roby123456 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2016 Program?
acal Reputație: 2 Postat Martie 20, 2016 Postat Martie 20, 2016 ce pret are masajul erotic insotit de french kiss?
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Va salut amici si va rog sa fiti ingaduitori cu mine. E prima recenzie chiar daca frecventez de mult acest site sunt membru doar de ieri. In urma cu 2 saptamani am sunat-o pe dra Aisha. Mi-a raspuns binevoitoare si m-am programat la prima ora . Locatia binecunoscuta, la 20 m de fosta carciuma Budapesta, un apartament curat, primitor si corespunzator activitatii ce urma. Surpriza a venit imediat ce am fost invitat inauntru si consta in faptul ca nu ma astepta doar Aisha ci si colega ei Andra cu catelul din dotare. Dupa politeturile inceputului , fetele, au inceput prelucrarea pentru a intra cu ambele si mi-au propus suma de 300 lei. Am refuzat politicos spunandu-le ca nu exista nicio ratiune sa ofer 300 lei pentru o finalizare cand am la indemana oferta lor de 100, respectiv 150 lei si fac 2 finalizari cu fiecare dintre ele. Le-am spus ca un pret corect, pentru un dezmat in 3, ar fi de 200 lei si poate se mai gandesc. Au refuzat elegant propunerea mea si am plecat catre cele pacatoase cu Aisha. Numai ca, dupa ce am iesit de la dus, Andra mi-a comunicat ca si-au reconsiderat oferta si ca accepta conditiile mele. Ce a urmat nu este greu de descifrat pentru ca fetele sunt deosebite. Se implica, sunt pasionale, le place si lor si timp de apx. 15 min. s-a intamplat ceea ce multi barbati isi doresc. Nu ma certati pentru doar 15 min. A fost minunat ! Note:Locatie ; corespunde scopului activitatii;Fetele: Andra - 8,5 ( parca prea slabuta); Aisha - 9;Sex : oral - ambele 9,5( super serviciu); normal - doar Andra 9;Scor - 200 lei o finalizare;Igiena - ambele la superlativ ( au intrat la dus chiar daca facusera inainte).Daca am uitat ceva va rog sa ma intrebati.Ambele fete sunt de frecventat ! 14 3
vasilica_pula_mica Reputație: 19 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Martie 23, 2016 E foamea mare
roby123456 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 Azi lucrezi?
darknightmare Reputație: -6 Postat Martie 24, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Martie 24, 2016 E foamea mareE foame de bani baieti, foame de bani...
darknightmare Reputație: -6 Postat Martie 24, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Martie 24, 2016 Va salut amici si va rog sa fiti ingaduitori cu mine. E prima recenzie chiar daca frecventez de mult acest site sunt membru doar de ieri. In urma cu 2 saptamani am sunat-o pe dra Aisha. Mi-a raspuns binevoitoare si m-am programat la prima ora . Locatia binecunoscuta, la 20 m de fosta carciuma Budapesta, un apartament curat, primitor si corespunzator activitatii ce urma. Surpriza a venit imediat ce am fost invitat inauntru si consta in faptul ca nu ma astepta doar Aisha ci si colega ei Andra cu catelul din dotare. Dupa politeturile inceputului , fetele, au inceput prelucrarea pentru a intra cu ambele si mi-au propus suma de 300 lei. Am refuzat politicos spunandu-le ca nu exista nicio ratiune sa ofer 300 lei pentru o finalizare cand am la indemana oferta lor de 100, respectiv 150 lei si fac 2 finalizari cu fiecare dintre ele. Le-am spus ca un pret corect, pentru un dezmat in 3, ar fi de 200 lei si poate se mai gandesc. Au refuzat elegant propunerea mea si am plecat catre cele pacatoase cu Aisha. Numai ca, dupa ce am iesit de la dus, Andra mi-a comunicat ca si-au reconsiderat oferta si ca accepta conditiile mele. Ce a urmat nu este greu de descifrat pentru ca fetele sunt deosebite. Se implica, sunt pasionale, le place si lor si timp de apx. 15 min. s-a intamplat ceea ce multi barbati isi doresc. Nu ma certati pentru doar 15 min. A fost minunat ! Note:Locatie ; corespunde scopului activitatii;Fetele: Andra - 8,5 ( parca prea slabuta); Aisha - 9;Sex : oral - ambele 9,5( super serviciu); normal - doar Andra 9;Scor - 200 lei o finalizare;Igiena - ambele la superlativ ( au intrat la dus chiar daca facusera inainte).Daca am uitat ceva va rog sa ma intrebati.Ambele fete sunt de frecventat !Eu zic ca daca te mai prefaceai nitel si cu putina tehnica scoteai partida si la 150 lei , ca ele incearca, daca merge bine, daca nu, se multumesc si cu mai putin decat deloc...
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2016 Salutare..poze sau link cu colega Andra pe unde gasim..
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Eu zic ca daca te mai prefaceai nitel si cu putina tehnica scoteai partida si la 150 lei , ca ele incearca, daca merge bine, daca nu, se multumesc si cu mai putin decat deloc...Am platit un pret corect ! Fetele sunt foarte bune in ceea ce fac . 3 3
naruto52 Reputație: 6 Postat Martie 28, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 28, 2016 Azi pana la cat ai program?
barosanu1 Reputație: 537 Postat Martie 29, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 29, 2016 Am vb. cu Andra la tel. si mi-a spus ca s-a retras , sper ca temporar , ce pacat ...
rav3r Reputație: 358 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Muntele Olymp Oras:Muntele Olymp Postat Aprilie 1, 2016 Am vb. cu Andra la tel. si mi-a spus ca s-a retras , sper ca temporar , ce pacat ...confirm si eu, aisha s`a retras, sa speram ca temporar
roby123456 Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2016 Vreo sansa de revenire?
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2017 Postat Aprilie 27, 2017 Buna dragilor...am revenit cu forte noi si cu mult mai multe fantezii pe care le putem experimenta impreuna!Ma puteti contacta la numarul de telefon 0765170679.Va astept cu mare drag intr-o locatie centrala si discreta,alaturi de colega Andra!Va pop! 3
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2017 Postat Aprilie 27, 2017 O poza noua cu mine! 11
averescu Reputație: 38 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Servicii tarife?
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2017 Postat Aprilie 27, 2017 Servicii tarife?Serviciile si tarifele sunt aceleasi postate pe prima pagina.
sharkattack Reputație: 1171 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Interesat. 2
Membru Premium il pupparo Reputație: 22554 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 28, 2017 Super veste . De abia astept sa te revad Aisha. 5
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2017 Postat Aprilie 28, 2017 Super veste . De abia astept sa te revad Aisha.Te astept cu mare drag
kiviak Reputație: 206 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 28, 2017 Hehe,ce bine ca te-ai intors,tot in aceeasi locatie de acum 1 an? 4 4
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2017 Postat Aprilie 28, 2017 Hehe,ce bine ca te-ai intors,tot in aceeasi locatie de acum 1 an?Heeei, nu dragul meu sunt in alta locatie. Discutam la telefon. Te pupic
Membru Premium il pupparo Reputație: 22554 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 28, 2017 Va salut.Azi m-am revazut cu Aisha. Cum am citit anuntul revenirii ei , am sunat , m-am programat si a fost o revedere ( dupa 1 an si ceva ) extrem de reusita.Nu am timp sa detaliez acum . Voi reveni cu detalii dupa mini-vacanta de 1 Mai.P.S. E la fel de frumoasa ! Te pup Aisha si abia astept sa ne revedem . 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum