brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 27, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 27, 2018 Sa vina o recenzie de-a lui Labus sa ii spele imaginea sifonata. Daca mai vin si ajutoare la fel de destoinice ca el,lucrurile devin si mai hilare in privinta protagonistei noastre
manivela15 Reputație: 2691 Postat Martie 27, 2018 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Martie 27, 2018 Sa vina o recenzie de-a lui Labus sa ii spele imaginea sifonata. Daca mai vin si ajutoare la fel de destoinice ca el,lucrurile devin si mai hilare in privinta protagonistei noastremai brett , nu stiu daca ai trecut pe la Sasha , dar daca esti ok cu ea , fata este de nota 10 !!! 2
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 27, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 27, 2018 mai brett , nu stiu daca ai trecut pe la Sasha , dar daca esti ok cu ea , fata este de nota 10 !!! fiindca ai fost pertinent iti voi raspunde. Eu doar i-am contrazis pe cei care au scris ca prestatia Sashei la oral este buna. E prea pe fatza.In rest fata este cel putin in regula. In ce priveste infatisarea chiar este o puicuta.
adrianman Reputație: 44 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2018 Bună, faci anilingus activ sau pasiv? 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 28, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Martie 28, 2018 Bună, faci anilingus activ sau pasiv?Ambele , activul fiind extra . :) 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 28, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Martie 28, 2018 Disponibila :* 2
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 28, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 28, 2018 Ambele , activul fiind extra . :) reaminteste-mi sa nu te mai pup!
barosanu1 Reputație: 537 Postat Martie 28, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 28, 2018 Se poate facefuck și finalizare faciala?se plateste extra meserie
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Martie 30, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Martie 30, 2018 Disponibila :* 2
ionelsimanco Reputație: 2869 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 am revenit, acum vreo 2 saptamani la Sasha, care chiar e de senzatie.locatia adiacent burebista, curat, frumos, cu tot ce trebuie, 9-10ea, inalta, alba ( :laugh2 ) din specie superioara, frumoasa foc la fata, cu un corp superb, cu picioare lungi, tate perfecte, bazin ceva mai lat, pasa stramta si care se cam umezeste natural (depinde...) mie imi da 10++prestatia de aceasta data a inceput cu pupaturi (cu mine nu e fk...) apoi oral ne ea, foarte placut, am trecut la 69, unde am descoperit o pasa frumos mirositoare, fara scurgeri, cheala, foarte placuta si parea ca ii place si ei. cand ne-am incins a pus preze si a trecut ea deasupra, cu spatele la mine, pana m-a terminat... f placut. dupa igienizare si ceva vorba am reluat, tura a doua, cu oral ne apoi normal (protejat), cu ea deasupra cu fata, ca sa ma bucur de tatele ei superbe, pe la spate, din picioare, din lateral, misionar, iar un pic de oral, iar misionar pana am terminat a doua oara! ON 9NP 10++ cu implicare, cu contre, cu initiativa, cu o priveliste minunata, cu schimbari de ritm, cu de toate!!!halat 300 / 2 fin / 1h scor f corect dat fiind cu cine am avut onoarea!!!de revenit de multe ori! Merci sasha, esti o scumpete! :bow 5
parintele pipilica Reputație: 42 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2018 :pope
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 2, 2018 am revenit, acum vreo 2 saptamani la Sasha, care chiar e de senzatie.locatia adiacent burebista, curat, frumos, cu tot ce trebuie, 9-10ea, inalta, alba ( :laugh2 ) din specie superioara, frumoasa foc la fata, cu un corp superb, cu picioare lungi, tate perfecte, bazin ceva mai lat, pasa stramta si care se cam umezeste natural (depinde...) mie imi da 10++prestatia de aceasta data a inceput cu pupaturi (cu mine nu e fk...) apoi oral ne ea, foarte placut, am trecut la 69, unde am descoperit o pasa frumos mirositoare, fara scurgeri, cheala, foarte placuta si parea ca ii place si ei. cand ne-am incins a pus preze si a trecut ea deasupra, cu spatele la mine, pana m-a terminat... f placut. dupa igienizare si ceva vorba am reluat, tura a doua, cu oral ne apoi normal (protejat), cu ea deasupra cu fata, ca sa ma bucur de tatele ei superbe, pe la spate, din picioare, din lateral, misionar, iar un pic de oral, iar misionar pana am terminat a doua oara! ON 9NP 10++ cu implicare, cu contre, cu initiativa, cu o priveliste minunata, cu schimbari de ritm, cu de toate!!!halat 300 / 2 fin / 1h scor f corect dat fiind cu cine am avut onoarea!!!de revenit de multe ori! Merci sasha, esti o scumpete! :bow nu i-ai sugerat si tu sa mareasca scorul?
calin1986 Reputație: 19 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 nu i-ai sugerat si tu sa mareasca scorul? Ar trebui, nu? Daca vrei un club mai salubru, in care sa nu puie piciorul orice hoi polloi, stiu eu, impovarat de stds de la fetele mai ne-precaute, pretul e bariera cea mai eficace.Sasha merita. Baby, de maine, 33% in plus, pentru inceput?
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 3, 2018 Disponibila :* 2
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 3, 2018 Ar trebui, nu? Daca vrei un club mai salubru, in care sa nu puie piciorul orice hoi polloi, stiu eu, impovarat de stds de la fetele mai ne-precaute, pretul e bariera cea mai eficace.Sasha merita. Baby, de maine, 33% in plus, pentru inceput?uite unde era ala salubru
horatiu1977 Reputație: 289 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 4, 2018 Am profitat de prezenta in capitala si am vizitat fatuca, in apartamentul de la etajul 7 pe care il ocupa.S-au zis multe, asa ca nu mai insist si eu.vrwau sa punctez doar:-locatie foarte ok- fata foarte frumoasa chiar daca cu 2-3 kg in plus-fk ofera doar ca fooaaaarrte retinut, tot timpul se trage inapoi desi am specificat clar ca eu personal asta caut-igiena, restul serviciilor sunt de 10- programarea respectata.Ca nota, raportat la piata din ardeal, as incadra-o la 9. 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 5, 2018 Disponibila :*
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 6, 2018 Disponibila :* 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 7, 2018 Disponibila :* 1
glorya Reputație: 62 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 Buna! Pana la ce ora? Facem Invierea/Scularea impreuna? :-)
glorya Reputație: 62 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 Buna! Pana la ce ora? Facem Invierea/Scularea impreuna? :-)
ionelsimanco Reputație: 2869 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 nu i-ai sugerat si tu sa mareasca scorul?ne cunoastem cumva? imi tii mie contul? ce am discutat eu cu fata e treaba mea, minus ceea ce am chef sa scriu in recenzie. tu cine esti, tata, fratele mai mic, sefu...? nu am inteles.Sasha e o fata desteapta, nu doar frumoasa, cu destui neuroni ca sa isi stabileasca pretul cum crede de cuviinta. comenteaza ben10, sau brett1.0 la alta masa... eu am pus o recenzie, clara. atat. vrei, citesti, nu, vezi de viata ta! traducerea expresiei "pret f corect, dat fiind cu cine am avut onoarea" se refera la faptul ca nu mi-a parut deloc rau pt banii aceia, pt ca am avut o intalnire f placuta, cu o fata excelenta, cum exista f putine pe piata.spor la recenzii. in rest, esti neinteresant, bre (tt...etc) 1
tropical17 Reputație: 1305 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2018 http://www.guy-sports.com/fun_pictures/easter_egg_tramp_sm.jpg Un Paste linistit !!
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2018 Postat Aprilie 8, 2018 Sarbatori fericite Sasha! :flowers2 1 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum