Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

Postat

cod pe cine ai mai futut tu sa o futi si pe stra stra cineva? iar e retorica hahahhahaha si aici vorbim fara bani ca o lihnita ca roxi ti ar zice ca esti futacul futacilor pe un milion asa ca stai calm ca esti prea mic pentru societatea in care traiesti

• Oras:constanta
Postat

plictiseala...seara faina!

sorry ca maine are dunga pe el sandru :(

• Oras:Bacau
Postat

cod pe cine ai mai futut tu sa o futi si pe stra stra cineva? iar e retorica hahahhahaha si aici vorbim fara bani ca o lihnita ca roxi ti ar zice ca esti futacul futacilor pe un milion asa ca stai calm ca esti prea mic pentru societatea in care traiesti

Ți-aș dori să fi si tu așa lihnit ca mine ;)

Postat

ma doare fix in pula de dungile ma tii ba libidinosule nu toata lumea traieste pe formuri ca ma ta si da vreau sa fiu bannat ai inteles ma pisicutz sa mi bag pula si n ma ta da da sa sugi pula de ziua taaaaaa

Postat

pe stra stra nepoata lor!

e vorba de iq!

stra stra...e moarta banuiesc! mai pe ocolite era aia:f m m!:)))

Postat

cod eu am crezut ca meriti deranjul sa tastez 1h pe aici dar tu chiar esti prea coclit incult si subdevoltat intelectual sa intelegi ceva si nu imi traduce ba ineptiile tale ca orice copil de 10 le intelege

Postat

pai eu cand sunt lihnit ma duc la toscana e pe blvd mircea aaa da tu esti din calafat si nu prea le ai cu strazile prin orasul asta

Off =))

Așa numești tu la palazu ? Toscana ? =))

Postat

cod eu am crezut ca meriti deranjul sa tastez 1h pe aici dar tu chiar esti prea coclit incult si subdevoltat intelectual sa intelegi ceva si nu imi traduce ba ineptiile tale ca orice copil de 10 le intelege

bine zici! nu se merita! fugi ca iar ai ragait si miroase a pla!

seara usoara!

Postat

vreau sa fac casa cu ea o sa te las sa imi zici si tata dar ca sa fac casa cu ea ne trebuie banuti si poate merge si ea la bremen sa produca ceva pentru noi ca familie ciao fiule

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Io vam zis ka Breceagu ii jmeker di tat. Pina alaltaieri tinia capu la cutii...tacea ka un cacat in iarba. Cit voi ii spargeati gauaza lu iubita Tamparinii navia texti. Da parca o aud pi Tamparina kum ii zisea ka fasia ku nervi ! Acumai Boss...pi bani vostri...va sfidiaza. Dak o ascultati pi Amelia..acuma taiau foamia ku joagaru ! Da stati linistiti... cit o sa si umfle in pene..ka bani sie duk repidi...si iar o scoati paia ku cuie la babardit. Sa videti voi atunsea joaca ! Da joaca nu vrajeala, ci am facut pina acusa !

Mah baete...felicitari di logodna...savieti griji di aia mici. Ni mai "auzim" noi !!! :)

• Like 2
  • Minus 7
Postat

La faza cu "ne mai auzim noi" sper ca nu ma ameninti cu subinteles nu de alta dar e pacat de tenul ala al tau bronzat din nastere n as vrea ca cineva sa iti faca vreun rau in vreun fel Doamne Fereste sper ca toata lumea e civilizata ca mine dar poate dai de vreun nebun in fine te as invita la o cafea amelio dar unde le beau eu sincer tu nu ti le permiti si eu nu sunt genul de baiat de la mare in care erai tu in cautari ! daca vrei sa mi speli masina te cinstesc cu un happy meal 

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Sandro, ai vorbele la tine. Auzi, da' virgini primesti? :)

• Like 1
  • Minus 7
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

ma doare fix in pula de dungile ma tii ba libidinosule nu toata lumea traieste pe formuri ca ma ta si da vreau sa fiu bannat ai inteles ma pisicutz sa mi bag pula si n ma ta da da sa sugi pula de ziua taaaaaa

ai dreptate astia ca tine isi primesc dungile verticale in viata reala. 

Postat

cenzurat ma sunat nevasta ta acum cateva minute cica vrea un facial de la mine sa fie cremos si eu baiat giorno am mancat niste fistic sa fie bine sa fim si noi cizelati as aduce si niste moet dar muista de nevasta ta o sa zica ca bea apa minerala

Vizitator cenzurat
Postat

si mama nu te-a sunat si ea? 

Vizitator cenzurat
Postat

sa te duci dupa ma ta putrgaiule hahaha

sa-i faci si tu o recenzie ca tot ziceai ca esti baiat giorno. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...