Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

Postat

Crezi tu k am comportament infect 😃😃😃😃Va dau acelasi banut cum mil dati si mie .

666 😃😃😃666😃😃😃666😃😃😃666😃😃😃Luciferrrrrrrrrrrrr😯

Postat

Nu imi pun mintea voastra de kaka va las sa va jignitii ca nebunii aici nici nu mai stiti cum sa ma tachinat dar nu reusiti sunt prea tare in piept ca sa ma pierd sa trisez.😉😉😉😉😉

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Crezi tu k am comportament infect Va dau acelasi banut cum mil dati si mie .

666 666666666Luciferrrrrrrrrrrrr

De ce nu incerci sa ma contrazici /chiar nu ma sperii tu cu ceva cifre si un nume .La data de 01.Dec. erai o fata educata ,manierata si proclient ...iar dupa ce ai prins ceva "coaja " te-ai sucit ...prin urmare tu dai de inteles ca la inceput nu erai tu ...cu acea atitudine proclient si asta este caracterul tau ...infect 

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu imi pun mintea voastra de kaka va las sa va jignitii ca nebunii aici nici nu mai stiti cum sa ma tachinat dar nu reusiti sunt prea tare in piept ca sa ma pierd sa trisez.

Ca sa te lamuresc:

In mitologia greaca, Paris (sau Alexandru) a fost un zeu mitologic din Pantheonul grec. Mai este numit si "zeul dragostei". A aplanat conflictul cu "marul discordiei", un mar de aur cu calitati mistice care era ravnit in egala masura de Hera, Athena si Afrodita. Pana la urma i-a dat marul Afroditei, care drept rasplata i-a promis-o pe Elena din Troya, cea mai frumoasa femeie care a existat vreodata. Cu ajutorul Afroditei, intr-o noapte Paris o rapeste pe Elena din iatacul regal, de langa regele Menelaus al Spartei, ceea ce duce la izbucnirea "razboiului troyan". In bataliile din timpul razboiului, Paris il ucide pe Ahile, dar este ranit mortal de catre Filoctet. Cei care ati fost in Turcia (poate si tu Sandra) si ati mers sa vedeti ruinele cetatii Troia (aflata pe teritoriul Turciei astazi) ati vazut acolo o copie a "Calului Troian" (in zona acelui barulet-restaurant, cand parchezi ca sa te duci spre cetate) si mai multe cioburi de amfore si chiupuri cu chipul lui Paris...

Sandra, tu ai putea fi cea care sa arunci "marul discordiei"... daca ai vrea :)

• Like 1
  • Oras:Bacau
Postat

Ca sa te lamuresc:

In mitologia greaca, Paris (sau Alexandru) a fost un zeu mitologic din Pantheonul grec. Mai este numit si "zeul dragostei". A aplanat conflictul cu "marul discordiei", un mar de aur cu calitati mistice care era ravnit in egala masura de Hera, Athena si Afrodita. Pana la urma i-a dat marul Afroditei, care drept rasplata i-a promis-o pe Elena din Troya, cea mai frumoasa femeie care a existat vreodata. Cu ajutorul Afroditei, intr-o noapte Paris o rapeste pe Elena din iatacul regal, de langa regele Menelaus al Spartei, ceea ce duce la izbucnirea "razboiului troyan". In bataliile din timpul razboiului, Paris il ucide pe Ahile, dar este ranit mortal de catre Filoctet. Cei care ati fost in Turcia (poate si tu Sandra) si ati mers sa vedeti ruinele cetatii Troia (aflata pe teritoriul Turciei astazi) ati vazut acolo o copie a "Calului Troian" (in zona acelui barulet-restaurant, cand parchezi ca sa te duci spre cetate) si mai multe cioburi de amfore si chiupuri cu chipul lui Paris...

Sandra, tu ai putea fi cea care sa arunci "marul discordiei"... daca ai vrea :)

Cu cine iti bati capul tu aici ?? =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Cu cine iti bati capul tu aici ?? =))

Se pare ca da, degeaba imi bat capul :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2 :(

• Like 1
Vizitator
Postat

Da bravo mie k sunt gaurita toata dar imi sta bn nu ca tine

Are 73 de ani, o cheama Isobel Varley. Ei ii sta bine. Crezi ca tie la aceeasi varsta iti va asta la fel de bine ?

http://2.bp.blogspot.com/_iCd7Lc4ClBk/TAeYIVjnpgI/AAAAAAAAADE/JYRwNxDIQag/s1600/29-the-worlds-most-tattooed.jpg

• Like 2
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Are 73 de ani, o cheama Isobel Varley. Ei ii sta bine. Crezi ca tie la aceeasi varsta iti va asta la fel de bine ?

http://2.bp.blogspot.com/_iCd7Lc4ClBk/TAeYIVjnpgI/AAAAAAAAADE/JYRwNxDIQag/s1600/29-the-worlds-most-tattooed.jpg

parca a luat modelul de pe capotul de finet al bunica-mii

Postat

Draga roxy ai ceva cu mine nu inteleg ce vrei de la mine si ce vreti sa imi demostrezi tu aici ca scri de mine numai urat .Inteleg esti invidioasa motivul si nu sti cum so dai si ai gasit motivul k vai doamne sunt proasta,nebuna,si ca am recenzi proaste aici.Stai linistita k nu sunt proasta sau nebuna cum crezi tu daca as fi nu cred ca mai eram cautata sau curva pe cont propiu.Nu imi pasa ce scrie aici e alegerea voastra vb intre voi iar eu imi bat joc de voi daca nu observi.Ia zi ce vrei de la mine de insisti si continui sa comentezi aici in truna pe topul asta.😊

Postat

Euu ?? Vai , dar nu sunt invidioasa , in cazul in care nu ai observat , citeste printre randuri , si o sa vezi ca doar ma amuz .

Crede-ma ca am tate sa iti dau sa iti mai pui silicoane de 3 ori , iar de gaurit ma multumesc cu gaurile pe care le am . Si mai presus de tot , eu sunt apreciata , nu criticata .

E treaba ta , n-as avea de ce sa fiu invidioasa pe tine.

• Like 1
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Ptr Invidiosii si prosti.

ce scarbos arati :slap2  si mie imi plac pierce-urile da nu ce ai tu ma fata  :laugh2

Postat

ce scarbos arati :slap2  si mie imi plac pierce-urile da nu ce ai tu ma fata  :laugh2

iar pierce-ul ala cu fluturas ai facut infectie la el  :slap2   

Postat

Atunci ce cauti aici si comentezi fara sa te intrebe nimeni ceva sau fara sa ti se acorde.😊Urat din partea ta ai niste ani si degeaba.Eu am 27 dar ma duce capul nu ca tine nu ma bag in alte topuri sa ma bag unde nu imi fierbe oala cum faci tu😀

Postat

Atunci ce cauti aici si comentezi fara sa te intrebe nimeni ceva sau fara sa ti se acorde.Urat din partea ta ai niste ani si degeaba.Eu am 27 dar ma duce capul nu ca tine nu ma bag in alte topuri sa ma bag unde nu imi fierbe oala cum faci tu

TOPIC fata ! La top o sa ajungi cand nu o sa se mai planga lumea de tine si o sa fi coerenta 

Postat

Ce proasta esti are 1 zi nu sa infectat e ynflat poate😃😃😃😃😃Se vede k iti plac percingurile 😃😃😃nici nu sti efectele.

Vizitator
Postat

Am sa fiu top si iti voi demostra sa crapi de invidie dusmanoaso pe banii mei.

Trebuie sa recunosc ..esti de top cand o sa imi schimb eu sexul! =))

• Like 2
Postat

Ce nebuna esti si tu .Imi schimb silicoanele mi le pun nr 6 nebunelor ma duc napoi la sala,tattuata smecher 4D .Extensi,bronzata si bottox etc si muritii de oftica si numai faceti banii 😃😃😃😃

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...