jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 18, 2015 Numai eu am voie să iți fac sângele să clocotească! pai tocmai mi l-ai facut amintindu-mi. se pune?
lana Reputație: 3245 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 18, 2015 pai tocmai mi l-ai facut amintindu-mi. se pune?Nu!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 18, 2015 Nu! Lana, te rog sa nu faci o scena de fata cu oamenii astia seriosi! 5
lana Reputație: 3245 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 18, 2015 Lana, te rog sa nu faci o scena de fata cu oamenii astia seriosi!Nu mă sforța atunci!!!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 18, 2015 Lana, te rog sa nu faci o scena de fata cu oamenii astia seriosi! Nu mă sforța atunci!!!Dăcât să vă certaț, mai bine vă futeț, zic! 4 2
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 18, 2015 Concluzia este oare:nu era bine nici atunci ,nu e bine nici acum?Ca eu cred ca da.Mai ramane o singura intrebare:cand te simteai mai OM :atunci sau acum?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 18, 2015 esti offtopic! 2
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 18, 2015 esti offtopic!Nu neaparat:puteam sa'ntreb si asa:cand se simtea ciobanu mai OM si parlamentaru si profesoru si medicu si restu lumii.Atunci sau acum?
lana Reputație: 3245 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 18, 2015 Dăcât să vă certaț, mai bine vă futeț, zic!Se vede că ești un om înțelept! Bravos!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 18, 2015 Nu neaparat:puteam sa'ntreb si asa:cand se simtea ciobanu mai OM si parlamentaru si profesoru si medicu si restu lumii.Atunci sau acum? Nu te mai întreba, că tot nu înțelegi.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 18, 2015 Concluzia este oare:nu era bine nici atunci ,nu e bine nici acum?Ca eu cred ca da.Mai ramane o singura intrebare:cand te simteai mai OM :atunci sau acum? Om nu te face vremea in care traiesti, esti sau nu ! 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 18, 2015 Om nu te face vremea in care traiesti, esti sau nu !Billy nu mai zice vorbe mari ca ma emotionezi in ochi 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 18, 2015 Billy nu mai zice vorbe mari ca ma emotionezi in ochi Tocmai ti-am zis unele mici pe jurnal, sa-ti treaca emotiile ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 18, 2015 Tocmai ti-am zis unele mici pe jurnal, sa-ti treaca emotiile ! bun camarad 1
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 18, 2015 Nu te mai întreba, că tot nu înțelegi. Asa-i...ca-s mai prostuta...nu pot io ntelege d astea 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 18, 2015 Asa-i...ca-s mai prostuta...nu pot io ntelege d asteate invat eu de toate cu limba sunt intr-un avant mai curvistin 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 18, 2015 Concluzia este oare:nu era bine nici atunci ,nu e bine nici acum?Ca eu cred ca da.Mai ramane o singura intrebare:cand te simteai mai OM :atunci sau acum? 5
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 18, 2015 FB_IMG_1450474470132.jpgsi si'napoi 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 18, 2015 Asa-i...ca-s mai prostuta...nu pot io ntelege d astea
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 18, 2015 Motto: "<<Urasc faptul ca tehnica ne controleaza viata. Eliberati-va din jug, nu va lasati condusi de tehnologie si gadget-uri! Moarte corporatiilor IT ce conduc lumea!!>> ...isi edita el statusul de pe Facebook, de la tastatura noului sau MacBook Air" Cam asa e si aici (ca vad c-a deraiat discutia de la cainii ciobanesti spre "atunci vs. acum"). Deseori ne vaitam pe forumuri despre cat de naspa e acum si cat de bine era inainte, uitand ca, daca n-ar fi murit oamenii aia acum 26 de ani si am fi fost tot sub regimul respectiv, cel mai probabil mai scriam noi in pula cu satelitu', nu pe net. Tot citesc stereotipuri de astea cu oamenii care aveau respect, erau mai buni si nu iti era frica sa iesi noaptea din casa. Nush ce sa zic daca erau sau nu mai buni oamenii. Ma indoiesc - dar chiar daca ar fi fost, nu vad ce legatura avea aia cu faptul ca traiam sub comunism. Despre frica de-a iesi noaptea din casa, imi amintesc numai cum am stat la pat - copil fiind - cateva zile bune, cand aproape mi-am rupt glezna calcand intr-o groapa de pe trotuar, dupa lasarea serii; caci pe strada unde locuiam (bulevard principal, cu 4 benzi + linii de tramvai) noaptea era bezna ca in curul unui canibal. Ca s-au facut si lucruri bune, ca s-a construit mult, e indubitabil (sic! ). S-a mai discutat pe aici, si chiar eu am sustinut ideea. Da, frate, s-au construit chestii de care acum nici n-am visa sa ne apucam. Canalul, Transfagarasanul, Portile de Fier, Vidraru etc etc - duse la bun sfarsit, intr-adevar, cu mijloace rudimentare. Acuma avem fonduri europene si utilajele pizdii si construim cu ele cativa km de autostrada pe an (pe campie), si ne plangem cat de dificil a fost, si jumate din constructie o ia la vale dupa 3 luni de utilizare. Fair enough... dar in alte tari capitaliste, se construia si se construieste mult si bine si trainic... ergo, pentru esecurile noastre de acum nu poate fi de vina capitalismul in sine, ci (poate..? zic...?) modul in care il aplicam noi...? 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 18, 2015 si si'napoi 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 18, 2015 a zis da bine thecat? 3
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 19, 2015 In totlitate erau mult mai multe rele decat bune pe vremea aia,si cand spun mult mai multe ma refer mult mai multe.Si daca le-am numara tot ar fi prea multe.Cu toate astea sunt oameni care plang dupa acele vremuri.Pensionari,sau nepensionari oameni care au chiar si doctorate si nu au fost si nu sunt niste lenesi.Cu aia ce facem .Tot prosti nu-i asa?Eu cunosc personal si cativa profi universitari care regreta multe aspecte din vremurile de atunci.Daca nu erau inchise "granitile" si puteai iesi din Romania pe vremea aceea: oare cati plecau?Ca toti sigur nu.Da acuma cati pleaca?Cati lucreaza azi peste hotare incercand sa-si construiasca o viata noua pentru ca acasa mor de foame.Cati fura ,inseala statul(adica tot fura)la taxe impozite pt ca nu-si pot permite o viata normala?Cati din institutiile statului sunt corupti?Cati medici emigreaza in fiecare an din Romania?.......... Aproape toate prietenele mele sunt in alte tari.Aproape toata familia mea e plecata.Nu analfabeti, oameni cu scoala cu diplome ca aici mureau de foame. Nu spun ca era mai bine atunci,de ce sa spun.Da libertatea de a putea spune ce avem azi pe suflet si sa putem pleca cred ca e cel mai mare lucru ce l-am primit in revolutie.Da-i ascult cu o ureche si pe aia care spun ca era mai bine atunci.Sunt si ei o voce.Si nu neaparat o voce a prostilor.Io stiu?N-am trait ,nu pot da cu parerea.Asa ca ciobanii sunt suparati si vor sa le dea in cap la astia... ) 7
alexandra1234 Reputație: 3087 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Postat Decembrie 19, 2015 In totlitate erau mult mai multe rele decat bune pe vremea aia,si cand spun mult mai multe ma refer mult mai multe.Si daca le-am numara tot ar fi prea multe.Cu toate astea sunt oameni care plang dupa acele vremuri.Pensionari,sau nepensionari oameni care au chiar si doctorate si nu au fost si nu sunt niste lenesi.Cu aia ce facem .Tot prosti nu-i asa?Eu cunosc personal si cativa profi universitari care regreta multe aspecte din vremurile de atunci.Daca nu erau inchise "granitile" si puteai iesi din Romania pe vremea aceea: oare cati plecau?Ca toti sigur nu.Da acuma cati pleaca?Cati lucreaza azi peste hotare incercand sa-si construiasca o viata noua pentru ca acasa mor de foame.Cati fura ,inseala statul(adica tot fura)la taxe impozite pt ca nu-si pot permite o viata normala?Cati din institutiile statului sunt corupti?Cati medici emigreaza in fiecare an din Romania?.......... Aproape toate prietenele mele sunt in alte tari.Aproape toata familia mea e plecata.Nu analfabeti, oameni cu scoala cu diplome ca aici mureau de foame. Nu spun ca era mai bine atunci,de ce sa spun.Da libertatea de a putea spune ce avem azi pe suflet si sa putem pleca cred ca e cel mai mare lucru ce l-am primit in revolutie.Da-i ascult cu o ureche si pe aia care spun ca era mai bine atunci.Sunt si ei o voce.Si nu neaparat o voce a prostilor.Io stiu?N-am trait ,nu pot da cu parerea.Asa ca ciobanii sunt suparati si vor sa le dea in cap la astia... )Foarte bine punctat. :clapp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum