Sari la conținut

Parteneră: unde și cum găsesc?

sander

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Io pariez online la bet365

pariezi din afara țării? că la noi e problemă cu ăștia bet365 sau mă rog, era...

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Învățam omul cum să socializeze online :))))

Postat

E greu meciul cu Muntenegru la norvegieni dar nu mă pronunț prea mult la handbal.

Io am luat Napoli bate la handicap, Utrecht bate tot la handicap, Fenerbache 2 solist (deja mi-a iesit), dă Marseille minim 2 goluri, Augsburg - Dortmund ambele marcheaza , dăstea....

Și dacă-mi iese și dacă nu-mi iese nu e panică.

Eu nu-l moștenesc decât pe tata, sorry.

P.S. Casa Pariurilor este una dintre cele mai proaste case de pariuri, nu știu unde ai pus tu dar eu declar oficial că mă piș pe ei.

Bine ca n ai luat pe Roma. Cristoşeii mamii lor de italieni!!

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

pariezi din afara țării? că la noi e problemă cu ăștia bet365 sau mă rog, era...

de fapt ăsta era ştoul

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Așteaptă să ajung și eu acasă!!! :*

sitz fac si un mizilic la valoare

http://www.pensiunepoianamarului.ro/images/menu/restaurant_mizilic_romanesc.jpg

• Like 3
Postat

Bine ca n ai luat pe Roma. Cristoşeii mamii lor de italieni!!

Roma e la vale. Nu am vrut să-i iau că nu am avut încredere în limbiștii ăia. În seara asta din Italia doar pe Napoli am luat, în ei am încredere.

P.S. Ce și-a luat-o și Florentina =))

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

sitz fac si un mizilic la valoare

http://www.pensiunepoianamarului.ro/images/menu/restaurant_mizilic_romanesc.jpg

Ghiudem, babic...plt, chiar ţii dă dieta aia =))

• Like 1
  • Oras:new england
  • Oras:new england
Postat

mie mi se pare pertinenta din moment ce tu te-ai bagat cu mine in seama. daca nu se poate si te simti dominat, sa fii sanatos, nu-mi mai da reply.

Iarta-ma,dar mai bine taceai! cred ca ai probleme,cu "personalitatea" . Nu mi-a facut plăcere sa-ti dau replay dar nesimtirea întotdeauna merita un *replay"!

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ba...Pai nu voi v-ati laudat ca primiti puncte de reputatie intr-o zi,cât altii in 7?

Iar acum sariti ca hienele pe fata.

Plm...E de câcat. Una e sa nu-ti placa un user.De exemplu,mie imi provoaca greata userul Picon.Dar pe omul din spatele userului nu-l cunosc.Si in nici un caz nu m-as tigani cu el,daca l-as fi intalnit.  E capcană, știu. :laugh2 

Alta e sa te balacaresti pe un forum cu persoane pe care le-ai cunoscut in viata reala.

Asta e vrăjeală ieftină ce seamănă a scuză, a alibi. În spatele fiecărui user, se află o persoană. E drept că mulți au o atitudine diferită în mediul virtual față de cea din viața reală, fie din teamă de a nu se deconspira cumva, fie pentru a vedea cum e și în pielea altui personaj, fie interpretează personajul care ar vrea ei să fie în real-life. Dacă detești un user, sau din contră îți e simpatic. prin cele postate despre el, atingi în mod evident persoana reală din spatele monitorului. Mulți din cei care își petrec timpul pe forum jignind, insultând sau chiar înjurând alți useri, realizând la un moment dat că încep să fie antipatizați de majoritatea și încercând să o scalde, o dau cu "eu am ce am cu cu userul, nu persoana din spatele lui "...etc. etc. Pe bune?  :slap2

Postat

Asta e vrăjeală ieftină ce seamănă a scuză, a alibi. În spatele fiecărui user, se află o persoană. E drept că mulți au o atitudine diferită în mediul virtual față de cea din viața reală, fie din teamă de a nu se deconspira cumva, fie pentru a vedea cum e și în pielea altui personaj, fie interpretează personajul care ar vrea ei să fie în real-life. Dacă detești un user, sau din contră îți e simpatic. prin cele postate despre el, atingi în mod evident persoana reală din spatele monitorului. Mulți din cei care își petrec timpul pe forum jignind, insultând sau chiar înjurând alți useri, realizând la un moment dat că încep să fie antipatizați de majoritatea și încercând să o scalde, o dau cu "eu am ce am cu cu userul, nu persoana din spatele lui "...etc. etc. Pe bune? :slap2

Mars,ma,in pula lui Hector.

Iar vii tu cu pizditeoremele tale.

:)

Postat

Iar te-ai inervat, este?  :rax2

Mars,ma,in pula lui Hector.
Iar vii tu cu pizditeoremele tale.
:) 

Postat

Si,ba,muie de colt de strada...nu o scald.

Ma doare-n pula de toti.

De Brigaoaza,de Inspire,de Vladut si Pisicuts.De toti gusterii.

Si ma doare-n pula ca cineva ma antipatipulamea.

S-a inteles?

:))))))))

Postat

Am înțeles bă muie! Am înțeles că nu ești doar un mârlan prost, am înțeles că ești și un mare ipocrit. Și dacă te doare-n pulă, consultă un doctor, poate îți grefează și un coi. Capisci?  :)

:wave

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sa mutat meciu

Cu tot cu arena ? Sau se monteaza ringu' acu ?

Postat

Bine, cum vrei!

Aia cu pula curcubeu e veche rău, e continuarea la aia cu "lingea-mi-ai rujul mă-tii de pe pulă". Partea a doua e "spune-i mă-tii să nu-și mai schimbe rujurile, că mi-a făcut pula curcubeu". Pentru gluma asta, mi-a scăzut nota la purtare în clasa a 5-a. 

Posted Today, 23:25

Ba...iar vrei sa-mi faci pula curcubeu?

Iar intri in victim mode. 
Am sa-ti fac un bine si,din mila pentru tine,am sa te injur de mama.

Hahahahahaha 
  • rep_up.png
  •  
  • 0

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...