Sari la conținut

Sasha fotomodela de senzatie 0756823806

Vizitator Batranul George

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Plm... eu am zis de mai demult că peștele lu' asta e prost, parcă-i făcut din căcat... Întâi a pus-o să se fută pe jos, pe o saltea într-un colț (nici pat nu i-a luat). Pe urmă s-a tot aruncat la cașcaval, da' să sugă pula ca lumea n-a învățat-o... Acu' la sfârșit s-a făcut de tot de râs: nici cu recenzii din pix, nici cu scăzut tarife, nici cu up-uri de 3 ori pe zi... nimic nu mai merge! :eek

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista
Postat

Plm... eu am zis de mai demult că peștele lu' asta e prost, parcă-i făcut din căcat... Întâi a pus-o să se fută pe jos, pe o saltea într-un colț (nici pat nu i-a luat). Pe urmă s-a tot aruncat la cașcaval, da' să sugă pula ca lumea n-a învățat-o... Acu' la sfârșit s-a făcut de tot de râs: nici cu recenzii din pix, nici cu scăzut tarife, nici cu up-uri de 3 ori pe zi... nimic nu mai merge! :eek

Iar esti in plus !

• Like 5
Postat

Disponibila maine de la ora 12. Pup

• Like 3
Postat

Disponibila maine de la ora 12. Pup

Mda... și tot nu vine nimeni...

Eu zic că ar trebui să faci urgent vreo două mișcări dacă vrei să-ți meargă și ție mai bine și să ieși naibii din căcat:

1) schimbă-ți peștele (ăsta pe care-l ai acum e prost rău și lacom ca un țăran înecat) :slap2 

2) vorbește și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa... :laugh2

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Mda... și tot nu vine nimeni...

Eu zic că ar trebui să faci urgent vreo două mișcări dacă vrei să-ți meargă și ție mai bine și să ieși naibii din căcat:

1) schimbă-ți peștele (ăsta pe care-l ai acum e prost rău și lacom ca un țăran înecat) :slap2 

2) vorbește și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa... :laugh2

Ai intrecut orice limita a prostiei , daca nu imi mergea , dadeam 10 up uri pe zi , dar ce crezi ? Am anuntat aseara si a fost de ajuns ! Mai vezi ti de viata ta ca prea mult te bagi ca musca n rahat !
  • Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ai intrecut orice limita a prostiei , daca nu imi mergea , dadeam 10 up uri pe zi , dar ce crezi ? Am anuntat aseara si a fost de ajuns ! Mai vezi ti de viata ta ca prea mult te bagi ca musca n rahat !

Lasă-l! El e Vasile ...

Postat

Lasă-l! El e Vasile ...

care crezi ca este cea mai potrivita dameza pt citybou' vasile?

• Minus 2
Postat

care crezi ca este cea mai potrivita dameza pt citybou' vasile?

Nu mai spune.

Postat

El a vizit pe cineva in viata lui ? A lasat si el o recenzie cuiva ? Sau el e oaia neagra a forumului ? Va intreb pe voi , cei vechi pe acest forum pentru ca eu nu cunosc toate aceste specimene ...

• Like 6
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

El a vizit pe cineva in viata lui ? A lasat si el o recenzie cuiva ? Sau el e oaia neagra a forumului ? Va intreb pe voi , cei vechi pe acest forum pentru ca eu nu cunosc toate aceste specimene ...

Nu!😂😂

• Like 2
Postat

NU.

• Like 2
Postat

Banuiam :)))))

• Like 3
Postat

Revin de luni :*

• Like 3
Postat

Bravo, soro și felicitări! E îmbucurător să aflăm că românilor le merge atât de bine că fac coadă la curve de 400 de lei ora și servicii de cacao... :laugh2

Te felicit și pentru modul genial în care relaționezi pe forum: dacă lingăul de Picon și sugătorul de serviciu Brett îți fac galerie... înseamnă că ești pe calea cea bună! :slap2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Bravo, soro și felicitări! E îmbucurător să aflăm că românilor le merge atât de bine că fac coadă la curve de 400 de lei ora și servicii de cacao... :laugh2

Te felicit și pentru modul genial în care relaționezi pe forum: dacă lingăul de Picon și sugătorul de serviciu Brett îți fac galerie... înseamnă că ești pe calea cea bună! :slap2

Băi retardatule, mai du-te-n pulile noastre, de sărăcia dracu' ce ești! Ai umplut forumul cu cretinismele tale. Fă ceva să câștigi și tu un ban, să poți merge la fetițe, că uite unde te-a dus laba!
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu stiu cine e mai curva dintre noi :))))))))))))
  • Like 6
Postat

Băi retardatule, mai du-te-n pulile noastre, de sărăcia dracu' ce ești! Ai umplut forumul cu cretinismele tale. Fă ceva să câștigi și tu un ban, să poți merge la fetițe, că uite unde te-a dus laba!

probabil ca merge pe matasari, de asta e scarbit de tarifele de pe nimfomane

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Disponibila maine de la ora 12 :*

• Like 3
Postat

Zi, fată, cum a rămas până la urmă? Ai vorbit și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa, zău! :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Zi, fată, cum a rămas până la urmă? Ai vorbit și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa, zău! :laugh2

Apucă-te tu că sugi pula, că oricum, ai comportament de muist. 

• Minus 1
Postat

talamba, cine nu da bani deloc n-are nici un cuvant de spus

ai dat la buci vreunei forumiste cat de cat bune?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

talamba, cine nu da bani deloc n-are nici un cuvant de spus

ai dat la buci vreunei forumiste cat de cat bune?

Ăsta nici de labă nu are bani, dă-l în sloboz! :laugh2

• Minus 1
Postat

@Sasha

il primesti pe poamaproasta la tine?

facem cheta si platim noi

Pe el nu l accepta nici viata , d apoi eu ...
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...