Sari la conținut

0733595541

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

0733595541 Rafinament,stil si eleganta,dar fara prejudecati,ofer experiente unice domnilor manierati care stiu ce vor. Garantez ca vei ramane surprins placut si nu vei regreta! Serviciile mele sunt de bună calitate.poze reale 100% locatie discreta si centrala.sex la tel10€

post-57415-0-64353600-1450351866_thumb.jpg

post-57415-0-37534700-1450351867_thumb.jpg

post-57415-0-77179500-1450351867_thumb.jpg

post-57415-0-31145400-1450351868_thumb.jpg

post-57415-0-14889500-1450351869_thumb.jpg

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

buna,dar poze false :rax2 :rax2 :rax2 :rax2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Ofer masaj de relaxare. erotic ,nud cu diferite creme si uleiuri.Astept domni generosi pt a le satisface famteziile lor intr- o locatie curata si discreta lux .pe wattap sau la tel vdf daca doresti la nr 0733595541

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut .

Nici una din poze nu este reala. Cand am fost la ea si am intrat pe usa i-am spus clar, - Tu nu esti fata din poze!!! Si mi-a raspuns frumos, ca intradevar pozele nu sunt ale ei, dar a incercat sa ia niste poze care sa fie cat de cat apropiate de cum arata ea. Chiar a vb frumos, tocmai daia am si ramas. Vorbisem de 100 finalizarea dinainte dar cand sa ne apucam de treaba mi-a zis ca daca vreau oral neprotejat mai trebuie inca 50 de lei ca la 100 e protejat. Ok as fi preferat sa i-mi zica asta la telefon. In casa este cam deranj, mai era o fata la bucatarie pe care nu am vazut-o. Baia stil vechi dar cat de cat curata.

(Fata este miniona 1.55m , 55kg unpic indesata si grasuta cu sanii mari si probabil si jumate de etnie)

A inceput cu sarutari , FK, apoi un oral cu deep foarte bine executat, (tragea din ea ca din furtunu din butoiu cu vin) interesanta chestie, chiar si cu cateva laude ca sa ma faca sa ma simt bine,  apoi sa pus deasupra si a inceput sa dea din cur intr-o veselie, am zis ca daca mai stau 2 min ma termina asa, apoi am pus-o in caprioara si aici lafel dadea cu fundu in spate de ma zapacea, deci chiar sa implicat in tot actul , a fost cu mine trup si suflet. Apoi am terminat. Totul a fost ok. Acuma la note nu stiu ce as putea da pentru ca am fost pus intr-o situatie ciudata. Notele mele ar fi :

Aspect fizic : 8 cu indulgenta.

Oral 10

Normal 9

Locatia 6.5

La treaba cu pozele false si cu pretul schimbat las pe altcineva sa isi dea cu parerea. Eu nu stiu ce sa zic. Nu mi-a convenit situatia dar totusi cu vorbe frumoase, si plecat fericit de acolo, mi-a schimbat parerea. Asa ca se merita sa faceti o vizita. Eu o sa ma mai duc, dar doar in zilele cand am chef de o fata blonda , bronzata, si unpic plinuta.

Va pup.

• Like 3
Postat

Mersi pentru recenzie. Din ce spui un preț corect ar fi fost 100/fin. La 150 deja sunt alte pretenții :)

Postat

Da dl_geo. Dar fara sa ii iau apararea iti zic ca sa intamplat treaba cu pretul la multe fete. Deci venisem pregatit oricum cu inca 2.bancnote de 50 de lei in plus pt ca ma asteptam sa aud asta. Hai sa fim sinceri , cui ii place un oral protejat ? :))

• Membru Premium
Postat

Nici Adi Mutu nu crede in pozele astea 😊. Reusite , ce e drept....

• Haha 1
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 42 minute, purice18cm a spus:

a fost cineva la ea? e atat de plinuta???

Nu iti raspunde nimeni cand ai 4 postari din 2019. Este clar ca tu doar ceri dar nu oferi recenzii, nimic. Balast sau...?

Postat

Am fost si eu recent la fata.

locatia este in apropiere de sectia 7 de militie teiul doamnei/petre antonescu semistradal.

sunt 2 fete in locatie.

eu am fost special pt un oral cu CIM.

am intrat , tipa este plinuta si de etnie dar nederanjant,are sanii foarte mari si grei,am facut cunostinta,am achitat,mi-am scos “bara” si fata s-a apucat de oral,foarte bine,artificii iar in scurt timp am finalizat la ea in gurita!

ne-am salutat si mi-am vazut de ale mele.

eu voi mai reveni !

nota generala e 8.

multa sanatate tuturor.

• Like 3

Postat
La 07.04.2021 la 14:13, valentin99 a spus:

Am fost si eu recent la fata.

locatia este in apropiere de sectia 7 de militie teiul doamnei/petre antonescu semistradal.

sunt 2 fete in locatie.

eu am fost special pt un oral cu CIM.

am intrat , tipa este plinuta si de etnie dar nederanjant,are sanii foarte mari si grei,am facut cunostinta,am achitat,mi-am scos “bara” si fata s-a apucat de oral,foarte bine,artificii iar in scurt timp am finalizat la ea in gurita!

ne-am salutat si mi-am vazut de ale mele.

eu voi mai reveni !

nota generala e 8.

multa sanatate tuturor.

Salut la ce numar de telefon ai contactat-o ? Multumesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...