Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Vai dar ce zdreanta poti fi si ce minciuni poti tu inventa .Esti retardata fah zdreanta penala .De la cata sperma ai bagat in tine ucizi si neuronul ala care a mai ramas .

Cum plm sa scrii tu de mine ca am trecut sa te fut ? Nici in cele mai groaznicce cosmaruri ale tale nu ai sa ma vezi ....proasta satului .

Ce idioata poti sa fii ....penalo .Tu chiar crezi ce scrii ?Tu citesti ce scrii ?

Bine iti face amelia ca iti scrie adevar despre tine .Esti o proasta ....penala si o zdreanta mincinoasa .

Du-te si mai schimba sangele ca ai doar sperma in tine.....plastic si pionieze .

• Like 2
  • Minus 3
Postat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

de amelia si va bagati cu nasul in gaura curului meu si in pasa.Marshhhh penalo retardato si tu gay care te futi in cur nui aici gay dute la traveli travai acolo e topil tau .Iti dau in anunti sa fi cautat si lu amelia un anunt cu hiv-sida.Pe forum dau anunt sa vedem cine mai vb la tine amelia pe topul tau si pe alu asta numai gay si tranvai o vb de id asta de topic.

https://www.youtube.com/watch?v=yJXwwUghnEk&index=5&list=PLhKzYQjwnuEFVScvVS_ToD8maKkhv33iT

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Da baetii ma adus intro stare de nu am mai putut abtine eu scriu normal frumos nu jignirii pana akum.Nu le bag in seama am tacut prea mult si iar ma tachina intruna .Na mai putut am tinut prea mult si am facuyo aici dar voi face cu adevarat ce scrie acolo sa pomeneasca de cine sa bagat de o fata care nici nu ne cunoastem si se baga aiurea nici nu iam comentat pe topicul ei si a luato in cap.Poftim rezultat.Sa pomeneasca .Va pwp baetii vedeti invidia unde duce la rautate asta a facut amelia raca intre noi toate dar nu ramane asa amelia am vazut cine esti tu.Un administrator de un sait care vei vedea tu ce frumoasa vei fii cand vei sta pe strazi,orfana fara copilasi tai fara mancare apa adapost.Iar copii chinuitii rau de tot de soarta amara ca otelu.Pwp baetii Poftim unde duce invidia...dar nu ma intereseaza forumul ckientii nu se uita la asta

https://www.youtube.com/watch?v=4dPog_MemLo&index=6&list=PLhKzYQjwnuEFVScvVS_ToD8maKkhv33iT

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Da baetii ma adus intro stare de nu am mai putut abtine eu scriu normal frumos nu jignirii pana akum.Nu le bag in seama am tacut prea mult si iar ma tachina intruna .Na mai putut am tinut prea mult si am facuyo aici dar voi face cu adevarat ce scrie acolo sa pomeneasca de cine sa bagat de o fata care nici nu ne cunoastem si se baga aiurea nici nu iam comentat pe topicul ei si a luato in cap.Poftim rezultat.Sa pomeneasca .Va pwp baetii vedeti invidia unde duce la rautate asta a facut amelia raca intre noi toate dar nu ramane asa amelia am vazut cine esti tu.Un administrator de un sait care vei vedea tu ce frumoasa vei fii cand vei sta pe strazi,orfana fara copilasi tai fara mancare apa adapost.Iar copii chinuitii rau de tot de soarta amara ca otelu.Pwp baetii Poftim unde duce invidia...dar nu ma intereseaza forumul ckientii nu se uita la asta

https://www.youtube.com/watch?v=klFXOOTFgV4

• Like 1
  • Minus 3
Postat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Hai pe bune ? Sa-i sugi lindicu` lu amelia plin de branza intre buze .si daca nu are lindic ....sa-i dai limbi in cur ...sa-i ciufulesti cacatul. :laugh2  :laugh2 .

• Like 1
  • Minus 3
Postat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Daaa...Sandi ...iti aduci aminte de momentele in care noi ne-am vazut ?Si ne-am placut .Ca sa nu uiti ....ai aici replicile noastre .Mimi (Sandi bell) ,Voiajorul (Corsar) :laugh2  :laugh2 .Vizionare placuta ....Sandi.

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

😆😆😆😆😆😆Ce prost nu e al meu anuntul alaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ƒðŸ˜ƒðŸ˜ƒðŸ˜ƒðŸ˜ƒ

Dar al cui este scumpi nr de telefon ca aveti aceleasi fotografii, adica fotografia de aici, de la profilul tau, este aceeasi cu o fotografie din anuntul de care ti-am spus..

Poza asta am copiato si am puso aici dc?Asta nu inseamna ca sunt eu .Suna si fa diferenta intre vicii sunt raraita ea nu e raraita. Asa ca ia vezi sunt eu😊

Dar de unde sti ca nu este raraita? Este colega cu tine?

Nu deaga a sunato un clint cu mine merge 2 cu 3 ca mine si face sex oral si normal anal 50 ron extra se da cine stie ce vedeta si asta.Ca amelia. 😆Sa o anunt pe amelia ca iam gasit perechea.

@sandri scupete vezi ca pe publi24 cand ai dat repostare la anuntul de care iti spuneam eu ieri ai omis sa schimbi textul anuntului. Vezi cum se ascunde diavolul in amanunte, ai schimbat fotografiile, ai schimbat nr. de telefon, ai schimbat numele din titlu dar ai uitat sa schimbi textul anuntului. Noi ce sa mai intelegem ca te numesti Alessia si ai 25 de ani? Sau chiar ai o colega pe care o ti ascunsa?

Eu stiu ca sunt prost mi-ai spus si tu asta si stiu ca tu esti desteapta dar nu-mi permit sa-ti spun asta. 

Sandra(100%)Reala💋â¤
Valabil din: 21.04.2016 - 09:11

Repostat automat

Buna sunt Alessia 25 de ani focoasa senzuala accept grupuri si dominari.Poze reale 100%Daca nu sunt eu cea din poze platesc deranjul.??

• Like 2
  • Minus 3
  • Telefon: 0721620936
  • Telefon: 0721620936
Postat

Deci e clar... bagaboanta asta psihoanalfabeta merita sa dispara!eu o sa-l contactez pe pisicuts si o sa il rog sa indeparteze aceasta scursura!

m-am distrat destul pe seama ei dar deja se face prea de handel.
Nu poti sa zici nimic ca iti trezeste toti mortii si paduchii cu blesteme si injuraturi de nu sau auzit vreodata...
Halal comportament de curva....nici tigancile nu sunt asa "ADICAPATE" pana si alea stiu de gluma ...
Dar Pluşica parca prea a fortat-o!

• Like 1
Postat

Si ea siliconata tatuata si bronzata persinguri buric limba si clitorism, numai ca e blonda par lung 😚😚 ochii verzi.E mult mai buna dar merge numai ptr show lesby.😊Ea vrea sa lucreze cu mine ea sia dorit ma sunat si am acceptat.Ai place de mine. 😚😘Colega noua 28 de ani blonda 1.75 bronzata 53 kg multe taguake gat umeri spate pe toata mana si pe tot piciorul.Maine punem anuntul ne facem poze amandoua si punem anunt ptr show lesby.Va asteptam si pe cei care se intorc si in ziua de azi la mine.😚😚

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Si ea siliconata tatuata si bronzata persinguri buric limba si clitorism, 😚

Persing in clitorism,in satanism,etc...

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...