Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2016 Postat Februarie 23, 2016 Va salut . Saptamana trecuta m-am vazut si eu cu Aisha si am fost incantat . Programare efectuata din timp pt orele dupa-amiezii , respectata ad literam , seriozitate maxima - nota 10 . Locatia - zona Budapesta . Apartament curat , impartit cu o colega , fetele amabile , mi-au propus sa intru la dublu , dar nu eram pregatit , poate next time . Aisha mi-a placut mult , inaltuta , zvelta , frumusica foc ( Parerea mea ) , sanii absolut superbi , naturali , fermi . Fata mi s-a parut un pic timida , dar dupa ce am ramas singuri a fost super , s-a destins si am descoperit o fata extrem de finuta si deosebita , cu in bun-simt cum rar gasesti . Inainte de actiune am facut dus amandoi si actiunea a inceput cu un FK senzual , intretinut , transformat apoi intr-un DFK adevarat , cum de mult nu am mai avut parte . Dupa minute bune de sarutat ( nu ma mai saturam ) , m-am desprins cu greu si am inceput un cunni prelungit , care I-a placut , gemete usoare de placere , dupa care a urmat un oral nepro din partea Aishei executat ca la carte : DT cotor , supt si lins pula , o incantare . De teama sa nu finalizez atat de repede si sa nu apuc sa testez si normalul , am aplicat rapid un prez pe pula si am intrat incet in pozitia misionar , dar excitat la maxim fiind , am finalizat dupa doar cateva minute de fut . Am ales varianta de doar 1 fin - 100 RON , achitati la sfarsit ( inca un plus din partea mea ) . Notele : Locatia - 9 , curat , baia dotata cu de toate , prosop curat ; Fata - 9.5 ; Corp - 9.5 , inaltuta , craci lungi , fund frumos , carne tare ; Sani - 10 , naturali , superbi , fermi ; FK - in fine nota 10 ( am asteptat mult un FK atat de bun ) ; Oral - 10 , impecabil ; Normal - 10 . Recomand cu caldura si voi reveni curand pt a petrece o Ora in compania acestei superbe fete . O zi buna va doresc !. Iti multumesc frumos pentru complimente si te mai astept cu mare drag
daviog Reputație: 134 Postat Februarie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Am vizitat-o saptamana trecuta pe Aisha, locatia foarte aproape de intersectia de la Budapesta. Gasesti usor locuri de parcare in parcarea de peste drum. Am facut o programare pentru ora 11 PM. M-a intampinat Aisha, purta o rochie(bluza ceva mai lunga) neagra . Am facut cunostinta si cu colega ei(are un catel dragutz).Desi mi-au propus sa intru cu amandoua, le-am spus ca nu sunt pregatit si ca vreau sa intru doar cu Aisha. Pentru ca veneam de acasa nu am mai facut dus la ea, nici ea nu a facut dus in prezenta mea. Am intrat in camera, m-am dezbracat eu si apoi a venit si ea si dupa ce a aprins cateva lumanari si-a dat jos rochia. Clar sanii sunt piesa de rezistenta la aceasta fata. Frumosi, fermi, am inceput sa ma joc cu ei, sa ii sarut si imediat sfarcurile i s-au intarit. Fata are in jur de 20 de ani, carne tare, fara urma de vergeturi.Am pus-o pe pat si dupa ce m-am jucat putin cu sanii ei frumosi am coborat si jos. Cand am ajuns jos am simtit un miros greu si imediat mi-a taiat orice pofta de a mai continua. Am pus-o pe ea sa imi faca un oral, aici se descurca foarte bine, insa orice as fi facut am ramas blocat la mirosul degajat de pasarica ei. Vad ca in ultimele recenzii nici un confrate nu pomeneste de acest miros, cu sigurana insa stiu ceam simtit si mi se face si acum rau cand ma gandesc. Desi am platit pentru o ora 200ron, m-am hotarat sa plec dupa primul numar. Am futut-o in LOT si mama iedului insa nu mi-am dat drumul. Am rugat-o sa ma termine oral desi nu platisem suplimentar pentru CIM.I-am spus ca voi sta doar un numar. Notele: Locatia: 9 Usor de ajuns, locuri de parcare suficiente, un apartament micut dar curat.Fata: Aspect 8, nu mi s-a parut cine stie ce frumusete la fata insa la corp arata foarte bine, sani mari, fermi, foarte frumosi, carne tare, se vede ca este tinerica. Igiena 2, cu riscul de a-i deranja pe cei care am vazut ca i-au lasat recenzii super pozitive, nu am cum sa trec peste mirosul ala. Se rezolva cu o vizita la medic insa mie mi-a taiat orice pofta de futai.Oral : 10 fata se implica, incearca sa o inghita pe toata, perversaNormal 8 se implica, la LOT a obosit destul de repede, nu comenteaza pozitiile, geme fals destul de evident. Am achitat 200ron pentru maxim 30min, o finalizare orala CIM. Eu nu voi mai reveni insa sper ca recenzia mea sa o determine sa mearga la medic si in felul acesta sa nu le ofere aceeasi experienta si celorlalti colegi 9
readyin30sec Reputație: 2 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2016 outcall?
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Postat Februarie 24, 2016 outcall?. Din păcate nu
marian165 Reputație: 11 Postat Februarie 24, 2016 Postat Februarie 24, 2016 Chiar mi-as dori sa te vizitez Aisha, dar sunt 2 recenzi in care se spune ca au simțit ceva mirosuri neplăcute! Vad ca nu ai răspuns la nici una dintre ele, poate ne lămurești cu privire la acest aspect!
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 Chiar mi-as dori sa te vizitez Aisha, dar sunt 2 recenzi in care se spune ca au simțit ceva mirosuri neplăcute! Vad ca nu ai răspuns la nici una dintre ele, poate ne lămurești cu privire la acest aspect!Ion da un anunt la matrimoniale:"Barbat serios, instarit, cu caruta cu 2 cai, 2 vaci cu lapte, casa,doresc cunostinta cu doamanaserioasa in vederea casatoriei.Am un singur defect:nu am simtul mirosului."A doua zi Maria da si ea un anunt:"Doresc cunostinta cu domnul Ion. Sunt gospodina,etc.,etc.Am si eu un singurdefect:imi miroase foarte tare pasarica."Ion ii da o intilnire lui Maria,toate bune si frumoase, dupa o saptamina deja hotarasc sa se casatoreasca.Vine noaptea ceamare. Maria incepe sa se dezbrace,isi da jos sutienul,apoi chilotii.Cum isi da Maria jos chilotii,cum Ion striga:-Marie, deschide geamul!!!!!-Ce-ai Ioane ai prostit?Parca ziceai ca....-Marieeeeee, deschide geamul!!!!!!!!!!-Ba Ioane, tu ai mintit in anunt?-Marieeeeeeee!!!!!!!!Deschide geamul!!!!!!!!!!!-Da ce e ma Ioane????-Ma ustura ochii!!!!!!! 2 3
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 24, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 24, 2016 Iaca aicea recenzia despre Aisha 21.00 - am sunat si am facut o rezervare pentru 21.45, 1 bucata 60 de minute. Indiciu: intersectie Budapesta. Imobil curat. IGIENA -DA. Personaje: una bucata Aisha, una bucata Andreea, una bucata catel. Conversatie, tigara, suc, regulile jocului, scenariu. Parcarea 200/60 min. Eu, curat, baita, venit de acasa. Aisha, la dus. Pentru cei care si-o amintesc pe Bo Derek, Aisha avea parul impletit in suvite subtiri, chiar misto. Imbracata in blugu si tricou, iesita de la dus in prosop. In camera de distractii a aprin lumanarele. Si-a desfacut prosopul. Bai baieti, bai, are niste tate de mori. Are un corp foarte frumos, cu tot ce ii trebuie si, deh, are 20 de ani. Ne-am pupatara "bini rau di tat", ca sa zic asa, cam pe peste tot. Dupa care, aprox 40 de minute "Zorro" a fost eroul principal, ba cu capu'n jos, ba cu nasul pe sus. Cred ca daca nu ar fi fost vorba de timp, ne f*team pana ne dezmembram. Acym, vorbind despre Aisha, fata asta se f*te si te f*te. Cand ne-am oprit, parca fuseseram amandoi la sauna. Cu zece minute inainte de terminarea meciului am bagat-o pe Aisha la interviu. Si mi ti l-a zapacit pe "nastrujnicu'" de l-a facut cu capu', a ametit si a vomitat. Si fiindca a fost prost crecut in gura fetii, amenda a fo 50 de ron. Ne spalaram, ne-mbracaram, fumaram o tigara si ne-am luat la revedere, cu promisiunea de a ne continua antrenamentele. Timp de joc, cred ca 75 de minute.Si incalecai pe-o sa si va zisei povestea Aisha! Sa aveti bafta! 7
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Postat Februarie 24, 2016 Iaca aicea recenzia despre Aisha21.00 - am sunat si am facut o rezervare pentru 21.45, 1 bucata 60 de minute. Indiciu: intersectie Budapesta. Imobil curat. IGIENA -DA. Personaje: una bucata Aisha, una bucata Andreea, una bucata catel. Conversatie, tigara, suc, regulile jocului, scenariu. Parcarea 200/60 min. Eu, curat, baita, venit de acasa. Aisha, la dus. Pentru cei care si-o amintesc pe Bo Derek, Aisha avea parul impletit in suvite subtiri, chiar misto. Imbracata in blugu si tricou, iesita de la dus in prosop. In camera de distractii a aprin lumanarele. Si-a desfacut prosopul. Bai baieti, bai, are niste tate de mori. Are un corp foarte frumos, cu tot ce ii trebuie si, deh, are 20 de ani. Ne-am pupatara "bini rau di tat", ca sa zic asa, cam pe peste tot. Dupa care, aprox 40 de minute "Zorro" a fost eroul principal, ba cu capu'n jos, ba cu nasul pe sus. Cred ca daca nu ar fi fost vorba de timp, ne f*team pana ne dezmembram. Acym, vorbind despre Aisha, fata asta se f*te si te f*te. Cand ne-am oprit, parca fuseseram amandoi la sauna. Cu zece minute inainte de terminarea meciului am bagat-o pe Aisha la interviu. Si mi ti l-a zapacit pe "nastrujnicu'" de l-a facut cu capu', a ametit si a vomitat. Si fiindca a fost prost crecut in gura fetii, amenda a fo 50 de ron. Ne spalaram, ne-mbracaram, fumaram o tigara si ne-am luat la revedere, cu promisiunea de a ne continua antrenamentele. Timp de joc, cred ca 75 de minute.Si incalecai pe-o sa si va zisei povestea Aisha! Sa aveti bafta!. Te pupic Si te mai astept sa ne continuam antrenamentele 1
gilfroro Reputație: 201 Postat Februarie 25, 2016 Telefon: gilfroro Oras:Bucale Telefon: gilfroro Oras:Bucale Postat Februarie 25, 2016 Asa cum i-am promis fetei, am vizitat-o.Insa nu m-am putut abtine si am cerut sa participe si colega ei. Locatia la Budapesta, bloc turn. Apartamentul il stiu de acum vreun an cand era locuit de alte fete. Ramane un apartament curat, modern si primitor.La locatie, dupa ce sunt tinut putin pe afara (am aflat ulterior ca li se facusera foame si nu mai puteau), sunt intampinat de domnisoara din acest topic cu al ei pseudonim Aisha si corpul ascuns dupa usa.Intru, fata sumar imbracata si eu imi ascund cu greu un wow, undeva intr-un sertar al creierului. Nu trebuia sa ii spun iei asa la prima vedere. Practic o "copila" de 20 de ani (nici pe aia nu ii dai) careia nu ai ce sa ii reprosezi. Un chip dulce, dragut, corpul foarte bine proportionat, nu este skiny, insa in nici un caz plinuta. Mai tarziu am aflat si ca are o carne tare si o piele fina care tipa sa fie mangaiata.Mi-o prezinta si pe colega care este mai in varsta ca ea (fara sa ii stiu varsta, eu ii dau cam 30), frumusica, skiny bine de tot. Amandoua vorbarete (colega ceva mai mult), "vrajitoare", dar nu obraznice.Stabilim un program de show de o ora, cu ejaculare in gura (plata extra), motiv pentru care "semnez de la inceput un CEC de 600 de lei cash". Ma autointroduc la dus unde apare spre sfarsit si colega skiny, care se desbraca si imi spune ca intra si ea imediat ce ies eu.Dupa se duce si Aisha.Proaspat dusati toti, intram in camera ostilitatilor care avea o lumina difuza data de lumanarele parfumate. Senzatia de a mangaia doua femei odata este extraordinara. Ei bine, "extraordinar" are grad de comparatie. Am aflat acum cand au inceput ele sa ma mangaie... A fost mai extraordinar In aceeasi nota este si prestatia lor la show-ul lesbi, unde s-au sarutat si lins peste tot si m-au invitat sa particip. Greu sa saruti doua guri odata, greu sa le mangai pe amandoua odata, cand nu ai decat doua maini, dar bine. Bine de tot Desi sunt foarte precaut cand este vorba de gustat gogosele de fete necunoscute, nu am dibuit nici un miros sau gust suspect la nici una dintre ele, astfel incat nu pot confirma cele spuse de cateva ori pe aici. Am descoperit insa niste pizdulici mici, proaspat epilate, care miroaseau a curat, poate chiar prea curat Jocul s-a axat pe oral, pentru ca doar asta am vrut (da stiu, carcotasilor, cum este posibil sa mergi la femei doar pentru oral....). Goguta a fost impartit absolut suroreshte de catre cele doua fete, asta cand nu se bateau care sa il devoreze mai repede.Nu intru in detaliile senzatiilor, pentru ca la ora asta nu ma duce vocabularul, insa cele doua guri pe ala micu (de fapt ala mare) ma faceau sa tremur. Amandoua fac deep total si natural si sunt deosebit de atente la zonele adiacente. Terminat in gura celor doua mandre, care nu s-au zgarcit nici de aceasta data si au dat share una alteia, ca vorba ceea era destul ca sa le ajunga. Personal optez pentru Aisha, pentru ca este mai tanara, mai frumoasa si nu este skiny. Cu toate astea, parca a iei colega era ceva mai lipicioasa. Notele le voi da pentru amandoua, ca asa am beneficiat de servicii: Aisha:Fata: 8Corp 9.5GFE - 8 (mi s-a parut putin rece, autoritara si ma asteptam sa fie mai copila, mai dulce in atitudine)Oral 9.5 Colega:Fata 7,5Corp 8 (prea skiny)GFE 9 (mai lipicioasa, mai vorbareata)Oral 9.5 De revenit? Cu siguranta da. Data viitoare insa doar cu Aisha. Trebuie descoperita, indiscutabil 4
_laury Reputație: 1 Postat Februarie 26, 2016 Oras:I Love Dicks Oras:I Love Dicks Postat Februarie 26, 2016 Aisha, Aisha ... nu m-am putut abtine http://img03.deviantart.net/8731/i/2005/182/2/7/been_caught_wanking_by__es_.jpg
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Asa cum i-am promis fetei, am vizitat-o.Insa nu m-am putut abtine si am cerut sa participe si colega ei. Locatia la Budapesta, bloc turn. Apartamentul il stiu de acum vreun an cand era locuit de alte fete. Ramane un apartament curat, modern si primitor.La locatie, dupa ce sunt tinut putin pe afara (am aflat ulterior ca li se facusera foame si nu mai puteau), sunt intampinat de domnisoara din acest topic cu al ei pseudonim Aisha si corpul ascuns dupa usa.Intru, fata sumar imbracata si eu imi ascund cu greu un wow, undeva intr-un sertar al creierului. Nu trebuia sa ii spun iei asa la prima vedere. Practic o "copila" de 20 de ani (nici pe aia nu ii dai) careia nu ai ce sa ii reprosezi. Un chip dulce, dragut, corpul foarte bine proportionat, nu este skiny, insa in nici un caz plinuta. Mai tarziu am aflat si ca are o carne tare si o piele fina care tipa sa fie mangaiata.Mi-o prezinta si pe colega care este mai in varsta ca ea (fara sa ii stiu varsta, eu ii dau cam 30), frumusica, skiny bine de tot. Amandoua vorbarete (colega ceva mai mult), "vrajitoare", dar nu obraznice.Stabilim un program de show de o ora, cu ejaculare in gura (plata extra), motiv pentru care "semnez de la inceput un CEC de 600 de lei cash". Ma autointroduc la dus unde apare spre sfarsit si colega skiny, care se desbraca si imi spune ca intra si ea imediat ce ies eu.Dupa se duce si Aisha.Proaspat dusati toti, intram in camera ostilitatilor care avea o lumina difuza data de lumanarele parfumate. Senzatia de a mangaia doua femei odata este extraordinara. Ei bine, "extraordinar" are grad de comparatie. Am aflat acum cand au inceput ele sa ma mangaie... A fost mai extraordinar In aceeasi nota este si prestatia lor la show-ul lesbi, unde s-au sarutat si lins peste tot si m-au invitat sa particip. Greu sa saruti doua guri odata, greu sa le mangai pe amandoua odata, cand nu ai decat doua maini, dar bine. Bine de tot Desi sunt foarte precaut cand este vorba de gustat gogosele de fete necunoscute, nu am dibuit nici un miros sau gust suspect la nici una dintre ele, astfel incat nu pot confirma cele spuse de cateva ori pe aici. Am descoperit insa niste pizdulici mici, proaspat epilate, care miroaseau a curat, poate chiar prea curat Jocul s-a axat pe oral, pentru ca doar asta am vrut (da stiu, carcotasilor, cum este posibil sa mergi la femei doar pentru oral....). Goguta a fost impartit absolut suroreshte de catre cele doua fete, asta cand nu se bateau care sa il devoreze mai repede.Nu intru in detaliile senzatiilor, pentru ca la ora asta nu ma duce vocabularul, insa cele doua guri pe ala micu (de fapt ala mare) ma faceau sa tremur. Amandoua fac deep total si natural si sunt deosebit de atente la zonele adiacente. Terminat in gura celor doua mandre, care nu s-au zgarcit nici de aceasta data si au dat share una alteia, ca vorba ceea era destul ca sa le ajunga. Personal optez pentru Aisha, pentru ca este mai tanara, mai frumoasa si nu este skiny. Cu toate astea, parca a iei colega era ceva mai lipicioasa. Notele le voi da pentru amandoua, ca asa am beneficiat de servicii: Aisha:Fata: 8Corp 9.5GFE - 8 (mi s-a parut putin rece, autoritara si ma asteptam sa fie mai copila, mai dulce in atitudine)Oral 9.5 Colega:Fata 7,5Corp 8 (prea skiny)GFE 9 (mai lipicioasa, mai vorbareata)Oral 9.5 De revenit? Cu siguranta da. Data viitoare insa doar cu Aisha. Trebuie descoperita, indiscutabil . Multumesc pentru aprecieri Te mai astept
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Aisha, Aisha ... nu m-am putut abtine http://img03.deviantart.net/8731/i/2005/182/2/7/been_caught_wanking_by__es_.jpg. Hahaha
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Tin sa mentionez ca sambata si duminica nu am lucrat, de aceea nu am răspuns la telefon. Va astept astăzi pana la ora 02:00
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 1, 2016 Ieri aveam chef de putina actiune si de o intalnire cu o fata deja cunoscuta...cum zice americanu' homerun. Am fost suprins ca Aisha nu m-a recunoscut de la telefon... Ajuns in fata blocului cu pricina,interfon si etaj si am urcat. Aisha sta tot cu Andra(de la top) si un catel foarte rasfatat care incurca parul damezei Andra Am optat pentru o varianta scurta si am plecat catre dus.S-a dus si ea la dus unde a stat 5-6-7 minute...chiar mult. Citeam pe aici ca multi s-au plans de mirosuri si ca igiena fetei ar fi precara ei bine...cu mine a facut dus de la gat in jos,fara sa ii ceara nimeni lucrul asta. Si...m-am bucurat de sanii aia mari si frumosi care aveau gust de curat si miros de gel de dus. Oralul ei e foarte bun cu presiune,facut parca sa te faca sa termini repede dar cum vroiam sa o si fut am rugat-o sa echipeze soldatul. A luat prezervativul in gura si mi l-a montat si a continuat cu un oral protejat bine facut. Uneori ma gandesc ca un asa oral protejat sa primesti de la toate fetele ar fi "the best bet" nicidecum moartea pasiunii. Am pus-o deasupra pentru ca vroiam sa ma joc cu sanii(da stiu sunt pasionat de tzate mari)timp in care ea se uita in ochii mei.Stie asta mica cum sa te faca sa te simti bine. Am mai spus-o si o reiterez,este stramta si se muleaza foarte bine si daca nu vrei sa-ti dai drumul din primul minut sugerez sa schimbi pozitia...ceea ce am facut si eu. In doggy am pompat si am ejaculat pe fundul fetei. O experienta placuta,tot zic ca vin si iau o ora cu ea .... La final i-am zis ca eu sunt kiviak....a daaaaa....kiviak...pai zi asa Locatia 7-8 Oral 9 foarte bun CIM-ul este contracost Normal 10 straaamta,calda...un deliciu Igiena 10 Face dus de la gat in jos si insista;nici un miros GFE 8 7 2
nicolainicolai Reputație: 1084 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Iti doresc să ai parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Iti doresc să ai parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări! . Multumesc frumos
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Ieri aveam chef de putina actiune si de o intalnire cu o fata deja cunoscuta...cum zice americanu' homerun.Am fost suprins ca Aisha nu m-a recunoscut de la telefon...Ajuns in fata blocului cu pricina,interfon si etaj si am urcat.Aisha sta tot cu Andra(de la top) si un catel foarte rasfatat care incurca parul damezei Andra Am optat pentru o varianta scurta si am plecat catre dus.S-a dus si ea la dus unde a stat 5-6-7 minute...chiar mult.Citeam pe aici ca multi s-au plans de mirosuri si ca igiena fetei ar fi precara ei bine...cu mine a facut dus de la gat in jos,fara sa ii ceara nimeni lucrul asta.Si...m-am bucurat de sanii aia mari si frumosi care aveau gust de curat si miros de gel de dus.Oralul ei e foarte bun cu presiune,facut parca sa te faca sa termini repede dar cum vroiam sa o si fut am rugat-o sa echipeze soldatul.A luat prezervativul in gura si mi l-a montat si a continuat cu un oral protejat bine facut.Uneori ma gandesc ca un asa oral protejat sa primesti de la toate fetele ar fi "the best bet" nicidecum moartea pasiunii.Am pus-o deasupra pentru ca vroiam sa ma joc cu sanii(da stiu sunt pasionat de tzate mari)timp in care ea se uita in ochii mei.Stie asta mica cum sa te faca sa te simti bine.Am mai spus-o si o reiterez,este stramta si se muleaza foarte bine si daca nu vrei sa-ti dai drumul din primul minut sugerez sa schimbi pozitia...ceea ce am facut si eu.In doggy am pompat si am ejaculat pe fundul fetei.O experienta placuta,tot zic ca vin si iau o ora cu ea ....La final i-am zis ca eu sunt kiviak....a daaaaa....kiviak...pai zi asa Locatia 7-8Oral 9 foarte bun CIM-ul este contracostNormal 10 straaamta,calda...un deliciuIgiena 10 Face dus de la gat in jos si insista;nici un mirosGFE 8 . Multumesc frumos Dragut ca întotdeauna
pasha_man Reputație: 451 Postat Martie 1, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Martie 1, 2016 . Multumesc pentru aprecieri Te mai asteptbuna ziua, maine pana la ce ora aveti program draga mea? As incerca o diesmierdare in 3.
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 buna ziua, maine pana la ce ora aveti program draga mea? As incerca o diesmierdare in 3.. Pana la ora 01:00
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2016 Ce e aia? Dar asta? adică a-ti vorbi ea vulgar de genul "fute-ma", "bagă-ti pula", "porcule", "ghena umană". Nu face pasiv, adică nu accepta sa i te adresezi cu "curva", "târfă", "suge pula" in timpul acțiunii. Capisci?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2016 adică a-ti vorbi ea vulgar de genul "fute-ma", "bagă-ti pula", "porcule", "ghena umană". Nu face pasiv, adică nu accepta sa i te adresezi cu "curva", "târfă", "suge pula" in timpul acțiunii. Capisci? m-am referit la întrebarea colegului "ce însemna dominare verbala?"
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 m-am referit la întrebarea colegului "ce însemna dominare verbala?". Asta înseamnă dominare verbala, ce a scris colegul tau mai sus
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 2, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 2, 2016 . Asta înseamnă dominare verbala, ce a scris colegul tau mai sus poate te voi revizita si eu, cred ca te-am prins intr-o zi mai proasta atunci. Succes in continuare!
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 poate te voi revizita si eu, cred ca te-am prins intr-o zi mai proasta atunci. Succes in continuare!. Te astept
alexxx101 Reputație: -664 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Aisha, Aisha ... nu m-am putut abtine http://img03.deviantart.net/8731/i/2005/182/2/7/been_caught_wanking_by__es_.jpg de unde zicea ca ie ochelarii boss? de la polis cumva...?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum