raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 6, 2017 Ai telu inchis. Cand ai program?Nu este inchis .
dodo01 Reputație: 175 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 Nu este inchis .Aseara a fost ca ti-am scris si te-am si sunat )
razbunaregrea Reputație: 357 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 din poze imi dau seama ca a luat cateva kg comparative cu anul trecut...
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2017 Prospectarea pieței curvelor din București este un demers deloc facil, mai ales luând în considerare semi-țepele pe care le-am întâlnit cu fetele necunoscute anterior în ultima perioadă. Însă, din când în când mai ai și succesuri. După Crăciun am avut inspirația să o iau la o mică discuție pe PM pe Raluca18 și ne-am sincronizat destul de rapid, pac duș, pac taxiu, pac ajung, pac văd o fătucă pe gustul meu – tinerică dar nu foarte, drăguțică, vorbăreață dar nu deranjant, bună de pulă în general. Am hotărât să rămând două ore, ca să am timp să îi fac o scurtă introducere în preferințele mele și ale lui Aurel. I-am explicat cum s-o sugă soft, ne-am explorat și FK-uit îndelung, o atitudine remarcabilă, ce a dus și la câteva limbuțe din partea mea în pizdica fătucii ... ceva foarte rar la mine. Totuși, sărbătorile care fuseseră foarte grele pentru stomac, pentru ficat dar și pentru cap au însemnat doar o singură ejaculare, îndelung așteptată dar satisfăcătoare pe țâțele Ralucăi. Și acuma hai cu notele : Locația → cam nasoală, dar nu m-a deranjat pe moment, 6. Fata → draguță dar nu extraordinară, la toate capitolele. Nu are puncte slabe, dar nici forte. E de 8 jumate peste tot – față, țâțe, cur, corp, etc. Oral → la o a doua vizită cred că poate reuși să ajungă într-un sync perfect între guriță, limbă, mână și Aurel. 8.5 Normal → ceva lipsă de sincronizare, nu aș arunca vina doar asupra ei, însă nu prea mi-a plăcut că nu a vrut să stea deasupra, 8. GFE → atitudine și FK de top, bineee... dar se poate și mai bine, 9. Halat → 300 de lei pentru două ore aproape pasionale. De revenit ? Bineînțeles, pentru o prestație mai bună mai ales din partea mea. Cel mai bun ROI din legendarele vremuri ale Claudiei Sexxy. Merci, Raluca! 13
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 7, 2017 Prospectarea pieței curvelor din București este un demers deloc facil, mai ales luând în considerare semi-țepele pe care le-am întâlnit cu fetele necunoscute anterior în ultima perioadă. Însă, din când în când mai ai și succesuri. După Crăciun am avut inspirația să o iau la o mică discuție pe PM pe Raluca18 și ne-am sincronizat destul de rapid, pac duș, pac taxiu, pac ajung, pac văd o fătucă pe gustul meu – tinerică dar nu foarte, drăguțică, vorbăreață dar nu deranjant, bună de pulă în general. Am hotărât să rămând două ore, ca să am timp să îi fac o scurtă introducere în preferințele mele și ale lui Aurel. I-am explicat cum s-o sugă soft, ne-am explorat și FK-uit îndelung, o atitudine remarcabilă, ce a dus și la câteva limbuțe din partea mea în pizdica fătucii ... ceva foarte rar la mine. Totuși, sărbătorile care fuseseră foarte grele pentru stomac, pentru ficat dar și pentru cap au însemnat doar o singură ejaculare, îndelung așteptată dar satisfăcătoare pe țâțele Ralucăi. Și acuma hai cu notele : Locația → cam nasoală, dar nu m-a deranjat pe moment, 6. Fata → draguță dar nu extraordinară, la toate capitolele. Nu are puncte slabe, dar nici forte. E de 8 jumate peste tot – față, țâțe, cur, corp, etc. Oral → la o a doua vizită cred că poate reuși să ajungă într-un sync perfect între guriță, limbă, mână și Aurel. 8.5 Normal → ceva lipsă de sincronizare, nu aș arunca vina doar asupra ei, însă nu prea mi-a plăcut că nu a vrut să stea deasupra, 8. GFE → atitudine și FK de top, bineee... dar se poate și mai bine, 9. Halat → 300 de lei pentru două ore aproape pasionale. De revenit ? Bineînțeles, pentru o prestație mai bună mai ales din partea mea. Cel mai bun ROI din legendarele vremuri ale Claudiei Sexxy. Merci, Raluca!haha , mersi pt recenzie . Te pup si pe tine si pe Aurel .. Va mai astept ..
gogu_p Reputație: 557 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2017 Salutare! Am ajuns si eu la Raluca Joi....inainte de ninsoare pentru un numar si un cadou de 100 de ron.Am mai incercat sa ma programez la ea si in Dec dar doar acum ne am sincronizat. Locatia este centrala, intr un bloc vechi langa Unirii si este de nota 6.Raluca, este o tipa tanara, simpatica, cu niste tate tari si misto dar ma asteptam sa fie mai slim. Nu o grasa, are carnea tare dar nu este slim. 5 kg minus si este perfect. Nota 8.Prestatia: oral protejat...la decizia mea destul de banal. Nota 7Gfe mare, cu fk...de nota 8+.Normalul a fost ok, cu ceva schimbari de pozitii dar putina nesincronizare si fara prea mare implicare. Pizda nice si stramta dar fara umezeala . Nota 8Cred ca pentru noi intalniri se poate spera la cresterea notelor pentru gfe si normal.Timp: 30 min dtd.Nu a fost wow...dar a fost cinstit! .Pula....tare sa va fie, doar asa o vor!Je 9 10
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 8, 2017 Salutare! Am ajuns si eu la RalucaJoi....inainte de ninsoare pentru un numar si un cadou de 100 de ron.Am mai incercat sa ma programez la ea si in Dec dar doar acum ne am sincronizat.Locatia este centrala, intr un bloc vechi langa Unirii si este de nota 6.Raluca, este o tipa tanara, simpatica, cu niste tate tari si misto dar ma asteptam sa fie mai slim. Nu o grasa, are carnea tare dar nu este slim. 5 kg minus si este perfect. Nota 8.Prestatia: oral protejat...la decizia mea destul de banal. Nota 7Gfe mare, cu fk...de nota 8+.Normalul a fost ok, cu ceva schimbari de pozitii dar putina nesincronizare si fara prea mare implicare. Pizda nice si stramta dar fara umezeala . Nota 8Cred ca pentru noi intalniri se poate spera la cresterea notelor pentru gfe si normal.Timp: 30 min dtd.Nu a fost wow...dar a fost cinstit! .Pula....tare sa va fie, doar asa o vor!JeMultumesc pt recenzie . te pup
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 9, 2017 Disponibilă ❤
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 10, 2017 Buna dimiiineata. 3
boboc00 Reputație: 473 Postat Ianuarie 10, 2017 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2017 Tel inchis 2
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 10, 2017 Cauta nr pe pag 20. 10 12
boboc00 Reputație: 473 Postat Ianuarie 10, 2017 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2017 Thx Sangre
matrice12 Reputație: 63 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 10, 2017 Salutare, am fost la domnisoara undeva inainte de revelion. O sa fiu scurt si la obiect pt ca a trebuit sa stau 20 min afara in frig sa imi raspunda la telefon .. Note : Aspect :eu il notez cu 8,5 arata bine carne tare numai buna de dat in ea ( sanii nota 10)Oral ; slabut de tot nota 6 Normal :sta cum o pui nu comenteaza 8 ( nu am schimbat decat doua pozitii)Anal : nu face GFE : 7 ( vorbareata , comunicarea buna, in rest destul de rece)Locatia :6 Igiena: 10 Halatul: 150Ron 1h De revenit, nu stiu ce sa spun poate daca mai lucreaza la GFE 7
aladin77 Reputație: 13 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 11, 2017 Lucrezi azi?
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 11, 2017 da
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 11, 2017 Disponibile pentru show erotic ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 5
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2017 Cine e colega ta?
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 11, 2017 Cine e colega ta?Di_ana este colega mea .
giovanni Reputație: 527 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:departe Oras:departe Postat Ianuarie 11, 2017 link pentru Di_ana?
del rey Reputație: 3954 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Ianuarie 11, 2017 Disponibile pentru show erotic ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Tarife pentru show ?
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 11, 2017 Tarife pentru show ?200 ron - 30 min .300 ron - 60 min 2
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 12, 2017 #Disponibilă ❤
raluca18 Reputație: 142 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Oras:b-dul Dimitrie Cantemir Postat Ianuarie 13, 2017 Buna ! Eu si colega mea suntem disponibile pentru a va oferi momente de neuitat . 😠6
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2017 Buna ! Eu si colega mea suntem disponibile pentru a va oferi momente de neuitat . 😠Ce poate fi mai sexy și provocator de atât 😂😂😂??? Welcome to the City ! ... Goodbye Èšărănoaia ! 5 1
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2017 Si show lesby inclus....din poze asa pare ??? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum