kiviak Reputație: 206 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 19, 2016 Foarte frumoasa Aisha!
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Foarte frumoasa Aisha!. Multumesc frumos 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 21, 2016 Aisha accepti femei? vrei si tu sa o încerci...?
alexsor Reputație: 9 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2016 Pana la ce ora esti la birou?
nila81 Reputație: 955 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Salutare , Am fost si eu ieri la Aisha, facut programare cu doua ore inainte , am ajuns in zona Budapesta, bloc stradal , ap curat, am stat putin de vorba dupa care am atacat dusul . Camera de nebunii ok, pat mare si confortabil.Fata arata foarte bine, tinerica, sanii sunt superbi, a inceput cu un oral foarte bun cu deep sustinut fara probleme, am trecut la normal cu ea deasupra avand in fata acei sani superbi dansand provocator in timp ce ea se infigea in SOLDAT.
nila81 Reputație: 955 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Scuze, Prob cu calc. Continua recenzia: Am finalizat in prez, cu toate ca as fi vrut fin orala ptr care am si platit extra la inceput, dar nu ma deranjat si nici nu am cerut banii inapoi, a fost un bonus meritat de o fata tanara dar care se pricepe. Note:Aspect 9Atitudine 7,5 scad pct ptr telefon, nu a vb dar era pe whatsapp sau mes ceva , asta tocmai cand intram in camera si imediat dupa ce am terminatOral 9,5 tehnica fff bunaNormal 8,5 Sigur recomand si o sa mai revin, Spor. 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Scuze, Prob cu calc. Continua recenzia: Am finalizat in prez, cu toate ca as fi vrut fin orala ptr care am si platit extra la inceput, dar nu ma deranjat si nici nu am cerut banii inapoi, a fost un bonus meritat de o fata tanara dar care se pricepe. Note:Aspect 9Atitudine 7,5 scad pct ptr telefon, nu a vb dar era pe whatsapp sau mes ceva , asta tocmai cand intram in camera si imediat dupa ce am terminatOral 9,5 tehnica fff bunaNormal 8,5 Sigur recomand si o sa mai revin, Spor.Halatul?
adipopescu7777 Reputație: 10 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Am fost de doua ori la fete, totul foarte ok 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 Am fost de doua ori la fete, totul foarte okDe doua ori la fete in general sau de doua ori la fetele din locatia unde presteaza acum titulara topicului? Si una din fetele la care ai fost era si titulara topicului? Da mai multe amanunte, nu fii parcimonios ...
delusione Reputație: -278 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2016 Am fost si eu astazi la aisha, o fata gen colega de liceu/facultate, foarte tanara, super tateeeee!!!! Cur fain atitudine buna. Locatie : 9, este curat okey, daca era lux era de 10! Atitudine: super okey fata , nu este fff vorbareata asta pentru ca probabil si ora la care am ajuns, 2 dimineata! 9 ca notaIgiena: 10, nimic suspectOral: nota 10, demential Normal: din pacate stresul si emotia nu au lasat pe ala mic sa se trezeasca cum trebuie in ciuda faptului ca aisha chiar si a dat toata silinta, am tot respectul pentru asta!!!Cotizat 100 lei pe finalizare. P.s--> merita incercata si voi reveni sa imi iau revansa!! Va doresc ciocane tari bafta!! 4 22
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 Am fost si eu astazi la aisha, o fata gen colega de liceu/facultate, foarte tanara, super tateeeee!!!! Cur fain atitudine buna. Locatie : 9, este curat okey, daca era lux era de 10! Atitudine: super okey fata , nu este fff vorbareata asta pentru ca probabil si ora la care am ajuns, 2 dimineata! 9 ca notaIgiena: 10, nimic suspectOral: nota 10, demential Normal: din pacate stresul si emotia nu au lasat pe ala mic sa se trezeasca cum trebuie in ciuda faptului ca aisha chiar si a dat toata silinta, am tot respectul pentru asta!!!Cotizat 100 lei pe finalizare.P.s--> merita incercata si voi reveni sa imi iau revansa!! Va doresc ciocane tari bafta!!. Multumesc frumos 2
nila81 Reputație: 955 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2016 salut, 150 am platit.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Postat Ianuarie 31, 2016 Acum văd prima oară topicul. Superbe proporții, Aisha! :clapp
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Februarie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2016 Aisha ești superba..dar pot sa îți sugerez o sugestie..o alta locație poate și o alta companie..ești peste cele doua din locație. .sau mai bine zis te trag în jos..
gilfroro Reputație: 201 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: gilfroro Oras:Bucale Telefon: gilfroro Oras:Bucale Postat Februarie 1, 2016 Buna Aisha, Wow. Ma uit la tine si asta imi vine in primul rand in minte: Wow.Sigur iti fac o vizita cu prima ocazie. Inteleg ca faci deep throat.Ca o specialitate a deep throat-ului, faci si face fuck?Pentru o mai buna intelegere uite aici: http://x.imagefapuse...e5cz7o2_250.gif
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Buna Aisha, Wow. Ma uit la tine si asta imi vine in primul rand in minte: Wow.Sigur iti fac o vizita cu prima ocazie. Inteleg ca faci deep throat.Ca o specialitate a deep throat-ului, faci si face fuck?Pentru o mai buna intelegere uite aici: http://x.imagefapuse...e5cz7o2_250.gifBuna...te astept cu mare drag!Da,fac deep throat..dar nu face fuck..sorry!! 1
tevezis Reputație: 1053 Postat Februarie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2016 am fost si eu la fete mi s-au parut de treaba
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 2, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Bb4NfJL9w8E
1906mgm Reputație: 3 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 do make outcall ?.5 star hotel in bucarest3 hour meeting or overnight?if so let me your email for next week metting
darknightmare Reputație: -6 Postat Februarie 3, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Februarie 3, 2016 ❤❤❤o priveliste incantatoare!
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 o priveliste incantatoare!. Multumesc frumos 1
palosvio Reputație: 12 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 18, 2016 Bună! Lucrezi sâmbătă?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum