miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 face photo shooting nu cred . e tot alea
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 29, 2016 Postat Octombrie 29, 2016 nu cred . e tot alea sa fie mai pe inteles: photo phooting 1 1
victorsecond Reputație: -2 Postat Octombrie 29, 2016 Postat Octombrie 29, 2016 Am incercat sa o contactez 2 zile la rind (ieri si azi). SMS pe la inceputul zilei dupa care citeva telefoane in fiecare zi. Azi am trimis si PM.Nici un raspuns. Ma asteptam macar la 1 rind in care sa zica ca are programari toata ziua.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:... Oras:... Postat Octombrie 29, 2016 Am vizitat si eu pe Sasha azi. Programare cu o ora inainte, respectata. Fata este frumoasa, si, ce conteaza mult pentru mine, are trasaturi fine, este draguta la fata. Locatia pe bulevardul Unirii aproape de rond Alba Iulia.Am ales sa fac totul protejat.Note:OP: 9 cu atentie la zonele adiacenteNP: 9 gemete cam exagerate, dar pentru mine a fost ok.Aspect: 9.5, frumoasa per ansambluLocatie: 9Halat: 350 leiGemete exagerate...a tipat de 350 de lei! 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 30, 2016 Am incercat sa o contactez 2 zile la rind (ieri si azi). SMS pe la inceputul zilei dupa care citeva telefoane in fiecare zi. Azi am trimis si PM.Nici un raspuns. Ma asteptam macar la 1 rind in care sa zica ca are programari toata ziua.Înseamnă că te-a "citit"! 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 30, 2016 Gemete exagerate...a tipat de 350 de lei!de juma'.....de restul a facut playback 8 15
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 30, 2016 Disponibila maine de la ora 11. Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 31, 2016 Disponibila . Pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 31, 2016 Disponibila maine de la ora 15. Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 1, 2016 Disponibila maine . Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 2, 2016 Disponibila ! Va pup 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 2, 2016 Vin destul de rar în capitala și adevărul e ca nu sunt fan, sunt genul care apreciază liniștea. Prin urmare când ajung aici ma vad nevoit sa-mi creez niște amintiri plăcute. Amintirea de azi se numește Sasha, pe numele ei de scena. Sasha e o fata frumoasa, înaltă cu forme foarte frumoase, cel putin după gustul meu. Zâmbăreață, volubilă, cum zicea cineva cu trăsături scandinave și as adaugă eu cu ceva din farmecul lui Gwyneth Paltrow ! Din punct de vedere al seriozității nu am ce comenta, am contactat-o prin sms și totul a decurs conform înțelegerii! Notele mele sunt date prin comparatie cu experientele trecute! Locatie: 9,5 dacă era la Ritz era 10, foarte ok! Fata: 9,5 În top 3 cele mai frumoase! Evident din punctul meu de vedere! Oral: 9 era 8,5 dar punctez în plus pentru ca la final a întrebat ce s-a îmbunătățească. Din păcate eu nu ma consider asa expert încât sa dau sfaturi! Cu CIM! 69: 10 Sunt fan și e foarte faina! FK: 8 -cam putin, dar, revenind nu-s asa pupabil ! GFE : 9,5 - am zis la început zâmbăreață, vorbăreață, nu se creează momente penibile! Halat: regulamentar scrie în semnătura fetei! De revenit: da, pentru mine e un pic peste mana din cauza distantei, dar, fata își merita locul la top! 9
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 2, 2016 Postat Noiembrie 2, 2016 Ii o pasaricaa frumoasa,sper i o trag si eu la un moment dat.
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 2, 2016 Vin destul de rar în capitala și adevărul e ca nu sunt fan, sunt genul care apreciază liniștea. Prin urmare când ajung aici ma vad nevoit sa-mi creez niște amintiri plăcute. Amintirea de azi se numește Sasha, pe numele ei de scena.Sasha e o fata frumoasa, înaltă cu forme foarte frumoase, cel putin după gustul meu. Zâmbăreață, volubilă, cum zicea cineva cu trăsături scandinave și as adaugă eu cu ceva din farmecul lui Gwyneth Paltrow !Din punct de vedere al seriozității nu am ce comenta, am contactat-o prin sms și totul a decurs conform înțelegerii!Notele mele sunt date prin comparatie cu experientele trecute!Locatie: 9,5 dacă era la Ritz era 10, foarte ok!Fata: 9,5 În top 3 cele mai frumoase! Evident din punctul meu de vedere!Oral: 9 era 8,5 dar punctez în plus pentru ca la final a întrebat ce s-a îmbunătățească. Din păcate eu nu ma consider asa expert încât sa dau sfaturi! Cu CIM!69: 10 Sunt fan și e foarte faina!FK: 8 -cam putin, dar, revenind nu-s asa pupabil !GFE : 9,5 - am zis la început zâmbăreață, vorbăreață, nu se creează momente penibile!Halat: regulamentar scrie în semnătura fetei!De revenit: da, pentru mine e un pic peste mana din cauza distantei, dar, fata își merita locul la top!Multumesc ! 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 2, 2016 Disponibila maine de la ora 14. Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 4, 2016 Disponibila ! Va pup 2
nila81 Reputație: 955 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Salut, Am fost si eu la sasha saptamana asta, programare cu o zi in avans prin sms,respectata intocmai. Ajuns la locatie, Dusat eu si inceput actiunea cu un oral bun dar parca sa grabit sa treaca la urmatoarea etapa. Normal inceput cu ea deasupra, unde se misca bine, continuat pe la spate pe marginea patului unde am si finalizat. Note Locatie 9 central, curat, baie okAspect 9 chiar daca sunt fan " mai cu carne" pot spune ca fata arata bine,chiar daca e slabuta are sani frumosi si un fund la fel de interesant.Atitudine 9.5 este okOral 8 bun, dar a trecut rpd pesteNormal 9 se misca bine, destul de stramta Per total o experienta placuta, recomand. Am platit 200/fin. Spor. 4
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 6, 2016 Disponibila maine . Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 7, 2016 Disponibila. Va pup 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 9, 2016 Disponibila maine . Va pup 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 10, 2016 Disponibila . Pup 2
turbulente Reputație: 443 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2016 Câteva poze noi mai avem și noi???
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 10, 2016 Câteva poze noi mai avem și noi???Sunt mai faine amintirile decât pozele!
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Noiembrie 10, 2016 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum