azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 1, 2015 Revenind on-topic, era un banc cu cele 3 faze ale impotentei, nu le mai retin pe primele doua, dar a treia era ca se ajunge la un moment dat, ca pana si limba va trebui ajutata cu degetul
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 1, 2015 Deci, clar sunt pe drumul spre pierzanie Departe de mine gandul sa dau sfaturi, zic doar ce prefer eu, pentru mine !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 1, 2015 Revenind on-topic, era un banc cu cele 3 faze ale impotentei, nu le mai retin pe primele doua, dar a treia era ca se ajunge la un moment dat, ca pana si limba va trebui ajutata cu degetul Eu nu scriu bancuri aici, ca omul are o problema , dar am postat ceva asemanator pe topicul dedicat ! On topiic: Ideea e ca daca persista trebuie intrebat cineva avizat, aici poti primi doar pareri vis-a-vis de experientele altor useri ! Oricum evita toate porcariile care se recomandau la un moment dat pe un topic de aici, gen Tian-li si fratii lui !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 1, 2015 Da este adevarat,dar repet ca am patit doar la unele pe care le doream foarte mult... Cu mine Ai putut... Sa mor de ti-ai facut reclama aici ! 1
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Autor Postat Decembrie 1, 2015 Revenind on-topic, era un banc cu cele 3 faze ale impotentei, nu le mai retin pe primele doua, dar a treia era ca se ajunge la un moment dat, ca pana si limba va trebui ajutata cu degetul Era vorba despre cu totul altceva,nu despre impotenta...dar hai sa
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 1, 2015 Eu nu scriu bancuri aici, ca omul are o problema , dar am postat ceva asemanator pe topicul dedicat !On topiic: Ideea e ca daca persista trebuie intrebat cineva avizat, aici poti primi doar pareri vis-a-vis de experientele altor useri ! Oricum evita toate porcariile care se recomandau la un moment dat pe un topic de aici, gen Tian-li si fratii lui ! Corect,daca problema persista, e nevoie de sfatul medicului, astia de aici sunt in stare sa-i recomande cine stie ce verde de paris,numa' sa le ramana lor mai multe fete
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Autor Postat Decembrie 1, 2015 Eu nu scriu bancuri aici, ca omul are o problema , dar am postat ceva asemanator pe topicul dedicat !On topiic: Ideea e ca daca persista trebuie intrebat cineva avizat, aici poti primi doar pareri vis-a-vis de experientele altor useri ! Oricum evita toate porcariile care se recomandau la un moment dat pe un topic de aici, gen Tian-li si fratii lui !Nici gand de asa ceva... 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 1, 2015 Era vorba despre cu totul altceva,nu despre impotenta...dar hai sa Stiu mai, dar sa privim viata cu umor, mai patesc si eu sa dezerteze soldatu' dar cred ca nu finalizarea e tinta, drumul pana la ea e ceva frumos, fa-l sa fie frumos, totusi, daca problema persista si chiar persista, nu ezita si cere sfatul medicului.
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Autor Postat Decembrie 1, 2015 Cu mine Ai putut... Esti tu mai descurcareata.
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Autor Postat Decembrie 1, 2015 Stiu mai, dar sa privim viata cu umor, mai patesc si eu sa dezerteze soldatu' dar cred ca nu finalizarea e tinta, drumul pana la ea e ceva frumos, fa-l sa fie frumos, totusi, daca problema persista si chiar persista, nu ezita si cere sfatul medicului.Omule nu intelegi ca nu mi se intampla mereu?Mi se pune pata pe cate una si zic vai doamne ce fac cu aia.Ei atunci se intampla...
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 1, 2015 Omule nu intelegi ca nu mi se intampla mereu?Mi se pune pata pe cate una si zic vai doamne ce fac cu aia.Ei atunci se intampla... Pai atunci nu mai zice, nu te mai gandi cum o "sa ari" cu ea prin dormitor, ia-o si tu incetisor cu apropos-uri subtile, nu vezi ca sperii carnatelul ? 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 1, 2015 Faci tu ceva acolo, sex dur, ceva se intampla, ia-o mai usurel si bine-a fi Mult spor sa ai
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 1, 2015 Unde-o fi V-SHIPS cand e nevoie de el, sa dea p'acilea sfaturi sexuale din netarmuita si nemarginita lui intelepciune 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Autor Postat Decembrie 1, 2015 Faci tu ceva acolo, sex dur, ceva se intampla, ia-o mai usurel si bine-a fi Mult spor sa ai Sant foarte bland...o iau usurel de tot.Unde-o fi V-SHIPS cand e nevoie de el, sa dea p'acilea sfaturi sexuale din netarmuita si nemarginita lui intelepciune Sper sa vina cu sfaturi bune
picon Reputație: 1045 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2015 Debut 50+ ..... da' noi mai avem de mancat multe mamaligi pan' acolo )Cu mămăligă nu ajungi până acolo și dacă da, nu așa verde.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 1, 2015 Sant foarte bland...o iau usurel de tot.Sper sa vina cu sfaturi bune Inainte sau dupa ce o sa faca misto de tine, da' asta-i viata
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 1, 2015 Serios vorbind, ai trecut de primul numar, ti-ai facut damblaua, relaxeaza-te la al doilea, incearca odata chiar daca platesti in plus, sa iei o ora jumate , sa nu fi stresat si de timp ! Daca te gandesti doar ca o sa ai probleme la al doilea, nu vad cum n-ai avea ! 1
picon Reputație: 1045 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2015 A zis vreo data picon de al doilea numar? Da. Dar în general, eu stau un pic mai mult la taclale și timpul curge ... 4 1
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Autor Postat Decembrie 1, 2015 Inainte sau dupa ce o sa faca misto de tine, da' asta-i viata Treaba lui,eu doar vroiam un sfat.
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 Da' de ceeeeee? =)) 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 1, 2015 Treaba lui,eu doar vroiam un sfat.Nu-ti fa iluzii prea mari, vis-a-vis de tratarea cu seriozitate a subiectului. In seara asta ai avut noroc, ca lumea e obosita dupa ce s-au balacarit un picut asa de 1 decembrie ! Eu personal nu cred ca pot sa mai emit vreo idee care sa te poata ajuta cu ceva ! Bafta si sper sa-ti rezolvi problema !
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Autor Postat Decembrie 1, 2015 Nu-ti fa iluzii prea mari, vis-a-vis de tratarea cu seriozitate a subiectului. In seara asta ai avut noroc, ca lumea e obosita dupa ce s-au balacarit un picut asa de 1 decembrie ! Eu personal nu cred ca pot sa mai emit vreo idee care sa te poata ajuta cu ceva ! Bafta si sper sa-ti rezolvi problema !Nici nu-mi faceam iluzii...stiu ca totul se trateaza in bataie de joc.Macar ma bucur ca mai sant si oameni seriosi ca tine. 2
cpt.picard Reputație: 777 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 greu cu pula ba e moartă ba e vie da orgasmu cum e tată e preaprea sau foartefoarte 1
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 1, 2015 Da' de ceeeeee? =)) Mereu am considerat prezenta ta(de la un anumit moment,evident) pe forum de-a dreptul suprarealista,o adevarata ironie cotidiana,maestre. Fi mai putin ironic tu insati, Hai noroc,la ironii,in plm 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum