Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare tuturor

Intrucat in Bucuresti sunt tot timpul in hotel si piata de fete outcall este destul de saraca, o urmaresc pe Gabriela de ceva timp pentru o intalnire, si astazi am reusit sa ne sincronizam.

Gabriela este o femeie draguta, frumoasa pentru amatorii de forme rubisciene. Placuta ca prezenta, sociabila daca ii dai ocazia. La telefon este foarte rece, directa si la un moment dat chiar enervanta, iti da impresia ca iti vei lua teapa (ori nu vine, ori vine si e figuranta). Contrar unei prime impresii de fitoasa, Gabriela a stiut sa ma faca sa ma simt bine pe parcursul intalnirii.

Modalitate de contact: numarul din topic.detaliile locatiei si ora au fost stabilite pe whatsapp la initiativa mea

Locatia: hotel(zona nu tocmai buna). Punctuala, un pic tematoare la intrarea in camera datorita locatiei. S-a mai destins la un small talk cu o tigara si un pahar de suc.

Aspect: cum spuneam este o femeie cu forme. Draguta la fata, buze subtiri, machiaj foarte putin, se face placuta in discutii, zambeste mult.Sani mari, rotunzi si fermi, un fund mare rotund, putine urme de celulita, o burtica vizibila doar cand sta in fund la marginea patului sau pe scaun, pielea alba si fina, curata, fara mirosuri suspecte.

Actiunea: dupa tigara de acomodare a mers la dus(eu eram abia iesit)s-a intors goala in toata splendoarea. Intr-un mod foarte placut mi-a spus ca saruta dar fara FK, si nu-i place sa stea deasupra la normal. A inceput cu sarutari pe gat, pe corp, indreptinduse catre "locul muncii" . A continuat cu un oral foarte bine executat: adanc, atentie mare la zonele adiacente, cu limbute pe coite si multa saliva, schimbari de ritm, il tine in gura si face niste miscari cu limba de te inebunesc, concomitent cu atingeri usoare pe coaie.Oral foarte bine executat, (punctul ei forte impreuna cu sanii bestiali). M-a intrebat daca continuam cu oral sau punem prezervativul(intrebare grea!) oralul atat de bine executat incat nu vroiam sa se mai opreasca, dar totusi imagine funduletului ei m-a determinat sa cer prezervativul. A urmat normal(scurt ca eram deja incins rau de oral) pe la spate cu o vedere beton a fundului ei rotund si tare. Dupa primul nr a urmat o improspatare la baie pentru amindoi, o tigara de recreatie dupa care a urmat al doilea numar. Doar oral, la fel de bine executat, ajutata de mana(la solicitarea mea) dar cu limba continuu pe coaie. Finalizare in gurita fara swallow.

Notele:

Aspect: 8 nu e o frumusete rapitoare, mai ales la prima vedere. Spectacolul il fac sanii si fundul cand se ajunge la actiune

GFE: 8. minusul vine de la atitudinea de la telefon si lipsa FK

Oral: 10. Foarte bine executat, deep, umed, atentie la zonele adiacente finalizare orala la al doilea numar

Normal 9. A fost scurt si doar intr-o pozitie. data viitoare voi explora mai multe pozitii

Anal: nu stiu/nu am intrebat/nu cred

Halat: 200 lei taxi inclus/ora(a stat aproximativ 1 ora si 15 minute)

De recomandat? Cu siguranta, in special amatorilor de oral placut sau de femeiele cu forme. Eu unul voi mai apela la Gabriela.

Spor la treaba futaciosi si futacioase.

• Like 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

La ora asta mai esti disponibila?

• Telefon: mihai_mihail2003
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hey buna vrei sa ne cunoastem ? Acum sunt disponibila

Buna Gabriela Daa vreau sa ne cunoastem Te Puppp

Postat

Vrei un oral cu finalizare orala si fara graba ???

Daaa vreau un oral cu finalizare si fara graba asa cum doar tu stii sa faci

Te Pupppp

Postat

Atunci nu ezita si suna-ma

Eu te sun Dar tu vad ca nu vrei sa vb cu mine De Ce??????

Postat

Am uitat sa iti spun ca nu raspund la numere private

Ce nr private ???? Vezi ca te sunt cu nr la vedere... Ai si raspuns, am vb k tine si dupa mi.ai inchis nici numai stii??? Ai uitat..????

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...