Sari la conținut

Jurnal fucsia conspect

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Pentru ca Jurnalul fuxia si-a pierdut scopul initial,devenind un loc pielnic de topaiala intre prieteni,mut postarile de jurnal oficial aici. Spam sa faceti doar pe jurnal fuxia {original}  ca altminteri va blestem si musc

• Like 2
Postat

mood: nu am decis inca pe care din multiplele personalitati sa o numesc principala
ce vad in fata ochilor  sunt peretii care danseaza in spate, desi ma uit fix in monitor, deh mereu sunt atenta la detaliii

song my heart will go on
timp nu stiu ca daca ma uit la ceas vad doar limbi
uppers valeriana sper sa nu ma excit tare
downers haters make me so sooo sad  :(  :(  :((( wanna slit my wrist open  :(:( slah , shalsh, pardon taiat, taiat wanna make them love me  :(((((
telul zilei sa fac cel putin 10 personae sa se simta intoxicate dupa ce ma citesc hihihi shhh

am ajuns acasa si ma simt f  spasita. Doamne am zis odata, am zis de doua ori, am zis de 10 k ori!!!! degeaba ma pedespsesti cu o mahmureala din care probabil  nu imi revin o sapt daca nu voiai sa beau nu trebuia sa permiti alcoolu pe terra si sa ma lasi in compania persoanelor care imi sunt dragi ca stii ca-s usor de prostit in asemenea cazuri.

m a cules de pe aeroport un prieten care mi-a adus ibuprofen desi am uitat sa ii cer. could i love him more?  am ajuns acas . mi-am bagat pula in submisivi si le ignor mailuri skype nu deschid. ha ha ce domina cruda si curvulita. am dat click pe forum am fugit pana la baie m,-am intors numai mergea netu. voiam sa plang oare este posibil ca cei de la net sa fii citit forumu si sa fi aflat de dependenta mea de net si sa ma futa taindu l.  :(((((((((((  

ahh am scos mufa din greseala. hmmm bine ca mi-am dat seama inainte sa fac un gest violent si sa imi taui venele sau arunc pc u pe geam. Goood thank you for giving me internet lool sunt asa de dependenta. ca o sa imi doresc de ziua mea mai mult internet. sau ceva similar.

Ne auzim curand, am netttt sunt fericta, merg sa navighez ca intr-un recif, oh vai oh vai
  • Like 2
Postat

ora 8 juma dimi

mood daydream

song Madonna papa dont preach

Fanul meu nebun Sharli mi-a rascolit sentimentele. Cum a citit el ca nu primesc pula de la nimeni ever si numa la asta imi sta gandul. Ma silit sa recunosc si mi-e rusine  :( Am o pofta acutizata de penis ca nu fac decat selectii zilnice in sensul asta cum ar fi dimineata servesc banana, la pranz ceva cu zucchini, seara ma simt mai in forta si ma aventurez la vanata. Daca vibratorul meu preferat dante se rupe jur ca plang  :( Plang si il lipesc cu banda de izolat si tot il folosesc.

Sa spun toate astea mi-e greu si ma obliga sa:

1. Merg astazi la Biserica s ma rog rusinata pt iertare

2. sa nutresc planuri de la  A la C sa apturez cateva puli pe care sa le tin aproape si sa se folosesc fie prin rotatie fie tot in sistem dimi, pranz, seara

• Like 1
Postat

urnal no 3 {oare cand ajung la episodul 5 are iz de Chanel}

mood: peachy

song: Lana del Rey Young and beautiful {neaparat in ytb cu scene din The great Gatsby filmu, ca nu poti pune file pe youtube }

scopul zilei: sa fac o tocana

Astazi am ajuns la o concluzie care era in fata mea din prima zi de cont, dar am fost oarba si nu am vazut-o. e ca atunci  cand vrei sa pui destu pe un punct mic, dar tremura de la cafea, alcool  si insomnie si dai cu degetu numa in jurul puncului. e ca atunci cand iti sta pe limba si nu pot vorbi (cuvantul sta, numa puli aveti in cap)

Toti membrii acestui forum sunt niste capre!!! Fac numai prostii, numai nefacute singuru care e cuminte e thecat. In rest capre! sar de pe un topic pe altu, 2-3 caprine jucausa, 2-3 nervoase, eu sefa caprina a obrazniciei. Sa vina mosu sa zica ca el este pozitiv, este pe drq, l-a facut pe vipuska idiot, nah poftim pozitivism. O pupa in Floare pe tantrica pesemne ar fi cuminte, ea e pierduta in lumea ei, asta nu inseamna ca nu zburda, ci ea zburda pe un curcubeu imaginar si o da in leagan spiridusu' verde dupa ce ii pune in pleata un trifoi si arunca cu bolul cu monede aurii la picioarele dansei. Caprinele masculin sef sunt Inji si Piconash, mereu ma intreb cum dracu vireaza la timp si nu se izbesc cap in cap? Niste capre!!  :)

• Like 1
Postat

time 11 am

mood too dreamy for my own good

song Mika Love today

Aseară romantism cât cuprinde, încheiat cu o baie singură vreo 1 şi ceva de zăcut singurică in cadă în timp ce el dormea. Cu un pahar de vin roşu , ţigări şi uitându-mă la La belle et la bete, superbă adaptare. Visat haotic şi ciudăţel în stilul meu specific alicewonderworld. Se făcea că  toţi circulam pe tavan prin casă, sfidând gravitaţia şi trasportul prin oraş se facea prin carusele in loc de metrou, tramvai sau autobuz. Tot oraşul era practic un mare carusel şi totul era dispus în straturi atent ferchezuite. Nu, nu am fumat decât Camel si nu am baut decât 2 pahare de vin ,respectiv unul la cină , altul în cadâ. Cafea excelentă. O mare linişte in 2. Deloc deranjantş, ci doar obişnuiţă si relax de dimi, ajuns acas, trezită brutal de mailuri. Nu le-am continuat , bagat direct în muncă. Le citesc acum. Mereu am zis cât am fost pe online după primul an, nu o să mă mai mire nimic... Şi tot zic periodic , aşa că de acum nici nu mai zic, oamenii pot fi atât de inventivi....... 

• Like 1
Postat

episod 5,deja miroase a chanel

mood lila

song fergie big gils don't cry

scopul zilei a doua cafea sa nu mai fie atat de oribila, imi sta in gat

billy si dusmanii mi-au deochiat somnul!!am incercat de toate ma leganam cu plapumioara intre craci, imi cantam singura,nimic,nada...apoi mi-am amintit ca-s witch bitch si am incercat prin magie pana am realizat ca nu am verbina,ingredientul magic, bun si in caz de crize de isterie.m-am  botat instant.asa nu se mai poate tre sa cumpar verbina!m-am gandit sa ma adorm prin puterea mintii,dar nu am facut asa.avand mintea asa puternica riscam sa fiu frumoasa adormita si sa nu ma mai trezesc!!am numarat capre topaind si am reusit1m-am trezit cu un ciuf sculat de zici ca-s satanista.am exorcizat ciufu,dar tot nauca am ramas...astazi nu e o zi proprice pt stiinta,inventii ori investigatii...macar iese soarele

• 1
  •  
  •  
  • Like 1
Postat

mood cloudy, but pink and fluffy clouds, makes u wanna float on top of em like on cotton candy

time today everything feels timeless today  like Audrey Hepburn

song Talisman Numai una

timeless... adica timpul se dilata, totu relativ ca la tati Einstein. chiar si  personalitati multiple sau suntem atat de complexi si versatili incat avem nenumerate versiuni diferite si toate ale noastre. chiar daca se contrazic cateodata.

forum.... toti suntem ori tari in gura ori mai putin si toti pretindem ca avem o viata personala bogata fie ca e asa, fie ca nu e asa. dar cum toate astea chiar daca ai tupeu real sau doar virtual, fie ca taci sau esti acid, ocupat, au ba,  ei bine, daca pm si abordarile din el primite m-au invatat ceva este ca toti tari in gura sau nu toti observa . oberva ce zic multi  :)  mi se spun cateodata unele detalii pe care eu uitasem ca le-am spus pt ca scrisu poate fi cateodata terapie si odata rostit ceva scris ori oral iese din mine . este oare  terapie? who the fuck even cares  :)

adevarul e ca daca ai atata timp sa observi atatea chestii, pentru  ca si pasivitatea activa presupune mult timp si disponibilitate, asta deja inseamna singuratate.  acel timp de singurate in care poti fii foarte activ si mereu inconjurat de oameni, dar te poti simti singur in acelasi timp. dar lumea nu a invatat ca toti ne simtim singuri cateodata, indiferent cat de multi oameni ne iubesc si este fireste sa fie asa. pentru ca natura umana este sucita de cea animalica, care percepe doar plusuri cum ar fi mancare, reproducere si are o tendinta naturala de a se concentra pe minusuri. pe lipsuri. majoritatea numesc asta rationament  :) eu prefer instinctul  :)

In mod vadit nu am avut niciodata probleme cu popularitatea live sau online, din contra in 2 timpi 3 miscari chiar si intr-un mediu /grup nou fara eforturi alpha. leader, desi urasc conceptu de lead. esti oare atat de puternic daca te implineste faptul ca unii sau altii care habar nu iti au profunzimile cu adevarat chiar daca apari complet dezbracat in fata lor mental ori sufleteste te urmaresc frecvent? adica ai nevoie de aprobare/ validare si de la cei care se pun singuri in urma ta  :)  :) e destul de amuzant

mie imi place singuratatea de multe ori. nu am nevoie de altii sa ma aprobe sau completeze  :) ma simt completa, fiind eu insami. nu oar autosugestie, ci o iubiore autentica pt mine insami. daca as ramane pt tot restul vietii complet singura nu as fi nefericita pentru ca imi place ce am cladit in mine contrar opiniei aristoteliene ca omu e animal social. o fi nu o fi dar daca nu inveti se te plaic real pe tine insuti in singuratate niiciodata nu o sa te placa ceilalti. poate  maxim la un nivel superficial. cum este la veselie si cine nu este placut cand este vesel, la bani si cine nu e indragit cand da de baut la toti etc etc. o persoana p[uternica si statornica este inteleasa si apreciata in cele mai urate iesire ale sale  :) fie ca este abordarea are draci sa o / il intelegem, fie ca induce sentimentu wooow mie nu mi s-ar ierta niciodata asa ceva

libertatea si singuratatea cat sa fii si fericit este luxul suprem, in rest oamenii in general arata doar slabiciune si dependenta . o fi normal sa depinzi totul este un schimb cu tot felul de valute, dar in functie de cat depinzi in grad mai ridicat, cu atat esti mai slab si ei bine esti "ranibil", "doborabil"

• Like 3
Postat

jurnal no 8

mood chearful

song Son lux Easy

M-am trezit cu buza de jos complet crapata... Nu stiu ce am visat,dar sa te trezesti asa este egal vis umed pt o domina.pacat ca nu imi amintesc,pare sa fi fost kinky si sa ma fi distrat pe cinste. Ma simt relaxata chiar si am o pofta subita sa asez o pisica pe tate si sa imi trec degetele prin blana ei. :)

Azi nu am chef sa lucrez,cred ca ma bag sa fac curatenie cu niste episoade din Modern Family. Destul ca am lucrat ieri pan la miezu noptii ca Cinderella. Plus ca mi-e pofta sa manc/beau ceva aparte,dar nu imi dau seama ce ar fi suficient de special.

I wish u a soft,breezy,pink day mwah

Postat

jurnal no nine {de ieri , da' l-am scris astazi,va dau cu flit cand n-am chef de voi haha}

mood sha la la la la

song Tudor Gheorghe Daca razi

M-am trezit ieri la 5 si ceva. dus,cafea....m-am intins la cafea si mi-am dat seama ca voi intarzia 5 minute. Aberant,am sarit cu o smucitura brusca de am ametit de tot.... am tras blugi le mine,fara chilotel,m-am echipat ca la armata si in 2 minute eram pe afar'. Primul gand vai ce frig e,o sa imi inghete pizda.si am ales taman acesti blugi cu talia obscen de joasa. 

Merg la metrou. la galop,ca tre' sa recuperez intarzierea.Ce dor mi-e sa merg cu metrou,se intampla atat de rar. Fete lungi si obosite, normal e 6 am. Nou gand Doamne ce se uratesc romanii,unde-s vremurile cand ieseai din casa si zambeai natural ca tot vedeai straini atractivi?  :(

In fata mea unul cu ochi mari,cam bulbucati de fel,in stil broasca. Si incredibil de rosii!! Nou gand aoleo asta are conjunctivita,NU atinge nimic!!! {ma apucase ipohondria}. Dar,imi zic, poate e totusi numai un drogat. Nici nu am terminat bine gandul ca mi-am dat seama cat de perfid suna si mi-am zis ce rea si tzoapa esti,sa-ti fie rusine.

Astept in frig,imi ingheata de tot pasarica...bine ca io nu intarzi niciodata ca sa faca altii asta  :( Rezolv treaba,ma intorc acas,blugii tot aluneca,eu tot fac rugaciuni in minte sa nu le arat tuturor pizda.

Ajung acas Pisicuts era la interfon {e un pisoi oarecare aciutat la scara mea de vreo luna,pe care o hranesc si cand o chem vine ca un caine}. Zic, de data asta nu doar in minte, Pisicutz vine ma-ta imediat.Am coborat cu piept de pui,pe care l-am maruntit minutios ca blegul primele bucatele nici nu le mesteca. Il las sa molfaie linistit si incep munca.

Ma suna mama sa ma intrebe daca am rezolvat si ii spun ca da si l-am hranit si pe Pisicuts. ma intreaba ea ce si cum,pt ca e mare iubitoare d2 matze,hraneste efectiv orice pisica de pe strada.Ii raspund ca ii pestrita tare si caraghioasa dreatura,ca e ceva roscat,dar are si picatele albe si negre ca si cum e indecis ce culoare sa fie .mama imi zice ca atunci e fetita ca numai femelele au 3 culori la blana.sincer nu mi-a trecut prin cap sa ma uit ce sex are,eu l-am declarat pisoi.

"Asa ca sa-i zici Pisicutza de acum",zice mama.  Neah tot Pisicutz ii spun,cand hranesti ceva il numesti cum iti vine , chiar si avion american. "Cateodata spui lucruri ciudate si fara noima fetito". "au sens mama,dar nu am eu chef sa explic'. 'bine,vb cu tactu,paaaa'

• Like 1
Postat

mood whatever sau marsh

song ceva cu un mesaj plin de viata orisicum 

forum asta a devenit gretos pt mine...plin de fomisti gunoiesi care daca ar avea minim de decenta nu ar cauta in gunoaie pt o coaja de paine,bani de un pet sau curve proapat ajunse in oras,cu disponibilitate de 'promovare'in B

mai nou clasa mijlocir care cearta furtaci si combinatori ieftini pe sistem online mama e mai tare ca ma-ta.

veni-mi-ar rau,demult mi-a venit greata cand mi-am facut primul an de bani m-a lasat tata o luna,2 in care fara sa exagerez schimbam odata la 3,4 zile 1000 euro pana mi-a zis " te-ai  calmat?" "dar cam  ce crezi tu ca faci aici,ca noi suntem prostii la care te rastesti zilnic ca-s prosti? daca nu intelegi sa apreciezi ce conteaza si vb mereu cu toti ca si cu un oarecare mergi in casa ta sa faci din astea,dar in casa mea nu mai intri vreodata"

eu cred ca 'bogatiilor' de pe forum le lipseste o lectie minima de bun simt/bun demers

• Like 1
Postat

no 11

mood multimode

song It must have been love

M-am trezit cu draci si,in mod ciudat, glumeata in acelasi timp. Asta inseamna sa te trezesti bipolar..... In mod evident astazi trebuie sa ma tin departe de persoane enervante, altminteri o sa imi vina pofta sa folosesc capul acelei persoane pe post de minge de fotbal. Asta teoretic, practic nu sunt violenta fizic,decat daca as fi nevoita sa ma apar si verbal foarte rar initiez un conflict,dar tin sa il duc la maiestrie si in orice caz sa-l termin eu,daca altul incepe.

E greu sa fii sagetator, cu tot focul ala, cea mai versatila zodie, viteza in gandire si emotii, dualitatea si toate cele. Dualitatea pasaricii mele!! ce ma fac eu cu ascendentul ala dracos in gemeni,care uite asa imi pune dualitatea la patrat. Ca deja ma imbufnez cand ma gandesc cati factori astrologici trebuie sa temperez, si aerul din gemeni care intretine flacara arcasului,de fierbe sangele in mine.Planuiesc sa ma inconjor de cat mai multe zodii de apa si pamant sa imi mai domoleasca vapaia.

Iar m-am pierdut cu firea ...gandesc si scriu dezordonat,fix de astrologie nu voiam sa vorbesc,ci despre anger management. I really might have issues here, ca sa spun drept si sincera. Cand lucram eu la birouas chiar aveam in fata  la cubicalu' meu anger management  steps,asa in vazul tuturor.Se mai serveau si colegele cand aveau spume sa se calmeze, baietii erau mereu chill si pasnici, muierile nevrotice, tipic. Si teamleadu meu care normal ca statea cu biroul lipit de mine {alt loc nu si-a gasit capra decat langa cel mai obraznic angajat mda si m-a plasat si in colt sa ma ingradeasca fara scapare ca pe detinuti} cand vedea ca incep sa am o privire psihopata si asasina, imi zicea cu vocea aia mieroasa a ei 'citeste acolo'. Si deveneam mielusea, desi eram putin ofticoasa ca iar m-a prins cu draci  :girly

Unul din puncte era ca atunci cand te simti nervos sa numeri in gand pana la 10,inainte de a replica. Si asa faceam, pana intr-o zi cand discutam cu admnistratora blocului,care ma muia cu un mare adaos de vreo cateva luni la intretinere.Ei am zis mental f rapid de la 1-10 cred ca in max 2 secunde si m-am infipt in ea :laugh2  nu m-a mai furat niciodata capra aia nemernica.

Apoi ca sa ma autopedepsesc ca am trisat sistemul mi-am impus auster sa numar pan' la 10 orice as spune,timp de o saptamana. Evident m-a tinut 2 zile, raspundeam mereu in intarziere si paream nitel retardata.

Mda,e greu..... :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cel mai bun remediu ie secsu'.  :feet

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Ba mai bun ie secsu'.

Dap, hai sa nu facem spam aici  ca devine fuxia2 si iar se pierd notitele de jurnal,de nu le gasesc cu gps-ul

Postat

jurnal no 12

mood die bitch die!!

song take my breath away

Totul are un sfarsit, la fel si burghezia mea de a face un tratament. Nu mai stau in patut infasata in plapumioara sa imi astept injectia ca mi-a plecat candy nurse la Bucuresti pe nepusa masa si in mare graba :( Imi vreau blondina bombonica inapoi :(

Nevoita sa merg la spital sa le fac la o colega a ei. I-as suci gatul ca la porumbei. enervanta creatura. De parca nu e suficient ca urasc spitalele cu o pasiune oarba. Ma deprima maxim si devin cam ipohondra, de cate ori intru intr-un spital si vad oameni suferind si in durere am impresia ca voi muri in curand. Ceea ce nu e o problema ca nu ma sperie gandul de moarte, toti crapam odata. Dar imi da senzatia ca am luat ebola deja de la vreun bolnav si o sa mor in chinuri groznice si odioase suferind cu spume si clabuci la gura, ochi injectati, turbare si nevroza, tremur si delir. Nu e un mod vesel de a muri zau asa mai bine iti cade o tigla in cap, faci infarct la cap in timp ce te futi prea sportiv, din astea mai putin urate estetic.....

Si cand eram internata mai micuta fiind toleram acel spital doar pt ca saream gardul spitalului drept in curtea unui  liceului si jucam basket cu amici/e din liceul ala, chiar si asa in pijamale si halat. Nu suna nimeni la psihiatrie toti profii de acolo o cunosteau pe mama  si aveam multi prieteni baieti care invatau acolo. Asa ca puteam sa joc linistita si sa imi treaca timpul. Plus pandeam cand infirmierele seara se hodineau la telenovele sau la ce plm se uitau ele acolo si fugeam pe treptele de la iesirea de urgenta sau in parcul spitalului in fucntie de anotimpul in care eram 'cazata" cu alte fete vesele cu care ma aciutam si cu baieti din saloanele pt barbati si jucam septica , tabinet,fumam si stateam la caterinca.

Din prima clipa noua asistenta mi s-a parut ostila. foarte ostila. o fixam cu privirea de la distanta, desi in timp ce imi vb nici nu se uita la mine, chiar nerespectuoasa si ziceam deja  din priviri pe tine o sa te injur in gand. stiam ca o voi face! desigur nu o ajuta in ochii mei ca arata ca ultima tocilara soricel chitaietor si ca are o voce ascutita si pitigaiata care ti se infige in timpan. Aoleu cand a inceput executia am simtit nevoia sa ii fac chestii violente. Arunca acul in mine de zici ca-l tranteste din avion. un inceput prost eu nu stau niciodata incordata la injectie acum trebuie sa fac eforturi sa imi relaxez fesierii..... plus intreabarea odata la 2 secunde te doare tare? ii raspund sec si scurt ca ,ma doare moderat si ca oricum nu imi place sa ma concentrez pe senzatiile fizice pt ca imi proiectez in gand chestii relaxante. orice om cu minum de intuitie si-ar fi dat seama ca daca ma intreaba iar ma atrage la constientizarea durerii. capra asta tot ma intreba continuu si cand nu intreba imi spunea chestii de genul nu stiu cum suporti penincilina de 1 milion eu nu o pot tolera. am avut pacienti care au intrat in soc dupa cateva vitamine, dezvoltand o intolerenta la ele. i-am explicat scurt ca eu penicilina nu prea o simt,  vitaminele imi cauzeaza neplaceri, dar incerc sa nu dau atentie, gandind chestii frumoase. Dupa fiecare remarcaa ei creierul meu deja striga "Slut!" "Whore!" "Bitch!" si punctul culminant era sa gandesc {Tati de Sus iarta-ma }"die , die , die!!!" 

A se vedea cum ca antipatia mea este perfect justificata pt ca e putin si idioata. Cand terminam ii multumesc frumos cum e politicos si ea cu o strambatura imi zice ca nu e bine sa multumesc pt asa ceva. Eu ii replic ca ba da pt ca pana la urma imi ajuta  organismul si ea isi ia o privire tampa si bovina, de parca  nu se gandise niciodata cu o asa perspectiva. De cateori multumesc se uita la mine  bovin.......

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

jurnal no 12

mood die bitch die!!

song take my breath away

Totul are un sfarsit, la fel si burghezia mea de a face un tratament. Nu mai stau in patut infasata in plapumioara sa imi astept injectia ca mi-a plecat candy nurse la Bucuresti pe nepusa masa si in mare graba :( Imi vreau blondina bombonica inapoi :(

Nevoita sa merg la spital sa le fac la o colega a ei. I-as suci gatul ca la porumbei. enervanta creatura. De parca nu e suficient ca urasc spitalele cu o pasiune oarba. Ma deprima maxim si devin cam ipohondra, de cate ori intru intr-un spital si vad oameni suferind si in durere am impresia ca voi muri in curand. Ceea ce nu e o problema ca nu ma sperie gandul de moarte, toti crapam odata. Dar imi da senzatia ca am luat ebola deja de la vreun bolnav si o sa mor in chinuri groznice si odioase suferind cu spume si clabuci la gura, ochi injectati, turbare si nevroza, tremur si delir. Nu e un mod vesel de a muri zau asa mai bine iti cade o tigla in cap, faci infarct la cap in timp ce te futi prea sportiv, din astea mai putin urate estetic.....

Si cand eram internata mai micuta fiind toleram acel spital doar pt ca saream gardul spitalului drept in curtea unui  liceului si jucam basket cu amici/e din liceul ala, chiar si asa in pijamale si halat. Nu suna nimeni la psihiatrie toti profii de acolo o cunosteau pe mama  si aveam multi prieteni baieti care invatau acolo. Asa ca puteam sa joc linistita si sa imi treaca timpul. Plus pandeam cand infirmierele seara se hodineau la telenovele sau la ce plm se uitau ele acolo si fugeam pe treptele de la iesirea de urgenta sau in parcul spitalului in fucntie de anotimpul in care eram 'cazata" cu alte fete vesele cu care ma aciutam si cu baieti din saloanele pt barbati si jucam septica , tabinet,fumam si stateam la caterinca.

Din prima clipa noua asistenta mi s-a parut ostila. foarte ostila. o fixam cu privirea de la distanta, desi in timp ce imi vb nici nu se uita la mine, chiar nerespectuoasa si ziceam deja  din priviri pe tine o sa te injur in gand. stiam ca o voi face! desigur nu o ajuta in ochii mei ca arata ca ultima tocilara soricel chitaietor si ca are o voce ascutita si pitigaiata care ti se infige in timpan. Aoleu cand a inceput executia am simtit nevoia sa ii fac chestii violente. Arunca acul in mine de zici ca-l tranteste din avion. un inceput prost eu nu stau niciodata incordata la injectie acum trebuie sa fac eforturi sa imi relaxez fesierii..... plus intreabarea odata la 2 secunde te doare tare? ii raspund sec si scurt ca ,ma doare moderat si ca oricum nu imi place sa ma concentrez pe senzatiile fizice pt ca imi proiectez in gand chestii relaxante. orice om cu minum de intuitie si-ar fi dat seama ca daca ma intreaba iar ma atrage la constientizarea durerii. capra asta tot ma intreba continuu si cand nu intreba imi spunea chestii de genul nu stiu cum suporti penincilina de 1 milion eu nu o pot tolera. am avut pacienti care au intrat in soc dupa cateva vitamine, dezvoltand o intolerenta la ele. i-am explicat scurt ca eu penicilina nu prea o simt,  vitaminele imi cauzeaza neplaceri, dar incerc sa nu dau atentie, gandind chestii frumoase. Dupa fiecare remarcaa ei creierul meu deja striga "Slut!" "Whore!" "Bitch!" si punctul culminant era sa gandesc {Tati de Sus iarta-ma }"die , die , die!!!" 

A se vedea cum ca antipatia mea este perfect justificata pt ca e putin si idioata. Cand terminam ii multumesc frumos cum e politicos si ea cu o strambatura imi zice ca nu e bine sa multumesc pt asa ceva. Eu ii replic ca ba da pt ca pana la urma imi ajuta  organismul si ea isi ia o privire tampa si bovina, de parca  nu se gandise niciodata cu o asa perspectiva. De cateori multumesc se uita la mine  bovin.......

pre_1454057003__wut.jpg

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

jurnal no 13, o sa fac un mic descantec sa alung ghinionu, deci nu trebuie sa disperam

mood sunt dulce ca un lollipop pe cuvantul meu meu

song TLC waterfalls

Pentru ca ma sustrag de la munca intr-un fel digratios si ca am gasit o tastaura prin casa, care este super cute si e micutza si usoara, nu ca cealalta care imi rupea bratul.... plus ca ma inverseleste are cele 3 sagetele cu taste portocalii si literele w,a,s,d tot portocalii, restu e neagra...habar nu am cand am luat-o, dar imi face placere  sa clampan la ea. iar ma lungesc voiesc sa dau raportu' unde am disparut eu cand lumea credea cxa am fugit in lume, suparata {nu fiti fraieri eu cand dispar o fac sa ma distrez blegilor}. M-am dus la o cabana numai pt mine, nefiind in zona turistica in timpul saptamanii pustiu, doar in weekend vin multi oameni. Eram pe raza de km intregi , deci in deplina singuratate, numai cu o haita de opt caini ciobanesti care perinda zona acolosha. ei imi asigurau paza  asa ca lasam pe timpul zilei usa principala deschisa si ei motaiau acolo in holul mic in fata usii dupa ce ii indopam.

Si nu mi-am luat laptopul,dar am taiat lemne, am privit la foc cum arde, am facut yoga in zapada pe un burete de ala termoizolant, am citit, am facut plimbari lungi, mai mergeam la o cabana restaurant sa mai beau ceaiuri, de astea f calme si placute. Cainii mei mi-au pribns tupeu si au intrat in cabana in timp ce eu eram la etaj si saream in toate paturile din toate camerele, le luam pe rand sa sar de zici ca aveam arcuri. Porcii de caini mi-au mancat tot tortul cu fructe pana am coborat :(

Apoi in ultima zi am incuiat am luat potaile dupa mine si am plecat de nebuna prin padure. Evident m-am ratacit de tot... Nu reuseam sa gasesc nicio poteca si dupa cateva ore ,ma dureau picioarele si m-am asezat rezemata de un copac si fumam inciudata. Dupa inca vreo ora jumatate de orbecait prin paduri am gasit drumul , dar mi-am dat seama  ca am coborat atat de mult incat am iesit intr-un oras. un oras care nici macar nu era al meu, ca ala in care am stat e mediu, dar are legat vreo cateva mici unu dupa altu. de fapt habar nu aveam in ce oras sunt. l-am sunat pe tata sa ii zic ca m-am ratacit si nu stiu unde sunt sa vina sa ma ia. a trebuit sa intreb trecatori in ce oras sunt {o intrebare perfect normala, nu e asa} si m-am bagat intr-o crasma de peste strada sa-l astept. Era plin de betivani batrani, desi era ora pranzului. Au vrut sa-mi dea tuica fiarta , dar am refuzat, in schimb i-am lasat sa imi ia vinishor fiert. Aoleu ce veselie generala era cu betivii, ii punam sa faca cumpana sa imi arate ca nu-s beti ca zicxeam ca nu ii cred :))Cand a ajuns tata si m-a vazut  ca sunt in mujlocul unor betivi zgomotosi care fac cumpana pe rand a facut saracu om o mutra.parca nu stie ca numai prostioare fac.... l-am convins sa ramana la o bere fara alcool, dar i-am expediat pe betivii mei sa vorbesc cu el in voie. 

Tot dfrumu am cantat ca o tacanita "Un betivan se legana pe o panza de paianjen, si fiind ea nu se rupea a mai chemat un betivan". Bla bla pana cand admirand oamenii in drum spre casa am pierdut sirul betivilor si a trebuit tata sa zica la ce cifra am ajuns :)))

• Like 2
Postat

mood itsy bitsy spinder "))

song Ludacris move bitch

In sfarsit!!! am reusit sa imi normalizez somnu' asa incat sa reusesc sa ma trezesc odata cu cocorii. Dupa vacante/ zile libere mi se strica tot bioritmu..... dorm dimi, bantui noasptea ca liliecii. Pai lilieci ssunt dezgustatori in comparatie cu cocorii..... :))) nu-s beata, in caz ca citeste  careva si asa crede. Dar m-am trezit f energica, de obiscei sunt ciufuta minim o ora si cu o mare foame. Am plecat dupa 15 min dupa gyros langa mall numai blugi am pus pe mine in rest pijamale sunt paltonash :)) si apoi am pus cele 2 gyros in poseta si m-am dus pe unirii sa alerg putin, ca este f ladylike sa alergi la 5 dimineata cu gyros in geanta :))
Pe drum 2 masini de pompieri si un smurd hooopaa. si normal ca imi vine in capsoru meu mic si sec o gluma proasta, macar am decenta sa ma abtin sa spun vreodata glumele cu adevarat peneale:))) si imi zic: sexul pe undeva trebuie sa fi fost fost incendiar noaptea trecuta

trec prin fata firmei singurului ex al meu care mai locuieste in Bucuresti si ii trimit sms caq oricum stiam ca nu doarme. ies in club in fiecare weekend si apoi fute pan la 7-8 si suntem obisnuiti sa ii mai trimit smsuri la ore idioate,el n-are voie :)) Si incep in timp ce evident alerg, era sa si i-au un stalp in fata la un moment dat tastand smsuri amuzata. Evident in engl;eza pt ca mai demult aveam mintea sa ma combin cu straini care-s mai ingrijiti si atenti cu femeile llor....
"Me iz @ ya office" dupa cateva min. 
"Can you just once spell proper english?
"Dunno proper english. too tiny and innocent to survive in this cruel,bitch ass world. u sld tk better care of me""
"tried to, then u ran off like a hoe" {multe rasete, sper ca i-au stat in gat, auzi ma face panarama....chiar ca...sa ii fie rusine}
"play nice"
"what are u doing by my office anyways?"
"went food, went run"
"u running now?"
"yeah from the motherfuckin Poo lice{asa zic eu la politie:)))}"
"lol ok stay safe till home"
"will do, bye bitch bye"
"have a great day :D"
"yus too"

Si acu ma indop cu gyros in timp ce ascult muzica schizo pardon stereo pe un browser era o manea salam mergem mai departe {m-a indobitocit pisicuts..... !!!! ....} si pe celalat hip hop 
looool
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

mood itsy bitsy spinder "))

song Ludacris move bitch

In sfarsit!!! am reusit sa imi normalizez somnu' asa incat sa reusesc sa ma trezesc odata cu cocorii. Dupa vacante/ zile libere mi se strica tot bioritmu..... dorm dimi, bantui noasptea ca liliecii. Pai lilieci ssunt dezgustatori in comparatie cu cocorii..... :))) nu-s beata, in caz ca citeste  careva si asa crede. Dar m-am trezit f energica, de obiscei sunt ciufuta minim o ora si cu o mare foame. Am plecat dupa 15 min dupa gyros langa mall numai blugi am pus pe mine in rest pijamale sunt paltonash :)) si apoi am pus cele 2 gyros in poseta si m-am dus pe unirii sa alerg putin, ca este f ladylike sa alergi la 5 dimineata cu gyros in geanta :))
Pe drum 2 masini de pompieri si un smurd hooopaa. si normal ca imi vine in capsoru meu mic si sec o gluma proasta, macar am decenta sa ma abtin sa spun vreodata glumele cu adevarat peneale:))) si imi zic: sexul pe undeva trebuie sa fi fost fost incendiar noaptea trecuta

trec prin fata firmei singurului ex al meu care mai locuieste in Bucuresti si ii trimit sms caq oricum stiam ca nu doarme. ies in club in fiecare weekend si apoi fute pan la 7-8 si suntem obisnuiti sa ii mai trimit smsuri la ore idioate,el n-are voie :)) Si incep in timp ce evident alerg, era sa si i-au un stalp in fata la un moment dat tastand smsuri amuzata. Evident in engl;eza pt ca mai demult aveam mintea sa ma combin cu straini care-s mai ingrijiti si atenti cu femeile llor....
"Me iz @ ya office" dupa cateva min. 
"Can you just once spell proper english?
"Dunno proper english. too tiny and innocent to survive in this cruel,bitch ass world. u sld tk better care of me""
"tried to, then u ran off like a hoe" {multe rasete, sper ca i-au stat in gat, auzi ma face panarama....chiar ca...sa ii fie rusine}
"play nice"
"what are u doing by my office anyways?"
"went food, went run"
"u running now?"
"yeah from the motherfuckin Poo lice{asa zic eu la politie:)))}"
"lol ok stay safe till home"
"will do, bye bitch bye"
"have a great day :D"
"yus too"

Si acu ma indop cu gyros in timp ce ascult muzica schizo pardon stereo pe un browser era o manea salam mergem mai departe {m-a indobitocit pisicuts..... !!!! ....} si pe celalat hip hop 
looool

era mai bine sa te credem beata  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  aveai o scuza  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

era mai bine sa te credem beata  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  aveai o scuza  :laugh2  :laugh2 

te rog frumos sa nu ma indispui cu detalii din astea necuvincioase :))

• Like 1

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

io te invat de bine si tu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...