Sari la conținut

Catalina-Drumul Gazarului-0760382239 0724605269

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!Fiind prin zona am fost la Catalina,bucatareasa cum ii place sa ii se spuna.Sunat inainte,ajuns la locatie(zona Dezeobirii,Militari).O doamna la 50 mi-a deschis.Am platit suma ceruta (60 lei) si am trecut la treaba..Mi-a facut un oral foarte ok, apoi am trecut la treaba,am facut sex normal.Pune pasiune in ce face,in plus este foarte simpatica si iti da senzatia ca o cunosti de cand lumea.Docila,face ce ii ceri.Pentru mine este de revenit,recomand.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România
La 27.11.2023 la 11:08, florescu_nadian a spus:

Salutare!Fiind prin zona am fost la Catalina,bucatareasa cum ii place sa ii se spuna.Sunat inainte,ajuns la locatie(zona Dezeobirii,Militari).O doamna la 50 mi-a deschis.Am platit suma ceruta (60 lei) si am trecut la treaba..Mi-a facut un oral foarte ok, apoi am trecut la treaba,am facut sex normal.Pune pasiune in ce face,in plus este foarte simpatica si iti da senzatia ca o cunosti de cand lumea.Docila,face ce ii ceri.Pentru mine este de revenit,recomand.

Simpatica zici? Arata mai urata ca mama lui draku

Link spre comentariu

Vizitat și eu doamna bucătăreasă. Țin să vă spun că la fata nu este zâna, dar nici foarte urâtă. In schimb pielea alba, fina. Țâțele lăsate,  ceva burta, pizdoiul măricel dar să știți destul de strâmt. Anal nu mai am apucat că am terminat la normal.

Femeia cred că are ceva probleme la mansarda. Vorbește într-una fara sa se oprească. Și, aropo îți propune neprotejat daca te tine (ceea ce nu este de recomandat).

Că preț am platit 100 de lei unde era inclus și anal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...