sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 6, 2017 Disponibila dragilor 2
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 @sashaCum, nu negi ce a zis dobitocu?te intereseaza pregatirea lui? analfabet nu e, a fost fortat sa invete, a facut scoala pe vremea lui stalin
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 6, 2017 Nu pot sa aduc argumente unui om care nu stie sa le citeasca 2
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 Nu pot sa aduc argumente unui om care nu stie sa le citeasca nu lui, celorlati
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 6, 2017 nu lui, celorlatiArgumente la ce, nene? La cretinismele lui Vasile?
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 Argumente la ce, nene? La cretinismele lui Vasile? ma refer la faptul ca ea a invocat un argument fals.despre taranoi se stie ca spune la plezneala
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 6, 2017 ma refer la faptul ca ea a invocat un argument fals.despre taranoi se stie ca spune la pleznealaAșa ... și?
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 Așa ... și? sa nu discutam prea mult despre diverse, ca ne cearta sasha inainte s-o
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 6, 2017 Nu dau curs discutiilor care au argumente mincinoase. Majoritatea ma cunoasteti si stiti mai bine ca nu e adevarat ! Daca aveam peste asa cum presupune acest user pe nume VASILE , nu cred ca imi permiteam sa lucrez asa cum vreau , cat vreau , cand vreau ... daca dati cateva pagini o sa vedeti ca eu nu lucrez zilnic , o sa vedeti ca se plange lumea ca nu da de mine pentru ca eu nu lucrez non stop , ca se ajunge greu la mine si asa mai departe ... Pe domnul Vasile cred ca il cunoasteti mai bine decat pe mine asa ca va las pe voi sa ne puneti in balanta credibilitatea . Multumesc 4
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 7, 2017 sa nu discutam prea mult despre diverse, ca ne cearta sasha inainte s-o Eu am ... Tu?Nu dau curs discutiilor care au argumente mincinoase. Majoritatea ma cunoasteti si stiti mai bine ca nu e adevarat ! Daca aveam peste asa cum presupune acest user pe nume VASILE , nu cred ca imi permiteam sa lucrez asa cum vreau , cat vreau , cand vreau ... daca dati cateva pagini o sa vedeti ca eu nu lucrez zilnic , o sa vedeti ca se plange lumea ca nu da de mine pentru ca eu nu lucrez non stop , ca se ajunge greu la mine si asa mai departe ... Pe domnul Vasile cred ca il cunoasteti mai bine decat pe mine asa ca va las pe voi sa ne puneti in balanta credibilitatea . MultumescVasile e un labagiu. 6 7
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 7, 2017 Postat Iulie 7, 2017 Nu dau curs discutiilor care au argumente mincinoase. Majoritatea ma cunoasteti si stiti mai bine ca nu e adevarat ! Daca aveam peste asa cum presupune acest user pe nume VASILE , nu cred ca imi permiteam sa lucrez asa cum vreau , cat vreau , cand vreau ... daca dati cateva pagini o sa vedeti ca eu nu lucrez zilnic , o sa vedeti ca se plange lumea ca nu da de mine pentru ca eu nu lucrez non stop , ca se ajunge greu la mine si asa mai departe ...Pe domnul Vasile cred ca il cunoasteti mai bine decat pe mine asa ca va las pe voi sa ne puneti in balanta credibilitatea . Multumesc Eu am ... Tu? Cand era colega cu Inna, deci demult. A supt-o mediocru.
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 7, 2017 Cand era colega cu Inna, deci demult. A supt-o mediocru.A trecut mult timp si s au facut multe schimbari. Eram la inceput atunci 3
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 7, 2017 Postat Iulie 7, 2017 A trecut mult timp si s au facut multe schimbari. Eram la inceput atunci fii concreta, poate te cred! 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iulie 7, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iulie 7, 2017 Ai tendinta de a fi pe fast fuck,d aia nici nu te am mai vizitat.Greu de crezut ceea ce sustii tu 2 1
muzicianu Reputație: 10 Postat Iulie 7, 2017 Postat Iulie 7, 2017 Nu dau curs discutiilor care au argumente mincinoase. Majoritatea ma cunoasteti si stiti mai bine ca nu e adevarat ! Daca aveam peste asa cum presupune acest user pe nume VASILE , nu cred ca imi permiteam sa lucrez asa cum vreau , cat vreau , cand vreau ... daca dati cateva pagini o sa vedeti ca eu nu lucrez zilnic , o sa vedeti ca se plange lumea ca nu da de mine pentru ca eu nu lucrez non stop , ca se ajunge greu la mine si asa mai departe ... Pe domnul Vasile cred ca il cunoasteti mai bine decat pe mine asa ca va las pe voi sa ne puneti in balanta credibilitatea . MultumescNu nu ai peste, ai iuby, tot un fel de peste dar mai maleabil 1 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 7, 2017 Nu nu ai peste, ai iuby, tot un fel de peste dar mai maleabilSa mi l prezinti si mie 3
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2017 A trecut mult timp si s au facut multe schimbari. Eram la inceput atunci I-auzi brâul! Cumătra zice că cică a-nvățat să sugă pula! Cine n-o crede să dea fuga să cotizeze 350 de leuți să se convingă! Fa, ne leși? :rax2 4 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 8, 2017 I-auzi brâul! Cumătra zice că cică a-nvățat să sugă pula! Cine n-o crede să dea fuga să cotizeze 350 de leuți să se convingă! Fa, ne leși? :rax2 Deja esti nesimtit si as vrea sa iti dai seama ca aici mi te adresezi mie , nu maica tii ! 3
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 Esti surprinsa, nu stiai despre pacaliciul asta? Mititico 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Iulie 8, 2017 Esti surprinsa, nu stiai despre pacaliciul asta? Mititico Probabil ca m am inselat atunci cand am crezut ca daca ii vorbesc frumos si ma adresez cu DOMNULE VASILE trebuie sa mi se intoarca moneda ... probabil ca el asa a fost obisnuit sa vorbeasca cu FA ... Eu am demnitatea sa recunosc ca nu sunt profesionista , el recunoaste ca e prost ? 5
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 Ai tendinta de a fi pe fast fuck,d aia nici nu te am mai vizitat.Greu de crezut ceea ce sustii tuVezi ca a luat lectii de la Andreea, eu zic sa o vizitezi. 4 25
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 Probabil ca m am inselat atunci cand am crezut ca daca ii vorbesc frumos si ma adresez cu DOMNULE VASILE trebuie sa mi se intoarca moneda ... probabil ca el asa a fost obisnuit sa vorbeasca cu FA ...Eu am demnitatea sa recunosc ca nu sunt profesionista , el recunoaste ca e prost ? iti pierzi timpul, mai degraba vezi cum interactionezi cu cei care vor sa viziteze 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2017 Vezi ca a luat lectii de la Andreea, eu zic sa o vizitezi. Păi și dacă a luat lecții de la Andreea-Rebecca ce căcat a învățat? Cum să o împingi cu prețurile cu nesimțire maximă și să oferi în schimb... o frecție mică? 2 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iulie 10, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iulie 10, 2017 Vezi ca ai încurcat borcanele,nu i vb de Andreea-Rebeca ci de Andreea care tocmai ssa retras.Asa de înverșunat esti pe Andreea Rebeca incat o ataci si cand nu e vb de ea.Păi și dacă a luat lecții de la Andreea-Rebecca ce căcat a învățat? Cum să o împingi cu prețurile cu nesimțire maximă și să oferi în schimb... o frecție mică? 3 1
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 El n-a futut nici o dameza. Nu are cum sa le stie. E ca ci cum ar fi niste vedete de la televizor 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum