Sari la conținut

Sasha fotomodela de senzatie 0756823806

Vizitator Batranul George

Postări Recomandate

• Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista

el a anticipat cat o sa ceri in viitor :laugh2

Tu n ai treaba ? Poate te retinem si e pacat .

• Like 3
Link spre comentariu

Atat de neimportanta te consideri incat sa nu fii luata in seama deloc?

Vorba multa , saracia omului ;)

• Like 3
Link spre comentariu

Astazi am un singur disponibil la ora 15. Putem face programari si pentru luni .

Programarile se fac prin sms . Va pup si va urez o primavara frumoasa :)

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0

Dragă Floare de lotus iți mulțumesc pentru clipele de neuitat pe care mi le-ai oferit si astăzi. 

Cinste ție!

Iti acord deja tradiționalul și binemeritatul 10! 

:flowers2  

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Dragă Floare de lotus iți mulțumesc pentru clipele de neuitat pe care mi le-ai oferit si astăzi. 

Cinste ție!

Lingerică strikes again! :slap2

• Minus 1
Link spre comentariu

Întrebare pentru @mihaighiocel: mi-ai dat minus și mie și lui parassus. Există vreo explicație logică?

Mulțumesc!

P.S. Să nu spui că pentru off-topic, pentru că lui Brett, liderul necontestat (decât de Panoramic și Imparior, poate), nu i-ai dat. 

• Minus 1
Link spre comentariu

Cinste ție!

Doctore draga, frate Parnassus, n-am nimic cu tine, zau daca am, te stiu de cand aveai vechiul nume, nu te va schimba nimeni si nimic, orice ar spune ceilalti maciucari tot asa vei fi. Te intreb si eu asa....pentru cine sunt postarile astea ? Au vreo utilitate ? Crezi ca sunt interesante si le citeste cineva cu mare placere ? Esti cam singurul cu astfel de mesaje. Nu ti se pare cam ciudat, totusi ? In rest, hai noroc !

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras://

Întrebare pentru @mihaighiocel: mi-ai dat minus și mie și lui parassus. Există vreo explicație logică?

Mulțumesc!

P.S. Să nu spui că pentru off-topic, pentru că lui Brett, liderul necontestat (decât de Panoramic și Imparior, poate), nu i-ai dat. 

Daca vrei numai recenzii du-te pe infoprostituate! Dar p-acolo nu postezi, oare de ce? (retoric)

Link spre comentariu

Daca vrei numai recenzii du-te pe infoprostituate! Dar p-acolo nu postezi, oare de ce? (retoric)

Băi puță bleagă, nu am zis că vreau numai recenzii, dar nici lăbăreala permanentă pe care o faci tu și încă vreo 3 retardați! Există un prag al bunului-simț decenței, pe care voi l-ați depășit de mult. Nici miez, nici haz nu aveți.

Și nu te fute pe tine grija cu ce fac, sau nu dincolo, că nu de asta vorbeam, ci de acest forum! Lasă întrebările retorice, că ți se blochează neuronul!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0

Doctore draga, frate Parnassus, n-am nimic cu tine, zau daca am, te stiu de cand aveai vechiul nume, nu te va schimba nimeni si nimic, orice ar spune ceilalti maciucari tot asa vei fi. Te intreb si eu asa....pentru cine sunt postarile astea ? Au vreo utilitate ? Crezi ca sunt interesante si le citeste cineva cu mare placere ? Esti cam singurul cu astfel de mesaje. Nu ti se pare cam ciudat, totusi ? In rest, hai noroc !

Dragă Ultravox, 

Postarea pe care ai citat-o era destinată Sashei,

iar "utilitatea" era de a răspunde la o stare de bine pentru care m-am simțit dator.    

Este adevarat, există PM, SMS, precum si publi24, dar știam ca ma aflu pe un forum public. 

Este adevarat si faptul ca după fiecare mesaj de mulțumire am încasat "castane",

asa ca ma gândesc la formulări si mai laconice decât ultima. 

Oricum, din respect pentru fete,

nu voi cobori niciodată la nivelul unei recenzii standard, bogat ilustrată cu detalii anatomice. 

Al dvs mic gros

:)

Link spre comentariu

Băi puță bleagă, nu am zis că vreau numai recenzii, dar nici lăbăreala permanentă pe care o faci tu și încă vreo 3 retardați! Există un prag al bunului-simț decenței, pe care voi l-ați depășit de mult. Nici miez, nici haz nu aveți.

Și nu te fute pe tine grija cu ce fac, sau nu dincolo, că nu de asta vorbeam, ci de acest forum! Lasă întrebările retorice, că ți se blochează neuronul!

Iti place sa te prefaci ca esti politistul forumului; asa te amagesti ca esti si tu o persoana cat de cat importanta.

Dar de fapt tu nu stii decat sa fii injurios, conditia de musculita nu o poti depasi

Ce parere ai de parnaLabus, iti calca pe urma?

Totusi, hai sa nu facem foileton pe topic, s-o lasam pe Sasha sa puna fotografii alb-negru ca pe vremea lui nea Nicu

• Like 1
Link spre comentariu

Iti place sa te prefaci ca esti politistul forumului; asa te amagesti ca esti si tu o persoana cat de cat importanta.

Dar de fapt tu nu stii decat sa fii injurios, conditia de musculita nu o poti depasi

Ce parere ai de parnaLabus, iti calca pe urma?

Totusi, hai sa nu facem foileton pe topic, s-o lasam pe Sasha sa puna fotografii alb-negru ca pe vremea lui nea Nicu

Cum adică bă, retardatule, "îți place să te prefaci"? Băăă...ești prost de bubui, mai taci în p.m. , puști cordit și împușcător de franc! Sunt o persoană importantă in real-life, aici sunt doar un user sătul de labagii mononeuronali ca tine!

Cât tupeu poți să ai, bă căcățel de cățel, să spui să nu facem foileton, tu care ai ca singură preocupare, umplerea topicelor fetelor cu postări cretine? Prostie? Nesimțire? Sau și una și alta?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Cum adică bă, retardatule, "îți place să te prefaci"? Băăă...ești prost de bubui, mai taci în p.m. , puști cordit și împușcător de franc! Sunt o persoană importantă in real-life, aici sunt doar un user sătul de labagii mononeuronali ca tine!

Cât tupeu poți să ai, bă căcățel de cățel, să spui să nu facem foileton, tu care ai ca singură preocupare, umplerea topicelor fetelor cu postări cretine? Prostie? Nesimțire? Sau și una și alta?

Ce persoana importanta sa fii , bunicule , cu un asemenea rationament  permanent (de fusta) !? Ti-a mancat pizda creierii sau te-ai lovit la ceas ? 

Nu esti decat miezul din  dodoasca , nici mai mult , nici mai putin (de urmat)  , asa ca  potoleste-te si nu-ti mai dezumfla stomacul pe aici , ca nu e cazul . :no2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ce persoana importanta sa fii , bunicule , cu un asemenea rationament  permanent (de fusta) !? Ti-a mancat pizda creierii sau te-ai lovit la ceas ? 

Nu esti decat miezul din  dodoasca , nici mai mult , nici mai putin (de urmat)  , asa ca  potoleste-te si nu-ti mai dezumfla stomacul pe aici , ca nu e cazul . :no2

Pe tine te-a băgat cineva în seamă, aschimodie? Marș la știuleți!

• Minus 1
Link spre comentariu

Dragă Ultravox, 

Postarea pe care ai citat-o era destinată Sashei,

iar "utilitatea" era de a răspunde la o stare de bine pentru care m-am simțit dator.    

Este adevarat, există PM, SMS, precum si publi24, dar știam ca ma aflu pe un forum public. 

Este adevarat si faptul ca după fiecare mesaj de mulțumire am încasat "castane",

asa ca ma gândesc la formulări si mai laconice decât ultima. 

Oricum, din respect pentru fete,

nu voi cobori niciodată la nivelul unei recenzii standard, bogat ilustrată cu detalii anatomice. 

Al dvs mic gros

:)

Doctore, este un forum public, dar mesajul era personal! Nu interesează decât părțile implicate și nu văd utilitatea lor. Nu numai că acest gen de abordare (mesaje pe topic, complimente repetate și recenzii leșinoase (nu te cobori tu la nivelul nostru, elitistule, ce ești tu elitist), te bagă în categoria dezorientaților și linge-pizdă) dar, umplu și topicul de comentarii ce pot fi evitate (mai întâi ale tale, apoi feed-backurile inerente). Pari a fi un om școlit, ceea-ce presupune că ai avea și ceva inteligență. Chiar nu pricepi, sau faci la "sâc", ca un copil răsfățat, sau obraznic? Singura explicație plauzibilă e că încerci să le captezi bunăvoința fetelor, pentru ceva extra, ceea-ce e mizerabil.

Nu am afirmat, așa cum i-am spus și retardatului de Brett, doar recenzii! Fac parte din joc și câteva glume, câteva observații etc., dar, cele mai multe intervenții sunt bălării, care fac greu găsirea recenziilor (cele care merită citite și sunt utile, nu leșinăturile tale) și informațiilor utile.

HAI MĂI FRAȚILOR, SĂ NE VEDEM ȘI INTERESUL!

Închei aici, această serie de off-topicuri, cu speranța că veți înțelege că ne tăiem singuri craca de sub picioare cu aceste nesfârșite discuții pe topicele cu recenzii. Îi rog pe anumiți țărănuși bășiți și afumați, să se abțină!

• Minus 1
Link spre comentariu

Da , deranjam cuibul preferat  a lu' Mos  Partogea  (un personaj important si de marca al societatii)  de unde ciuguleste si el  oarece beneficii .

PS: Uite cine se gasise sa-i acuze pe altii de "linge pizda"  , cand el ar linge si izmana unui pisat din moment ce a ajuns sa-i foloseasca si vesnicele replici mirobolante ! :slap2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...