunt nebuna.Practic pentru voi nu va convine nimic exemplu:
Da rad si vb ca sa va simtitii bine in compania mea si ma fac placuta pentru ca asa este firea mea imi place sa comunic cu clienti sa glumesc cu ei si sa radem sa ne simtim bine .Da este adevarat ce spune cel de sus anonimus si david etc..Sunt intradevar o fata frumoasa  respect clientii pentru ca asa trebuie normal daca platesti trebuie sa ofer ceva bun sa va simtiti bine nu ca in alta parte la cum miau explicat clientii cand seuc la altele care au poze false.Va rog frumos nu mai scrieti prosti si pareri proaste nici nu mati cunoscut ce fel de fata sunt,si ce fac in camera si cum ma comport cu clientu.Vino si iti vei schimba parerea proasta despre mine.Sunt un ingeras de fata ascult parerile voastre despre mine, comunic, rad ,glumesc, ofer,etc ,dar nu jignesc nu imi sta in caracter pentru ca sunt o fata prea educata si nu mananc gunoie sau sa strang gunoie dupa alti.Ma comport foarte decenta ca o fata cum trebuie sa fie ,nu fiite de pitipoanca sa vb urat.Am prea multa scoala ca sa practic aici in public prostii. Atat de la mine si pentru cei care nu sunt seriosii.Da anuntul meu este pe publi24 constanta .Titlul anuntului meu este.Noua In Orasul Tau!Sandra.Sunt poze reale facut la domicilul meu din Cluj.Si inca ceva la ce sa referit acel domn cu moroase a peste.Stati linistitii ca nu am asemenea specimene cu cuvantul pe care la scris acel domn (peste).Eu lucrez pe cont propiu nu am asemenea cuvant peste.Pareri proaste avetii credeti ca toate fete ai pesti ,va inselati daca suntem singure si lucram singue asta nu inseamna ca avem asemenea cuvant.Excludem cuvantul asta pentru ca nu am si nu imi doresc asa ceva niciodata.Banii mi fac cum vreau eu si mi cheltui cum vreau eu nu am ibligatii nimanui pentru ca sunt prea desteapta si multa scoala ca sa poata sa ma conduca cineva in domeniul asta sa fiu sclava niciodata in viata lor no sa vada asa ceva.Aveti pareri de nimica toata si sunteti foarte jignitori .Nu e frumos sa judeci o fata in asemenea lucruri pe care tu nici nu ai vazuto fata in fata si nici nu conosti istoria si comentatii nu mai prosti sa aiba inpresia ceilaltii clienti o parere proasta.Imi faceti o reclama care nici nu ma intereseaza ce postatii despre mine care voi nici nu ma cunoastetii si daca la toate fetele au comentari urate asta nu inseamna ca sunt si eu in jocul lor.Departe de ele sunt pentru nu am caracterul lor nici nu ma intereseaza persoana respectiva ce face cine e cu cine etc ,e viata lor si nu am dreptul sa comentez prostii pentru ca nu cunosc persoanele si nu am deaface cu ei.

Sunt o fata simpla imi vad de treaba mea de lucrul meu ,linistita pe cont propiu ,fara oblicatii nimanui,sunt din cluj am 26 de ani si exact din poze .Atat am avut de spus .Multumesc.

Opaaa,Sandra `66 ....ia reciteste ce ai scris tu singura in primele tale postari aici ....citeste ca trebuie sa te reeduci si sa iti revizuiesti singura caracterul....la inceput erai pro client...sa nu jignesti fetele de pe aici ...clientul plateste si tu il respecti ...dupa ce ai prins ceva coaja pe cacatul ala de creier ai uitat ca spui sa nu jignesti fetele ,sa nu jignesti clientii ...etc.

Deci intr-o scurta perioada de timp ti-ai schimbat complet comportamentul ...si ai devenit huliganca de mahala ...unde este fata aia simpla ...cu multa scoala care isi vede de treaba ei ?

Iar daca ai continuat sa raspunzi unor simple jigniri de la inceput (desi toti am vazut cum scrii si ce scrii ) ai dat dovada de caracter infect ...care tu l-ai scos la iveala si ai aratat singura ce fel de fata esti .

Nu trebuie sa ai silicoane in tine si fermoare (a se deduce piercing) ca sa iti mentina pielea intinsa ....ca sa apara clientii la tine ...ca sa faci tu bani si sa ramai independenta cum afirmi ceva mai sus .Pina la proba contrarie ...ramai o zdreanta penala ,cu caracter infect si mult cacat pe creier care ...uneori mai face coaja ...  :slap2   :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te intrebasem daca stii care-i treaba cu Paris si cu un anumit mar ! ;)

• Oras:Milano si Berceni
  • Oras:Milano si Berceni
Postat

Fa zdrentele ajunge in mortiii mortilor voastre de panarame pline de jeg nespalate .Larissa Roxana am sa fac un videoclip sa ma vedeti realitate vb ca sa va inchid gura aia de cacat.Invidioaselor mai fac poze in ciuda voastra o fac...

Nu te mai enerva si vorbeste draga frumos ,ca tu esti educata nu ca ele.

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Tu stai jos nota 4 . Daca ai uitat ce gasculita esti cauta o oglinda

las-o ca acum incepe sa para ca se da pe brazda incearca sa-si caute anturaje prietene numai pare asa salbatica

Postat

Buna baetii eu sunt Sandra fata de care vb aici.Va rog frumos sa nu vb prosti aicnici nu ma cunoasteti si va faceti pareri despre mine proaste.Da in legatura cu baiatul care a scris aici ca vb si rad din orice, asta nu inseamna ca sunt nebuna.Practic pentru voi nu va convine nimic exemplu:
Da rad si vb ca sa va simtitii bine in compania mea si ma fac placuta pentru ca asa este firea mea imi place sa comunic cu clienti sa glumesc cu ei si sa radem sa ne simtim bine .Da este adevarat ce spune cel de sus anonimus si david etc..Sunt intradevar o fata frumoasa  respect clientii pentru ca asa trebuie normal daca platesti trebuie sa ofer ceva bun sa va simtiti bine nu ca in alta parte la cum miau explicat clientii cand seuc la altele care au poze false.Va rog frumos nu mai scrieti prosti si pareri proaste nici nu mati cunoscut ce fel de fata sunt,si ce fac in camera si cum ma comport cu clientu.Vino si iti vei schimba parerea proasta despre mine.Sunt un ingeras de fata ascult parerile voastre despre mine, comunic, rad ,glumesc, ofer,etc ,dar nu jignesc nu imi sta in caracter pentru ca sunt o fata prea educata si nu mananc gunoie sau sa strang gunoie dupa alti.Ma comport foarte decenta ca o fata cum trebuie sa fie ,nu fiite de pitipoanca sa vb urat.Am prea multa scoala ca sa practic aici in public prostii. Atat de la mine si pentru cei care nu sunt seriosii.Da anuntul meu este pe publi24 constanta .Titlul anuntului meu este.Noua In Orasul Tau!Sandra.Sunt poze reale facut la domicilul meu din Cluj.Si inca ceva la ce sa referit acel domn cu moroase a peste.Stati linistitii ca nu am asemenea specimene cu cuvantul pe care la scris acel domn (peste).Eu lucrez pe cont propiu nu am asemenea cuvant peste.Pareri proaste avetii credeti ca toate fete ai pesti ,va inselati daca suntem singure si lucram singue asta nu inseamna ca avem asemenea cuvant.Excludem cuvantul asta pentru ca nu am si nu imi doresc asa ceva niciodata.Banii mi fac cum vreau eu si mi cheltui cum vreau eu nu am ibligatii nimanui pentru ca sunt prea desteapta si multa scoala ca sa poata sa ma conduca cineva in domeniul asta sa fiu sclava niciodata in viata lor no sa vada asa ceva.Aveti pareri de nimica toata si sunteti foarte jignitori .Nu e frumos sa judeci o fata in asemenea lucruri pe care tu nici nu ai vazuto fata in fata si nici nu conosti istoria si comentatii nu mai prosti sa aiba inpresia ceilaltii clienti o parere proasta.Imi faceti o reclama care nici nu ma intereseaza ce postatii despre mine care voi nici nu ma cunoastetii si daca la toate fetele au comentari urate asta nu inseamna ca sunt si eu in jocul lor.Departe de ele sunt pentru nu am caracterul lor nici nu ma intereseaza persoana respectiva ce face cine e cu cine etc ,e viata lor si nu am dreptul sa comentez prostii pentru ca nu cunosc persoanele si nu am deaface cu ei.

Nu trebuie sa ai silicoane in tine si fermoare (a se deduce piercing) ca sa iti mentina pielea intinsa ....ca sa apara clientii la tine ...ca sa faci tu bani si sa ramai independenta cum afirmi ceva mai sus .Pina la proba contrarie ...ramai o zdreanta penala ,cu caracter infect si mult cacat pe creier care ...uneori mai face coaja ...   :slap2    :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...