Sari la conținut

Sasha fotomodela de senzatie 0756823806

Vizitator Batranul George

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da' nici nu m-am luat de el

Tu de ce nu-l lasi?

Îmi place să-i dau muie, pentru că se bagă precum supozitoru'. 

• Oras://
Postat

Îmi place să-i dau muie, pentru că se bagă precum supozitoru'. 

Ce-ar vrea Sasha sa-i dam si ei

• Oras:București
Postat

Omu e impotent,a chinuit fata .Voi chiar credeti povestile din recenziile lui?El face sex mai mult singur.

Apropo muie sa ti dai singur,eventual fa ti cim :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Omu e impotent,a chinuit fata .Voi chiar credeti povestile din recenziile lui?El face sex mai mult singur.

Poate s-o chinuie numai cine o fute de o-ndoaie

Postat

Sashei s-ar putea sa-i placa astfel de trageri la care faci tu referire - bani facuti usor

Postat

Nu i se scoala pula bosorogului ramolit si libidinos.

Vezi cum te bagi tu aiurea în vorbă, neinterpelat, nejignit, din senin? Și apoi, te plângi ca un pizdoi că te iau la pulă, ca pe un cretin congenital ce ești!

Deci ... ai afirmat ceva! Din ce spui tu, rezultă că și-ar fi spus Sasha. O rog să confirme sau să infirme, să comenteze cele afirmate de tine. Recenzia mea este absolut corectă, adevărată, tot ce am povestit, așa s-a întâmplat.

Așteptăm comentariile ei.

P.S. Facem pariu că după derapajul ăsta necontrolat, tu vei fi cel care nu va mai fi primit de ea?  :laugh2

• Minus 2
  • Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista
Postat

Pe Sasha cel mai rau o enerveaza @vasilepoamarosie  :laugh2

Este, Sasha ?  =))  =))

N are rost sa mi bat capu’ cu el , oricum el pricepe greu ...
  • Like 3
Postat

Vezi cum te bagi tu aiurea în vorbă, neinterpelat, nejignit, din senin? Și apoi, te plângi ca un pizdoi că te iau la pulă, ca pe un cretin congenital ce ești!

Deci ... ai afirmat ceva! Din ce spui tu, rezultă că și-ar fi spus Sasha. O rog să confirme sau să infirme, să comenteze cele afirmate de tine. Recenzia mea este absolut corectă, adevărată, tot ce am povestit, așa s-a întâmplat.

P.S. Facem pariu că după derapajul ăsta necontrolat, tu vei fi cel care nu va mai fi primit de ea?  :laugh2

Nimeni nu vorbeste de nimeni , la mine totul ramane confidential asa ca nu are rost acest circ de pe forum. Multumesc pentru intelegere , astept sa va retrageti daca sunteti intelepti.
  • Like 4
Postat

Nimeni nu vorbeste de nimeni , la mine totul ramane confidential asa ca nu are rost acest circ de pe forum. Multumesc pentru intelegere , astept sa va retrageti daca sunteti intelepti.

Acuma ti-e frica sa mai si barfesti

Postat

Bosorog impotent,ma piș pe tine de libidinos imputit.Sunt multe fete care te evita ,unele te refuza frumos spunând ca sunt ocupate ptr ca le provoci sila ,esti impotent si libidinos,asta e adevarul gol goluț. Trairile alea erotice pe care le descrii sunt doar in capul de om bolnav,ele au implicare ZERO,una dintre ele spunea:Daca as face FK cu el,as vomita si mațele din mine.

Eu ma retrag ,nu vreau sa stric topicul Sashei,iar tu bosorogule fa ti o clismă la gură ca pute ingrozitor.

Postat

Bosorog impotent,ma piș pe tine de libidinos imputit.Sunt multe fete care te evita ,unele te refuza frumos spunând ca sunt ocupate ptr ca le provoci sila ,esti impotent si libidinos,asta e adevarul gol goluț. Trairile alea erotice pe care le descrii sunt doar in capul de om bolnav,ele au implicare ZERO,una dintre ele spunea:Daca as face FK cu el,as vomita si mațele din mine.

Eu ma retrag ,nu vreau sa stric topicul Sashei,iar tu bosorogule fa ti o clismă la gură ca pute ingrozitor.

Q.E.D.
Postat

Si tu iei de bun ce zice o "fetita" care mai degraba o suge decat sa se pupe?

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Si ce elegant v-a rugat Sasha ... 

"Mulțumesc pentru intelegere, astept sa va retrageti daca sunteti intelepti." 

:no2

Postat

Si ce elegant v-a rugat Sasha ... 

"Mulțumesc pentru intelegere, astept sa va retrageti daca sunteti intelepti." 

:no2

clisee de 2 lei

Postat

Acuma ti-e frica sa mai si barfesti

Barfa e pentru țațele de pe marginea șanțului si pentru cei care nu au viata personala (cativa s au pierdut si pe aici ) .
  • Like 5
Postat

Barfa e pentru țațele de pe marginea șanțului si pentru cei care nu au viata personala (cativa s au pierdut si pe aici ) .

:laugh2

Postat

Bună,la '2500 lei pentru 12 h oucall' poți confirma/infirma dacă vii și cu bodyguardul după tine?

• Like 5
Postat

Tu esti fata care aveai/ ai un catel mic si stateai/stai vizavi de o pizzerie ?

Nu

• Like 2
Postat

Disponibila :*

• Like 2

Postat

e o premiera

Trebuia sa zici tu ceva :))))

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...