sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 25, 2016 Da , sunt disponibila de la ora 15 . Pup Astept mesaje pentru programari . 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 26, 2016 Disponibila ! 1
barroso Reputație: 1372 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2016 Si sexiunea de poze noi?
sokrat Reputație: 40 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 26, 2016 Vrem poze noi!!
apocalipsus Reputație: 341 Postat Iulie 26, 2016 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 26, 2016 Sasho, mai pune poze noi..hai baby.. Move it move it :-))
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 26, 2016 Si sexiunea de poze noi? Vrem poze noi!! Sasho, mai pune poze noi..hai baby.. Move it move it :-)) Baieti, mai usor cuhttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Fingers_and_thumb_in_circle_downward_motion.jpg 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 26, 2016 Cateva poze pana la mult asteptata sedinta foto ! Va pup 9
no_body Reputație: 6681 Postat Iulie 26, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Iulie 26, 2016 Cateva poze pana la mult asteptata sedinta foto ! Va pup Mi s-a cam făcut dor de tine, în pula mea. 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 26, 2016 Te astept 1
themendis Reputație: 58 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2016 Daca faceai si CIM veneam si iti faceam poze moca 1 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 27, 2016 Disponibila ! Pup 2
superman_505 Reputație: 87 Postat Iulie 27, 2016 Oras:NY Oras:NY Postat Iulie 27, 2016 Cu pozele astea m-ai convins ...cred ca si pe altii
laury Reputație: 24072 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 27, 2016 Cu pozele astea m-ai convins ...cred ca si pe altiiDa-i mesaj ca vrei o finalizare si vei vedea ca te plimba sau nu iti raspunde. Alege doar pe cei la ora. 6
superman_505 Reputație: 87 Postat Iulie 27, 2016 Oras:NY Oras:NY Postat Iulie 27, 2016 Din fericire cand am timp sa ma duc intotdeauna platesc o ora. 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 27, 2016 Disponibila ! 9
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 27, 2016 Disponibila de la ora 18, astept mesaje pentru programari. Va pup 2
don bb Reputație: 39 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2016 Dupa doua incercari nereusite, in sfarsit am prins vulpita Pozele sunt reale, descrierile celorlati futaciosi sunt ok, nu vreau sa repet anumite chestii Plusuri:Frumoasa,Inalta, Blonda, Corp frumos, sani frumosi(nici mari dar nici mici), dantura frumoasaPiele alba, Carne tare,Amabila, o primire frumoasaIncearca sa-si dea silinta pt ceea ce face, ca totul sa fie bine, in mare masura reuseste.Am observat ca la sex oral (fara prezervativ) i se furnica pielea(asta nu cred ca poti controla) sau poate ii era frig Apartament curat.prosop curat, chiar si papuci (Zona rond Alba Iulia)La sex oral te priveste in ochi Din discutii am inteles ca este adepta calitati si nu a cantitatii(nu face multe programari)Minusuri:Greu de prins si de programat, nu raspunde la mesaje/telefon. Am incercat de 2 ori, cu nenumarate mesaje, tel, nu am reusit. Am vazut noile ei poze si am zis sa incerc. Am trimis mesaj seara intreband daca e disponibila a doaua zi si a raspuns dimineata. Amstabilit o ora pe care am mai confirmat venirea cu o ora inainte. A fost ok. Am intarzit 3 minute si a sunat imediat sa afle unde sunt.Actiunea s-a intamplat pe o saltea intinsa pe jos in sufragerie (dar totusi a fost destul de confortabila si cel putin nu a mai scartit patul)Prea putin preludiu, cam direct la treaba cu sex oralAvand in vedere primrea frumoasa, in timpul dusului, imi inchipuiam ca ma va astepta cumva, intr-o pozitie provocatoare, semidezbracata, poate chiar intr-o costumatie provocatoare. De unde, era exact cum am lasat-oMai este un minus, dar nu il spun pt ca probabil pe altii nu ii deranjeaza, pe mine da.Ejaculare in balon Locatie: 9,5 , am gasit loc de parcare la rond, mers 200-300 m pana la locatieCuratenie: 10Aspect fata: 10Oral fara balon: 8 pt ca nu umbla cu libuta si pe la oute sau alte giumbujlucuriNormal: 10 M-am trezit cu o pula de negru, se intarise de la vulpita, iar prezervativul era negru Am intrebat daca are atractie pt maciuci negre. A precizat ca nu face Anal, as fi umblat la inelul maroSingura in ap.Halatul 250 lei (pt un nr., o ora, dar am stat 45 min, nu e vina ei, eu am plecat mai devreme)Daca ar lucra minusuri sigur ar fi topProbabil ca mai sunt multe de spus, dar e noape si e tarziu. Una peste alta a meritat sa stau la coada. De revenit 10
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 28, 2016 Dupa doua incercari nereusite, in sfarsit am prins vulpita Pozele sunt reale, descrierile celorlati futaciosi sunt ok, nu vreau sa repet anumite chestii Plusuri: Frumoasa,Inalta, Blonda, Corp frumos, sani frumosi(nici mari dar nici mici), dantura frumoasaPiele alba, Carne tare,Amabila, o primire frumoasaIncearca sa-si dea silinta pt ceea ce face, ca totul sa fie bine, in mare masura reuseste.Am observat ca la sex oral (fara prezervativ) i se furnica pielea(asta nu cred ca poti controla) sau poate ii era frig Apartament curat.prosop curat, chiar si papuci (Zona rond Alba Iulia)La sex oral te priveste in ochi Din discutii am inteles ca este adepta calitati si nu a cantitatii(nu face multe programari)Minusuri:Greu de prins si de programat, nu raspunde la mesaje/telefon. Am incercat de 2 ori, cu nenumarate mesaje, tel, nu am reusit. Am vazut noile ei poze si am zis sa incerc. Am trimis mesaj seara intreband daca e disponibila a doaua zi si a raspuns dimineata. Amstabilit o ora pe care am mai confirmat venirea cu o ora inainte. A fost ok. Am intarzit 3 minute si a sunat imediat sa afle unde sunt.Actiunea s-a intamplat pe o saltea intinsa pe jos in sufragerie (dar totusi a fost destul de confortabila si cel putin nu a mai scartit patul)Prea putin preludiu, cam direct la treaba cu sex oralAvand in vedere primrea frumoasa, in timpul dusului, imi inchipuiam ca ma va astepta cumva, intr-o pozitie provocatoare, semidezbracata, poate chiar intr-o costumatie provocatoare. De unde, era exact cum am lasat-oMai este un minus, dar nu il spun pt ca probabil pe altii nu ii deranjeaza, pe mine da.Ejaculare in balon Locatie: 9,5 , am gasit loc de parcare la rond, mers 200-300 m pana la locatieCuratenie: 10Aspect fata: 10Oral fara balon: 8 pt ca nu umbla cu libuta si pe la oute sau alte giumbujlucuriNormal: 10 M-am trezit cu o pula de negru, se intarise de la vulpita, iar prezervativul era negru Am intrebat daca are atractie pt maciuci negre. A precizat ca nu face Anal, as fi umblat la inelul maroSingura in ap.Halatul 250 lei (pt un nr., o ora, dar am stat 45 min, nu e vina ei, eu am plecat mai devreme)Daca ar lucra minusuri sigur ar fi topProbabil ca mai sunt multe de spus, dar e noape si e tarziu. Una peste alta a meritat sa stau la coada. De revenit Dragul meu , ma bucur ca te-am cunoscut si ca am reusit sa iti fac o parere buna per total.Te pup si iti multumesc pentru recenzie , nu ma asteptam :-)) 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 28, 2016 Disponibila ! 2
glavan Reputație: -176 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 Chiar sunt curios sa pot discuta si eu in cunostinta de cauza.Pare promitatoare asa ca sper ca voi cadea in curand in mrejele ei, desigur daca ma accepta.
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 29, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 29, 2016 Te astept cu drag . Disponibila . Pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 31, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 31, 2016 Disponibila de la ora 12 la ora 20 . Pup :-* 2
whatyousay Reputație: 125 Postat Iulie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2016 Disponibila !Mama ce buna esti..<3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum