roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Buna baetii poze noi recente va fi publicat aici si recenzi noi de la alt forum sa va arat ce parere proasta aveti despre mine.PwpBaetii care nu sunteti cuminti." Buna baieti , voi publica poze recente si recenzii de pe alt forum pentru a va arata ce parere proasta aveti despre mine . Pup baietii care nu sunt cuminti ." Ti.am tradus textul din "greaca" in romana
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Face sex fara baniiiiducetiva baetii e free ce mai asteptati la baba asta de 53 de ani care ai atarna tatele pana la buricMa fata da tu pe toate ne vezi trecute de varsta a 2 a ? Mie imi zici ca am 48 , corina 53 ti-a dat grav marfa din seara asta ? Avem avantaj in fata ta cu cativa ani buni
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Ce nebuna esti si tu .Imi schimb silicoanele mi le pun nr 6 nebunelor ma duc napoi la sala,tattuata smecher 4D .Extensi,bronzata si bottox etc si muritii de oftica si numai faceti banii http://www.headoverfeels.com/wp-content/uploads/2013/03/barney-1.gif
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Uita-te la tatele lu corina si la silicoanele tale ieftine Sa stii ca la 5 ani se schimba , nu vezi ca ti s-au deplasat ? 3
ghostcurvar Reputație: 1890 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 13, 2016 Ma fata da tu pe toate ne vezi trecute de varsta a 2 a ? Mie imi zici ca am 48 , corina 53 ti-a dat grav marfa din seara asta ? Avem avantaj in fata ta cu cativa ani buni Tu serios faci mahalageala asta pe bune ? Tu nu vezi ce penibila esti ? Sau acum realizezi cat de idiota erai/esti ?
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Februarie 13, 2016 http://manshumour.com/woman-posts-angry-video-after-client-finishes-too-quick/
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Tu serios faci mahalageala asta pe bune ? Tu nu vezi ce penibila esti ? Sau acum realizezi cat de idiota erai/esti ?Sunt mai desteapta decat crezi tu ce a fost pe topicul meu a fost pentru reclama , imi crestea numarul la pagini si topicul meu era mereu primul d.aia va dadeam apa la moara mie imi suna telefonul in prostie pentru ca multa lume era contrariata de ce fel de personalitate/caracter am face to face . Reclama fie ea negativa sau pozitiva tot reclama e
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Alea sunt de 3 ani tu esti nebuna fata nu vezi realitatea par lung par scurt....😃😃😃😃😃😃😃
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Cele cu par scurt este acum recente pozele 2016😃😃😃😃
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Alea sunt de 3 ani tu esti nebuna fata nu vezi realitatea par lung par scurt....daca e par lung ala eu ce draq mai am ?
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Ex;Astea sunt facute ieri.😃 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Ex;Astea sunt facute ieri.Da , arati bine dar degeaba . Nu mai injura atunci cand cineva te ataca si incearca sa dai un raspuns inteligent ,sa adopti o anumita strategie , atunci cand cineva se i.a de tine da.i un raspuns scurt care sa nu poata fi interpretat in niciun fel ( ex: e cald afara ? Probabil ...daca scrii romane greu de descifrat roman o sa ajunga si topicul tau . 1
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 ziceam de mine cu parul scurt si lung.😃😃😃
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Da iti suna la 100Ron fin 200Ron Ora poate dasta.😃😃😃
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Da iti suna la 100Ron fin 200Ron Ora poate dasta.Nu , imi suna la 400 . Nu ai de ce sa fi invidioasa ca nu iti i.au eu clientii , eu nu mai lucrez
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 ziceam de mine cu parul scurt si lung.Intradevar ai un par luuung! Rapunzel esti! 3
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Draga mea hai sa lamurim treaba cine esti spunemi daca ma cunosti de undeva de cand devi tu sa fi profesoara de imi dai lecti cum sa vb cu voi care nici nu stiti o boaba despre mine si va aflati aici sa ma tachinati.Tu domnisoara draga am 7 ani de meserie cred ca stiu mai bn sa o sug si sa ma fut decat ce iti scrie tie clienti pe forumul tau si cum vb in figuri cu ei.400Ron cred ca venea o data dar a doua oara nu cred ca mai venea din nou aceasi persoana.La mine e 200)1data 300 )1 ora si se intorc de multe ori la mine si vin si unde am mai muncit inainte in Arad etc nu mai nume .Clienti vechi de aici constanta care eu a mai fost aici anul trecut in vara si miau din nou.Sunt vizitata bn .Fatan fata sunt pisicuta dar tu ca mai jignit si te pui aici sa comentezi cand sti ft bn ca e public acest forum nu e privat si scri anumite prosti pe care nu isi au rostul.Tu nu ai fost in casa cu mine sau in camera sa vezi ce sex face si tu comentezi de mine silicoanele alea sunt de 3 ani iar eu dupa cum observi sunt schimbate .Uitate mai atenta si apoi comentezi. ☺
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Corina ma referam la poza veche nu asta nou.☺
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Draga mea hai sa lamurim treaba cine esti spunemi daca ma cunosti de undeva de cand devi tu sa fi profesoara de imi dai lecti cum sa vb cu voi care nici nu stiti o boaba despre mine si va aflati aici sa ma tachinati.Tu domnisoara draga am 7 ani de meserie cred ca stiu mai bn sa o sug si sa ma fut decat ce iti scrie tie clienti pe forumul tau si cum vb in figuri cu ei.400Ron cred ca venea o data dar a doua oara nu cred ca mai venea din nou aceasi persoana.La mine e 200)1data 300 )1 ora si se intorc de multe ori la mine si vin si unde am mai muncit inainte in Arad etc nu mai nume .Clienti vechi de aici constanta care eu a mai fost aici anul trecut in vara si miau din nou.Sunt vizitata bn .Fatan fata sunt pisicuta dar tu ca mai jignit si te pui aici sa comentezi cand sti ft bn ca e public acest forum nu e privat si scri anumite prosti pe care nu isi au rostul.Tu nu ai fost in casa cu mine sau in camera sa vezi ce sex face si tu comentezi de mine silicoanele alea sunt de 3 ani iar eu dupa cum observi sunt schimbate .Uitate mai atenta si apoi comentezi. ☺romana te rog , nu vorbesc " greaca "
Administrator pisicuts Reputație: 115113 Postat Februarie 13, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 13, 2016 tot nu te potolesti roxana
ssylver Reputație: 5207 Postat Februarie 13, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 13, 2016 tot nu te potolesti roxana cica ai gasit-o motanu' dupa atatea si atatea cautari
cassy Reputație: 16362 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 13, 2016 tot nu te potolesti roxanaGusta acum si ea cum e sa fii in postura tuturor care au comentat pe topicul ei 2
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Te oftita adevarul sau te supara invidia nu vezi ca nici nu citesti si hopa scri aiurea.Fata mea vedeti de treaba ta nu te mai interesa de mine ce vrei tu de fapt si drept de la mine de insisti cu mine.Sa sti ca nu sunt Lesbiana si chiar daca as fi nu mas da la tine .Sory ☺
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 13, 2016 Te oftita adevarul sau te supara invidia nu vezi ca nici nu citesti si hopa scri aiurea.Fata mea vedeti de treaba ta nu te mai interesa de mine ce vrei tu de fapt si drept de la mine de insisti cu mine.Sa sti ca nu sunt Lesbiana si chiar daca as fi nu mas da la tine .Sory ☺
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 S-a intrecut limita penibilului pe acest topic ! Iti sta 'creeru la ce ajungi sa citesti pe aici ! :eek :ewpu 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum