Sari la conținut

Ciobanii si parlamentarii

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ăla micu e nepotu lui Chuck Norris.

Sau Piticu.  =))

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Cluj napoca
Postat

Ăla micu e nepotu lui Chuck Norris.

Poza asta mie-mi place f tare.Parca badea ala e un urs printre aia :laugh2

• Like 1
  • Oras:sud
Postat
Protestul a avut efecte
Prima victorie importantă a ciobanilor

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanță de urgență care suspendă până pe 25 aprilie două prevederi ale legii care i-a dus la expaserare pe ciobani, scoțându-i în stradă marți.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat miercuri, după şedinţa Executivului, că aplicarea articolelor din Legea vânătorii care se referă la numărul de câini şi la păşunat va fi amânată până la 25 aprilie 2016, decizia fiind luată printr-o ordonanţă de urgenţă.

"Vorbim de o ordonanță de urgență, care prorogă (amână - nr.) două puncte în discuție în aceste zile. (...) Cele două subiecte țin de perioada pășunatului și de numărul de câini. Avem așadar o prorogare a acestor două puncte mult discutate în cursul zilei de ieri. Nu avem o ordonanță de urgență de modificare, Guvernul își menține aceste rezerve legate de modificarea printr-o ordonanță de urgență a unui act legislativ. În același timp, această prorogare este valabilă până în data de 25 aprilie 2016. Până la sfârșitul lunii aprilie vom găsi o formulă nouă, un proiect de lege nou, fie pe baza celor deja existente în Parlament, fie inițiate de Guvern, prin care să soluționăm definitiv aceste controverse", a spus Dan Suciu.

Postat
Protestul ciobanilor
Radu Tudor: "Doamna Cristiana Anghel, sunteţi proastă?"

Senatoarea Cristiana Anghel, care a avut o dispută marți cu ciobanii care protestau la Parlament, este criticată de reprezentanții Antenei 3, post TV care a făcut-o vedetă pe parlamentară în 2012.

Cristiana Anghel i-a spus marți unui cioban: "Ești prost?", motiv pentru jurnalistul Antenei 3 Radu Tudor să o întrebe la rândul său: "Doamna Cristiana Anghel, sunteți proastă?"

"Nu este prima oară când văd că senatorul Cristiana Anghel se comportă ca o precupeață în Parlamentul României. Se rățoiește la reporteri, jignește oamenii care protestează pe bună dreptate, e foarte agitată și profund necontrolata în ieșirile sale verbale. Pe scurt, o persoană greu adaptată la civilizația urbană absolut obligatorie în instituțiile de stat. Dat fiind incidentul de astăzi (marți - nr.) cu ciobanii si modul in care s-a adresat colegilor mei jurnalisti de la Parlament, o parafrazez și întreb în numele celor jigniți : Doamna Cristiana Anghel, sunteți proastă?", a scris Radu Tudor pe blogul său

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta nu-i doar proasta, e proasta de bubuie, proasta cu spume, din cale-afara de proasta, extrem de proasta si alte superlative ale prostiei ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2

• Like 2
Postat

=)) =)) Direct!!!

Io cred ca l-i frica ,ca daca-si da jos caciula ii baga pe cativa asa domol in ea ,si si-o pune inapoi pe cap si pleaca mai departe  cu ei

• Like 2
Postat

Dom'le, au și ciobanii ăștia dreptatea lor, incontestabil, dar nici să nu le căutăm prea mult între cornițe! Plm... a ajuns brânza 26 lei kila, pentru care atenție ...nu dau bon, nu au casa de marcat la piață. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Io cred ca l-i frica ,ca daca-si da jos caciula ii baga pe cativa asa domol in ea ,si si-o pune inapoi pe cap si pleaca mai departe  cu ei

=)) =)) =)) =))

• Like 2
  • Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ
Postat

Miorița 2015

Mii de crestători de oi

Au dat iarna printre boi.

Boii...speriați buimaci,

S-au pitit pe după vaci

Şi-au trimis, pace să facă,

Cea mai guralivă vacă.

-Dragii colegi, tovarăşi boi,

Mă sacrific pentru voi!

-Dragi ciobani, credeți-mă,

Vă iubesc!, Răpiți-mă!

Vă pup bâtele şi blana

Eu...fecioara Cristiana!

• Like 8
Postat

L-au omorât degeaba!!!

România a devenit un dezastru!!!

post-167826-0-98908400-1450367697_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

L-au omorât degeaba!!!

România a devenit un dezastru!!!

Eiii mai copila daca ai sti tu cum era pe vremea aia nu ai mai zice nimic.

• Like 3
Postat

Eiii mai copila daca ai sti tu cum era pe vremea aia nu ai mai zice nimic.

Înainte aveai o casă, un serviciu, o siguranță a zilei de mâine, disciplină, aveam legi şi erau respectate.Nu ca acum.Ăsta e Capitalismul p***, ce e la noi în România în prezent. Ca lucru negativ înainte ar fi că existau anumite restricții, dar per total se trăia mult mai bine în acea perioadă.
  • Like 2
Postat

Du-te fată și te culcă! Ai și găsit momentul să spui tâmpeniile astea! Ai trăit tu atunci? Ai amintiri? Știi cum era? Fără supărare, hârtia și monitorul suportă orice, dar e bine să nu vorbim despre ce nu știm!

• Like 6
  • Minus 2

• Oras:California
  • Oras:California
Postat

Înainte aveai o casă, un serviciu, o siguranță a zilei de mâine, disciplină, aveam legi şi erau respectate.Nu ca acum.Ăsta e Capitalismul p***, ce e la noi în România în prezent. Ca lucru negativ înainte ar fi că existau anumite restricții, dar per total se trăia mult mai bine în acea perioadă.

o pereche de 

http://cdn.allshops.ro/files/clients/34/6599/p/42/ciorapi-diamond-illusion-8819564.jpg

si un pachet de 

http://img27.olx.ro/images_mercadorro/53516793_8_644x461_tabachera-cu-bricheta-.jpg

asta era traiul de lux al curvelor care trageau printre dinti branza de balestinieni

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...