Sari la conținut

Sasha fotomodela de senzatie 0756823806

Vizitator Batranul George

Postări Recomandate

• Oras://
Postat

Sa vina o recenzie de-a lui Labus sa ii spele imaginea sifonata. Daca mai vin si ajutoare la fel de destoinice ca el,

lucrurile devin si mai hilare in privinta protagonistei noastre

• Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee
Postat

Sa vina o recenzie de-a lui Labus sa ii spele imaginea sifonata. Daca mai vin si ajutoare la fel de destoinice ca el,

lucrurile devin si mai hilare in privinta protagonistei noastre

mai brett , nu stiu daca ai trecut pe la Sasha , dar daca esti ok cu ea , fata este de nota 10 !!! 

• Like 2
Postat

mai brett , nu stiu daca ai trecut pe la Sasha , dar daca esti ok cu ea , fata este de nota 10 !!! 

fiindca ai fost pertinent iti voi raspunde. Eu doar i-am contrazis pe cei care au scris ca prestatia Sashei la oral este buna. E prea pe fatza.

In rest fata este cel putin in regula. In ce priveste infatisarea chiar este o puicuta.

• Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista
Postat

Bună, faci anilingus activ sau pasiv?

Ambele , activul fiind extra . :)

• Like 3
Postat

Disponibila :*

• Like 2
Postat

• Like 2
Postat

am revenit, acum vreo 2 saptamani la Sasha, care chiar e de senzatie.

locatia adiacent burebista, curat, frumos, cu tot ce trebuie, 9-10

ea, inalta, alba ( :laugh2 ) din specie superioara, frumoasa foc la fata, cu un corp superb, cu picioare lungi, tate perfecte, bazin ceva mai lat, pasa stramta si care se cam umezeste natural (depinde...) mie imi da 10++

prestatia de aceasta data a inceput cu pupaturi (cu mine nu e fk...) apoi oral ne ea, foarte placut, am trecut la 69, unde am descoperit o pasa frumos mirositoare, fara scurgeri, cheala, foarte placuta si parea ca ii place si ei. cand ne-am incins a pus preze si a trecut ea deasupra, cu spatele la mine, pana m-a terminat... f placut. dupa igienizare si ceva vorba am reluat, tura a doua, cu oral ne apoi normal (protejat), cu ea deasupra cu fata, ca sa ma bucur de tatele ei superbe, pe la spate, din picioare, din lateral, misionar, iar un pic de oral, iar misionar pana am terminat a doua oara! 

ON 9

NP 10++ cu implicare, cu contre, cu initiativa, cu o priveliste minunata, cu schimbari de ritm, cu de toate!!!

halat 300 / 2 fin / 1h scor f corect dat fiind cu cine am avut onoarea!!!

de revenit de multe ori! 

Merci sasha, esti o scumpete!

:bow

• Like 5
Postat

am revenit, acum vreo 2 saptamani la Sasha, care chiar e de senzatie.

locatia adiacent burebista, curat, frumos, cu tot ce trebuie, 9-10

ea, inalta, alba ( :laugh2 ) din specie superioara, frumoasa foc la fata, cu un corp superb, cu picioare lungi, tate perfecte, bazin ceva mai lat, pasa stramta si care se cam umezeste natural (depinde...) mie imi da 10++

prestatia de aceasta data a inceput cu pupaturi (cu mine nu e fk...) apoi oral ne ea, foarte placut, am trecut la 69, unde am descoperit o pasa frumos mirositoare, fara scurgeri, cheala, foarte placuta si parea ca ii place si ei. cand ne-am incins a pus preze si a trecut ea deasupra, cu spatele la mine, pana m-a terminat... f placut. dupa igienizare si ceva vorba am reluat, tura a doua, cu oral ne apoi normal (protejat), cu ea deasupra cu fata, ca sa ma bucur de tatele ei superbe, pe la spate, din picioare, din lateral, misionar, iar un pic de oral, iar misionar pana am terminat a doua oara! 

ON 9

NP 10++ cu implicare, cu contre, cu initiativa, cu o priveliste minunata, cu schimbari de ritm, cu de toate!!!

halat 300 / 2 fin / 1h scor f corect dat fiind cu cine am avut onoarea!!!

de revenit de multe ori! 

Merci sasha, esti o scumpete!

:bow

nu i-ai sugerat si tu sa mareasca scorul?

Postat

Ar trebui, nu? Daca vrei un club mai salubru, in care sa nu puie piciorul orice hoi polloi, stiu eu, impovarat de stds de la fetele mai ne-precaute, pretul e bariera cea mai eficace.

Sasha merita. Baby, de maine, 33% in plus, pentru inceput?

Postat

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Ar trebui, nu? Daca vrei un club mai salubru, in care sa nu puie piciorul orice hoi polloi, stiu eu, impovarat de stds de la fetele mai ne-precaute, pretul e bariera cea mai eficace.

Sasha merita. Baby, de maine, 33% in plus, pentru inceput?

uite unde era ala salubru

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Am profitat de prezenta in capitala si am vizitat fatuca, in apartamentul de la etajul 7 pe care il ocupa.

S-au zis multe, asa ca nu mai insist si eu.vrwau sa punctez doar:

-locatie foarte ok

- fata foarte frumoasa chiar daca cu 2-3 kg in plus

-fk ofera doar ca fooaaaarrte retinut, tot timpul se trage inapoi desi am specificat clar ca eu personal asta caut

-igiena, restul serviciilor sunt de 10

- programarea respectata.

Ca nota, raportat la piata din ardeal, as incadra-o la 9.

• Like 1
Postat

Postat

• Like 1
Postat

• Like 1
Postat

ne cunoastem cumva? imi tii mie contul? ce am discutat eu cu fata e treaba mea, minus ceea ce am chef sa scriu in recenzie. tu cine esti, tata, fratele mai mic, sefu...? nu am inteles.

Sasha e o fata desteapta, nu doar frumoasa, cu destui neuroni ca sa isi stabileasca pretul cum crede de cuviinta. 

comenteaza ben10, sau brett1.0 la alta masa... eu am pus o recenzie, clara. atat. vrei, citesti, nu, vezi de viata ta! 

traducerea expresiei "pret f corect, dat fiind cu cine am avut onoarea" se refera la faptul ca nu mi-a parut deloc rau pt banii aceia, pt ca am avut o intalnire f placuta, cu o fata excelenta, cum exista f putine pe piata.

spor la recenzii. in rest, esti neinteresant, bre (tt...etc)

• Like 1

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Sarbatori fericite Sasha! 

:flowers2

• Like 1
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...