picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2018 Da' nici nu m-am luat de elTu de ce nu-l lasi?Îmi place să-i dau muie, pentru că se bagă precum supozitoru'.
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 2, 2018 Îmi place să-i dau muie, pentru că se bagă precum supozitoru'. Ce-ar vrea Sasha sa-i dam si ei
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Februarie 2, 2018 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2, 2018 Omu e impotent,a chinuit fata .Voi chiar credeti povestile din recenziile lui?El face sex mai mult singur. Apropo muie sa ti dai singur,eventual fa ti cim :) 1 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 2, 2018 Omu e impotent,a chinuit fata .Voi chiar credeti povestile din recenziile lui?El face sex mai mult singur.Apropo muie sa ti dai singur,eventual fa ti cim :) Poate s-o chinuie numai cine o fute de o-ndoaie
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Februarie 2, 2018 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2, 2018 Nu i se scoala pula bosorogului ramolit si libidinos.Poate s-o chinuie numai cine o fute de o-ndoaie
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 2, 2018 Sashei s-ar putea sa-i placa astfel de trageri la care faci tu referire - bani facuti usor
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2018 Omu e impotent,a chinuit fata .Voi chiar credeti povestile din recenziile lui?El face sex mai mult singur.Apropo muie sa ti dai singur,eventual fa ti cim :) Nu i se scoala pula bosorogului ramolit si libidinos.Vezi cum te bagi tu aiurea în vorbă, neinterpelat, nejignit, din senin? Și apoi, te plângi ca un pizdoi că te iau la pulă, ca pe un cretin congenital ce ești!Deci ... ai afirmat ceva! Din ce spui tu, rezultă că și-ar fi spus Sasha. O rog să confirme sau să infirme, să comenteze cele afirmate de tine. Recenzia mea este absolut corectă, adevărată, tot ce am povestit, așa s-a întâmplat.Așteptăm comentariile ei. P.S. Facem pariu că după derapajul ăsta necontrolat, tu vei fi cel care nu va mai fi primit de ea? :laugh2 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 2, 2018 Pe Sasha cel mai rau o enerveaza @vasilepoamarosie :laugh2 Este, Sasha ? =)) =))N are rost sa mi bat capu’ cu el , oricum el pricepe greu ... 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 2, 2018 Vezi cum te bagi tu aiurea în vorbă, neinterpelat, nejignit, din senin? Și apoi, te plângi ca un pizdoi că te iau la pulă, ca pe un cretin congenital ce ești!Deci ... ai afirmat ceva! Din ce spui tu, rezultă că și-ar fi spus Sasha. O rog să confirme sau să infirme, să comenteze cele afirmate de tine. Recenzia mea este absolut corectă, adevărată, tot ce am povestit, așa s-a întâmplat.Așteptăm comentariile ei. P.S. Facem pariu că după derapajul ăsta necontrolat, tu vei fi cel care nu va mai fi primit de ea? :laugh2Nimeni nu vorbeste de nimeni , la mine totul ramane confidential asa ca nu are rost acest circ de pe forum. Multumesc pentru intelegere , astept sa va retrageti daca sunteti intelepti. 4
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 2, 2018 Nimeni nu vorbeste de nimeni , la mine totul ramane confidential asa ca nu are rost acest circ de pe forum. Multumesc pentru intelegere , astept sa va retrageti daca sunteti intelepti. Acuma ti-e frica sa mai si barfesti
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Februarie 3, 2018 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2018 Bosorog impotent,ma piș pe tine de libidinos imputit.Sunt multe fete care te evita ,unele te refuza frumos spunând ca sunt ocupate ptr ca le provoci sila ,esti impotent si libidinos,asta e adevarul gol goluț. Trairile alea erotice pe care le descrii sunt doar in capul de om bolnav,ele au implicare ZERO,una dintre ele spunea:Daca as face FK cu el,as vomita si mațele din mine.Eu ma retrag ,nu vreau sa stric topicul Sashei,iar tu bosorogule fa ti o clismă la gură ca pute ingrozitor. Vezi cum te bagi tu aiurea în vorbă, neinterpelat, nejignit, din senin? Și apoi, te plângi ca un pizdoi că te iau la pulă, ca pe un cretin congenital ce ești!Deci ... ai afirmat ceva! Din ce spui tu, rezultă că și-ar fi spus Sasha. O rog să confirme sau să infirme, să comenteze cele afirmate de tine. Recenzia mea este absolut corectă, adevărată, tot ce am povestit, așa s-a întâmplat.Așteptăm comentariile ei. P.S. Facem pariu că după derapajul ăsta necontrolat, tu vei fi cel care nu va mai fi primit de ea? :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 3, 2018 Bosorog impotent,ma piș pe tine de libidinos imputit.Sunt multe fete care te evita ,unele te refuza frumos spunând ca sunt ocupate ptr ca le provoci sila ,esti impotent si libidinos,asta e adevarul gol goluț. Trairile alea erotice pe care le descrii sunt doar in capul de om bolnav,ele au implicare ZERO,una dintre ele spunea:Daca as face FK cu el,as vomita si mațele din mine.Eu ma retrag ,nu vreau sa stric topicul Sashei,iar tu bosorogule fa ti o clismă la gură ca pute ingrozitor.Q.E.D.
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 3, 2018 Bosorog impotent,ma piș pe tine de libidinos imputit.Sunt multe fete care te evita ,unele te refuza frumos spunând ca sunt ocupate ptr ca le provoci sila ,esti impotent si libidinos,asta e adevarul gol goluț. Trairile alea erotice pe care le descrii sunt doar in capul de om bolnav,ele au implicare ZERO,una dintre ele spunea:Daca as face FK cu el,as vomita si mațele din mine.Eu ma retrag ,nu vreau sa stric topicul Sashei,iar tu bosorogule fa ti o clismă la gură ca pute ingrozitor. Si tu iei de bun ce zice o "fetita" care mai degraba o suge decat sa se pupe?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Si ce elegant v-a rugat Sasha ... "Mulțumesc pentru intelegere, astept sa va retrageti daca sunteti intelepti." :no2
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 3, 2018 Si ce elegant v-a rugat Sasha ... "Mulțumesc pentru intelegere, astept sa va retrageti daca sunteti intelepti." :no2 clisee de 2 lei
antonio101 Reputație: -36 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Parnassus, deconecteaza internetul si stai in plm in beci! 1 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 3, 2018 Acuma ti-e frica sa mai si barfestiBarfa e pentru țațele de pe marginea șanțului si pentru cei care nu au viata personala (cativa s au pierdut si pe aici ) . 5
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 3, 2018 Barfa e pentru țațele de pe marginea șanțului si pentru cei care nu au viata personala (cativa s au pierdut si pe aici ) . :laugh2
giovanni Reputație: 527 Postat Februarie 3, 2018 Oras:departe Oras:departe Postat Februarie 3, 2018 Disponibila azi?
evantai Reputație: 1823 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Bună,la '2500 lei pentru 12 h oucall' poți confirma/infirma dacă vii și cu bodyguardul după tine? 5
salamior Reputație: 67 Postat Februarie 4, 2018 Postat Februarie 4, 2018 Tu esti fata care aveai/ ai un catel mic si stateai/stai vizavi de o pizzerie ?
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 4, 2018 Tu esti fata care aveai/ ai un catel mic si stateai/stai vizavi de o pizzerie ?Nu 2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 4, 2018 Disponibila :* 2
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 4, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 4, 2018 Disponibila :* e o premieraEdit: ai mai fost tu duminica disponibila?
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Februarie 4, 2018 e o premieraTrebuia sa zici tu ceva :)))) 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum