vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Plm... eu am zis de mai demult că peștele lu' asta e prost, parcă-i făcut din căcat... Întâi a pus-o să se fută pe jos, pe o saltea într-un colț (nici pat nu i-a luat). Pe urmă s-a tot aruncat la cașcaval, da' să sugă pula ca lumea n-a învățat-o... Acu' la sfârșit s-a făcut de tot de râs: nici cu recenzii din pix, nici cu scăzut tarife, nici cu up-uri de 3 ori pe zi... nimic nu mai merge! 6 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 6, 2017 Plm... eu am zis de mai demult că peștele lu' asta e prost, parcă-i făcut din căcat... Întâi a pus-o să se fută pe jos, pe o saltea într-un colț (nici pat nu i-a luat). Pe urmă s-a tot aruncat la cașcaval, da' să sugă pula ca lumea n-a învățat-o... Acu' la sfârșit s-a făcut de tot de râs: nici cu recenzii din pix, nici cu scăzut tarife, nici cu up-uri de 3 ori pe zi... nimic nu mai merge! Iar esti in plus ! 5
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 7, 2017 Disponibila maine de la ora 12. Pup 3
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2017 Disponibila maine de la ora 12. Pup Mda... și tot nu vine nimeni... Eu zic că ar trebui să faci urgent vreo două mișcări dacă vrei să-ți meargă și ție mai bine și să ieși naibii din căcat:1) schimbă-ți peștele (ăsta pe care-l ai acum e prost rău și lacom ca un țăran înecat) 2) vorbește și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa... 6 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 8, 2017 Mda... și tot nu vine nimeni... Eu zic că ar trebui să faci urgent vreo două mișcări dacă vrei să-ți meargă și ție mai bine și să ieși naibii din căcat:1) schimbă-ți peștele (ăsta pe care-l ai acum e prost rău și lacom ca un țăran înecat) 2) vorbește și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa... Ai intrecut orice limita a prostiei , daca nu imi mergea , dadeam 10 up uri pe zi , dar ce crezi ? Am anuntat aseara si a fost de ajuns ! Mai vezi ti de viata ta ca prea mult te bagi ca musca n rahat ! 5
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2017 Ai intrecut orice limita a prostiei , daca nu imi mergea , dadeam 10 up uri pe zi , dar ce crezi ? Am anuntat aseara si a fost de ajuns ! Mai vezi ti de viata ta ca prea mult te bagi ca musca n rahat !Lasă-l! El e Vasile ...
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 8, 2017 Postat Februarie 8, 2017 Lasă-l! El e Vasile ... care crezi ca este cea mai potrivita dameza pt citybou' vasile? 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2017 care crezi ca este cea mai potrivita dameza pt citybou' vasile?Nu mai spune.
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 8, 2017 El a vizit pe cineva in viata lui ? A lasat si el o recenzie cuiva ? Sau el e oaia neagra a forumului ? Va intreb pe voi , cei vechi pe acest forum pentru ca eu nu cunosc toate aceste specimene ... 6
leonidass Reputație: -570 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Februarie 8, 2017 El a vizit pe cineva in viata lui ? A lasat si el o recenzie cuiva ? Sau el e oaia neagra a forumului ? Va intreb pe voi , cei vechi pe acest forum pentru ca eu nu cunosc toate aceste specimene ...Nu!😂😂 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2017 El a vizit pe cineva in viata lui ? A lasat si el o recenzie cuiva ? Sau el e oaia neagra a forumului ? Va intreb pe voi , cei vechi pe acest forum pentru ca eu nu cunosc toate aceste specimene ...NU. 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 8, 2017 Banuiam )))) 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 8, 2017 Revin de luni 3
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2017 Ai intrecut orice limita a prostiei , daca nu imi mergea , dadeam 10 up uri pe zi , dar ce crezi ? Am anuntat aseara si a fost de ajuns ! Mai vezi ti de viata ta ca prea mult te bagi ca musca n rahat ! Bravo, soro și felicitări! E îmbucurător să aflăm că românilor le merge atât de bine că fac coadă la curve de 400 de lei ora și servicii de cacao... Te felicit și pentru modul genial în care relaționezi pe forum: dacă lingăul de Picon și sugătorul de serviciu Brett îți fac galerie... înseamnă că ești pe calea cea bună! 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2017 Bravo, soro și felicitări! E îmbucurător să aflăm că românilor le merge atât de bine că fac coadă la curve de 400 de lei ora și servicii de cacao... Te felicit și pentru modul genial în care relaționezi pe forum: dacă lingăul de Picon și sugătorul de serviciu Brett îți fac galerie... înseamnă că ești pe calea cea bună! Băi retardatule, mai du-te-n pulile noastre, de sărăcia dracu' ce ești! Ai umplut forumul cu cretinismele tale. Fă ceva să câștigi și tu un ban, să poți merge la fetițe, că uite unde te-a dus laba! 2 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 9, 2017 Bravo, soro și felicitări! E îmbucurător să aflăm că românilor le merge atât de bine că fac coadă la curve de 400 de lei ora și servicii de cacao... Te felicit și pentru modul genial în care relaționezi pe forum: dacă lingăul de Picon și sugătorul de serviciu Brett îți fac galerie... înseamnă că ești pe calea cea bună! Nu stiu cine e mai curva dintre noi ))))))))))) 6
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 9, 2017 Postat Februarie 9, 2017 Băi retardatule, mai du-te-n pulile noastre, de sărăcia dracu' ce ești! Ai umplut forumul cu cretinismele tale. Fă ceva să câștigi și tu un ban, să poți merge la fetițe, că uite unde te-a dus laba! probabil ca merge pe matasari, de asta e scarbit de tarifele de pe nimfomane 4 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 12, 2017 Disponibila maine de la ora 12 3
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2017 Zi, fată, cum a rămas până la urmă? Ai vorbit și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa, zău! 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2017 Zi, fată, cum a rămas până la urmă? Ai vorbit și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa, zău! Apucă-te tu că sugi pula, că oricum, ai comportament de muist. 1
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 Zi, fată, cum a rămas până la urmă? Ai vorbit și tu cu o curvă mai bătrână să te învețe și pe tine să sugi pula, că nu mai merge așa, zău! talamba, cine nu da bani deloc n-are nici un cuvant de spusai dat la buci vreunei forumiste cat de cat bune? 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2017 talamba, cine nu da bani deloc n-are nici un cuvant de spusai dat la buci vreunei forumiste cat de cat bune?Ăsta nici de labă nu are bani, dă-l în sloboz! 1
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 @Sashail primesti pe poamaproasta la tine?facem cheta si platim noi 2 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 13, 2017 @Sashail primesti pe poamaproasta la tine?facem cheta si platim noiPe el nu l accepta nici viata , d apoi eu ... 2
piticu2016 Reputație: 222 Postat Februarie 14, 2017 Postat Februarie 14, 2017 Mai vine Georgica cu duba sa iti colecteze banii!? 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum