ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2016 Sa va iau mortii si familia in pula di clavi retardatii mentali.Futuva mortiu in gat naveti ce suge acasa dativa in mortii vostri de ratatiu sclavi.Corsar daca te vad si vad eu cine esti sa vezi ce muiag iti dau te fut in cut totii prieteni mei gramada muie mai poti iesi din casa ia so vedem noi cu cine vb tu .Tu credeai ca vb cu sandra fututi mortii mati de corsar sa ai dau o muie lu mata lu sorta aia creata si lu fractu ala care a uitat ce a mancat cand nu aveati banii.Te prind eu tu nu ma sti fututi morti matiu am aflat cine esti dai ochii cu mine sa vezi ce muie si pizda pe fatau iti sa ti minte toata viata sa nu mai scri.Si amelia cat de curand o pizda pe fatau mai poate sa iasa afara la lumina o sa ai fie rusine sa mai iasa afara la ce pizdoi pe fatau ai fac. Briceagu...Credeati in mortii vostri de sclavii ca sunt sandra pulii futuva mortii in gat sclavii.Un mic "remember" !
alessandro3 Reputație: 310 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 18, 2016 Iar te iei de ea? Apropos, m-am intalnit cu ea pe strada
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2016 Iera ku Briceagu ? Sau iera doar Sandra pulii ? )))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2016 ))))))) si voi ziciti ka sint io rea fara di motiv ! 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 22, 2016 Fataaa..tu ti lasi doviedita di mini ? Undi ii spiritu tau di luptatoari ? )))
ivan28 Reputație: -1 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Am vizitato pe domnisoara ,ea e din poze isi merita banii vio recomand cu incredere e buna.150 halatul o data 250halatul o ora. Si anal extra100 cere.Merita gagica e curata si locatia e curat.Notele mele sunt 10 Pentru tot.Mam simtit bine cu ea vio recomand cu incredere.
135792468 Reputație: 445 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Am vizitato pe domnisoara ,ea e din poze isi merita banii vio recomand cu incredere e buna.150 halatul o data 250halatul o ora. Si anal extra100 cere.Merita gagica e curata si locatia e curat.Notele mele sunt 10 Pentru tot.Mam simtit bine cu ea vio recomand cu incredere.Zi zau ! Inscris azi si fix dupa trei minute "nio recomanda" ! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 25, 2016 Mam simtit bine cu ea vio recomand cu incredere.Auzi...da pi tini cin ti recomanda ?
alessandro3 Reputație: 310 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 25, 2016 Numele utilizatorului care a deschis acest topic si ulterior a intrat in polemici cu membrii veterani ai forumuluu a fost ivandanut. Numele utilizatorului care a facut up la acest topic cu multe flame-uri este ivan28. Deasemenea, se poate observa o consistenta si o asemanare majora a modului de redactare al "recenziilor". Daca esti intr-adevar "asociatul"/iubitul Sandrei o simpla recomandare ar fi sa schimbati locatia care nu mai poate obtine un rating ridicat, iar alaturi de Sandra trebuie sa reganditi metoda de abordare si tratare a clientelei pentru ca vorba circula repede, iar cu un tratament neadecvat merge doar o singura data de persoana, clientii nemairevenind. Iar in acest domeniu, succesul se obtine pe baza clientelei stabile si a recomandarilor. In privinta turistilor nou veniti la mare, inainte de a face o vizita, vor apela la acest forum pentru referinte. Din nefericire, acestea nu sunt tocmai bune deocamdata. Sandra este o tipa de nota 10, insa managementul intalnirilor si al mediatizarii nu este tocmai pe masura. Sincer va urez succes, insa banuiesc ca nu va fi exprimata aceeasi clementa si simpatie si din partea celorlalti utilizatori ai acestui forum. 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 25, 2016 iar alaturi de Sandra trebuie sa reganditi metoda de abordare si tratare a clientelei Moi Sandele, frumos spus, da ka sa "regindiasca" presupuni un anterior procies di gindiri..iara io ti asigur ka aciest lucru nu sa antamplat vrodata ku ia. Ia sea zis: "sint frumoasa, dama dreaq, or sa vina prosti sami deie bani. io am sa ii tratiez cu curu, li iau bani si gata, ka doar sint suficienti prosti sa vina o prima data" ! Ia niciodata nu cridea ka no sa poata sa prosteasca pi toata lumea...di aci...di pi saituri di publicitati..di oriundi. Nicidicum nu cridea ia ka trebe sa schimbe civa...ia ii convinsa ka doar asa se fasi fututu pi bani...jepcareala !!! Io am un singur rigret: ka nu toti baeti ci se duc la futut intra sa citeasca aici antai ! Forumurili dispri futut pientru asta sau format: sa nu mai arunce baeti bani pi toati zdrentele puse pi tepe ! Si nu trebe mult...2 saptamani fara sa baji 14 pi zi...ci doar 1-2, si gata..ii falimientara triaba ! Tu nu ai siesizat di citi ori a tot anciercat ia, da si alti zdrente instruiti di ia, sa ajunga sau sa faca trimiteri la "iexcorti di top" ??? Ia stii ka acolo ii malaiu..si ea acolo isi dorieste, da sincier, ia trebea sa fii la "de ievitat" di foarti mult timp ! Cu "sa va iau mortii si familiile in pula de sclavi retardati mintal"...nu numa ka no sa gasieasca niciodata clementa..da sa zica mersi ca ari toti dinti in gura..inka ! 1
comert1890 Reputație: -2 Postat Iunie 26, 2016 Postat Iunie 26, 2016 Buna Ziua pentru totii anticipantii acestor forum.Sunt nou pe aici.Sa va spun ca erati curiosi cinei aceasta faptura ul.amelia.Am vizitato intr-un apartament zona buteli nu cunosc constanta sunt nou pe aici dar am vb cu un tip pe forum si mia dat detali despre aceasta fata unde sta etc.Fata e k bruneta facuta plinuta are in jur de 32de ani,are un apartament 2camere decomandate e frumusel apartamentul.Livingul ce mia placut e doar plasma si fotoliu frumos.Am sunat la una dintre fetele ei care mia dat nr acest tip de pe forum,mia spus tipa 100fin.200ora.Suntem 3fete la alegere.K iam spun unde e locatia.La pod de buteli in fine nu dau in public adressa .Ma indrumat la scara am format interfonul si am urcat.Imi deschide o tipa bruneta plinuta owwwwww dar no fi raspuns ea la telefon ca plec era prea invarsta tipa.Ok .Ma indrumat pinan living mia spus daca vreau ceva de consumat.Iam spus o apa.Si incepem conversatiile intre mine si tipa. Buna Eu.Buna ma numesc raduEa.Nu mia spus numeleEu.Tu esti fata,alta colega nu ai.Ea.Nu sunt eu fata,am eu fete.Am ramas coolll watthefuck.Ce zice asta acolo.Si incepe ea.Ea.Fetelor aveti clint.😩Au intrat 3slabute,brunetica,o roscata ,blonduta micuta.Offff ce sa mai aleg ca nu imi era nici una pe placul meu.Ea.Spune pe cine alegi,eu zic pe toate 3fac si show intre ele daca iti place 300 2fete show si 400show 3fete.Eu.Nu aleg 3 nu imi permite buzunarul.Aleg una doar o finalizare.Ea.ok alege una uhhhhh si gata banii mi dai mie .Eu.ok Era ft nervoasa ca nu am ales pe toate 3 fete ale ei,asa se da ea cas ale ei ,eu cred ca da ca sunt ale ei pentru ca sunt cam prostute fetele ca sa comenteze la tipa ceva, o boaba nu scotea din gura.Am intrat intr-o camera pe dreapta ,era ok camera .Incepe ea.Fata .Vrei sa iti faci dush.Eu.Miam facut acasa draguto.Fata .Aha ok stai jos.Mam sintit de parca eram la un medic particular ,si cum spun ele ,stati jos instis nemiscat si respiratii adanc ca va veni injectia.😂A inceput cu un oral mecanic mai mult ajutat cu mana,sia dat chilotei roz jos,avea parut la zona intima dar a fost ok.Iam cerut 69se pare ca fata era pe rosu ca ma evitat.Ea.Aaaa nu pot face 69 nus rasa si nu pot cateva zile.Isi gasise scuzele,dar am lasato mam prins care era treaba.Am pus caciulita si am puso in 3pozitii,pe la spate,intinsa ,deasupra.Am simtit ceva inatru ei tare si gros,cred ca sio fi pus ceva in zona intima ca sa nu curga rosu io stiu ce naiba o avea.In fine trecem peste astea.Mam terminat mam inbracat si am plecat spre usa de intrare, tipa bruneta pestoaica zice.Ea.A fost ok cu fata,te mai astept pe la noi ceva mai nou.Eu.Da mersi o sa mai revin.Dar am ziso subforma sa nu pateasca fata aceia ceva.Dar nu ma mai intorc la ea .Ea scrie la toate fetele urat despre ele si fetele ei ea crede cas mai bune.Mie sandra mia fost o fata ok e foarte zambzambareata si glumeste e foarte energetica o nebuna in forma de a te distra cu ea si buna mai revin la eaImi pare rau ca lumea crede in specimenele obrazniciei acestei doamna amelia si despre altor clientarii.Precizez o confortabilitate asupra fetei sandra te simti ok cu ea colaborezi cu ea,razii,glumesti,nu grabita.Iar cu fetele dansei nicio boaba nu vb nici sambetul nul va compara cu alu sandra.Merita sandra mult mai multii clienti decat la fetele dansei.Asta a fost comentariul meu.Cu stima Radu pentru amelia si clientarii de pe acest forum. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 26, 2016 Tamparinii...io apreciiez inventivitatia ta sa sti ! Stau si ma gandiesc cit fum o iesit din nuca aia din capsoru tau sa conciepi tu asa "ricenzie" ! Ia zi pi buni...cin teo ajutat ? ))) P.s. Aaaahhh...ci cald ii afara cind iesti atit di proasta...dara uiti ci ti provoc io: puni acilea numaru di telifon pi cari mai sunat !!! Io iti dau voie !!! Numar, adriesa cu tot, scara di bloc, interfon, tot ! Hai sa videm cie moi invientezi akum..cai taaari funny ! ))) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2016 Postat Iunie 26, 2016 Buna Ziua pentru totii anticipantii acestor forum.Sunt nou pe aici.Sa va spun ca erati curiosi cinei aceasta faptura ul.amelia.Am vizitato intr-un apartament zona buteli nu cunosc constanta sunt nou pe aici dar am vb cu un tip pe forum si mia dat detali despre aceasta fata unde sta etc.Fata e k bruneta facuta plinuta are in jur de 32de ani,are un apartament 2camere decomandate e frumusel apartamentul.Livingul ce mia placut e doar plasma si fotoliu frumos.Am sunat la una dintre fetele ei care mia dat nr acest tip de pe forum,mia spus tipa 100fin.200ora.Suntem 3fete la alegere.K iam spun unde e locatia.La pod de buteli in fine nu dau in public adressa .Ma indrumat la scara am format interfonul si am urcat.Imi deschide o tipa bruneta plinuta owwwwww dar no fi raspuns ea la telefon ca plec era prea invarsta tipa.Ok .Ma indrumat pinan living mia spus daca vreau ceva de consumat.Iam spus o apa.Si incepem conversatiile intre mine si tipa. BunaEu.Buna ma numesc raduEa.Nu mia spus numeleEu.Tu esti fata,alta colega nu ai.Ea.Nu sunt eu fata,am eu fete.Am ramas coolll watthefuck.Ce zice asta acolo.Si incepe ea.Ea.Fetelor aveti clint.Au intrat 3slabute,brunetica,o roscata ,blonduta micuta.Offff ce sa mai aleg ca nu imi era nici una pe placul meu.Ea.Spune pe cine alegi,eu zic pe toate 3fac si show intre ele daca iti place 300 2fete show si 400show 3fete.Eu.Nu aleg 3 nu imi permite buzunarul.Aleg una doar o finalizare.Ea.ok alege una uhhhhh si gata banii mi dai mie .Eu.okEra ft nervoasa ca nu am ales pe toate 3 fete ale ei,asa se da ea cas ale ei ,eu cred ca da ca sunt ale ei pentru ca sunt cam prostute fetele ca sa comenteze la tipa ceva, o boaba nu scotea din gura.Am intrat intr-o camera pe dreapta ,era ok camera .Incepe ea.Fata .Vrei sa iti faci dush.Eu.Miam facut acasa draguto.Fata .Aha ok stai jos.Mam sintit de parca eram la un medic particular ,si cum spun ele ,stati jos instis nemiscat si respiratii adanc ca va veni injectia.A inceput cu un oral mecanic mai mult ajutat cu mana,sia dat chilotei roz jos,avea parut la zona intima dar a fost ok.Iam cerut 69se pare ca fata era pe rosu ca ma evitat.Ea.Aaaa nu pot face 69 nus rasa si nu pot cateva zile.Isi gasise scuzele,dar am lasato mam prins care era treaba.Am pus caciulita si am puso in 3pozitii,pe la spate,intinsa ,deasupra.Am simtit ceva inatru ei tare si gros,cred ca sio fi pus ceva in zona intima ca sa nu curga rosu io stiu ce naiba o avea.In fine trecem peste astea.Mam terminat mam inbracat si am plecat spre usa de intrare, tipa bruneta pestoaica zice.Ea.A fost ok cu fata,te mai astept pe la noi ceva mai nou.Eu.Da mersi o sa mai revin.Dar am ziso subforma sa nu pateasca fata aceia ceva.Dar nu ma mai intorc la ea .Ea scrie la toate fetele urat despre ele si fetele ei ea crede cas mai bune.Mie sandra mia fost o fata ok e foarte zambzambareata si glumeste e foarte energetica o nebuna in forma de a te distra cu ea si buna mai revin la eaImi pare rau ca lumea crede in specimenele obrazniciei acestei doamna amelia si despre altor clientarii.Precizez o confortabilitate asupra fetei sandra te simti ok cu ea colaborezi cu ea,razii,glumesti,nu grabita.Iar cu fetele dansei nicio boaba nu vb nici sambetul nul va compara cu alu sandra.Merita sandra mult mai multii clienti decat la fetele dansei.Asta a fost comentariul meu.Cu stima Radu pentru amelia si clientarii de pe acest forum.http://www.caninest.com/images/dog-fail-6.jpg 6
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 26, 2016 Am uitat...cre ca "sambetul alu sandra" ar da moi bini dupe o ranga pi jinjii ! ))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 26, 2016 Tampi...cum ie fata ku: "anticipantii acestor forum" ??? ))))))))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 26, 2016 Dragi coliegi...da si coliege. Hai sa fasim un sondaaaj! 3 antrebri la cari fiicari raspundi cu propria postari ! 1. Di la 1 la 10 cit di reala ii ricenzia alu Radu ? 2. Di la 1 la 10 cat di proasta ii Sandi Bell Tamparinii ? 3. Di la 1 la 10 cit di mult va amuza topingu aista ? 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iunie 26, 2016 Buna Ziua pentru totii anticipantii acestor forum.Sunt nou pe aici.Sa va spun ca erati curiosi cinei aceasta faptura ul.amelia.Am vizitato intr-un apartament zona buteli nu cunosc constanta sunt nou pe aici dar am vb cu un tip pe forum si mia dat detali despre aceasta fata unde sta etc.Fata e k bruneta facuta plinuta are in jur de 32de ani,are un apartament 2camere decomandate e frumusel apartamentul.Livingul ce mia placut e doar plasma si fotoliu frumos.Am sunat la una dintre fetele ei care mia dat nr acest tip de pe forum,mia spus tipa 100fin.200ora.Suntem 3fete la alegere.K iam spun unde e locatia.La pod de buteli in fine nu dau in public adressa .Ma indrumat la scara am format interfonul si am urcat.Imi deschide o tipa bruneta plinuta owwwwww dar no fi raspuns ea la telefon ca plec era prea invarsta tipa.Ok .Ma indrumat pinan living mia spus daca vreau ceva de consumat.Iam spus o apa.Si incepem conversatiile intre mine si tipa. BunaEu.Buna ma numesc raduEa.Nu mia spus numeleEu.Tu esti fata,alta colega nu ai.Ea.Nu sunt eu fata,am eu fete.Am ramas coolll watthefuck.Ce zice asta acolo.Si incepe ea.Ea.Fetelor aveti clint.Au intrat 3slabute,brunetica,o roscata ,blonduta micuta.Offff ce sa mai aleg ca nu imi era nici una pe placul meu.Ea.Spune pe cine alegi,eu zic pe toate 3fac si show intre ele daca iti place 300 2fete show si 400show 3fete.Eu.Nu aleg 3 nu imi permite buzunarul.Aleg una doar o finalizare.Ea.ok alege una uhhhhh si gata banii mi dai mie .Eu.okEra ft nervoasa ca nu am ales pe toate 3 fete ale ei,asa se da ea cas ale ei ,eu cred ca da ca sunt ale ei pentru ca sunt cam prostute fetele ca sa comenteze la tipa ceva, o boaba nu scotea din gura.Am intrat intr-o camera pe dreapta ,era ok camera .Incepe ea.Fata .Vrei sa iti faci dush.Eu.Miam facut acasa draguto.Fata .Aha ok stai jos.Mam sintit de parca eram la un medic particular ,si cum spun ele ,stati jos instis nemiscat si respiratii adanc ca va veni injectia.A inceput cu un oral mecanic mai mult ajutat cu mana,sia dat chilotei roz jos,avea parut la zona intima dar a fost ok.Iam cerut 69se pare ca fata era pe rosu ca ma evitat.Ea.Aaaa nu pot face 69 nus rasa si nu pot cateva zile.Isi gasise scuzele,dar am lasato mam prins care era treaba.Am pus caciulita si am puso in 3pozitii,pe la spate,intinsa ,deasupra.Am simtit ceva inatru ei tare si gros,cred ca sio fi pus ceva in zona intima ca sa nu curga rosu io stiu ce naiba o avea.In fine trecem peste astea.Mam terminat mam inbracat si am plecat spre usa de intrare, tipa bruneta pestoaica zice.Ea.A fost ok cu fata,te mai astept pe la noi ceva mai nou.Eu.Da mersi o sa mai revin.Dar am ziso subforma sa nu pateasca fata aceia ceva.Dar nu ma mai intorc la ea .Ea scrie la toate fetele urat despre ele si fetele ei ea crede cas mai bune.Mie sandra mia fost o fata ok e foarte zambzambareata si glumeste e foarte energetica o nebuna in forma de a te distra cu ea si buna mai revin la eaImi pare rau ca lumea crede in specimenele obrazniciei acestei doamna amelia si despre altor clientarii.Precizez o confortabilitate asupra fetei sandra te simti ok cu ea colaborezi cu ea,razii,glumesti,nu grabita.Iar cu fetele dansei nicio boaba nu vb nici sambetul nul va compara cu alu sandra.Merita sandra mult mai multii clienti decat la fetele dansei.Asta a fost comentariul meu.Cu stima Radu pentru amelia si clientarii de pe acest forum.http://data3.whicdn.com/images/63904675/large.gif 2
temujin Reputație: 1654 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 26, 2016 Dragi coliegi...da si coliege. Hai sa fasim un sondaaaj! 3 antrebri la cari fiicari raspundi cu propria postari ! 1. Di la 1 la 10 cit di reala ii ricenzia alu Radu ? 2. Di la 1 la 10 cat di proasta ii Sandi Bell Tamparinii ? 3. Di la 1 la 10 cit di mult va amuza topingu aista ? "Buna Ziua pentru totii anticipantii acestor forum." Hahahahahahahaha!!! Tare asta, belea rau!! Ca s-o luam de la coada la cap... 3. Ma amuz infinit cu topingul asta!!! Asa ca nu pot da nota de la 1 la 10!! 2. Daca scrie ea...e proasta rau!! Am intalnit-o acum ceva vreme si sincer, nu mi s-a parut chiar asa!! Poate scrie altcineva in locul ei, calcanul sau alta specia de pestan!! Daca 1 e cea mai mica nota, atunci 1 sa fie!!1. Ai bre Amelio, mata vorbesti serios de recenzia asta, cum c-ar fi reala? Nea Radule, las-o dracu de purcea, nu mananca, nu-i mai da!!! Recenzie clar falsa, deci nota 1!!!! 4 3
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2016 Postat Iunie 26, 2016 sa mori tu ca asa a fost? https://media.giphy.com/media/cP7qgxarF2oiA/giphy.gif 3 3
alessandro3 Reputație: 310 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 26, 2016 Bunule Dumnezeu! 1. Recenzia este complet falsa. Se poate observa din modul de redactare. De data aceasta a fost scrisa de pe un PC insa modul de exprimare este acelasi precum ale persoanei vizate. 2. Nu raspund. 3. A depasit limita amuzantului, a degenerat in penibil. Sandra mi-a spus ca nu este ea cea care scrie pe forum. Este posibil sa fie "colaboratorul" ei sau totusi poate este chiar ea. User inscris la 18:03 iar la 18:55 hopa recenzia postata. Deci a durat 52 de minute pentru localizarea topicului si redactarea postului. Iar in final o elogiaza pe Sandra. Analiza sintactica si lexicala este irefutabila in a dovedi cine a falsificat aceasta recenzie. Ar trebui specificat ca unii dintre noi stim cine este ul amelia, iar problema unor astfel de posturi gen comert1890 vor aduce prejudiciu doar imaginii unei singure persoane. 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 26, 2016 N-ai cum sa n-o recunosti pe sandra, poa sa fie s 1000 de new user! )Funny! 2
insuficientul Reputație: 839 Postat Iunie 26, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Postat Iunie 26, 2016 Bai va salut cu drag si respect! Ameliko ti de nu te vezi! Bai deci Tamparini e cea mai smekera dintre smekere sa inebunesc... deci m-a spart bai cu tactica asta a ei...1. nu inteleg de ce mult prea belitul Radu... pune recenzie despre Amelia ...pe topingul lu Sandi Bell?2. cum mortii lui a facut de a gasit el o pestoaica cu 3 fete! [eu nu am noroc dintrasta ]3. Dupa ce ca e analfabeta mai si incurca adjectivele.sinonimele,substantivele si asa mai departe...cum suna propozitia asta din recenzie ? :- In fine trecem peste astea.Mam terminat mam inbracat si am plecat spre usa de intrare, tipa bruneta pestoaica zice.cum ma sa pleci spre usa de intrare?adica cum... 4. cred ca e prima recenzie in care vad desfasurata o conversatie intre Peste si client...Prost plan!Apropo...cand pui personajele in conversatie...se pune [Exemplu : FATA : ] , nu punct ... ca am avut impresia ca ti-a zis tie la un moment dat...fata! EXEMPU : Am intrat intr-o camera pe dreapta ,era ok camera .Incepe ea.Fata .Vrei sa iti faci dush.Eu.Miam facut acasa draguto. Esti rupta de realitate Sandi Bell! si iti multumim ca existi...fara tine viata ar"fi pustiu"Dar cum stai tu si le gandesti ma fetita...parca mi te si imaginez cu pixul in mana ...cu ciorna in fata...si te apuci de compus texte...a...si creionul la ureche....bai cred ca totul in minte ta e un tablou ABSTRACT. sper sa intelegi termenul...daca nu iti traduc ! 1
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2016 Postat Iunie 26, 2016 Sandra la butoane sau nu...... Certitudinea este ca are un peste prost rau. Domnu peste, bre nene, daca scrii matale acilișa, nu mai scie domne ca esti tembel. Daca scrie Sandra, citeste mai pripasule si da-i dracu cu ceva in cap ca strica toata afacera si ne mai da si noua conceptiile despre cat poti fi de prost peste cap, trebuie sa ne luam alte repere...... 3
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 27, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 27, 2016 Wow 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 27, 2016 Viezi CAssy cie fasi disperaria din om ? ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum