Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Vive la France! https://www.youtube.com/watch?v=SPYUDkIs6b0 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 12, 2015 5 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 12, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=jUjlWQxGTlg 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 12, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=hVUwra22e-Q 3
andreea91 Reputație: 34465 Postat Decembrie 12, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Autor Postat Decembrie 12, 2015 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2015 O iubesc pe aceasta femeie, Jane Birkin...mi se pare ca este atat de senzuala si frumoasa si ... plm...cred ca mi-e dor de Gina. 3 13
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Asta-i topicul cu... Ii arat eu ce muzica ascult! ))) O sa ma umplu de respect. In general, cam nimeni nu-i asculta muzica celuilalt.Ideea e sa-i arati tu, de fapt, cum sta treaba cu muzica. ) Si cu cat te duci in mai obscur cu atat esti mai plin de respect... de sine, bineinteles.L.E: Valabil pentru toate topicele cu muzica. 'Ai 'recu de simpatici! )) 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 12, 2015 Ai apărut și aici, sărăcia dreaq! Ieși mă, în plm!
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Ai apărut și aici, sărăcia dreaq! Ieși mă, în plm! Iesi ma 'recu de zarzavat. )) nu stiu sa-mi fi scapat comanda de aport! 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 12, 2015 Du-te mă în plm cu replicile tale de puber bubos! Vai de capul tău de cretin congenital! 3 2
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Du-te mă în plm cu replicile tale de puber bubos!Iti sare discu bai prostule. Nu te sfiesti sa-l aranjezi? Dobitocule. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Asta-i topicul cu... Ii arat eu ce muzica ascult! ))) O sa ma umplu de respect. In general, cam nimeni nu-i asculta muzica celuilalt.Ideea e sa-i arati tu, de fapt, cum sta treaba cu muzica. ) Si cu cat te duci in mai obscur cu atat esti mai plin de respect... de sine, bineinteles.L.E: Valabil pentru toate topicele cu muzica. 'Ai 'recu de simpatici! ))Peste 40-50 de ani doar nostalgia... :blushing2 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 12, 2015 Iti sare discu bai prostule. Nu te sfiesti sa-l aranjezi? Dobitocule.Tu încă mai asculți la pick-up din ăla polonez, este? 'te-n gât de prăpădit!
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Tu încă mai asculți la pick-up din ăla polonez, este? 'te-n gât de prăpădit! Nu mai muta discutia in zona asta ca-mi sugi pula pe plan economic, ))) coate goale.De unde stiu? Cand ai gura mare si esti prost, vorba fuge-n targ. Stai 'recu cuminte si reciteste prima fraza. 4
andreea91 Reputație: 34465 Postat Decembrie 12, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Autor Postat Decembrie 12, 2015 Asta-i topicul cu... Ii arat eu ce muzica ascult! ))) O sa ma umplu de respect. In general, cam nimeni nu-i asculta muzica celuilalt.Ideea e sa-i arati tu, de fapt, cum sta treaba cu muzica. ) Si cu cat te duci in mai obscur cu atat esti mai plin de respect... de sine, bineinteles.L.E: Valabil pentru toate topicele cu muzica. 'Ai 'recu de simpatici! )) Nu toate persoanele au nevoie de respectul social, de o aprobare a altor persoane . Respectul de sine vine din interior și este înaintea respectului celorlalți. https://www.youtube.com/watch?v=3SrVL2nAy2g 7
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Nu toate persoanele au nevoie de respectul social, de o aprobare a altor persoane . Respectul de sine vine din interior și este înaintea respectului celorlalți. De-asta ne intereseaza majoritatea in orice studiu. Bineinteles ca exista si exceptii. 2
andreea91 Reputație: 34465 Postat Decembrie 12, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Autor Postat Decembrie 12, 2015 De-asta ne intereseaza majoritatea in orice studiu. Bineinteles ca exista si exceptii. Ne interesează majoritatea în orice studiu doar pentru a include toate variabilele în scopul de a studia o realitate în toată complexitatea ei.Mă îndoiesc că cineva a deschis topic-urile de muzică, fotografii, bancuri pentru a face un studiu. În cazul topic-urilor cu recenzii poate fi vorba de un studiu, de o cercetare pentru a face cea mai bună alegere. 6
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Ne interesează majoritatea în orice studiu doar pentru a include toate variabilele în scopul de a studia o realitate în toată complexitatea ei.Mă îndoiesc că cineva a deschis topic-urile de muzică, fotografii, bancuri pentru a face un studiu. În cazul topic-urilor cu recenzii poate fi vorba de un studiu, de o cercetare pentru a face cea mai bună alegere. Imi pare rau, dar nu intelegi. Eu faceam o paralela si tu ai luat-o ad litteram. Repet, ne intereseaza ce fel gandeste majoritatea. 2
andreea91 Reputație: 34465 Postat Decembrie 12, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Autor Postat Decembrie 12, 2015 Am înțeles, dar precum spuneai și tu există excepții când nu ne interesează ce cred alții și cred printre ele se află și topic-ele cu muzică 5
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Am înțeles, dar precum spuneai și tu există excepții când nu ne interesează ce cred alții și cred printre ele se află și topic-ele cu muzică Gresit! ) Se afla useri neinteresati de "respectul social", asa cum bine scriai tu, cautat prin postarile de pe aceste topice, dar in **spam editat**itate.Si asa ajungem de la capat, asa cum bine scriam eu. Interesant, nu? ) 2
andreea91 Reputație: 34465 Postat Decembrie 12, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Autor Postat Decembrie 12, 2015 Când ai făcut această afirmație ai uitat de cei neinteresați de respectul social și ai generalizat Asta-i topicul cu... Ii arat eu ce muzica ascult! ))) O sa ma umplu de respect. In general, cam nimeni nu-i asculta muzica celuilalt.Ideea e sa-i arati tu, de fapt, cum sta treaba cu muzica. ) Si cu cat te duci in mai obscur cu atat esti mai plin de respect... de sine, bineinteles.L.E: Valabil pentru toate topicele cu muzica. 'Ai 'recu de simpatici! )) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum