andrei 40 Reputație: 12275 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 8, 2018 Paste fericit! :* 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 10, 2018 Disponibila :* 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 10, 2018 Disponibila :* vacanta scumpa... si te-ai intors la fututul pe bani 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 12, 2018 Disponibila :*
Vizitator ben dover1 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Disponibila :* Dominare soft faci si activa si pasiva?
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 12, 2018 Dominare soft faci si activa si pasiva?Doar activa. 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 12, 2018 Doar activa. Mai bine fii mai activa cand faci muie! 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 13, 2018 Mai bine fii mai activa cand faci muie!Mai bine ti ai vedea de viata ta , oricum nu te baga nimeni in seama , mai Brett :)))) 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 13, 2018 Mai bine ti ai vedea de viata ta , oricum nu te baga nimeni in seama , mai Brett :)))) A trecut cam mult de cand nu te-am futut. O sa-ti dau ocazia sa te revansezi. 1 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2018 A trecut cam mult de cand nu te-am futut. O sa-ti dau ocazia sa te revansezi.Crezi ca va profita de ocazie?
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 13, 2018 A trecut cam mult de cand nu te-am futut. O sa-ti dau ocazia sa te revansezi.La ce caracter ai , cu siguranta nu cred ca vom coopera . Mai bine stai acasa , sau viziteaza o preferata , asta daca ai vre una , ca tu la toate ai cate ceva de comentat .
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 13, 2018 Crezi ca va profita de ocazie? o fut cand vreau, daca vreau. E frumoasa gagica, da' te pufneste rasul cand vezi pe cate unu care ii da 9 sau 10 la oral.
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2018 o fut cand vreau, daca vreau. E frumoasa gagica, da' te pufneste rasul cand vezi pe cate unu care ii da 9 sau 10 la oral.Tu ce note ii dai?
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 13, 2018 Tu ce note ii dai? Am auzit ca Andreea a mai "scolit-o" putin. Ar fi interesant de vazut daca a fost o "eleva" destoinica.
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 13, 2018 Am auzit ca Andreea a mai "scolit-o" putin. Ar fi interesant de vazut daca a fost o "eleva" destoinica.Pacat ca nu ti permiti :))))) 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 13, 2018 Tu ce note ii dai?Ca să-i dea note, ar trebui să o viziteze. Ca s-o viziteze, ar trebui să aibă bani. Așa că, rămâne la labă! 1 3
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 13, 2018 Ca să-i dea note, ar trebui să o viziteze. Ca s-o viziteze, ar trebui să aibă bani. Așa că, rămâne la labă!Ca sa aiba bani, iti vinde un loc de veci. Ai zis ca n-ai, vrei sa-ti dea foc. Asa ca iti da o garso, la tine merge si confort 2 =)) =)) 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 13, 2018 Ca sa aiba bani, iti vinde un loc de veci. Ai zis ca n-ai, vrei sa-ti dea foc. Asa ca iti da o garso, la tine merge si confort 2 =)) =))Am loc de veci, moștenire de familie. Altă întrebare, pizdoiule? :laugh2 3
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 13, 2018 Am loc de veci, moștenire de familie. Altă întrebare, pizdoiule? :laugh2Ai avut, nu mai ai. Ti l-a luat pentru ca esti rau platnic, n-ai platit taxa ani de zile. Oricum, nu-ti incapea decat piciorul, aveai doar o parte, restul de groapa nu-ti apartinea :laugh2 =)) =)) 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 13, 2018 Ai avut, nu mai ai. Ti l-a luat pentru ca esti rau platnic, n-ai platit taxa ani de zile. Oricum, nu-ti incapea decat piciorul, aveai doar o parte, restul de groapa nu-ti apartinea :laugh2 =)) =))De unde știi? Ești gropar la cimitir? :laugh2 Ai basculat și tu un covrig, o colivă ceva azi? Plm... ce umor de autobază ai, pizdoiule! Ești mai prost decât prevede legea!Dar, hai să lăsăm topicul fete și să continuăm la DG, să-ți dau muie! :rax2 3
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 14, 2018 Ce draguti sunteti :) 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2018 Ce draguti sunteti :) :hug1 3
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2018 Cum zic aia in filme: DISGUSTING ! Al dreak scabros nu-i ajunge doar pupicu' de la Amandina. Pfff, Picoane esti absolut penibil. Bleah !
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 14, 2018 Pacat ca nu ti permiti :))))) Dar vad ca iti doresti inca o vizita, nu gluma.
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Aprilie 14, 2018 Dar vad ca iti doresti inca o vizita, nu gluma.Noi doi vom discuta doar in momentul in care vei avea curajul sa iti recunosti identitatea de pe forum , atata timp cat eu imi asum cine sunt ( vi la mine si stii cu cine stai de vorba sau scrii pe forum si stii cine sunt in realitate ) , refuz sa stau si sa lungesc vorba aici cu o persoana pe care nici nu o cunosc. Poate mi esti drag... sau poate chiar antipatic , cine stie ? Nu ai cum sa aflii decat daca renunti sa mai fii zmeu in spatele unei tastaturi . Refuza sa traiesti aici pe forum si confruntate cu realitatea ... devino un om asumat ;) Din acest moment nu voi mai raspunde la nici o rautate din partea nimanui si v as ruga sa incetati cu off topicul , nu vad rostul. Multumesc anticipat pentru intelepciunea de care dati dovada. Nu va asteptati sa primiti boomerang uri la ceea ce urmeaza sa scrieti pentru ca nu veti primii . Va pup ,Sasha 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum