sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 18, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Martie 18, 2018 Disponibila :* 2 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 19, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Martie 19, 2018 Disponibila de la ora 16 , programarile se fac prin sms . Pup 2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 19, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 19, 2018 Disponibila de la ora 16 , programarile se fac prin sms . Pup ti-am trimis sms semnat brett 1 Link spre comentariu
dklord Reputație: 15 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2018 ti-am trimis sms semnat brettcred ca azi a fost full; mie nu mi-a raspuns la sms:) 1 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 20, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Martie 20, 2018 cred ca azi a fost full; mie nu mi-a raspuns la sms:)Imi cer scuze ca nu am raspuns la unele mesaje dar timpul nu mi a permis . Nu voi raspunde acum pentru ca nu se cade . Maine nu sunt disponibila insa cei care mai doriti sa ne vedem puteti sa reveniti cu mesajele joi de dimineata si stabilim detaliile . Va pup si repet : imi cer scuze . 2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 21, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 21, 2018 Imi cer scuze ca nu am raspuns la unele mesaje dar timpul nu mi a permis . Nu voi raspunde acum pentru ca nu se cade . Maine nu sunt disponibila insa cei care mai doriti sa ne vedem puteti sa reveniti cu mesajele joi de dimineata si stabilim detaliile . Va pup si repet : imi cer scuze . pretexte patetice.de fapt esti imprastiata si dezorganizata si nu esti in stare sa tii evidenta mesajelor primite 1 1 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 21, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Martie 21, 2018 pretexte patetice.de fapt esti imprastiata si dezorganizata si nu esti in stare sa tii evidenta mesajelor primiteVulpea care n ajunge la struguri ... 3 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 22, 2018 pretexte patetice.de fapt esti imprastiata si dezorganizata si nu esti in stare sa tii evidenta mesajelor primiteAi dreptate! Asta mi-a raspuns o data acum muuult timmmmp! :-) 4 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 22, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Martie 22, 2018 Ai dreptate! Asta mi-a raspuns o data acum muuult timmmmp! :-) Ultima care ți-a mai răspuns, retardatule🤣🤣 1 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 22, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Martie 22, 2018 Disponibila :* 2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 22, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 22, 2018 Vulpea care n ajunge la struguri ... te-am futut mai demult da' nu prea stiai sa sugi pulama gandesc ca totusi meriti o vizita pe an 1 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 22, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Martie 22, 2018 te-am futut mai demult da' nu prea stiai sa sugi pulama gandesc ca totusi meriti o vizita pe anSi tu meriti sa fii ignorat . 3 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 22, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 22, 2018 Si tu meriti sa fii ignorat . adica o sa te tin cu ochii in tavan mai mult :) 1 Link spre comentariu
gigi de la brutarie Reputație: 189 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Brett, arunca-te într-un canal. Acum. 2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 23, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 23, 2018 Boschetare, nu mai "spala" parbrize in intersectii! Link spre comentariu
nesatulul Reputație: -13 Postat Martie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2018 Se poate facefuck și finalizare faciala? Link spre comentariu
barbaneagra Reputație: 59 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Va salut, Am fost la Sasha saptamana trecută si revin cu recenzia. Programarea am facut-o prin sms. Locatia este langa Alba Iulia, o garsonieră cochetă.Nu o sa intru in detalii legate de actiune, dar o sa va zic atât: Sasha este o tipa destul de frumoasă, manierata si cu un corp frumos. M-a asteptat intr-o rochita sexy, am stat putin de vorba si dupa dus am trecut la actiune.Ce pot sa zic ca Sasha face un oral de nota 10 cu CIM, are niste sani frumoși si sfarcuri numai buni de supt. Mi-a făcut si facesitting, a fost interesant, la un moment dat nu mai puteam sa respir.La partea de GF as fi vrut sa fie ceva mai apropiată de mine dar o well. Note:Locatie: 10Aspect: 9.5 - 10Oral: 10Normal: nu am incercat...GFE: 8, am avut parte de FKIgienă: 10 Cum am spus mai sus as fi vrut sa fie mai apropiata de mine, parca juca un rol.De revenit, posibil. 3 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 23, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 23, 2018 Va salut, Am fost la Sasha saptamana trecută si revin cu recenzia. Programarea am facut-o prin sms. Locatia este langa Alba Iulia, o garsonieră cochetă.Nu o sa intru in detalii legate de actiune, dar o sa va zic atât: Sasha este o tipa destul de frumoasă, manierata si cu un corp frumos. M-a asteptat intr-o rochita sexy, am stat putin de vorba si dupa dus am trecut la actiune.Ce pot sa zic ca Sasha face un oral de nota 10 cu CIM, are niste sani frumoși si sfarcuri numai buni de supt. Mi-a făcut si facesitting, a fost interesant, la un moment dat nu mai puteam sa respir.La partea de GF as fi vrut sa fie ceva mai apropiată de mine dar o well. Note:Locatie: 10Aspect: 9.5 - 10Oral: 10Normal: nu am incercat...GFE: 8, am avut parte de FKIgienă: 10 Cum am spus mai sus as fi vrut sa fie mai apropiata de mine, parca juca un rol.De revenit, posibil. Sasha, 10 la supt pula? Pare mai degraba SF Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 23, 2018 Sasha, 10 la supt pula? Pare mai degraba SFSF ești tu! Adică, e de domeniul SF-ului ca cineva poate fi atât de redus mintal ca tine! 1 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 24, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 24, 2018 Lingau' a iesit la apel. Sasha, sa il pupi data viitoare :laugh2 1 Link spre comentariu
pantyhouse78 Reputație: 35 Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Onanistul de Bret împreună cu Pizdoramic se masturbează în parcuri la **spam editat**e. 1 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 27, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Martie 27, 2018 Disponibila :* 1 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 27, 2018 Partajează Postat Martie 27, 2018 La fel Trece timpul. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 27, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 27, 2018 Disponibila :* ti-au trecut nervii? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 27, 2018 ti-au trecut nervii?Probabil că i-au trecut, dar ție prostia nu-și trece. Am zis! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum