Sari la conținut

Muzică franțuzească

Postări Recomandate

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

• Like 2
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

Vizitator worldoftanks
Postat

:luv

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

O iubesc pe aceasta femeie, Jane Birkin...mi se pare ca este atat de senzuala si frumoasa si ... plm...cred ca mi-e dor de Gina.  :blushing2

• Like 3
  • Minus 13
Postat

Asta-i topicul cu... Ii arat eu ce muzica ascult! :)))) O sa ma umplu de respect. In general, cam nimeni nu-i asculta muzica celuilalt.

Ideea e sa-i arati tu, de fapt, cum sta treaba cu muzica. :)) Si cu cat te duci in mai obscur cu atat esti mai plin de respect... de sine, bineinteles.

L.E: Valabil pentru toate topicele cu muzica.

'Ai 'recu de simpatici! :)))

• Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ai apărut și aici, sărăcia dreaq! Ieși mă, în plm! 

Postat

Du-te mă în plm cu replicile tale de puber bubos! Vai de capul tău de cretin congenital! 

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Asta-i topicul cu... Ii arat eu ce muzica ascult! :)))) O sa ma umplu de respect. In general, cam nimeni nu-i asculta muzica celuilalt.

Ideea e sa-i arati tu, de fapt, cum sta treaba cu muzica. :)) Si cu cat te duci in mai obscur cu atat esti mai plin de respect... de sine, bineinteles.

Peste 40-50 de ani doar nostalgia... :no2 :( :blushing2 :blushing2 :hihat

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Iti sare discu bai prostule. Nu te sfiesti sa-l aranjezi? Dobitocule.

Tu încă mai asculți la pick-up din ăla polonez, este?  'te-n gât de prăpădit!  :laugh2

Postat

Tu încă mai asculți la pick-up din ăla polonez, este?  'te-n gât de prăpădit!  :laugh2

Nu mai muta discutia in zona asta ca-mi sugi pula pe plan economic, :)))) coate goale.

De unde stiu? Cand ai gura mare si esti prost, vorba fuge-n targ. Stai 'recu cuminte si reciteste prima fraza.

• Minus 4
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
Postat

Nu toate persoanele au nevoie de respectul social, de o aprobare a altor persoane ;) . Respectul de sine vine din interior și este înaintea respectului celorlalți. 

https://www.youtube.com/watch?v=3SrVL2nAy2g

• Like 7
Postat

Nu toate persoanele au nevoie de respectul social, de o aprobare a altor persoane ;) . Respectul de sine vine din interior și este înaintea respectului celorlalți. 

De-asta ne intereseaza majoritatea in orice studiu. ;) Bineinteles ca exista si exceptii. :)

• Minus 2
Postat

De-asta ne intereseaza majoritatea in orice studiu. ;) Bineinteles ca exista si exceptii. :)

Ne interesează majoritatea în orice studiu doar pentru a include toate variabilele în scopul de a studia o realitate în toată complexitatea ei.

Mă îndoiesc că cineva a deschis topic-urile de muzică, fotografii, bancuri pentru a face un studiu. În cazul topic-urilor cu recenzii poate fi vorba de un studiu, de o cercetare pentru a face cea mai bună alegere.

• Like 6
Postat

Ne interesează majoritatea în orice studiu doar pentru a include toate variabilele în scopul de a studia o realitate în toată complexitatea ei.

Mă îndoiesc că cineva a deschis topic-urile de muzică, fotografii, bancuri pentru a face un studiu. În cazul topic-urilor cu recenzii poate fi vorba de un studiu, de o cercetare pentru a face cea mai bună alegere.

Imi pare rau, dar nu intelegi. Eu faceam o paralela si tu ai luat-o ad litteram. Repet, ne intereseaza ce fel gandeste majoritatea.

• Minus 2
Postat

Am înțeles, dar precum spuneai și tu există excepții când nu ne interesează ce cred alții și cred printre ele se află și topic-ele cu muzică :)

• Like 5
Postat

Am înțeles, dar precum spuneai și tu există excepții când nu ne interesează ce cred alții și cred printre ele se află și topic-ele cu muzică :)

Gresit! :)) Se afla useri neinteresati de "respectul social", asa cum bine scriai tu, cautat prin postarile de pe aceste topice, dar in **spam editat**itate.

Si asa ajungem de la capat, asa cum bine scriam eu. Interesant, nu? :))

• Minus 2

Postat

Când ai făcut această afirmație ai uitat de cei neinteresați de respectul social și ai generalizat ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...